Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Kanada – Francie

1:3

konec (22:25, 21:25, 25:22, 17:25)

18.09.2018, 19:30 • Arena Ruse, Bulharsko • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 3.68 1.28 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

17:25

Po mizerné přihrávce musel nahrávat Earvin N'Gapeth. Na hlavním kůlu smečoval Patry, který ale zamířil jen do autu.

Francie se znovu vybrala challenge, která celou situaci rozluštila tak, že bod putuje na stranu evropského celku. Patry smečoval do bloku Vernona-Evanse a až od univerzála Kanady putoval míč do anténky.

16:24

Jay Blankenau je na servisu. Risk se ale nahrávači Kanady nevyplatil, míč skončil v autu. Osm mečbolů!

15:19

Další podání kanadského blokaře zaměstnalo Earvin N'Gapeth. Ani ten ale útokem z hlavního kůlu neuspěl. Francouzi si několika chybami v řadě musí brát oddechový čas.

10:17

Francie se ubránila lehkému útoku Perrina a vše zakončil Patry dělovkou po lajně. Kanada si vybírá i další oddechový čas.

10:16

Při druhém technickém oddechovém čase vede Francie o šest bodů. Blankenau vyzkoušel souhru s Hoagem do pipu, ale smečař se mu odvděčil jen úderem do pásky.

4:9

Francouzský celek pokračuje na servisu. Marshall nepřihrál ideálně, poté měli Francouzi bodovku a s ní se nepáral Earvin N'Gapeth. Kanada si bere oddechový čas.

4:8

A při prvním technickém oddechovém čase to je o čtyři body. Na servis o pásku nedokázal nikdo z Kanaďanů reagovat.

25:22

Jean Patry je právě na podání. Kanaďané měli znovu potíže s přihrávkou. Na hlavním kůlu se sice Perrin neprosadil, ale při bloku byl nachytán v síti Le Goff.

24:20

Lucas Van Berkel přidal i další povedený servis. Tillie z hlavního kůlu narazil na blok Vernona-Evanse a to znamená čtyři setboly pro Kanadu.

23:20

Van Berkel pokračuje na servisu. Ani Patry se útokem neprosadil a Francie je ve třetím setu v úzkých. Trenér Laurent Tillie si vybírá oddechový čas.

20:20

Střídající Julien Lyneel pokračuje na servisu. A je srovnáno! Hoag při útoku z pipu přešlápl třímetrovou čáru. Kanada si bere velmi rychle i druhý oddechový čas.

20:19

Místo Chinenyezeho přichází na podání Lyneel. Kanada neútočila z ideální pozice. Nakonec se předvedl parádním blokem proti Vernonu-Evansovi Tillie. Kanada reaguje na zlepšený výkon soupeře oddechovým časem.

16:13

Kanada vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body. Na závěr se prosadil Vernon-Evans, který chytá v zápase druhý dech.

6:8

John Perrin riskoval na servisu. Jeho tvrdé podání však Francouze nezaskočilo. Když už to vypadalo na bodovku pro Kanadu, tak Hoag chyboval na síti. Je tady první technický oddechový čas.

21:25

Kanadský kapitán pokračuje za koncovou lajnou. Earvin N'Gapeth dokonale přihrál, následně Toniutti nahrál na hlavní kůl a Tillie zakončil druhé dějství ve prospěch Francouzů.

19:24

Vernon-Evans je na podání. Po útoku Tillieho se však už jen marně natahoval za balonem. Pět setbolů pro Francii.

17:20

Earvin N'Gapeth se představil na podání. Jeho servis zamířil velkou rychlostí k Marshallovi. Francie se znovu ubránila a středem sítě mohl skórovat Le Goff. Kanaďané zastavují hru dalším oddechovým časem.

16:17

Benjamin Toniutti je na podání. Hoag byl ubráněn v poli, poté dostal nahrávku Patry a ten už si věděl rady. Francie jde do vedení a Kanaďané si musí brát oddechový čas.

16:15

Při druhém technickém oddechovém čase vede Kanada o bod. Po mizerné přihrávce smečoval Hoag jen po vysoké nahrávce, ale dokázal vytlouct blok Patryho s Le Goffem.

8:4

Kanaďané putují k technickému oddechovému času při vedení o čtyři body. Z hlavního kůlu měl potíže s útokem Rossard.

22:25

Graham Vigrass je na podání. Rossard sice na první pokus nebodoval z hlavního kůlu, poté ale dostal šanci na reparát a ten složil vytlučením bloku. První sada putuje na konto Francie!

21:24

Lyneel přišel z lavičky na podání. Perrin skvěle přihrál, poté Blankenau nahrával na pipe, ale Hoag při útoku přešlápl. Tři setboly.

20:20

Earvin N'Gapeth je na podání. Esem srovnává stav prvního setu. Kanaďané zůstali na přihrávce jako zmražení. Zámořský tým si bere oddechový čas.

19:16

Vandoorn je na podání. Francie odpovídá útokem Chinenyezeho jen do autu. A evropský celek si musí brát oddechový čas.

16:15

Také při druhém technickém oddechovém čase to je jen o bod. Grebennikov skvěle zasáhl v poli proti útok Perrina, Rossard měl na ruce bodovku, ale tu zahodil daleko do zámezí.

7:8

K prvnímu technickému oddechovému času jdou při vedení o bod Francouzi. Toniutti výtečně uvolnil na hlavním kůlu N'Gapetha, který proti jednobloku neměl problém zakončil po lajně.

2:4

N'Gapeth pokračuje na servisu. Kanaďané mají velké potíže s přihrávkou, z toho pramení i nedůraz na útoku a to bodovce Boyera si Kanada musí brát oddechový čas.

Kanada – Francie

1:3

konec (22:25, 21:25, 25:22, 17:25)

Zpět na online

Kanada: Sanders, Blankenau – Perrin (C), Hoag, Maar, Derocco – Van Berkel, Vandoorn, Vigrass, Szwarc – Vernon-Evans, Sclater – Bann, Marshall Trenér: Stéphane Antiga

Francie: Toniutti (C), Brizard – Tillie, Lyneel, N'Gapeth, Rossard – Bultor, Le Roux, Le Goff, Chinenyeze – Patry, Boyer – Grebennikov, Mouiel Trenér: Laurent Tillie

Rozhodčí: Wojciech Maroszek (POL) – Šin Muranaka (JPN)