Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Real Valladolid – Deportivo Alavés

0:1

konec (0:0)

16.09.2018, 18:30 • 4. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.29 3.17 3.66 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:25:08)
Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:12.
Je konec! Deportivo Alavés zvládlo závěr utkání na půdě Realu Valladolidu a vítězí 1:0! Domácí byli po celou dobu utkání jasně lepším celkem, ale nedokázali využít své šance. V té největší selhal v 80. minutě Keko. Valladolid se i v nastavení tlačil do útoku. Domácí však zapomněli na zadní vrátka a hostům vyšel bleskový protiútok, na jehož konci rozhodl o výhře Deportiva Ibai Gómez! Deportivo se tak díky dnešní výhře vyhouplo na pátou pozici ligové tabulky.

90+4

Konec zápasu.

90+3

90+3. Ibai GÓMEZ - 0:1

90+3

Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
Deportivo Alavés dává gól a hosté si odvezou tři body! Hostující celek v závěru nastaveného času podnikl rychlý protiútok. Na přihrávku z levé strany si naběhl IBAI GÓMEZ, který krásnou střelou levačkou vymetl dolní roh branky!

90+2

Domácí se i v nastavení snaží útočit, ale nikdo ve světlém dresu se zatím nemůže dostat do střelecké pozice. Obrana Deportiva pracuje skvěle.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Valladolid zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Ivi López to tentokrát zkusil razancí, ale jeho rána prolétla dobré dva metry nad brankou Deportiva.

89

Toni Villa si chtěl přijít na Manuela Garcíu, ale hostující kapitán se nenechal ošálit a odehrál míč na rohový kop. Z toho pak hráči Valladolidu neudeřili.

88

Óscar Plano fauloval při návratu na vlastní polovinu hrací plochy a vyfasoval žlutou kartu.

87

Burgui se dral za vysokým centrem z pravé strany, ale hostující hráč byl skvěle bráněn a nedokázal zakončit. Obrana Valladolidu situaci ustála.

86

Hosté po delší době zahrávali rohový kop. Centr přiletěl na malé vápno, kam spěchali hned tři hráči v zeleném, ale obránce Kiko Olivas míč odehrál do bezpečí.

85

Mubarak Wakaso neudržel míč před dotírajícím Olivasem a nabídl domácím šanci zaútočit do otevřenější obrany. Zadáci Alavése ale těžký moment ustáli.

84

Valladolid stále kombinuje na polovině soupeře, ale domácí hráči nemohou najít recept na pozornou obranu Deportiva Alavés.

83

Fernando Calero odcentroval z pravé strany do pokutového území, ale jeho centr odvrátil Víctor Laguardia na další roh.

82

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Keko, přichází Ivi López.

81

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Darko Brašanac, přichází Manuel García.

80

80. Keko ve vyložené šanci

80

Keko šel sám na brankáře, ale Fernando Pacheco vytáhl parádní zákrok! Domácí útočník poté upadl v souboji s Laguardiou, ale penalta se nepíská!

79

Valladolid se znovu usadil v blízkosti pokutového území soupeře, jenže domácí se stále nemohou dostat do šancí. Hosté pozorně brání v osmi lidech.

77

Keko odcentroval z pravé strany, ale do cesty se mu postavil obětavý Rubén Duarte, který jeho pobídku srazil mimo pokutové území.

76

Óscar Plano neustál souboj s Gómezem v blízkosti pokutového území. Domácí se v závěru utkání snaží tlačit do zakončení, ale stále nemají dostatek prostoru.

75

Duje Čop dohnal dlouhou přihrávku na levé křídlo, přehodil si míč na pravačku, ale přes pozorného obránce nedokázal odcentrovat. Hosté budou jen vhazovat.

74

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází John Guidetti, přichází Patrick Twumasi.

73

Hra je přerušena! Jeden z domácích fotbalistů zůstává ležet na trávníku a drží se za obličej. Uvidíme, zda bude schopen nadále pokračovat ve hře.

72

Keko odcentroval z pravé strany do pokutového území, kde byl Óscar Plano. Druhý jmenovaný se dral do zakončení, ale na prudký centr nedosáhl.

71

Domácí zahrávali přímý kop z vynikající pozice. Jeho exekuce se ujal Míchel, ale jeho technický pokus prosvištěl vysoko nad břevnem hostující branky.

70

Martin Aguirregabiria napřáhl ke střele zpoza hranice pokutového území. Jeho dělovka měla dobré parametry, ale Jordi Masip si připsal dobrý zákrok.

69

Ximo Navarro skvěle zastavil prudkou přihrávku do pokutového území. Domácí se však bleskově dostali zpátky k míči.

