Menu

Fotbal

Italská Serie A

UC Sampdoria – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:1)

19.09.2018, 19:00 • Stadio Comunale Luigi Ferraris, Janov • 1. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.91 3.4 2.59 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek večera. (20:55:34)
Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:15.
V samotném závěru ještě neúspěšně pálil Milenković, dnešní utkání tak končí spravedlivou remízou 1:1. První poločas se odehrál v režii hostí, kteří se dostali do vedení zásluhou Giovanniho Simeoneho a zároveň spálil několik dalších příležitostí. Sampdoria o sobě dala vědět až krátce před přestávkou, když Caprari z přímého kopu trefil břevno. Druhá půle naopak vyšla lépe janovskému celku, o vyrovnání se postaral právě Gianluca Caprari. Nerozhodný stav vydržel až do závěrečného hvizdu, oba celky tak mají po čtyřech kolech na svém kontě solidních sedm bodů.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Sala se vydal na ofenzivní výlet. Po narážečce s Praetem se pokusil uvolnit nabíhajícího Defrela, skvělé čtení hry ale předvedl pozorný Drągowski.

90+1

Hugo na hranici fotbalových regulí zastavil Defrela, rodící se protiútok Fiorentiny pak zastavil zdvižený praporek pomezního sudího, který správně viděl Simeoneho ofsajd.

90

Nad rámec základní hrací doby byly nastaveny ještě tři minuty. Pohne se skóre, nebo dnešní duel skončí remízou?

89

Kownacki se parádně zbavil Biraghiho, načež si z ostatních zadáků soupeře udělal tréninkové kužely a prodral se až do šestnáctky, kde se marně pokoušel vymodlit penaltu.

88

Tentokráte se Mirallas dopustil zbytečné ztráty na vlastní polovině, jenže potrestán nebyl, protože Defrel protiakci zbytečně přibrzdil a nakonec míč jen odevzdal Drągowskému.

87

87. Rozhodnutí měl na kopačce střídající Mirallas, míč ale do sítě nedoputoval.

87

A Fiorentina si ztracené vedení málem vzala zpět! Veretout udržel míč a přenechal jej Mirallasovi, jehož přízemní rána prosvištěla kousek vedle Auderovy pokladnice.

86

Pezzella odkopl balon pouze k Praetovi, ten ale z první nesklepl přesně na Grégoirea Defrela. Kupředu se tak mohou vydat hostující fotbalisté.

85

Žlutou kartu dostává Lorenzo Tonelli (UC Sampdoria).

84

Marco Benassi se v krátkém časovém sledu prezentoval druhým faulem, který přivítal na hřišti střídajícího Kownackého. Italský reprezentant už jednu kartu má, měl by si dávat pozor ...

83

Oba týmy v rámci svého posledního střídání poslaly na plac čerstvé ofenzivní síly. Dočkáme se tak boje o vítězství, nebo se bude hrát na remízu?

82

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Fabio Quagliarella, přichází Dawid Kownacki.
Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Federico Chiesa, přichází Riccardo Sottil.

81

Na Chiesovu nabídku si ve vápně naběhl Milenković, jenž se ve vzduchu vyšplhal ze všech nejvýše, jeho hlavička však Emila Audera nezaskočila.

80

Hosté se museli strachovat, Sampdoria kopala další standardní situaci. Tentokráte nebyl Drągowski ohrožen, Ramírezův střílený centr vystihl Pezzella.

79

Žlutou kartu dostává Marco Benassi (ACF Fiorentina).

78

Murru ve vlastní šestnáctce sáhl k riskantnímu tahu, když proti Chiesovi vyrukoval s obranným skluzem, ten se mu ovšem povedl na jedničku.

77

To je škoda pro domácí. Praet se krásně zbavil Benassiho, poté ale místo vyslání Defrel na zteč nahrál pouze couvajícímu Milenkovićovi.

76

V posledních minutách se tempo hry trochu uklidnilo. Oba týmy do sezony vstoupily dobře, proto zřejmě nechtějí riskovat to, že by kvůli hloupé chybě dnes přišly o všechny tři body.

