Menu

Fotbal

Liga mistrů

AEK Atény – Benfica Lisabon

2:3

konec (0:2)

02.10.2018, 21:00 • Olympic Stadium, Atény • Skupina E • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 4.04 3.29 2.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (23:00:17)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 13:9.
Je hotovo! O deseti hrající Benfica nakonec zvládla strhující bitvu proti AEK Aténám a po úvodní porážce s Bayernem si připsala důležité tři body do tabulky skupiny E. Hosté do dnešního zápasu vstoupili skvěle a už po čtvrthodině hry díky trefám Seferoviće a Grimalda vedli 2:0. Od konce první půle ale Lisabonští hráli bez vyloučeného Rúbena Díase a AEK přesilovou hru přetavilo ve dva góly Klonaridise. Ten samý hráč mohl dvacet minut před koncem dokonat obrat a svůj hattrick, tváří v tvář Vlachodimosovi ale neuspěl a z následné protiakce vrátil Benfice vedení střídající Semedo.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Mantalose před hranicí soupeřova pokutového území zradilo zpracování, to už se na Olympijském stadionu rozběhla poslední minuta nastavení.

90+3

Alejandro Grimaldo s autovým vhazováním okatě otálel, a tak jej Grinfeld napomenul žlutou kartou.

90+1

Petros Mantalos to nemyslel zle, jeho pokus o přenesení hry na volnou pravou stranu se ale nesetkal s úspěchem a meruna skončila v autu.

90

Druhá půle bude delší o čtyři nastavené minuty.

89

Čas na vyrovnání se aténským fotbalistům začíná rychle krátit, po dalším útočném faulu Giakoumakise je navíc hra přerušena a Vlachodimos s rozehrávkou pochopitelně nespěchá.

88

Giorgos Giakoumakis už se v zámezí hlásí o vpuštění zpět na hřiště, sudí Grinfeld si ale domácího forvarda zatím nevšiml.

87

Začíná se nám pořádně přiostřovat. Germán Conti se srazil s Giakoumakisem a zůstal ležet v bolestech na trávníku. Jeho protějšek je sice na nohou, ale teče mu z obličeje krev...

85

Právě Cervi nyní na poslední chvíli přistoupil ke Giorgosovi Giakoumakisovi a zabránil mu v pokusu o centr, Odisseas Vlachodimos si tak mohl opět oddychnout.

84

Střídání v týmu Benfica Lisabon: ze hřiště odchází Rafa Silva, přichází Franco Emanuel Cervi.

83

Niklas Hult našel v pokutovém území nehlídaného Mantalose, toho ale zradilo zpracování a Kostas Galanopoulos už se k odraženému míči nedostal.

82

Dalekonosný nákop na rozběhnutého Mantalose se neujal, příliš prudce letící míč skončil v autu a hosté s rozehrávkou pochopitelně spěchat nebudou.

80

Mantalos s Hultem u postranní čáry obklíčili Almeidu a donutili jej ke ztrátě míče, Vassilis Barkas okamžitě poté rozehrál další protiakci AEK.

79

Střídání v týmu AEK Atény FC: ze hřiště odchází André Simões, přichází Rodrigo Galo.

79

André Almeida ostře zajel do Mantalose a sudí Grinfeld mu za to ukázal žlutou kartu.

AEK Atény – Benfica Lisabon

2:3

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 53. Klonaridis (Hult), 63. Klonaridis (Oikonomou) – 6. Seferović, 15. Grimaldo (Pizzi), 74. Semedo

Karty:   34. Ponce (AEK), 40. Bakasetas (AEK) – 8. Rúben Dias (BNF), 79. A. Almeida (BNF), 90+3. Grimaldo (BNF)   45+4. Rúben Dias (BNF)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:3. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 13:9.

AEK Atény: Barkas – Bakakis, Oikonomou (68. Ćosić), Čihrinskij, Hult – Galanopoulos, Simões (79. Galo) – Bakasetas, Klonaridis, Mantalos – Ponce (60. Giakoumakis).
Náhradníci: Tsintotas – Giakoumakis, Gianniotas, Lampropoulos, Galo, Ćosić, Morán.

Benfica Lisabon: Vlachodimos – A. Almeida, Rúben Dias, Conti, Grimaldo – Pizzi (62. Semedo), Fejsa, G. Fernandes – Salvio (46. Lema), Seferović, R. Silva (84. Cervi).
Náhradníci: Svilar – Cervi, Semedo, Jonas, A. Živković, Castillo, Lema.

Rozhodčí: Grinfeld – Šimon, Hassan (všichni ISR)

Diváci: 31154