Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Itálie – Polsko

3:2

konec (14:25, 25:21, 18:25, 25:17, 15:11)

28.09.2018, 21:15 • Pala Alpitour, Turín, Itálie • Skupina J • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.3 3.53 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:11

Jakub Kochanowski zatlačil servisem, ale po další souhře Giannelliho s Candellarem je konec! Polská obrana byla na útok italského blokaře krátká.

14:10

Sliwka se dostal na servis. Po jeho podání smečoval za domácí na středu sítě Candellaro a vybojoval pro Italy čtyři mečboly.

6:8

A právě Simone Giannelli je za koncovou lajnou. Bieniek je na středu sítě k nezastavení. Poláci vedou při změně stran o dva body.

4:6

Konarski už byl přesnější na servisu a bylo to znát. Poláci se snadno ubránili útoku Maruottiho a vše zakončil středem Bieniek. Itálie reaguje oddechovým časem.

25:17

Zajcev ukončuje čtvrtou sadu esem. Italský univerzál snad poprvé v zápase trefil dělový servis a hned zaskočil soupeře.

24:17

Teď už ale přichází na řadu sedm setbolů pro Italy. Středem sítě zužitkoval nahrávku Giannelliho Candellaro.

16:12

Bieniek přihrál míč po servisu o pásku. Následně ale jeho útok skončil jen na bloku Anzaniho. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:8

Zajcev bod nedal, následně smečoval ještě Maruotti, ale ani on neprošel skrz polské bloky. Je tady první technický oddechový čas.

18:25

A třetí sada je u konce. Randazzo smečoval z hlavního kůlu pouze do připraveného polského trojbloku.

18:24

Šest setbolů pro Poláky. Anzani měl na síti snadnou pozici pro zakončení výměny, ale dotkl se sítě.

16:21

Poláci přidávají středem i další bod. Italská hra se opět hroutí a na to reaguje i lavička oddechovým časem.

13:16

Kochanowski pokračuje na servisu. Zajcev opět odpálil míč z handy jen daleko do autu. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:10

Kwolkův další servis zamířil na nepřipraveného Juantorenu. Itálie ztrácí už dva body a domácí si dokonce berou oddechový čas.

8:6

Zajcev byl ubráněn polským liberem, poté úřadoval nad sítí Bieniek, ale poslední slovo měl Candellaro a jeho blok na Schulze. Je tady první technický oddechový čas.

25:21

Damian Schulz mohl ještě servisem trochu potrápit domácí. Lanza ale dostal nahrávku na hlavní kůl a byl úspěšný technickým úderem za blok.

24:20

Kochanowski je stále na podání. Nyní ale už Italové dokázali míč dostat na zem, postaral se o to z hlavního kůlu Lanza. Čtyři setboly.

23:19

Po servisu Jakuba Kochanowského smečoval Zajcev pouze pod pásku. Velký zmar italského univerzála v dnešním duelu. Itálie si ještě bere oddechový čas.

16:9

Simone Anzani tentokrát poslal míč ze servisu na Kwolka. Schulzova rána do diagonály byla ubráněna a poté na síti úřadoval Lanza. Je tady druhý technický oddechový čas.

8:5

Candellarova plachta nadělala potíže i nyní Kwolkovi. Nakonec smečoval z hlavního kůlu jen do zámezí Sliwka. Je tady první technický oddechový čas.

14:25

Je rozhodnuto! Poláci jsou v semifinále a Itálie si o medaile nezahraje. Na závěr první sady vytáhl parádní blok Nowakowski proti útoku Candellara.

14:24

Bieniekova plachta mířila po Colacim. Italské libero míč ve hře neudrželo a je z toho celá řada setbolů pro Poláky.

9:16

Michal Kubiak na podání. Ani Lanza se proti vysokému bloku Poláků neprosadil. Následuje druhý technický oddechový čas.

8:13

Drzyzga pokračuje na servisu. Lanza opět nezahájil výměnu ideálně na přihrávce a následně vyrobil školáckou chybu Zajcev při jednoduchém odehrání přes síť. Itálie si v krizi bere druhý oddechový čas.

4:8

Simone Giannelli je na servisu. Kubiak měl potíže s přihrávkou, ale poté dokázal Drzyzga skvěle kombinovat středem sítě a Bieniek mohl výměnu zakončit. Je tady první technický oddechový čas.

3:7

Bartosz Kurek pokračuje za koncovou lajnou a nyní umístil míč podél postranní lajny do kurtu. Juantorena pouštěl míč do autu chybně. Itálie si vybírá oddechový čas po nevydařeném úvodu zápasu.

Itálie – Polsko

3:2

konec (14:25, 25:21, 18:25, 25:17, 15:11)

Zpět na online

Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci Trenér: Gianlorenzo Blengini

Polsko: Drzyzga, Lomacz – Kubiak (C), Szalpuk, Sliwka, Kwolek – Nowakowski, Kochanowski, Bieniek – Konarski, Kurek, Schulz – Wojtaszek, Zatorski Trenér: Vital Heynen

Rozhodčí: Andrej Zenovič (RUS) – Hernán Gonzalo Casamiquela (ARG)