Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

FK Hodonín – SK Jiskra Rýmařov

3:1

konec (1:0)

29.09.2018, 15:30 • 9. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.4 4.3 4.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je dobojováno! Řekl bych, že hosté si dnes vypracovali více brankových příležitostí, tři body však bere soupeř. Klíčový moment přišel zhruba dvacet minut před koncem, kdy chyboval brankář Baroš. Tečku za utkáním pak v nastaveném čase udělal střídající Novotný. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (17:36:07)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Penalta pro Rýmařov se ani v tuto chvíli nekoná! Celé akci totiž předcházel ofsajd, víc už se pravděpodobně nestane.

90+3

Domácí se dostali do přečíslení dva na jednoho, Ťok poté přihrával před branku. Celá akce pokračovala, Ťok byl nachytán v ofsajdu.

90+2

90+2. NOVOTNÝ - 3:1

90+2

Hodonín právě vstřelil branku!
Je rozhodnuto! Hosté při snaze o rychlou rozehrávku chybovali a míč doslova namazali TOMÁŠI NOVOTNÉMU. Střídající hráč ho poslal do odkryté branky!

90+1

První nastavená minuta se blíží ke svému konci, Hodonín teď chytře drží balón poblíž rohového praporku, roh pro domácí.

90

Balón teď dlouho poskakoval v pokutovém území domácího celku, nakonec přišel zvednutý praporek čárového, který signalizoval ofsajd.

89

Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Filip Žák, přichází Tomáš Novotný.

88

Na zemi zůstává ležet Žák, rozhodčí zároveň vytahuje úvodní žlutou kartu v tomto utkání, vidí ji domácí Lukáš Michna.

86

Přihrávka pro Žáka za obranu. Skvělý výběh předvedl brankář Baroš, který se nakonec k balónu dostal jako první.

85

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Kamil Kocúr, přichází Róbert Piroška.

84

Už se zase hraje, hosté teď nakopli balón na útočnou polovinu, hosté se osvobodili jen za cenu dlouhého odkopu do bezpečí.

82

Do rychlého kontru se dostával Opina, kterého skvělým obranným zákrokem zastavil Hleba. Domácí hráč však zůstává ležet na trávníku.

81

Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Jakub Kosorin, přichází Martin Opina.

80

Balón končí v zámezí, domácí s rozehrávkou příliš nepospíchá, střídat bude také Hodonín, na hřiště půjde Martin Opina

80

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Petr Navrátil, přichází Jiří Furik.

78

Už dlouho se hraje bez přerušení, hostující Jiří Furik tak stále vyčkává za postranní lajnou, až bude moci do vstoupit hry.

77

Hodně nepřesností v rozehrávce hostujícího celku, celou situaci teď dobrým výběhem vyřešil brankář Petráš, který nikam nepospíchá.

75

Němec se na levé straně dožadoval rohového kopu. Rozhodčí má jiný názor, brankář Petráš bude odkopávat od branky.

74

Výborná individuální akce domácího Kosorina, rozhodčí dlouho ponechával výhodu, poté však přeci jen odpískal nedovolený zákrok.

73

73. SUCHÝ - 2:1

73

Hodonín právě vstřelil branku!
Přetažený balón na zadní tyč, obrovská chyba Baroše, který na míč nedosáhl, MICHAL SUCHÝ poté z voleje trefoval odkrytou branku, domácí už zase vedou!

72

Před malou chvílí se rozeběhla závěrečná dvacetiminutovka dnešního utkání, domácí budou rozehrávat rohový kop z pravé strany.

70

Hostující fotbalista už je zase na nohou a bude pokračovat. Rýmařov se dnes už potřetí dožadoval odpískání penalty, i v tomto případě ale marně.

69

Těch ošetření ve druhém poločase přibývá, na hřišti teď už minimálně minutu leží Lukáš Mareš, znovu se nějakou chvíli nebude hrát.

67

Odražený balón se dostal jen těsně za velké vápno, s následným střeleckým pokusem si poradil Petráš, který míč vyrazil před sebe!

66

Další faul od domácího fotbalisty přišel jen kousek za velkým vápnem, faulovaný byl Šupák, zajímavá standardka pro Jiskru!

65

Právě Dione si nyní v souboji na útočné polovině pomohl faulem, György se odpískání nakonec přeci jen dočkal, hosté rozehrávají

64

Střídající Dione se mezi dva bránící protihráče nedostal, bude z toho pouze autové vhazování pro Hodonín poblíž rohového praporku.

62

Po centru z pravé strany teď z voleje zakončoval Němec. Jeho pokus skončil pouze vysoko nad domácí brankou!

61

Rozběhla se závěrečná půlhodina tohoto utkání, balón končí v zámezí, domácí budou vhazovat z vlastní poloviny hřiště.

60

Další dlouhé přerušení hry, v hostujícím velkém vápně zůstává ležet domácí fotbalista Suchý, který po kratším ošetření bude muset za lajnu.

58

Hodonín zahrozil po pravé straně, odkud míč směřoval do malého vápna. Zadáci Rýmařova celou situaci zvládli a zahráli na rohový kop.

