Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Nizozemsko – Finsko

3:1

konec (25:19, 23:25, 25:16, 25:13)

22.09.2018, 17:00 • Mediolanum Forum, Assago, Itálie • Skupina E • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.21 4.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:13

Je konec! Nizozemci ukončují zápas esem! Suihkonen pouštěl míč do autu, ale ten dopadl ještě před koncovou lajnu.

24:13

Po servisu Sinkkonena je tady neuvěřitelných jedenáct mečbolů! Finové se sice ubránili, ale už si nedokázal připravit pozici k útoku.

19:11

Rauwerdink pokračuje za koncovou lajnou. Finská hra se postupně rozpadá. Další přímý bod ze servisu. Trenér Finska Tuomas Sammelvuo si ještě bere oddechový čas.

16:10

Při druhém technickém oddechovém čase vede Nizozemsko o šest bodů. Ter Horst z hlavního kůlu umístil míč milimetrově po lajně.

14:8

Gijs Jorna je na podání. Esem dává Nizozemsku další jistotu ve čtvrté sadě. Teď už si Finsko bere oddechový čas.

8:4

Thijs Ter Horst pokračuje na servisu. Nyní přidal podání o pásku a po esu odcházejí oba týmy k prvnímu technickému oddechovému času.

25:16

Van Garderen je na podání. Střídající volejbalisty však poslal míč pouze do zámezí. Nizozemci ještě zkusili štěstí u videa a to jim zaručilo zisk setu. Balon dopadl milimetrově na koncovou lajnu.

24:16

Teď už ale přichází na řadu osm setbolů! Abdel-Aziz smečoval nekompromisně z handy po lajně.

21:13

Rauwerdink přišel z lavičky na podání. Středem smečoval nepřesně Sinkkonem, poté zahrál na druhou přes Van Haarlem. Finové se snaží ještě zastavit soupeře oddechovým časem.

16:10

Při druhém technickém oddechovém čase vedou Nizozemci o šest bodů. Na závěr střední části setu se prosadil znovu Diefenbach.

11:6

A už to je o pět bodů. Suihkonen smečoval jen do vysokého nizozemského bloku. Finové si berou oddechový čas.

8:4

Abdel-Aziz navíc přitlačil i na servisu. Dělovkou vymetl roh finské poloviny. Je tady první technický oddechový čas.

23:25

Ter Horst se opřel do podání. Sivula smečoval skvěle podél bloku a Sparidans se v poli už zmohl jen na odražení balonu do autu.

22:24

Po oddechovém čase se představil na podání Abdel-Aziz. Finové ale odpověděli souhrou na středu sítě a vysloužili si dva setboly.

22:23

Ter Horst bez potíží umístil svůj útok do dlouhé diagonály. Také Finové si žádají oddechový čas.

19:22

Koelewijn na podání. Nizozemci se ubránili a poté zasmečoval kvalitně po lajně Abdel-Aziz. Finsko si ještě vyžádalo challenge, která přisoudila bod právě Finům. Nizozemsko si bere oddechový čas.

14:18

Kaurto byl zablokován na středu sítě Koelewijnem. Nizozemci ještě závěr druhé sady nevzdávají. Finsko si bere oddechový čas.

10:16

Sinkkonen je na podání. Ani nyní se van Gerderen na přihrávce příliš nepředvedl, vše dokonal lehkým úderem do bloku Ter Horst. Je tady druhý technický oddechový čas.

7:10

Chybným příjmem se prezentoval Ter Horst a Finové odskakují na tři body. Nizozemsko si bere oddechový čas.

6:8

Van Haarlem na druhou přes neuspěl, poté smečoval Abdel-Aiziz jen do bloku a Finové vedou při prvním technickém oddechovém čase o dva body.

25:19

Diefenbach za koncovou lajnou. Finové měli potíže s přihrávkou, poté mohl zakončit první sadu Ter Horst a to se mu také podařilo. Úvodní dějství jde na konto Nizozemska.

24:19

Niko Suihkonen je na podání. Chybným servisem ale přihrál soupeřům hned pět setbolů!

19:14

Koelewijn je na podání. Suihkonen znovu smečoval jen do bloku a Nizozemci si jdou pro první sadu. Finsko reaguje oddechovým časem.

16:12

Finský celek se provinil chybou na podání a Nizozemci tak jdou k druhému technickému oddechovému času při vedení o čtyři body.

14:10

Suihkonen dostal znovu důvěru, ale bod nedal. Na druhé straně se s tím nepáral Ter Horst. Finsko si bere oddechový čas.

8:7

K prvnímu technickému oddechovému času jdou při vedení o bod Nizozemci. Jornova smeč prošla blokem soupeře.

Nizozemsko – Finsko

3:1

konec (25:19, 23:25, 25:16, 25:13)

Zpět na online

Nizozemsko: Van Haarlem, Keemink – Van Garderen, Ter Horst, Jorna, Rauwerdink – Diefenbach, Smit, Koelewijn, Parkinson – Abdel-Aziz (C), Ter Maat – Sparidans, Dronkers Trenér: Gido Vermeulen

Finsko: Tervaportti (C), Esko – Ronkainen, Suihkonen, Breilin, Mäkinen – Siirilä, Sinkkonen, Porkka, Kaislasalo – Krastins, Sivula – Kerminen, Kaurto Trenér: Tuomas Sammelvuo

Rozhodčí: Ťiang Liou (CHN) – Luis Gerardo Macias (MEX)