Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Dominikánská republika – Itálie

0:3

konec (12:25, 18:25, 15:25)

16.09.2018, 21:15 • Nelson Mandela Forum, Florencie, Itálie • Skupina A • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 30.0 1.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

15:25

Je konec! Itálie vítězí nad Dominikánskou republikou ve třech setech. V závěrečné výměně se dostal k útoku Randazzo, který z hlavního kůlu uspěl proti jednobloku Santany.

14:24

Daniele Mazzone je na podání. Po přímém boduje na přijímajícího Peňu je tady hned deset mečbolů pro italskou reprezentaci.

9:17

Osmany Juantorena umí servisem pozlobit soupeře. To se mu ale nyní tolik nepodařilo. Na středu sítě ale smečoval Paulino jen do bloku. Následuje další oddechový čas, tentokrát klasický Dominikánské republiky.

9:16

Felix Perez za koncovou lajnou. Juantorena sice dostal nahrávku daleko od sítě, ale dokázal zasmečoval skvěle kolem bloku do diagonály. Je tady druhý technický oddechový čas.

7:13

Mazzone je na podání. A znovu pořádně zavařil soupeřům, následný útok středem sítě předvedl Anzani. Dominikánská republika si bere oddechový čas.

4:8

Capellan se tentokrát představil na podání. Ani dominikánský smečař se servisem do kurtu netrefil. Je tady první technický oddechový čas.

18:25

Druhá sada putuje na konto Itálie. Pipe vyzkoušeli také volejbalisté z Dominikánské republiky, ale míč skončil útokem daleko v autu.

18:24

Lanza skvěle přihrál, poté ho Giannelli vyzval k útoku z pipu a ten se mu odvděčil parádní smečí. Šest setbolů!

17:21

Dominikánská republika je v krizi. Mazzone trefuje ze servisu eso proti Felizovi. A trenér Dominikánské republiky využije i druhý oddechový čas.

17:17

Daniele Mazzone na podání. Santana byl zablokován, poté se v útoku neprosadil ani Peňa a vše zakončil z hlavního kůlu Juantorena. Dominikánská republika reaguje oddechovým časem.

16:15

A Filippo Lanza přidal také tvrdé podání, ale míč z jeho ruky doputoval jen do sítě. Při druhém technickém oddechovém čase vede senzačně o jeden bod outsider zápasu.

7:8

Lanza měl znovu velké potíže s přihrávkou plachtícího servisu. Z pipu zakončil delší výměnu Juantorena a posílá oba týmy k technickému oddechovému času.

12:25

Richi Paulino znovu na podání. Tentokrát už Giannelli dal důvěru na středu sítě Mazzonemu, který smečí do zadní části kurtu uzavřel první dějství.

10:24

Středem sítě se Dominikánská republika neprosadila. Itálie měla znovu jasnou pozici ke skórování a tu proměnil Zajcev.

9:20

Gabriele Nelli přišel z lavičky na podání. A hned si ho také zopakuje po mizerném útoku Capellana. Dominikánská republika si žádá ještě jeden oddechový čas.

8:16

Ani nyní Juantorena neubral, ba naopak. Dalším přímým bodem zajistil Italům při druhém technickém oddechovém čase osmibodové vedení.

6:11

Daniele Mazzone na podání. Giannelli umístil bodovku na druhou přes přesně k boční lajně. Italové odskakují již na pět bodů. Trenér Dominikánské republiky na to reaguje oddechovým časem.

4:8

Další Zajcevův servis zamířil k postranní lajně. Po esu odcházejí oba týmy k technického oddechovému času.

Dominikánská republika – Itálie

0:3

konec (12:25, 18:25, 15:25)

Zpět na online

Dominikánská republika: Lopez, Gonzalez – Dalsires (C), Peňa, Capellan, Cruz, Cepin – Perez, Paulino, Bello – Santana, Gomez – Feliz, Lorenzo Trenér: Jose Alexander Gutierrez Sanchez

Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci Trenér: Gianlorenzo Blengini

Rozhodčí: Zsolt Tibor Mezoffy (HUN) – Nasr Shaaban (EGY)