75

Fernandesův tečovaný pas se odrazil příhodně pro Benassiho, který nedokázal prostřelit Tonelliho. Následný centr od Veretouta vystihl Audero.

74

74. Další nebezpečný přímý kop rozehrál Ramírez, jehož ráně chyběly decimetry.

74

Sudí nebyl spokojen s postavením zdi, standardní situace se tak o chvíli odložila. Střídajícího Ramíreze to ale nerozhodilo, jeho krásně zakroucená střela skončila těsně vedle horního růžku branky hostí.

72

Žlutou kartu dostává Jordan Veretout (ACF Fiorentina).

72

Po faulu na Chiesu zahrávala Fiorentina standardní situaci, jenže centrovaný balon z hranici vápna do bezpečí odvrátil Andersen.

71

Quagliarella roztáhl hru k Praetovi, za jehož centrem se v šestnáctce hnal Defrel, v souboji s Pezzellou si ale počínal za hranicí fotbalových pravidel.

70

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Gerson, přichází Marco Benassi.

69

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Gastón Ramírez.

68

Defrel nasadil jesličky Biraghimu, posléze od něj odrazil míč na rohový kop. Obrana Fiorentiny standardní situaci přečkala, Caprarimu centr nesedl.

67

Hosté jsou až příliš pasivní, po inkasované brance se jim nedaří dostat zpět do hry. Další akci Sampdorie táhl střídající Praet, kterému do autu ukopl míč Hugo.

66

Defrel se marně pokoušel obtočit kolem Milenkoviće, který jej viditelně držel za dres. Sudí ale tuto situaci přehlédl a dle mého názoru jasný faul neodpískal.

65

Ani další akce v hlavní roli s Fabiem Quagliarellou neskončila úspěchem. Zkušený útočník a bývalý italský reprezentant si nepohlídal svůj náběh, ofsajd.

64

Domácí pokračují ve zlepšením výkonu. Caprari vyslal do úniku Quagliarellu, jenže toho velmi rychle dohnal Hugo a připravil jej o balon.

63

No, utkání před pár okamžiky dostalo novou zápletku, což nezaujaté příznivce musí rozhodně těšit. Co nám nabídnou nadcházející minuty druhé půle?

61

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marko Pjaca, přichází Kevin Mirallas.

60

60. Gianluca CAPRARI - 1:1

60

Sampdoria právě vstřelila branku!
V posledních minutách se k tomu schylovalo, nyní už je v Janově vyrovnáno, domácí se prosazují naprosto zaslouženě. Obrana Fiorentiny poněkud zapomněla na neobsazeného GIANLUCU CAPRARIHO, jenž znovu potvrdil, že má výbornou kopací techniku, když parádním obstřelem překonal marně se natahujícího Drągowského.

60

Caprariho nezdařilý centr zahnal Defrela až k postranní čáře. Nejlepší střelec dosavadního průběhu Serie A z těžké situace získal maximum, tedy rohový kop.

59

Poslední okamžiky patří Janovu. Hosté se budou muset bránit i nadále, Ekdal byl totiž faulován a Giampaolovu družinu čeká standardní situace.

58

Sampdoria rozjela kombinační kolotoč před soupeřovou šestnáctkou, na konci jejich snahy stál příliš krátký centr z kopačky veterána Quagliarelly.

57

Quagliarella vyhrál důležitý hlavičkový souboj pro Defrela, který si míč zkusil obhodit kolem Pezzelly, ukopl si jej ale až za postranní lajnu.

56

Chiesův přetažený centr doběhl Pjaca jen tak tak. Jeho skákavá nabídka ve vápně skončila u Tonelliho, jenž lehce zazmatkoval a odvrátil míč pouze do zámezí.

55

Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Karol Linetty, přichází Dennis Praet.

54

Edimilson Fernandes si v souboji s Barretem došel pro faul. Na place se v posledních minutách přitvrzuje, snad se hráči budou věnovat spíše fotbalu.

53

Marko Pjaca u postranní lajny zasáhl míč rukou, jeho pokus o průnik byl tak správně zastaven. Škoda pro hosty, tato situace vypadala zajímavě.