56

Střídání v týmu FK Hodonín: ze hřiště odchází Josef Hesek, přichází Massamba Dione.

56

Hosté si všimli toho, že na zemi zůstal ležet Hesek, se kterým to také nevypadá nejlépe a přestali hrát. Domácí kapitán bude pravděpodobně střídat.

55

Obrovská příležitost na domácí straně! Úplně sám před Barošem se ocitl Ťok, který zakončoval na vzdálenější tyč. Balón pouze proletěl těsně vedle branky, domácí hráč se drží za hlavu!

54

Hra má vysoké tempo a hraje se ze strany na stranu. Celou situaci teď dobrým výběhem vyřešil hostující brankář Baroš.

52

Netrvalo to dlouho a Jiskra mohla jít do vedení! Šupák skvěle pouštěl svému spoluhráči, Němec střílel z první, mířil však pouze doprostřed branky!

52

52. TILKERIDIS - 1:1

52

Rýmařov právě vstřelil branku!
Zasloužené srovnání přichází v úvodu druhého poločasu! Hosté rozehrávali rohový kop, míč si našel NIKOLAS TILKERIDIS, který z voleje střílel k tyči, brankář Petráš neměl šanci!

51

Střídání v týmu SK Jiskra Rýmařov: ze hřiště odchází Michal Furik, přichází Radek Němec.

50

Vstup do druhého poločasu vychází daleko lépe domácím, kteří jsou na balónu a kombinují na polovině svého soupeře.

48

Už se zase pokračuje, balón poskakoval v pokutovém území, nakonec si pro něj došel Baroš, který ihned rozehrává.

47

Na zemi zůstal ležet hned v úvodu druhého poločasu hostující Michal Furik, se který to v tuto chvíli nevypadá vůbec dobře.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní polovina tohoto utkání je za námi. Domácí šli brzy do vedení brankou z pokutového kopu, ovšem poté měli hosté k dispozici minimálně tři výborné příležitosti. Ty ale neproměnili a mohlo být pro ně ještě hůře, Žák balón poslal pouze do spojnice břevna a tyče.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Rozběhla se jediná nastavená minuta, autové vhazování poblíž rohového praporku vybojoval Kosorin, vypadá to na dlouhý aut.

44

Bylo tomu tak! Rána Dydowicze teď jen prosvištěla kolem pravé tyče, Petráš by neměl nárok. Bylo to s tečí, následovat bude rohový kop.

43

Další faul domácích přišel nějakých pětatřicet metrů od brány Petráše. Balón si bere Dydowicz a vypadá to na přímé ohrožení hodonínské svatyně.

41

Hosté mohli být potrestáni za neproměněné šance. Na pravé straně zůstal úplně volný Žák, který postupoval sám na bránu, vzápětí trefil spojnici branky!

40

Po delší době zahrozili také domácí, po dlouhém autu se k odraženému míči dostal Kosorin, s jeho střelou z voleje teď neměl Baroš větší problémy!

39

Jedna příležitost Rýmařova střídá tu druhou, tohle byla stoprocentní šance pro hosty! Šupák mohl střílet, ovšem balón posunul ještě na pravou stranu, odkud jeden z hostujících hráčů v obrovské šanci selhal a minul bránu!

37

Přečíslení pro Jiskru. Dydowicz měl po pravé ruce dva úplně volné spoluhráče, nakonec to vzal na sebe. Jeho střela jen těsně minula domácí branku!

36

Přímý kop rozehrál Dydowicz, jehož střela mířila doprostřed brány. Petráš míč vyrazil nad sebe, následně byl u balónu jako první!

35

To je hodně nadějná pozice na skórování! Zhruba dva metry za velkým vápnem byl faulován Michal Furik, provinil se Kosorin.

34

Hosté vybojovali standardní situaci, domácí zadáci se osvobodili jen za cenu dalšího rohového kopu pro soupeře.

33

Spousta nepřesností na domácích kopačkách. Hodonín opět chybuje v rozehrávce, což se pochopitelně příliš nelíbí jeho příznivcům.

31

Úvodní půlhodina hry za námi, domácí vedou díky brance z pokutového kopu, hosté jsou však od té doby aktivnější.

30

Hleba se dostal do souboje s Žákem. Domácí fotbalista si ve vzdušném souboji pomohl faulem, což neuniklo hlavnímu sudímu.

29

Sám na bránu se teď mohl hnát dnes velmi aktivní Flasar. Toho však zastavil praporek čárového rozhodčího.

28

Další ofenzivní snažení Hodonína zastavil praporek čárového, který signalizoval ofsajd. Na druhé straně pak odpískán útočný faul.

26

Jeden rohový kop Rýmařova teď střídá ten druhý. Do vážnějších příležitostí se hostující fotbalisté ovšem nedostávají.

25

Žák hledal centrem z pravé strany Sasína. Balón nakonec skončil za hostující brankou, odkopávat bude gólman Baroš.

24

Hosté jsou s postupem času lepším a aktivnějším týmem, na levé straně hřiště teď vybojovali další rohový kop ve svůj prospěch.

