Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

TJ Sokol Živanice – SK Zápy

1:3

konec (1:1)

19.09.2018, 17:00 • 17. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 3.64 4.0 1.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (19:12:38)
Je konec! Zápy zvládly duel na půdě Živanic a vítězí 3:1! Domácí celek přitom sehrál skvělý první poločas. Hostující Zápy byly sice po celou dobu aktivnější, ale ve 28. minutě poslal Živanice do vedení Milan Ujec! Domácímu celku však vedení dlouho nevydrželo. O tři minuty později totiž dokázal vyrovnat Jan Jelínek! Ve druhé půli ale dostal druhou žlutou kartu Ujec. Hosté přesilovku využili dvacet minut před koncem, kdy se trefil Svoboda. Deset minut před koncem navíc přidal pojistku Jan Jelínek.

90+3

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Eliáš, přichází Balvín.

89

Žlutou kartu dostává Eliáš (SK Zápy).

88

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Svoboda, přichází Macek.

86

Domácí fanoušci se hlasitě zlobí na hlavního arbitra, který jednomu z hráčů Živanic odpískal útočný faul. Rozehrávat budou hosté.

84

Domácí celek se v posledních minutách nastěhoval před pokutovým územím, ale nikdo v oranžovém se nemůže dostat ke střele.

82

Živanice zahrávaly rohový kop. Prudký centr sice přiletěl na malé vápno, ale nikdo v oranžovém se neprobil do zakončení.

80

80. Jan JELÍNEK - 1:3

80

Zápy právě vstřelily branku!
Zápy po obrovské chybě v domácí rozehrávce zvyšují své vedení na 3:1! Domácí stoper nedokázal poslat malou domů. Míč mu vypíchl JAN JELÍNEK a s přehledem propálil domácího brankáře!

78

Živanice se i v deseti lidech tlačí do útoku, ale na pozornou obranu Záp zatím nemohou najít recept.

76

Asistent rozhodčího zastavil další akci domácího celku kvůli ofsajdu.

74

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Kakrda, přichází Ptáček.

73

Domácí fotbalisté jsou hodně frustrovaní a nemohou se v klidu usadit na polovině svého soupeře. Rozehrávku Živanic brzdí nepřesnosti.

71

71. Václav SVOBODA - 1:2

71

Zápy právě vstřelily branku!
Hosté se dostávají do vedení! Před branku domácího celku přiletěl krásný centr z levé strany. Od vzdálenější tyče přiletěl míč zpátky na malé vápno a VÁCLAV SVOBODA poslal hosty do vedení!

70

Do konce dnešního souboje zbývá posledních dvacet minut a hostující Zápy stále nemohou využít svou přesilovku.

68

Žlutou kartu dostává Kakrda (TJ Sokol Živanice).
Žlutou kartu dostává Jablonský (SK Zápy).

67

Patrik Růžek diriguje rozehrávku hostujícího mužstva na polovině hrací plochy. Nikdo v modrém dresu se mu ale nenabízí do volného prostoru.

66

Josef Eliáš se po rohovém kopu opřel do odraženého míče. Rána mu však sjela po nártu a míč si to namířil dobrých pět metrů od branky.

65

Jan Jelínek dostal přihrávku do hodně složité pozice, ale dokázal se zbavit dotírajícího obránce a rozehrál krásnou přihrávkou na levou stranu.

64

Další rohový kop hostujících Záp zahrával Hašek. Jeho prudký centr na přední tyč odhlavičkoval hned první obránce ven ze šestnáctky.

63

Ani po dalším rohovém kopu se nikdo v modrém neprobil k hlavičce. Obrana Živanic pracuje po změně stran na podtrženou jedničku.

62

Zápy se znovu tlačily do pokutového území, ale prudký centr z levé strany hrací plochy srazila pozorná obrana na rohový kop.

61

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Hakl, přichází Putz.

60

Jan Jelínek napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti, ale jeho prudký projektil postrádal potřebnou přesnost.

