Menu

Hokej

Příprava NHL

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers

2:3

konec (0:0, 2:0, 0:3)

26.09.2018, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.99 3.71 3.24 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Československá stopa v utkání:

Ondřej Palát (TBL) 0+0, 1 střela, čas na ledě 14:51
Erik Černák (TBL) 0+0, 4 střely, čas na ledě 17:18 (04:19:38)
Tři hvězdy utkání:

1. Jevgenij Dadonov (FLA) 1+1
2. Brayden Point (TBL) 0+0
3. James Reimer (FLA) 27 zák., 2 góly, 93,1%
Florida dokázala prodloužit sérii dvou výher, ačkoliv do závěrečné části vstupovala s dvoubrankovým mankem. Tampa ovšem byla ve třetí třetině horším týmem a Panthers se nakonec podařilo utkání zcela otočit, když se po brankách Adama Ernea a Alexe Killorna na domácí straně během závěrečných dvaceti minut v dresu Floridy prosadili Jevgenij Dadonov, Aaron Ekblad a Aleksander Barkov, který završil parádní obrat. Panthers vyhráli potřetí v řadě. Konečný výsledek. Tampa Bay Lightning 2 Florida Panthers 3.

Konec zápasu.

59:53

Florida se snažila udržet puk v levém rohu útočného pásma, nakonec ale opustil ledovou plochu.

59:32

Steven Stamkos na levém křídle v rychlém sledu dvakrát vypálil z vrcholu levého kruhu, první jeho pokus ale minul přední tyč, zatímco druhý vzdálenější pravou.

59:00

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.

58:46

Jared McCann střelou od střídaček po ledě minul vzdálenější levou tyč prázdné brány Lightning a zakázané uvolnění se vzápětí nepískalo. Domácí museli hrát.

58:24

Andrej Vasilevskij naskočil na střídačku a Lightning se pokouší vyrovnat při hře bez brankáře!

57:37

Aleksander Barkov na pravém křídle málem pronikl podél střídaček do útočného pásma, mezi trojicí Lightning se ale nakonec neprosadil. Třetí hráč ho zastavil.

57:10

Lightning se nepodařilo rozehrát a poslali puk pouze na hůl brankáře Jamese Reimera, který rozehrál.

55:35

Andrej Vasilevskij vyrazil střelu Panthers z pravého křídla do ochranné sítě a následuje komerční přestávka.

55:04

Mathieu Joseph se ocitl v levém kruhu ve slibné střelecké pozici, střelou zápěstím ale těsně minul vzdálenější pravý horní roh brány brankáře Jamese Reimera!

52:31

52:31 Aleksander BARKOV - 2:3

52:31

Florida právě vstřelila branku!
Jevgenij Dadonov předvedl úžasnou individuální akci, když z pravého křídla mezi třemi protihráči pronikl do mezikruží a na vzdálenější levé tyči předvedl parádní zpětnou přihrávku přes šířku útočného pásma, na kterou si v pravém kruhu najel ALEKSANDER BARKOV, a střelou po ledě překonal padajícího Andreje Vasilevského! Florida ve třetí třetině skórovala třikrát v řadě a dokázala otočit zápas na svou stranu! Asistence: Jevgenij Dadonov a Nick Bjugstad.

52:18

Panthers se na útočné modré čáře na levém křídle neprosadili a rozhodčí odpískali hru vysokou holí.

51:50

Brayden Point byl v pravém rohu útočného pásma evidentně podražen, jenže rozhodčí to viděli jinak.

50:44

Aaron Ekblad na pravém křídle práskl na útočné modré čáře do puku a jeho rána s příklepem byla na přední tyči těsně před Andrejem Vasilevském zablokován.

50:22

Victor Hedman v rychlém sledu dvakrát vypálil od modré čáry, oba jeho pokusy ale byly zablokovány.

50:01

Staňte se fanoušky NHL.cz!

50:01

Z dnešního utkání musel během prostřední části odstoupit Nikita Kučerov, který utrpěl v dresu domácí Tampy zranění v dolní části těla.