52

Dobrá možnost byla k vidění i na druhé straně. Simeoneho rána nepostrádala razanci, přesnost však ano, a uprostřed branky číhající Audero tak v pohodě zasáhl.

51

Žlutou kartu dostává Karol Linetty (UC Sampdoria).

50

Quagliarella se vydal sám vstříc Drągowskému, ani on ale na mladého gólmana nevyzrál. Vše bylo zbytečné, pomezní sudí zkušenému útočníkovi odmával ofsajd.

49

49. Caprariho další přímý kop se snášel pod břevno, výborně ale zasáhl Drągowski.

49

Také druhá standardní situace z pozice za vápnem se Caprarimu povedla. Ani tentokráte ale míč neskončil v síti, výborným zákrokem Fialky podržel Drągowski.

48

Quagliarella udržel míč proti Hugovi a posunul jej ke Caprarimu, který se po kontaktu s Pezzellou poroučel k zemi. Jak domácí naloží s touto standardní situací?

47

Druhou půli svou rozehrávkou otevřeli hostující fotbalisté, kteří vedou 1:0. Úvod zápasu se odehrál pod jejich taktovkou, Sampdoria se jim ale postupem času vyrovnala. Jak tomu bude v nadcházejících minutách?

46

Začal druhý poločas.
První poločas je za námi, zatím v Janově sledujeme parádní ofenzivní podívanou z obou stran. Více ze hry mají Fialky, které se drží ve vedení díky přesné hlavičce Giovanniho Simeoneho. Hosté mohli svůj náskok hned několikrát navýšit, Sampdorii ale drží výtečně chytající Emil Audero. Krátce před odchodem do šaten mohli svěřenci trenéra Giampaola zničehonic vyrovnat, jenže Caprariho přímý kop skončil na horní tyči.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Z něj ale hosté nic nevytěžili. Po střetu s Andersenem navíc na trávníku zůstal ležet otřesný Pezzella, vše by ovšem mělo být v pořádku, zdravotníci nebudou potřeba.

44

Chiesa v souboji rameno na rameno přetlačil Salu, jeho přízemní centr pak musel Audero rychlým zákrokem vytěsnit na další roh pro hráče Violy.

43

Hugo cítil přítomnost napadajícího Defrela, proto se rozhodl uklidnit hru přihrávkou až k Drągowskému. Hosté už chtějí poločas dohrát bez jakýchkoliv komplikací.

42

Necelé čtyři minuty, tolik času zbývá odehrát do konce první půle, během níž oba týmy baví diváky atraktivním fotbalem. Dočkáme se před odchodem do šaten ještě nějaké branky?

41

41. Caprariho přímý kop skončil na horní tyči, teď měli hosté štěstí.

41

Po Hugově faulu na Quagliarellu měli Janovští k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice. Exekuce této situace se ujal Caprari, jehož krásná rána orazítkovala břevno!

40

Caprari na pravé straně přenechal míč Salovi, jehož nepovedený centr přelétl celou šestnáctku. Nikdo z domácích borců na něj neměl šanci dosáhnout.

39

Barreto zvedl hlavu a vykoumal povedený bochánek pro Defrela. Ten se mohl prodrat až ke střele, to by ale musel lépe zvládnout první kontakt s balonem.

38

Žlutou kartu dostává Jacopo Sala (UC Sampdoria).

37

Do slibně vypadající možnost se hnal Barreto, výborně ale proti něm u zasáhl Marko Pjaca, který zatím plní své povinnosti jak v ofenzivě, tak v defenzivě.

36

Fernandes si ve středu hřiště tvrdě vyšlápl na Linettyho, jasný faul. Domácí se dožadovali udělení žluté karty, jenže polský záložník vyvázl pouze s domluvou.

35

Obrana janovského celku nefunguje tak, jak by měla, Fialky si vytváří jednu šanci za druhou. Moc nescházelo ani Chiesově ráně z otočky, domácí se musí probrat.

34

Emil Audero musel zasahovat i po následném rohu, když se v šestnáctce až k hlavičce vyšplhal Pezzella, zamířil ale pouze doprostřed branky.