59

Obránci domácího celku si nechtěli přidělávat práci a raději uklidnili situaci přihrávkou na vlastního brankáře. Zápy se stále nemohou dostat do zakončení.

58

Na stadionu se ke slovu dostaly také emoce. Domácí a hostující příznivci si po červené kartě pro Ujece vyměňují názory.

57

Živanice se hnaly do otevřené obrany hostujícího celku, jenže nikdo v oranžovém nakonec nenašel cestu do pokutového území.

56

Problém pro domácí celek! Milan Ujec dostává druhou žlutou kartu a musí do sprch!

55

Svoboda zkusil překvapit obranu Živanic zajímavým dloubákem, ale domácí obránci zůstali blízko u sebe a nepustili střídajícího Hrona do zakončení.

54

Právě Pavel Hašek táhl další výpad hostujícího celku po pravé straně. Nikdo v modrém dresu se mu ale nenabídl do volné pozice.

53

Na světě je další žlutá karta. Za loket v obličeji domácího hráče ji dostává Pavel Hašek.

52

Hosté po změně stran Živanicím prakticky nepůjčují míč. Hráči hostujícího celku hýří aktivitou, ale zatím nemohou najít recept na pozornou obranu.

51

Hostům se znovu nepovedla rozehrávka přímého kopu. Centrovaný míč proskákal pokutovým územím, aniž by jej kdokoliv dokázal tečovat.

50

Martin Jelínek chtěl zrychlit rozehrávku přímého kopu na polovině soupeře, ale sudí mu pokazil radost a nařídil opakování rozehrávky.

49

Obrana Živanic si poradila i s další prudkou přihrávkou mezi stopery. Brankář Volšík totiž vyběhl z brankové čáry a schoval míč do rukavic.

48

Zápy se hnaly vpřed po levém křídle, ale jeden z domácích obránců stačil na poslední chvíli vystoupit a odehrál balón do zámezí.

47

Zápy jsou v úvodu druhého poločasu velmi aktivní. Hosté si jsou vědomi toho, že jsou favoritem a snaží se na svého soupeře vletět.

46

Střídání v týmu TJ Sokol Živanice: ze hřiště odchází Petrus, přichází Štěpánek.
Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Novák, přichází Hron.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně zajímavou podívanou. Hostující Zápy byly sice po celou dobu aktivnější, ale ve 28. minutě poslal Živanice do vedení Milan Ujec! Domácímu celku však vedení dlouho nevydrželo. O tři minuty později totiž dokázal vyrovnat Jan Jelínek! Do kabin se proto odchází za stavu 1:1.

45

První poločas skončil.

45

Domácí v závěru prvního poločasu zahrávali přímý kop ze zajímavé pozice. Prudký centr přiletěl mezi malé vápno a značku pokutového kopu, kde si pro míč došel Frydrych.

44

Miroslav Novák se v pokutovém území tlačil za prudkým centrem z levé strany, nicméně obránce domácího celku jej tělem odstavil a nepustil střelce Záp do zakončení.

43

Ondřej Volšík znovu vypomohl domácí obraně, když vyrazil ven z branky a došel si pro nepovedený centr z pravé strany hřiště.

42

Obrana hostujícího celku si počínala opravdu zkušeně. Jeden ze stoperů si všiml dotírajícího soupeře a hlavou zahrál do rukavic gólmana Frydrycha.

41

Živanice se dostaly do dalšího zakončení. Prudkou střelu zpoza hranice pokutového území s přehledem zlikvidoval hostující brankář.

40

Ani hostům nyní nevyšel přechod do pokutového území. Prudkou přihrávku na levé křídlo pohlídali domácí zadáci, kteří míč nechali propadnout do autu.

39

Živanicím se v posledních minutách vůbec nedaří při přechodu do útoku. Na prudkou přihrávku za obranu nedosáhl nikdo v oranžovém dresu.

38

Volšík musel být znovu pozorný. Brankář Živanic opět vystartoval až na hranici pokutového území a schoval do rukavic vysoký centr z pravé strany.