50:01

James Reimer snadno ukryl v lapačce nahození Lightning a prostor dostává krátká reklamní přestávka.

49:51

Michajl Sergačev napřáhl ke střele před vrcholem pravého kruhu, jeho pokus byl ale zablokován.

48:41

Lightning vyhodili puk na zakázané uvolnění a hra byla přerušena. Florida dokázala vyrovnat na 2:2.

47:54

Před bránou hostujícího Jamese Reimera vznikl velký závar, brankář Floridy ho ale dokázal úspěšně ustát.

47:03

47:03 Aaron EKBLAD - 2:2

47:03

Florida právě vstřelila branku!
AARON EKBLAD si v pravém kruhu najel na krásnou přihrávku Coltona Scevioura přes šířku útočného pásma z levého křídla a střelou zápěstím v oslabení zamířil nad lapačkou Andreje Vasilevského do bližšího pravého horního rohu brány! Třetí třetina zatím patří Panthers – 2:2! Asistence: Colton Sceviour a Derek MacKenzie.

46:19

Alexander Petrovic fauloval před komerční přestávkou Ondřeje Paláta a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Lightning mají šanci rozhodnout utkání.

46:19

Útok Lightning na pravém křídle zastavilo postavení mimo hru. Prostor dostává krátká reklamní přestávka.

45:50

Julian Melchiori si na levém křídle potáhl puk od modré čáry k vrcholu kruhu pro vhazování a napřáhl k nebezpečné střele zápěstím. Andrej Vasilevskij toho příliš mnoho neviděl, nakonec ale tečovaný puk našel ve své výstroji a po úspěšném zákroku přerušil hru.

44:49

Panthers si vytvořili obrovský tlak a v rychlém sledu se dostali ke dvěma střelám, Andrej Vasilevskij ale pokus z vrcholu mezikruží skvěle vyrazil, stejně jako následnou střelu hostů od modré čáry! Florida touží po vyrovnání.

44:26

Vincent Trocheck na levém křídle vystřelil zápěstím z ostrého úhlu a Andrej Vasilevskij na přední tyči jeho pokus mířící pod horní tyč skvěle vyrazil pravým ramenem.

42:16

42:16 Jevgenij DADONOV - 2:1

42:16

Florida právě vstřelila branku!
JEVGENIJ DADONOV na přední tyči skvěle tečoval nahození Marka Pysyka na pravém křídle od modré čáry a našel díru ve výstroji Andreje Vasilevského, který poprvé inkasoval! Panthers jsou zpět v zápase. Asistence: Mark Pysyk.

41:42

Vyloučený Erik Černák se vrátil z trestné lavice zpět na led a Florida stále marně čeká na svůj úvodní gól.

41:00

Vincent Trocheck se na levém křídle dobře otočil s pukem a z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele zápěstím, kterou Andrej Vasilevskij podržel ve svém náručí.

40:19

Lightning vstoupili do třetí třetiny pořádně zostra a Anthony Cirelli mohl skórovat u pravé tyče po samostatném úniku během oslabení, jenže ztroskotal na levém betonu Jamese Reimera!

40:01

Vstupujeme do závěrečné třetí třetiny přípravného utkání NHL mezi Tampou a Floridou. Blíže k vítězství mají Lightning, kteří vedou po čtyřiceti minutách hry 2:0.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 3:30.
Florida začala druhou třetinu v přesilové hře a také do závěrečné třetí části utkání bude vstupovat v početní výhodě poté, co byl 18 sekund před druhou přestávkou vyloučen slovenský obránce Erik Černák. Tentokrát ovšem s dvoubrankovým mankem poté, co se na domácí straně Tampy dokázali během prostřední části prosadit Adam Erne a Alex Killorn. Skvělý zápas hraje J.T. Miller, který si u obou gólů připsal druhou asistenci. Skóre po druhé třetině utkání v Amalie Areně. Tampa Bay Lightning 2 Florida Panthers 0.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:42

Erik Černák dostal dvě minuty za držení a Florida si také v závěru druhé třetiny zahraje přesilovou hru.