33

33. Další protiakci hostí zakončil Pjaca, Sampdorii znovu podržel brankář Audero.

33

Výtečný zákrok Audera! Sampdoria nezvládla na krátko rozehraný přímý kop, navíc domácí zaspali při návratu do defenzivy a mohou děkovat svému brankáři, který v jasné šanci vychytal Pjacu.

32

Veretout podnikl dravý výpad středem hřiště, z jeho pasu posléze mohl těžit Marko Pjaca, jenž sice přešel přes Salu, zakončil ovšem vysoko nad branku soupeře.

31

Tonelli ve snaze o odkopnutí míče trefil do hlavy kousek opodál stojícího Andersena. Nepříjemný moment pro domácího stopera, jenž vypadá hodně otřeseně.

30

Chiesa si troufl na souboj s dvěma protivníky, Andersen s Murrem mu ale moc šancí nedali. Sampdoria tak může v klidu vyvézt balon.

29

Janovští se začínají herně zvedat. Caprari před šestnáctkou motal hlavy soupeřových beků, nakonec ale ztratil nad míčem kontrolu, čehož využil Hugo.

28

S touto možností šlo naložit daleko lépe. Na levé straně nehlídaný Murru oslovil na hranici vápna číhajícího Quagliarellu, jenž zakončení uspěchal a zamířil mimo tři tyče.

27

Sampdoria se vrhla vpřed ihned po úspěšně ubráněném rohu, jenže Albin Ekdal se nestačil dobře zorientovat a byl odzbrojen vracejícím se Milenkovićem.

26

26. Proti Biraghiho pumelici se vytáhl Audero.

26

Další pěkná akce Fiorentiny! Chiesův náramný bochánek si učebnicově zpracoval Simeone, po jehož sklepnutí se do balonu opřel Biraghi, jenže Audero vytáhl povedený zákrok.

25

Ze šťastného odrazu balonu mohl těžit Federico Chiesa, po jehož centru vedle branky hlavičkoval Marko Pjaca. Pro chorvatského hráče se jednalo o zakončení z těžké pozice.

24

Před Linettym se otevřel volný prostor, jenže polský mladík si v závěrečné fázi své ofenzivní snahy neporozuměl s Quagliarellou a přihrál velmi nepřesně.

23

Domácí v poklidu kombinovali na vlastní polovině, jejich pohodu se pokusil narušit Edimilson Fernandes, kterého se díky povedené kličce zbavil Albin Ekdal.

22

22. Defrelově přízemní ráně scházela trocha přesnosti navíc.

22

No vida, Janovští se málem dočkali vyrovnaní. Po Quagliarellově nahrávce si balon na pravačku nachystal Defrel, zamířil však o kousek vedle vzdálenější tyče.

21

Federico Chiesa vyslal kroucený centr k zadní tyči, kde si balon našel Marko Pjaca. Hlavička chorvatského mladíka však směřovala jen do náruče nachystaného Audera.

20

Fiorentina zatím utkání kontroluje, hernímu projevu Sampdorie chybí potřebný klid a především přesnost. Vše se ale může velmi rychle obrátit.

19

Svěřenci lodivoda Giampaola se konečně vymanili ze sevření hostí a vrhli se kupředu, jenže na Barretův centr neměl zkušený útočník Quagliarella šanci dosáhnout.

18

Veretoutova průniková nahrávka nevypadala vůbec zle, Chiesa se ale k balonu nedostal, o což se postaral velice důrazně bránící Nicola Murru.

17

Janovští se však dopustili dalšího nedovoleného zákroku, Fiorentina tak zahrávala přímý kop. Nic z něj ale nevytěžila, Hugo ve snaze dostat se k míči fauloval.

16

Individuálně to chtěl zkusit Chiesa, ovšem narazil na pozorného Murra. Úspěchem neskonči ani Pjacův centr, Sampdoria tak další chvilkový nápor Fialek přestála.

15

Tonelliho pas málem vystihl Fernandes, nedlouho nato Linetty vyrobil další ztrátu a musel faulovat Gersona. Domácí si v rozehrávce počínají velmi lehkovážně.

