Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Rusko – Itálie

3:2

konec (19:25, 25:18, 25:21, 19:25, 15:11)

22.09.2018, 21:15 • Mediolanum Forum, Assago, Itálie • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.7 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:11

Jako žolík na servis přišel z lavičky druhý nahrávač Michele Baranowicz, do této chvíle se ještě do dnešního zápasu nezapojil! Volkov bez potíží přihrál, následně Butko nahrál Michajlovovi a ten rutinně zakončil celý zápas bombou do středu kurtu!

14:11

Dmitrij Muserskij mohl utkání zakončit na podání. První mečbol ale končí ze servisu v autu. Také Rusko si bere před vyvrcholením zápasu bere oddechový čas.

14:10

Muserskij je na podání. Esem vydřel pro ruskou reprezentaci hned čtyři mečboly!

13:10

Místo Kljuky přichází do hry Běrežko. Juantorena se opřel do servisu, ale Na Verbova si nepřišel. Následně ale Michajlov bod nedal. Dlouhou výměnu mohl zakončit Zajcev, ale znovu byl ubráněn Verbovem. Následně už poslal Rusko do tříbodového vedení Volkov.

12:9

Jegor Kljuka přidal kvalitní podání, poté se útokem neprosadil Juantorena a Muserskij dokonal výměnu smečí ze středu sítě. Italové jsou velmi blízko první porážky na šampionát. Je tady ale ještě jeden oddechový čas pro domácí reprezentaci.

8:6

Dmitrij Volkov sestřelil servisem přijímající italské libero Colaciho a při změně stran tak Rusko vede o dva body. A Itálie si bere oddechový čas.

19:25

Čtvrtá sada jde na konto Itálie! Závěrečný servis ze strany ruského týmu skončil jen za koncovou lajnou.

18:24

Maxim Michajlov se sice opřel do balonu, ale míč nasměroval jen do autu. Šest setbolů pro Itálii.

15:20

Italové si jdou pro čtvrtou sadu! Maruotti trefil eso mezi Verbova s Kljukou! Rusko reaguje oddechovým časem.

13:16

Jegor Kljuka se opřel do podání. Rusové se ubránili útoku Zajceva, následně ale dostal nahrávku Anzani, který ze středu sítě nedal soupeřům šanci na obranu. Je tady druhý technický oddechový čas.

6:8

Michajlov smečoval po nahrávce Butka do autu a Itálie je najednou na koni. Následuje první technický oddechový čas.

5:6

Juantorenův servis i nyní byl hodně nepříjemný. Po úspěšné obrany smečoval Maruotti s tečí ruského bloku. Pátý bod v řadě pro domácí a Rusko musí reagovat oddechovým časem.

4:1

Maxim Michajlov umí přitvrdit na podání a to předvedl i nyní. Zajcev byl zablokován na hlavním kůlu. A italský trenér si musí brát oddechový čas již po pěti rozehrách.

25:21

Maxim Michajlov je na podání. Ruský univerzál trefil dělové podání po lajně, ale to muselo zkoumat ještě video, které odhalilo balon v kurtu! Třetí set jde na konto ruského týmu!

24:21

Tři setboly! Další darovaný bod Rusům po nepřesném servisu Anzaniho.

22:19

A už to je jen o tři body. Kljuka smečoval z hlavního kůlu po lajně, ale minul postranní čáru. Rusko cítí tlak Italů a tak si vybírá oddechový čas.

18:12

Jegor Kljuka je na podání. Zajcev smečoval po ne zcela ideální nahrávce Giannelliho, kterého předešlá rozehra rozhodila. Italský tým si tak bere oddechový čas.

16:10

Po servisu Maxima Michajlova vedou Rusové při druhém technickém oddechovém čase už o šest bodů. Maruotti přihrával jen do sítě, odkud už se Giannelli nevymotal.

13:8

Volkov na podání. Maruotti byl nedůrazný v útoku a to Rusové s přehledem trestají. Na hlavním kůlu si připisuje bod Kljuka. Italové si vybírají oddechový čas.

8:5

Muserskij pokračuje na podání. Giannelli nahrál na hlavní kůl, kde byl Lanza, ale ten narazil do bloku střídajícího Volviče. Je tady první technický oddechový čas.

25:18

Maxim Michajlov mohl uzavřít druhou sadu servisem. Po útoku Nelliho smečoval na konec setu Michajlov a trefil přesně. Míč dopadl v rohu italské poloviny.

24:18

Simone Giannelli ještě může servisem zdramatizovat druhé dějství. Teď už ale na řadu přichází šest setbolů, italský nahrávač poslal míč do autu.

23:18

Simone Giannelli pokračuje za koncovou lajnou. Italský nahrávače šel znovu po Volkovovi. I nyní měli Italové rychle bodovku a tu proměnil na středu sítě Anzani. Rusko si musí brát oddechový čas.

18:13

Další podání ruského nahrávače šlo po Lanzovi. Zajcev ještě mohl smečovat, ale těsně minul boční lajnu. S italským týmem to nevypadá ve druhém setu nejlépe. Gianlorenzi Blengini si žádá oddechový čas.

16:13

Ivan Zajcev se opřel do podání, ale ruský tým bez potíží přihrál a po kombinaci Butka s Volkovem odcházejí oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

12:8

Iljas Kurkajev na podání. Juantorena sice přihrál přesně, poté ale při útoku napálil míč jen do jednobloku Michajlova. Italové se budou pokoušel utlumit ruský tlak oddechovým časem.

8:5

Při prvním technickém oddechovém čase vede Rusko o tři body. Muserskij smečoval úplně z jiného parta nad blokem. Italská obrana neměla žádnou šanci.

19:25

Maxim Michajlov ještě mohl první set prodloužit servisem, ale Italové s klidem jeho podání přijmuli, poté dostal nahrávku na středu sítě Mazzone a ten už nedal Rusům v obraně šanci.

18:24

Z lavičky přišel na podání Poletajev. Je tady však šest setbolů pro Itálii. Poletajev servíroval jen daleko do autu.

16:20

Alexandr Butko na podání. Giannelli musel pořádně přidat po nepřesné přihrávce. Také na ruské straně je pískáno předčasně před útokem, protože Verbov chyboval při nahrávce. Sergej Šljapnikov si bere oddechový čas.

15:17

Dmitrij Muserskij umí potrápit servisem. A to přesně se teď stalo, Italové jsou zaskočeni esem mezi Lanzu a Juantorenu. Také domácí lavička si bere oddechový čas.

11:16

Michajlov pokračuje na servisu. Nyní už Giannelli vymyslel výbornou nahrávku na Zajcev a ten dělovým útokem po lajně vytloukl blok Kljuky s Muserským. Je tady druhý technický oddechový čas.

3:8

Ruský univerzál Maxim Michajlov je na podání. Největší ruská útočná síla ale chybuje a Italové tak jdou k prvnímu technickému oddechovému času při vedení o pět bodů.

1:6

Smečař Civitanovy pokračuje v představení na podání. A po esu už to je o pět bodů! Rusové jsou pod obrovským tlakem a musí si brát oddechový čas již v úvodu setu.

Rusko – Itálie

3:2

konec (19:25, 25:18, 25:21, 19:25, 15:11)

Zpět na online

Rusko: Grankin (C), Butko – Volkov, Rodičev, Běrežko, Kljuka – Vlasov, Volvič, Muserskij, Kurkajev – Poletajev, Michajlov – Sokolov, Verbov Trenér: Sergej Šljapnikov

Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci Trenér: Gianlorenzo Blengini

Rozhodčí: Wojciech Maroszek (POL) – Paulo Turci (BRA)