39:12

Erik Černák podruhé v zápase napřáhl od modré čáry k pěkné střele s příklepem, která tentokrát těsně minula vzdálenější levý horní roh brány Jamese Reimera!

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:41

Jeden z hráčů Lightning byl před střídačkami podražen, rozhodčí se ovšem nerozhodli vylučovat.

38:16

Lightning se ocitli v postavení mimo hru v momentě, kdy do konce druhé třetiny utkání zbývají necelé dvě minuty.

37:59

Panthers se pokusili zpoza brány nahodit puk před brankoviště, jenže Andrej Vasilevskij u své levé tyče kotouč zachytil a rychle ho zmrazil pod svou lapačkou.

37:30

Alex Killorn si na vrcholu levého kruhu pro vhazování najel na krásnou zpětnou přihrávkou z pravé strany útočného pásma a diagonálním pasem hledal na vzdálenější pravé tyči Stevena Stamkose, který na puk nedosáhl, a kotouč zamířil po ledě vedle brány Floridy.

37:03

Colton Sceviour na pravém křídle nemohl pokračovat v akci kvůli odpískanému postavení mimo hru.

36:40

Před bránou Andreje Vasilevského vznikl velký závar, který brankář Tampy dokázal ustát. Komerční přestávka.

36:28

Derek MacKenzie se drze protáhl až před bránu, z blízkosti ale puk za záda Andreje Vasilevského zasunout nedokázal! Brankář Tampy předvedl další skvělý zákrok.

35:52

Kapitán Lightning se vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu a domácí přečkali další oslabení.

34:56

Mike Hoffman na vnějším oblouku pravého kruhu pro vhazování napřáhl k rychlé střele zápěstím, která byla nebezpečně tečována a skončila těsně nad bránou Lightning. Odražený puk vyděsil domácí fanoušky.

33:52

33:52 Není pochyb o tom, komu tato fanynka drží palce

33:52

Steven Stamkos fauloval na pravé straně obranného pásma svého týmu u hrazení a byl vyloučen na trestnou lavici na dvě minuty za krosček. Další početní výhoda Panthers, kteří se zatím neprosadili ani jednou.

33:46

Mark Pysyk na ose ledové plochy napřáhl od modré čáry k pěkné střele s příklepem, která nad ledem mířila k levé tyči, Andrej Vasilevskij ji ale pravým betonem vyrazil!

33:11

Florida vyhodila puk na zakázané uvolnění a Steven Stamkos se před bránou nebezpečně pokoušel tečovat nahození od modré čáry, puk ale minul bránu Floridy.

32:04

Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!

32:04

Adam Erne vystřelil zápěstím z bodu levého kruhu pro vhazování a James Reimer puk na přední tyči podržel v náručí. Po přerušení hry následuje komerční přestávka.

30:15

30:15 Alex KILLORN - 2:0

30:15

Tampa právě vstřelila branku!
Steven Stamkos si z levého křídla sjížděl mezi kruhy pro vhazování, kde se mu na chvíli zamotal puk pod brusle, kapitán Tampy se ale rychle zorientoval a krátkou kolmou přihrávkou našel v levém kruhu pro vhazování najíždějícího ALEXE KILLORNA, který rychlou střelou zápěstím z blízkosti a úhlu zamířil nad pravým betonem Jamese Reimera k bližší tyči! Lightning vedou 2:0. Asistence: Steven Stamkos a J.T. Miller.

30:00

Nick Bjugstad se z pravého křídla krásně natlačil před bránu, jenže ztroskotal na pravém betonu Andreje Vasilevského, který podržel Tampu Bay nad vodou!

28:54

Andrej Vasilevskij vyrazil střelu Panthers z levého kruhu a vzápětí už zasahovat nemusel, protože Aaron Ekblad na pravém křídle střelou od modré čáry minul přední tyč.

28:33

Hra byla přerušena a na řadu přichází krátká reklamní přestávka. Tampa vede nad Floridou těsně 1:0.