22

Střelecký pokus Šupáka byl zblokovaný, vzápětí sudí píská útočný faul hostů. Šupák s rozhodčím teď hodně hlasitě diskutuje.

21

Domácí se vzápětí dostávali do přečíslení. Přihrávku dostal Michna, který postupoval úplně sám na bránu. Domácí fotbalista si balón hodně předkopl, Baroš byl u míče dříve!

20

K hlavičce se dostal Šupák. Jeho pokus byl tečovaný, bude z toho další rohový kop pro Rýmařov, tentokráte z pravé strany.

19

Na jedné straně útočný faul, na té druhé vybojovaný rohový kop. Rýmařov výrazně přidal, rozehrávat bude z levé strany.

17

Sprintérský souboj, nakonec zvítězil Kolísek, který společně s brankářem Barošem vyřešil celou situaci a domácí se do zakončení nedostali.

16

Zmatky v domácí defenzivě, zakončovat mohl z voleje Harazin, ten pouze promáchl balón a vrací se rychle zpět do obrany.

15

Hodně nepřesvědčivý výběh Petráše, Jiskra se pak dožadovala opět odpískání pokutového kopu. Bude z toho pouze roh!

13

Domácí rozehrávali zajímavou standardní situaci. Balón směřoval na zadní tyč, hostující zadáci se nakonec dokázali ubránit.

12

Výborná práce Žáka na pravé straně. Míč posunul na Flasara, který do pokutového území soupeře poslal nepřesný centr.

11

Dlouhá kombinace hodonínských hráčů uprostřed hřiště, poté špatná přihrávka, která mířila na pravou stranu.

10

Podle hostujících hráčů se měla kopat penalta, Flasar měl zahrát rukou! Rozhodčí však ukazoval, že se balón ještě předtím dostal do zámezí, rozehrávat bude Petráš.

8

Z následné standardní situace Rýmařov zakončoval vedle branky. Hodonín rychle rozehrál, hlavní sudí však pískal útočný faul.

7

Hodně ostrý zákrok jednoho z domácích fotbalistů u postranní lajny, na zemi zůstává ležet hostující kapitán Kamil Kocúr.

6

Vůbec poprvé se k pokutovému území soupeře dostali také hosté, domácí zadáci si pomohli s brankářem Petrášem.

4

4. HESEK - 1:0

4

Hodonín právě vstřelil branku!
Míč si vzal na starost kapitán JOSEF HESEK, který penaltu poslal doprostřed branky. Baroš šel na stranu, hostující gólman byl bez šance!

3

Hlavní rozhodčí přerušuje hru a nařizuje pokutový kop pro Hodonín!

2

Domácí zahrozili hned ve druhé minutě utkání, centrovaný míč směřoval na zadní tyč, následná hlavička před branku. Baroš předvedl dobrý výběh.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

FK Hodonín: Petráš – Flasar, Suchý, Kosorin, Ťok, F. Žák, Hesek (K), Michna, Mareš, Sasín, Fojtík
Náhradníci: Záleský – V. Žák, Opina, Novotný, Dione

SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Navrátil, Dydowicz, M. Furik, Kocúr (K), Tilkeridis, György, Šupák, Hleba, Kolísek
Náhradníci: D. Furik, Piroška, Němec, J. Furik, Horák

Rozhodčí: Vejtasa – Petr, Vostrejž.
Sázkové kanceláře do role favorita staví domácí celek. Utkání bude jako hlavní řídit pan Simon Vejtasa. Na čarách mu budou pomáhat pánové Zdeněk Petr a Ivan Vostrejž.
Hodonín je s deseti body na dvanácté příčce. Domácí fotbalisté mají velmi chabé skóre (8:9), moc branek při jejich zápasech nepadá. To neplatí o Rýmařovu (12:23). Hosté však mají pouhých osm bodů a jsou třetí od konce, horší je pouze Hulín a Valašské Meziříčí.
Hezké odpoledne přeji všem příznivcům fotbalu. Moravskoslezská fotbalová liga má na programu deváté kolo, ve kterém FK Hodonín na domácí půdě přivítá SK Jiskru Rýmařov.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

FK Hodonín – SK Jiskra Rýmařov

3:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 4. Hesek (pen.), 73. Suchý, 90+2. Novotný – 52. Tilkeridis

Karty:   88. Michna (HOD)

FK Hodonín: Petráš – Flasar, Suchý, Kosorin (81. Opina), Ťok, F. Žák (89. Novotný), Hesek (K) (56. Dione), Michna, Mareš, Sasín, Fojtík
Náhradníci: Záleský – V. Žák, Opina, Novotný, Dione

SK Jiskra Rýmařov: Baroš – Harazin, Navrátil (80. J. Furik), Dydowicz, M. Furik (51. Němec), Kocúr (K) (85. Piroška), Tilkeridis, György, Šupák, Hleba, Kolísek
Náhradníci: D. Furik, Piroška, Němec, J. Furik, Horák

Rozhodčí: Vejtasa – Petr, Vostrejž

Diváci: 182