37

Přihrávka na Buriánka už podle asistenta rozhodčího opustila celým objemem hrací plochu. Zápy budou vhazovat a mohou znovu zaútočit.

36

Domácí brankář Volšík musel vystartovat ven z branky, aby před dotírajícím Miroslavem Novákem odkopl míč do bezpečí. Zápy budou vhazovat.

35

Hašek dostal za malou chvíli šanci na reparát, ale tentokrát by za svůj centr dostal nedostatečnou. Domácí defenzíva si může oddechnout.

34

Hosté po vstřelení vyrovnávací branky převzali iniciativu a tlačí se do útoku. Pavel Hašek operoval na pravé straně, ale vybojoval pouze vhazování.

33

Také domácí celek nyní zahrával přímý kop. Nadýchaný centr přiletěl na zadní tyč, kde se k hlavičce neprobil nikdo v dresu Sokola Živanice.

31

31. Jan JELÍNEK - 1:1

31

Zápy právě vstřelily branku!
Je vyrovnáno! Zápy zahrávaly přímý kop na polovině Živanic. Hosté rozehráli do kombinace, odcentrovali na hranici pokutového území a po následném závaru se ke střele dostal JAN JELÍNEK, který přízemní střelou vyrovnal!

30

Hosté po půlhodině zahrávali další rohový kop. Prudký centr přiletěl na vzdálenější tyč, kde na poslední chvíli zasáhl jeden z obránců. Bude z toho další roh.

28

28. Milan UJEC - 1:0

28

Živanice právě vstřelily branku!
Domácí celek se znovu dostává do vedení! Před branku hostujícího celku přiletěl centr z pravé strany, který hostující brankář pouze vyrazil a MILAN UJEC pohotovou dorážkou otevřel skóre!

27

Obrovská šance domácího celku! David Petrus napřáhl zpoza hranice pokutového území a jeho dělovka se zastavila na břevně!

26

Živanice měly k dispozici přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávka se domácím vůbec nepovedla. Frydrych si s přehledem došel pro míč.

25

Domácím se po pravém křídle probili do pokutového území, ale obrana Záp si znovu dala pozor na nebezpečnou zpětnou přihrávku a odehrála míč do autu.

24

Hostům se vůbec nepovedla rozehrávka. Novák si řekl o přihrávku na polovinu hrací plochy, ale k míči měl o pořádný kus dále než domácí zadáci.

23

Tomáš Kakrda poslal prudkou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, jenže domácí vybojovali jen další vhazování.

22

Zápy zahrávaly další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na zadní tyč, kde číhal Svoboda, který v krkolomné pozici nezakončil.

21

Zápy se nastěhovaly na polovinu domácího výběru a hosté hledají cestičku do pokutového území. Živanice teď brání v devíti lidech.

20

Ani z dalšího protiútoku Záp nebezpeční pro domácí branku nevzejde. Osamocený útočník se potřetí během pěti minut nechal chytit v ofsajdu.

19

Tomáš Jablonský si v pokutovém území nechtěl přidělávat práci a raději odkopl míč k rohovému praporku. Hosté balón dokázali vybojovat.

18

Domácí fotbalisté zatím hrají v defenzívě opravdu obětavě. Zadáci Živanic se stačili srovnat a na pravé straně zastavili Pavla Haška.

17

S další přihrávkou do pokutového území si obrana Živanic hravě poradila. Domácí brankář Volšík si zakřičel a pustil centr do zámezí.

16

Za obranu Živanic přiletěla další krásná přihrávka, ale obránci domácího celku znovu stačili včas vystoupit. Ofsajd.

15

Zápy se hnaly do obrovské šance, ale přihrávka mezi obránce domácích Živanic putovala podle asistenta rozhodčího do ofsajdu.

14

Buriánek sprintoval za další dlouhou přihrávkou na pravé křídlo. Hostující obránce jeho náběh zachytil a pohlídal cestu míče do zámezí.