27:19

Vyloučení Michajl Sergačev a Nick Bjugstad jsou zpět na ledě a oba týmy hrají opět v plném počtu.

26:42

A další šance pro Tampu! Jeden z hráčů Lightning se po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla ocitl na vzdálenější levé tyči ve velké příležitosti, jenže z blízkosti vyklepal pouze výstroj Jamese Reimera.

26:18

Erik Černák na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou James Reimer na přední tyči úspěšně vyrazil hrudí do rohu ledové plochy!

25:19

Panthers před začátkem přesilové hry porušili postup při vhazování a nakonec se tedy bude hrát ve hře 4 na 4. Nick Bjugstad dostal dvě minuty za zdržování hry.

25:19

Michajl Sergačev byl vyloučen na dvě minuty za krosček a také Florida si vzápětí zahraje třetí přesilovou hru.

24:17

24:17 Adam ERNE - 1:0

24:17

Tampa právě vstřelila branku!
Mathieu Joseph si na levém křídle krásně potáhl puk až téměř do rohu ledové plochy a poté krásnou zpětnou diagonální přihrávkou našel v mezikruží ADAMA ERNEA, který rychlou střelou zápěstím mezi lapačkou a levým betonem Jamese Reimera zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Tampa využila přesilovou hru a ujala se vedení 1:0. Asistence: Mathieu Joseph a J.T. Miller.

23:02

Andrej Vasilevskij vyrazil střelu Panthers z levého kruhu pro vhazování a před jeho bránou poté došlo k faulu. Colton Sceviour byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl. Tampa si zahraje třetí přesilovou hru.

22:35

Slater Koekkoek napřáhl od modré čáry na ose ledové plochy ke tvrdé střele s příklepem, kterou James Reimer úspěšně vyrazil do levého rohu ledové plochy.

21:50

Florida vstoupila do druhé části v přesilové hře, jejíž zásluhou si vytvořila obrovský tlak, skórovat se jí ale nepodařilo, a tak v Tampě zatím trvá bezbrankový stav.

20:36

Vyloučený Mitchell Stephens je zpět na ledě a oba týmy dnes přečkaly úspěšně dvě hry v oslabení.

20:35

Keith Yandle se ocitl v mezikruží ve velké šanci, rychlou střelou ale Andreje Vasilevského nepřekonal!

20:01

Panthers vyhráli úvodní vhazování druhé části, do které oba týmy vstupují za bezbrankového skóre 0:0.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 2:31.
Brayden Point třikrát prokázal obrovskou rychlost a třikrát se ocitl tváří v tvář Jamesovi Reimerovi, ani v jednom případě ho ale překonat nedokázal, stejně jako na opačné straně v obrovské šanci Andreje Vasilevského útočník Vincent Trocheck, který se v oslabení řítil sám na bránu. Skóre po první třetině utkání. Tampa Bay Lightning 0 Florida Panthers 0.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

18:36

18:36 Fanoušci si dnešní utkání v Amalie Areně řádně užívají

18:36

Mitchell Stephens dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Florida dohraje úvodní část utkání v přesilové hře, pokud se jí samozřejmě dříve nepodaří využít.

18:14

Mitchell Stephens nabral v pravém kruhu pro vhazování puk jako na vidle a jeho střela skončila vysoko nad.

16:55

Brayden Point nabral obrovskou rychlost a kolem jednoho z protihráčů se protáhl až před bránu, kde na poslední chvíli píchl do puku, mezi betony Jamese Reimera ho ale do sítě poslat nedokázal! Třetí slibná příležitost útočníka Lightning.

16:06

Aleksander Barkov vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo, byla tam ale teč, takže vylučovat se tentokrát nebude. Následuje komerční přestávka.

14:52

Mark Pysyk se na pravém křídle dobře opřel do puku a Andrej Vasilevskij jeho ránu od hrazení hrudí vyrazil.

14:44

Alex Killorn se vrátil na ledovou plochu a Lightning hrají v plném počtu. Stále marně čekáme na úvodní gól.