68

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Anuar, přichází Míchel.

67

Nacho Martínez odcentroval z levé strany na malé vápno. Dva hráči jeho centr netrefili a míč proskákal až na zadní tyč, kde na balón ve skluzu nedosáhl ani Óscar Plano.

66

Nacho Martínez nakopl míč na polovinu hostujícího celku, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů. Zadáci Alavése tak mohou uklidnit hru.

65

Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Jonathan Calleri, přichází Burgui.

64

Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Enes Ünal, přichází Duje Čop.

63

John Guidetti je po změně stran velmi aktivní. Hostující útočník tentokrát střílel ze střední vzdálenosti, ale jeho dělovka pravou nohou mířila do Masipových rukavic.

62

Ibai Gómez vyvezl míč z poloviny hostujícího celku, ale všiml si malé podpory svých spoluhráčů a raději vrátil balón zadákům Deportiva.

61

Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl do míst, kde číhal Jong Guidetti, ale švédský střelec se nyní vůbec neprobil do zakončení.

60

Je za námi hodina hry a zatím stále čekáme na úvodní branku dnešního střetnutí. Domácí se snaží hrát aktivně, ale musí si dávat pozor na rychlé protiútoky Deportiva.

59

Domácí fotbalisté už znovu hrají s míčem na kopačkách a snaží se kombinovat na polovině soupeře. Deportivo brání velmi zodpovědně v bloku.

58

58. Guidettiho nebezpečná

58

John Guidetti zahodil největší šanci dnešního utkání! Švédský útočník si naskočil na parádní centr z levé strany a z malého vápna vůbec netrefil branku!

57

Jordi Masip se musel po delší době zapojit do rozehrávky domácího celku. Jeho nákop na levou stranu si s přehledem pohlídala hostující obrana.

56

Enes Ünal si naběhl na přední tyč, kam přiletěl prudký centr z levé strany. Domácí útočník se snažil zakončit patičkou, ale získal pro Real jen roh.

55

Keko dokázal odcentrovat kolem Duarteho, jenže jeho centr neměl potřebné parametry a skončil na kopačkách obránců Deportiva.

54

Nacho Martínez si na hranici pokutového území přehodil míč na pravou nohu, ale jeho zakončení postrádalo razanci. Brankář Fernando Pacheco si připsal snadný zásah.

53

Jonathan Calleri se tlačil mezi stopery domácího celku, ale skvěle hrající stoper Fernando Calero jeho náběh zachytil a včas si pomohl malou domů.

52

Javi Moyano skvěle zasáhl na pravé straně domácí defenzívy a nenechal Jonyho odcentrovat do pokutového území. Deportivo je ve druhé půli o něco aktivnější.

51

Víctor Laguardia nakopl míč na hranici pokutového území, kde se do souboje s obráncem pustil John Guidetti, nicméně švédský hráč se k balónu neprobil.

50

Levý krajní obránce Deportiva už je zpátky na nohou a může pokračovat ve hře. Po změně stran však sledujeme mnohem bojovnější souboj.

49

Hosté se po srážce v pokutovém území dožadovali odpískání pokutového kopu. Rubén Duarte zůstává ležet na trávníku v nefotbalové pozici.

48

Darko Brašanac může být rád, že za zákrok na Óscara Plana nevyfasoval žlutou kartu. Srbský fotbalista už na svém kontě jednu kartu má.

47

Enes Ünal utekl obráncům Deportiva do pokutového území, ale fantastický Víctor Laguardia se mu položil pod nohy a včasným skluzem jej obral o míč.

46

Domácí obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Real Valladolid se v něm bude snažit rozhodnout o svém vítězství.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! S úvodní pětačtyřicetiminutovkou mohou být spokojenější hosté, kteří na půdě Valladolidu drží bezbrankovou remízu. Přesto první půle nepřinesla žádnou nudu. Zejména domácí hráči byli aktivní, ale jejich centry zatím postrádají adresáta. Na druhé straně se ve velké šanci zjevil Jony, ale jeho přízemní střela prolétla kolem branky. Do kabin se proto odchází za bezbrankového stavu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

Žlutá karta také na straně Deportiva. Za faul na hranici pokutového území ji dostává Martin Aguirregabiria.

45

Valladolid nedokázal ohrozit soupeřovu branku ani po dalším rohovém kopu. Výborně hrající Laguardia prodloužil míč za sebe a Javi Moyano na něj nedosáhl.

44

Nacho Martínez odcentroval z levé strany do pokutového území. Na malém vápně číhal Enes Ünal, ale obránce Víctor Laguardia odhlavičkoval míč na roh.