13

Na světě je další žlutá karta. Hostující Miroslav Novák ji dostává za ostrý šlapák.

12

Další akci domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího! Své postavení si tentokrát nepohlídal Buriánek.

11

Domácí se krásnou kombinací na pravé straně prodrali do pokutového území, jenže na zpětnou přihrávku nedosáhl nikdo v oranžovém.

10

Pavel Hašek zabojoval na polovině hrací plochy a skvěle načasovaným skluzem vybojoval míč pro hostující celek. Zápy tak mohou kombinovat.

9

Zápy jsou od úvodního výkopu velice aktivní. Hosté tentokrát obléhali pokutového území, jenže centrem z pravé strany brankáře nepřekvapili.

8

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává po tvrdém střetu ležet ve středovém kruhu a drží se za pravý kotník. Žlutou kartu dostává Milan Ujec.

7

Na stadionu panuje parádní atmosféra. Příznivci Živanic si našli cestu na fotbal i ve středeční odpoledne a své oblíbence hlasitě podporují.

6

Na druhé straně dostal moře volného prostoru Pavel Hašek, který si míč přehodil na pravačku, nicméně jeho přízemní rána postrádala přesnost.

5

Živanice se pokusily překvapit hostující defenzívu únikem po pravém křídle. Následný centr na značku pokutového kopu zastavil hned první obránce.

4

Domácí fotbalisté se po předchozí šanci hostujícího výběru snaží uklidnit dění na hrací ploše. Stopeři Živanic si vyměňují krátké přihrávky.

3

Zápy vybojovaly první rohový kop dnešního střetnutí. Prudký centr přiletěl na zadní tyč, kde číhal Martin Jelínek, který ve skluzu netrefil domácí branku!

2

Také Zápy se hned při první možnosti vydaly do útoku. Pavel Hašek dokonce mohl zakončovat ze střední vzdálenosti, ale raději přenesl hru na levou stranu.

1

Domácí Živanice se ujaly výkopu do dnešního utkání. Vysoký nákop okamžitě putoval na pravou stranu hřiště, kde zasáhla hostující obrana.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Živanice obléknou k dnešnímu utkání oranžové dresy, zatímco Zápy přijely v modrém.
Lídr soutěže SK Zápy dnes zajíždí na půdu patnáctých Živanic. Domácí celek zatím vybojoval jen sedm bodů. Naopak hosté mají osmnáct bodů. Zápy totiž vyhrály sedm z osmi dosavadních duelů. Jedinou porážku si připsaly na hřišti Domažlic. V minulém kole doma přehrály Králův Dvůr. Naopak Živanice moc nejsou ve form. Naposledy sice dokázaly porazit Karlovy Vary, jenže slabá obrana to dnes proti produktivnímu útoku bude mít hodně těžké.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání ČFL mezi Sokolem Živanice a SK Zápy. Výkop je stanoven na 17 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

TJ Sokol Živanice – SK Zápy

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 28. Ujec – 31. Jelínek, 71. Svoboda, 80. Jelínek

Karty:   8. Ujec (ZIV), 68. Kakrda (ZIV) – 13. Novák (ZAP), 53. Hašek (ZAP), 68. Jablonský (ZAP), 89. Eliáš (ZAP)   56. Ujec (ZIV)

TJ Sokol Živanice: Volšík – Staněk, Herzán (C), Kakrda (74. Ptáček), Buriánek, Hundák, Petrus (46. Štěpánek), Polák, Košťál, Motyčka, Ujec
Náhradníci: Živný, F. Pánek, Gorol, Štěpánek, Ptáček, D. Pánek, Hrnčíř

SK Zápy: Frydrych – Hašek, Růžek, Duben, Jablonský, Hakl (61. Putz), Eliáš, M. Jelínek (C), J. Jelínek, Svoboda (88. Macek), Novák (46. Hron)
Náhradníci: Doležal, Putz, Hron, Pávek, Stehno, Balvín, Macek

Rozhodčí: Benedikt – Urban, Tesař