14:32

Andrej Vasilevskij zachytil nahození Floridy z levého křídla a poté předvedl hodně riskantní rozehrávku, naštěstí pro něj se ale Panthers těsně do zakončení nedostali.

13:56

Aaron Ekblad na levém křídle po zpětné přihrávce napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, kterou Andrej Vasilevskij dokázal udržet v náručí a přerušil hru.

13:34

Florida v levém rohu útočného pásma nemohla pokračovat v akci, protože jí bylo odpískáno postavení mimo hru, po kterém se vhazovalo ve středním pásmu.

12:44

Alex Killorn vyfasoval dvouminutový trest za sekání a tentokrát si zahraje první přesilovou hru Florida.

12:35

Vyloučený Mike Matheson je zpět na ledě a Panthers úspěšně přečkali obě dvě oslabení. Skóre: 0-0.

11:22

Lightning se na levém a poté pravém křídle v rychlém sledu dostali ke střele, James Reimer ale obě vyrazil.

11:02

Nikita Kučerov dobře vypálil z bodu pravého kruhu pro vhazování, James Reimer ale puk podržel v náručí.

10:35

Mike Matheson byl vyloučen na dvě minuty za podržení a Lightning si po další krátké reklamní přestávce zahrají v dnešním zápase svou druhou přesilovou hru.

09:46

Těsně před šancí Braydena Pointa pálil z pravého kruhu pro vhazování pod horní tyč na straně Floridy Nick Bjugstad, Andrej Vasilevskij ale puk úspěšně vyrazil hrudí.

09:46

Brayden Point si podruhé v zápase parádně najel před bránu, ani tentokrát ale bekhendovým zakončením Jamese Reimera z blízkosti překonat nedokázal!

08:28

Panthers se nepodařilo rozehrát a po zakázaném uvolnění se hra vrátila před brankáře Jamese Reimera.

08:22

Aaron Ekblad se vrátil zpět na ledovou plochu a Lightning úvodní přesilovou hru nesehráli vůbec dobře.

07:04

07:04 Vincent Trocheck se v oslabení řítil úplně sám na bránu!

07:04

Vincent Trocheck na obranné modré čáře vypíchl puk jednomu z hráčů Tampy a řítil se do samostatného úniku, na jehož konci obkroužil puk holí a volně ho zkusil nechat doklouzat mezi betony Andreje Vasilevského, brankář Tampy se ale nachytat nenechal a puk zmrazil po sevření betonů pod lapačkou! Florida měla v oslabení obrovskou šanci.

06:22

Aaron Ekblad fauloval unikajícího Braydena Pointa a dostal dvě minuty za sekání. Lightning si po krátké reklamní přestávce zahrají úvodní přesilovou hru dnešního utkání.

06:18

06:18 Brankář James Reimer dokázal vychytat Braydena Pointa

06:18

Brayden Point si z pravého křídla nádherně sjel před bránu, bekhendovým zakončením ale Jamese Reimera na vzdálenější levé tyči překonat nedokázal! Brankář Floridy fantasticky zasáhl pravým betonem a puk vyrazil.

05:38

Panthers na pravém křídle vyrazili do nebezpečného protiútoku, Lightning ho ovšem dokázali rozbít, a tak Andrej Vasilevskij v bráně domácího týmu zasahovat nemusel.

04:50

Mathieu Joseph se ocitl na pravém křídle u hrazení pod tlakem a Mark Pysyk ho rychle dohrál čistým hitem.

03:35

Oba týmy se během pár sekund dostaly ke střele, James Reimer a poté Andrej Vasilevskij ale puk úspěšně vyrazil.

01:40

Na opačné straně ledové plochy mohl vzápětí udeřit Jonathan Huberdeau, který se v mezikruží ocitl tváří v tvář Andrejovi Vasilevskému, brankář Tampy ale puk vyrazil!

01:19

J.T. Miller nebezpečně vypálil z pravého kruhu pro vhazování a James Reimer hrudí puk vyrazil mimo.

01:04

Lightning se ocitli pod tlakem zásluhou napadajícího Jonathana Huberdeaua a podél střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění. Hra byla přerušena.