13

13. Giovanni SIMEONE - 0:1

13

Fiorentina právě vstřelila branku!
Sampdoria se v úvodu utkání dopouštěla až příliš mnoha chyb na vlastní polovině a právě po jedné z nich se hosté dostávají do vedení. Andersen nedokázal odvrátit míč do bezpečí, o chvíli později poslal do šestnáctky parádní centr Biraghi. Velmi dobře se uvolnil GIOVANNI SIMEONE, který přesnou hlavičkou k tyči otevřel gólový účet tohoto mače.

13

Rozehrávka na krátko místo výkopu Sampdorii opět nevyšla, k míči se okamžitě dostal Jordan Veretout, kterého domácí dokázali alespoň vytlačit na obrannou polovinu.

12

Caprari nepřesně přihrál, načež se snažil získat míč okamžitě zpět, proti mladému obránci Milenkovićovi to ale přehnal s agresivitou a fauloval.

11

K odraženému balonu se ve vzdálenosti nějakých třiceti metrů od branky dostal Ekdal, jenže jeho volej, který mu hodně ztížil Pjaca, zamířil pouze na tribunu.

10

Karol Linetty si narazil s Barretem a poté zkusil nalézt za obranu soupeře si sbíhajícího Defrela, jeho záměr ovšem přečetl tentokráte bezchybný Pezzella.

9

Znovu jsme byli svědky zmatků v defenzivě Fialek. Tentokráte Drągowského svou zpětnou nahrávkou hodně vystrašil Pezzella, hostující gólman měl co dělat, aby zastihl míč na hrací ploše.

8

Další práce pro Drągowského. Obávaný kanonýr Quagliarella tentokráte nahrál Caprarimu, s jehož přízemní ranou neměl hostující gólman vážnější problém.

7

Joachim Andersen zazmatkoval a směrem k Auderovi vyslal hodně nevydařenou hlavičku, kterou vystihl Simeone, z hranice vápna ale domácího gólmana nepřehodil.

6

Albin Ekdal ve středu kličce sáhl ještě k jedné kličce navíc a málem se mu to stalo osudným. Naštěstí pro Sampdorii jej napadající Gerson zastavil nedovoleně.

5

Hned od úvodních minut se hraje v solidním tempu. Caprari vymyslel povedenou kolmici pro Quagliarellu, před kterým na poslední chvíli stačil sebrat balon Drągowski.

4

Drągowski se mazlil z balonem až příliš dlouho a dopustil se velké chyby, když jeho kličku vystihl Defrel, od kterého se však míč odrazil jen vedle branky.

3

3. Simeoneho hlavička z bezprostřední blízkosti gólem neskončila.

3

Velká šance Fiorentiny. Veretout rozehrál roh na krátko, přetažený centr vrátil zpět do centra dění Pezzella, který vyzval k otevření skóre Simeoneho, ten ale v jasné tutovce selhal.

2

Andersenův nákop směřoval do země nikoho, jako první se tak kupředu mohli vrhnout hosté a Pjaca pro ně ihned získal premiérový rohový kop.

1

Hlavní arbitr Maresca dal pokyn k zahájení dnešního utkání, pojďme na to! Rozehrávky se ujali domácí fotbalisté, kteří nastupují v modrých dresech, naopak svěřenci trenéra Pioliho budou hrát ve zeleném.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

UC Sampdoria: Audero – Sala, Tonelli, J. Andersen, Murru – É. Barreto, Ekdal, Linetty – Caprari – Quagliarella (C), Defrel.
Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Praet, G. Ramírez, Jankto, Colley, Bereszyński, A. Ferrari, Stijepović, Rolando, Kownacki, Vieira.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – E. Fernandes, Veretout, Gerson – Chiesa, Simeone, Pjaca.
Náhradníci: Lafont – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Br. Dabo, Hancko, Sottil, Benassi, Diks, Théréau.

