Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – Slavoj Trebišov

5:0

konec (3:0)

05.10.2018, 17:00 • NTC Poprad • 12. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.25 5.0 9.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

69

Poprad dal gól!
Popradčania znovu navyšujú svoje vedenie. Gól sa zrodil z trochu kurióznej situácie, pred bránkou to bolo naozaj prehustené, KAMIL ZEKUCIA to napálil do žrde, od ktorej šla lopta do Giertlovho chrbta a potom do bránky.

51

Poprad dal gól!
Popradčania opäť vstupujú aj do druhého polčasu úspešne. Šestákovu prihrávku z pravej strany si v malom vápne našiel ERIK STREŇO a iba jemne ťukol do lopty a usmernil ju k pravej žrdi.

45

Poprad dal gól!
Domáci majú už trojgólové vedenie. Zošák peknou priamočiarou prihrávkou naštartoval do medzery STANISLAVA ŠESTÁKA, ktorý šiel v podstate neohrozene na Giertla, priblížil sa k nemu a potom poslal loptu popri jeho ruke do bránky.

13

Poprad dal gól!
Popradčania pridávajú hneď druhý gól. Z ľavej strany posunul Streňo loptu do vnútra šestnástky DENISOVI JANČOVI a ten presnou strelou k opačnej žrdi nedal šancu brankárovi Slavoja.

10

Poprad dal gól!
Domáci idú do vedenia. Kukoľov center z pravej strany našiel vo vápne Šestáka, ktorému lopta ušla, no dostala sa pred kopačku ŠTEFANA ZOŠÁKA, ktorý krásnou zatočenou strelou k pravej žrdi prekonal Giertla.

FK Poprad – Slavoj Trebišov

5:0

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 10. Zošák, 13. Jančo, 45. Šesták, 51. Streňo, 69. Zekucia

FK Poprad: Malec – Maťaš, Horváth, Palša (C), Kica, Pajer, Zošák, Jančo, Kukoľ, Šesták, Streňo
Náhradníci: Knurovský, Zekucia, Hric, Maslo, Grešák, Ujčík, Gajan

Slavoj Trebišov: Giertl – Vojtovič, Kražel, Lazarus, Pav. Šuľák, Kolbas (C), Lopez Junior, Jovanović, Vajs, Lukáč, Novák
Náhradníci: Vasiľ, Gibilov, Pet. Šuľák, Bereš

Rozhodčí: Micheľ – Vitko, Zemko

Diváci: 367