00:26

Utkání bylo zahájeno a Victor Hedman se po krásné přihrávce přes šířku útočného pásma dostal na levém křídle k první střele zápěstím, která byla sražena za bránu Floridy.

00:01

Utkání právě začalo.
V sestavě domácích Lightning se dnes představí slovenský obránce Erik Černák a český útočník Ondřej Palát, který bude hrát po boku Nikity Kučerova a Braydena Pointa. Čekáme na úvodní vhazování.
Hokejisté obou týmů vyrazili na ledovou plochu a do začátku dnešního utkání zbývá jen pár okamžiků.

Staňte se fanoušky NHL.cz!

Úvodní sestavy:

Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Černák, Koekkoek, Sergačev – Killorn, Stamkos (C), J.T. Miller – Palát, Point, Kučerov – Joseph, Cirelli, Conacher – Mertel, Stephens, Erne. Hlavní trenér: Jon Cooper.

Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Melchiori, Petrovic – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Hoffman – Borgström, McCann, Malgin – Vatrano, MacKenzie, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

Rozhodčí: Michael Markovic, Francois StLaurent. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois.
Středeční program přípravných zápasů NHL přinese souboj dvou týmů s naprosto identickou formou. Tampa i Florida vstoupily do přípravy dvěma porážkami v řadě, poté se ovšem oba týmy rozehrály a dvakrát za sebou vyhrály. Už teď je ovšem jasné, že dobrá série jednoho z týmů skončí, zatímco na straně druhé bude pokračovat. Lightning na úvod přípravy nestačili během 24 hodin na Carolinu, které v obou zápasech podlehli a v obou do její sítě vstřelili pouze jeden gól. Poté však přišel vydařený back-to-back zápas proti Nashvillu, kterému v úvodu přípravy dvakrát podlehla právě Florida. Panthers si ovšem zvedli náladu vítězstvím nad Montrealem a poté proti Dallasu.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.

Tampa Bay Lightning – Florida Panthers

2:3

konec (0:0, 2:0, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 25. Erne (Joseph, Miller), 31. Killorn (Stamkos, Miller) – 43. Dadonov (Pysyk), 48. Ekblad (Sceviour, MacKenzie), 53. Barkov (Dadonov, Bjugstad)

Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Hedman, Strålman, McDonagh, Černák, Koekkoek, Sergačev – Killorn, Stamkos (C), J.T. Miller – Palát, Point, Kučerov – Joseph, Cirelli, Conacher – Mertel, Stephens, Erne. Hlavní trenér: Jon Cooper.

Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Ekblad (A), Matheson, Pysyk, Melchiori, Petrovic – Dadonov, Barkov (C), Bjugstad – Huberdeau (A), Trocheck, Hoffman – Borgström, McCann, Malgin – Vatrano, MacKenzie, Sceviour. Hlavní trenér: Bob Boughner.

Rozhodčí: Michael Markovic, Francois StLaurent. Čároví: Jonny Murray, David Brisebois

Diváci: 11485

Průběh zápasu
1. třetina
06:22 FLA 2 Ekblad, sekání
10:35 FLA 2 Matheson, podrážení
12:44 TBL 2 Killorn, sekání
18:36 TBL 2 Stephens, nedovolené bránění
Po 1. třetině
2. třetina
23:02 FLA 2 Sceviour, vysoká hůl
24:17 TBL 1:0 Erne (Joseph, Miller)
25:19 TBL 2 Sergačev, krosček
25:19 FLA 2 Bjugstad, zdržování hry / porušení postupu vhazování
30:15 TBL 2:0 Killorn (Stamkos, Miller)
33:52 TBL 2 Stamkos, krosček
39:42 TBL 2 Černák, držení
Po 2. třetině
3. třetina
42:16 FLA 2:1 Dadonov (Pysyk)
46:19 FLA 2 Petrovic, nedovolené bránění
47:03 FLA 2:2 Ekblad (Sceviour, MacKenzie)
52:31 FLA 2:3 Barkov (Dadonov, Bjugstad)
Konec