Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Rayo Vallecano – RCD Espanyol Barcelona

2:2

konec (1:2)

28.09.2018, 21:00 • Estadio del Rayo Vallecano • 7. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

Tipsport: 3.09 3.34 2.49 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

V prvním momentu ukázal hlavní rozhodčí na penaltový puntík, ale video ukázalo, že Hernán Pérez padal už před šestnáctkou. Espanyol bude rozehrávat volný kop z pravé strany.

88

Žlutou kartu dostává Álvaro García (Rayo Vallecano), který potřeboval zastavil protiútok soupeře, což dokázal za hranicí pravidel.

87

Žlutou kartu dostává Víctor Sánchez (Espanyol Barcelona), který u postranní čáry poslal soupeře na zelený pažit.

87

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Marc Roca, přichází Sergi Darder.

83

Žlutou kartu dostává Marc Roca (Espanyol Barcelona), který se pověsil na soupeře a daroval mu standardní situaci z výborné pozice ke skórování.

82

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Esteban Granero, přichází Oscar Melendo.

79

Žlutou kartu dostává Esteban Granero (Espanyol Barcelona), který podržel dres soupeře a tady nebyla jiná volba, než potrestání hráče.

77

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Bébé, přichází Álvaro García.

74

74. Adrián Embarba (VLL)

74

Dlouhý pas mířil do šestnáctky, kam si naběhl Adrián Embarba. Jeho přelobování zvládl vyškrábnout Diego López, ovšem domácí hráč se dostal k dorážce, která mířila do branky. Jenže na brankové čáře stál Mario Hermoso, ten míč vyhlavičkoval.

71

Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Léo Baptistão, přichází Hernán Pérez.

65

Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Gaël Kakuta, přichází Adrián Embarba.
Střídání v týmu Rayo Vallecano: ze hřiště odchází Óscar Trejo, přichází José Angel Pozo.

64

Žlutou kartu dostává Santi Comesaña (Rayo Vallecano), jenž podrazil nohy Estebanu Granerovi.

61

61. Borja Iglesias (ESB)

61

Neskutečné, co Espanyol zahodil! To se snad dává i ve starších žácích. Borja Iglesias pronikl do šestnáctky a přihrával na zadní tyč, kde situaci zavíral hostující hráč. Jeho hlavička ze dvou metrů šla jen vedle levé tyče.

58

Žlutou kartu dostává Bébé (Rayo Vallecano), který pozdě přispěchal do souboje s sestřelil soupeře. Domácí záložník je tak prvním potrestaným hráčem v dnešním zápase.

48

48. Gaël KAKUTA - 2:2

48

Vallecano právě vstřelilo branku!
Je opět vyrovnáno! GAËL KAKUTA vůbec nad ničím nepřemýšlel a vyslal nechytatelnou střelu. Jeho pokus se cestou odrazil od břevna a rozvlnil síť.

47

47. 47. Penaltový zákrok

47

Hraje se velmi slušně, hlavní rozhodčí nevytáhl z kapsičky jediné napomenutí. Vallecano i nadále drží balon a hledá cestu do šestnáctky. To bude pokutový kop! Luis Advíncula předvedl kličku do vápna, kde jej fauloval Dídac Vilà.

45+1

45+1. Esteban GRANERO - 1:2

45+1

Espanyol právě vstřelil branku!
Tak přeci hostující tým otočil stav zápasu ještě v prvním poločasu! Zakončení z hranice vápna sice zablokoval Abdoulaye Ba. Jenže balon se odrazil před ESTEBANA GRANERA, který jej uklidil k pravé tyči. Alberto García proti střelci vyběhl, ale nárok na zákrok neměl.

19

19. Borja IGLESIAS - 1:1

19

Espanyol právě vstřelil branku!
Brankovou situaci muselo ještě rozluštit video, ale vše bylo v pořádku a je vyrovnáno! Mario Hermoso si naběhl na zadní tyči a těžko říct, zda chtěl přihrávat nebo zakončovat. Ovšem před brankářem se ocitl BORJA IGLESIAS, jenž střelou o zem překonal brankáře.

13

13. Sergio García (ESB)

13

Vallecano po vstřelené brance zalezlo a mohlo být vyrovnáno! Sergio García proskočil mezi dvěma obránci, čímž se dostal do šestnáctky, kde přihrával na spoluhráče. Tomu chybělo pár desítek centimetrů k zasažení balonu.

6

6. Raúl De Tomás - 1:0

6

Vallecano právě vstřelilo branku!
To je hodně rychlý gól! Óscar Trejo přihrál dopředu, kde si míč do prostoru zpracoval RAÚL DE TOMÁS. Domácí útočník vystřelil na milimetr přesně a po zemi uklidil balon k levé tyčce. Asistence: Óscar Trejo.

Rayo Vallecano – RCD Espanyol Barcelona

2:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 6. De Tomás (Trejo), 48. G. Kakuta (pen.) – 19. Iglesias, 45+1. Granero

Karty:   58. Bébé (VLL), 64. Comesaña (VLL), 88. Á. García (VLL) – 79. Granero (ESB), 83. Roca (ESB), 87. V. Sánchez (ESB)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:16.

Rayo Vallecano: Alberto García – Advíncula, A. Ba, Amat, Á. Moreno – Comesaña – G. Kakuta (65. Embarba), Imbula, Trejo (65. Pozo), Bébé (77. Á. García) – De Tomás.
Náhradníci: Dimitrievski – Alegría, Embarba, Gálvez, Á. García, Medrán, Pozo.

RCD Espanyol Barcelona: Diego López – Javi López, Naldo, Hermoso, Vilà – V. Sánchez – Baptistão (71. H. Pérez), Granero (82. Melendo), Roca (87. Darder), Sergio García – Iglesias.
Náhradníci: Roberto – Darder, Ó. Duarte, Melendo, H. Pérez, Piatti, Rosales.

Rozhodčí: Javier Alberola – Iván Hernández, Marcos Cerdán