Rozhodčí: Fabio Maresca – Valentino Fiorito, Damiano Di Iorio.
Poslední vzájemný zápas


21. 1. 2018 – UC Sampdoria – ACF Fiorentina 3:1

Branky: 30. Quagliarella (Ramírez), 61. Quagliarella (Ramírez), 68. Quagliarella (Ramírez) – 80. Sánchez (Saponara)

UC Sampdoria: Viviano – Bereszyński, Silvestre, Ferrari, Strinić – Linetty, Torreira, Praet – Ramírez (84. Barreto) – Quagliarella (C) (75. Caprari), Kownacki (58. Zapata)

ACF Fiorentina: Sportiello – Laurini, Pezzella, Hugo, Biraghi – Eysseric (71. Sánchez), Badelj (C), Benassi (65. Saponara), Chiesa – Babacar (66. Dias), Simeone
ACF Fiorentina

Fotbalisté Fiorentiny se znovu neprokousali do pohárové Evropy, a v novém ročníku se tak mohou soustředit výhradně na domácí soutěž. Také svěřenci Stefana Pioliho do ní vstoupili solidně, po třech odehraných kolech je najdeme na šesté pozici, navíc mají ještě dnešní dohrávku k dobru. Úvodní duel ligové sezony 2018/19 vyšel Fialkám famózně, vždyť před vlastními fanoušky deklasovaly Chievo 6:1. Proti Udinese už se parta okolo kapitána Germána Pezzelly na výhru nadřela, kousavého soupeře zlomil až ve třiasedmdesáté minutě Marco Benassi. O víkendu moc nechybělo k tomu, aby si Viola odvezla překvapivý bod z Neapole, tentokráte ale nezvládla závěr utkání a vracela se s prázdnou. Jak si povede Fiorentina dnes?
UC Sampdoria

Sampdoria na jaře obsadila desátou příčku a tentokráte pomýšlí ještě na lepší umístění. Celek z Janova sice do nového ročníku vstoupil těsnou porážkou na půdě Udinese, ve zbývajících dvou kolech ale exceloval. Svěřenci trenéra Giampaola nejprve šokovali italskou fotbalovou veřejnost, když před vlastními fanoušky přejeli favorizovanou Neapol 3:0. Na cenný skalp jednoho z hlavních aspirantů na titul pak navázali ve Frosinone, kde se rovněž rozstříleli a nováčka deklasovali poměrem 5:0. Pokud Blucerchiati přehrají i Fiorentinu, mohou se v tabulce po dnešní dohrávce vyšplhat až na druhou pozici. Ve výborné formě sezonu začal především Gregoire Defrel, autor čtyř gólů a lídr tabulky střelců, který v Sampdorii hostuje z římského AS.
Příjemný středeční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní kopané! Dnešek se nese především v duchu úvodních zápasů základních skupin Ligy mistrů, na programu je ale také dohrávka prvního kola Serie A mezi Sampdorií a Fiorentinou. Začínáme v 19:00.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

UC Sampdoria – ACF Fiorentina

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 60. Caprari (É. Barreto) – 13. Simeone (Biraghi)

Karty:   38. Sala (SMD), 51. Linetty (SMD), 85. Tonelli (SMD) – 72. Veretout (FIO), 79. Benassi (FIO)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:15.

UC Sampdoria: Audero – Sala, Tonelli, J. Andersen, Murru – É. Barreto, Ekdal, Linetty (55. Praet) – Caprari (69. G. Ramírez) – Quagliarella (C) (82. Kownacki), Defrel.
Náhradníci: Rafael Cabral, Belec – Praet, G. Ramírez, Jankto, Colley, Bereszyński, A. Ferrari, Stijepović, Rolando, Kownacki, Vieira.

ACF Fiorentina: Drągowski – Milenković, Pezzella (C), Hugo, Biraghi – E. Fernandes, Veretout, Gerson (70. Benassi) – Chiesa (82. Sottil), Simeone, Pjaca (61. Mirallas).
Náhradníci: Lafont – Laurini, Ceccherini, Nörgaard, Eysseric, Mirallas, Br. Dabo, Hancko, Sottil, Benassi, Diks, Théréau.

Rozhodčí: Fabio Maresca – Valentino Fiorito, Damiano Di Iorio