43

Mubarak Wakaso rozehrával přímý kop hostujícího celku v blízkosti pokutového území. Jeho centr přiletěl na malé vápno, kde zasáhl Kiko Olivas.

42

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za ostrý zákrok na polovině hrací plochy ji dostává Anuar.

41

John Guidetti odcentroval z levé strany do pokutového území, ale k míči se nedostal nikdo v zeleném dresu a brankář Jordi Masip si s přehledem došel pro míč.

40

Keko odcentroval z pravé strany do pokutového území, jenže jeho nadýchaná pobídka skončila na hlavě prvního obránce v zeleném dresu.

39

Laguardia se teď rozhodně nenudí. Hostující stoper si všiml náběhu domácího útočníka a včasným skluzem zastavil prudkou průnikovou přihrávku.

38

Enes Ünal si krásně pokryl míč na polovině hrací plochy a dotírající Víctor Laguardia jej poslal k zemi. Domácí tak mohou pokračovat v kombinaci.

37

Keko prošel s míčem na polovinu soupeře a hostující Jony jej zatažením za dres poslal k zemi. Domácí celek bude rozehrávat z dobré pozice.

36

Jonathan Calleri si na malém vápně hrudí zpracoval krásný centr z levé strany, nicméně důrazný Nacho Martínez jej fantastickým obranným zákrokem obral o míč.

35

Hosté v posledních minutách převzali iniciativu a tlačí se do útoku. Hráči Deportiva Alavés se však nemohou dostat přes pevný obranný val Valladolidu.

33

Na stadionu zatím panuje parádní atmosféra. Domácí fanoušci ženou Valladolid do útoku, ale početnou skupinku příznivců tady má i Deportivo.

32

32. Jonyho velká šance

32

Obrovská šance hostujícího celku! Jony se dostal do blízkosti pokutového území, ale jeho pohotová střela prolétla těsně vedle branky!

31

Mubarak Wakaso zkusil své štěstí z úctyhodné vzdálenosti. Wakaso si přehodil míč na levou nohu, ale jeho dalekonosná střela prolétla kolem branky.

30

Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a zatím sledujeme hodně opatrné utkání. Ani jeden z týmů se zatím nemůže dostat do vyložené příležitosti.

29

Ibai Gómez odcentroval z pravé strany před branku domácího celku. Za jeho centrem sprintoval John Guidetti, ale brankář Jordi Masip si pro centr bez problémů došel.

28

Jony uklidňuje hru Deportiva na polovině hrací plochy. Hosté si vyměňují krátké přihrávky a stále se nemohou dostat do blízkosti pokutového území Valladolidu.

27

Rubén Duarte si skvěle pokryl míč tělem a nechal se faulovat dotírajícím Fernandem Calerem. Duarte je hodně rozezlený, ale sudí Calerovi kartu neudělil.

26

Borja Fernández uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy a odehrál míč do bezpečí. Real Valladolid tak může pokračovat v obléhání soupeřovy branky.

25

Rubén Duarte vymyslel dlouhou přihrávku po levém křídle, jenže na jeho prudkou pobídku nedosáhl nikdo v zeleném dresu. Hráči Deportiva se zatím spíše trápí.

24

Hosté zahrávali další přímý kop na polovině Valladolidu. Centrovaný míč se snesl na vzdálenější tyč, kde si pro míč došel připravený brankář Jordi Masip.

23

Óscar Plano rozjel akci Valladolidu středem hrací plochy. Domácí fotbalista poté našel Moyana, jehož centr srazil hostující obránce na další roh.

22

Domácí zahrávali rohový kop. Javi Moyano se pokusil překvapit hostujícího brankáře a točil míč přímo do branky. Pacheco ale schoval balón do rukavic.

21

Óscar Plano přenesl hru na levou stranu, kde byl Kiko Olivas, jež pohotově odcentroval do pokutového území a hostující Rubén Duarte raději odehrál míč na roh.

20

Valladolid zahrával přímý kop v blízkosti pokutového území. Jeho rozehrávky se ujal Enes Ünal, který tvrdou střelou trefil jen čtyřčlennou zeď.

19

Darko Brašanac měl velké problémy s rozehrávkou a musel si pomoci nedovoleným zákrokem, za který vyfasoval žlutou kartu.

18

John Guidetti si udělal prostor v pokutovém území a z ostrého úhlu ještě hledal Jonathana Calleriho, který byl dobře bráněn a nedostal se ke střele.

17

I potřetí v řadě byl v hlavní roli právě Keko. Nejaktivnější fotbalista na trávníku se v pokutovém území dostal do zakončení, ale jeho hlavička ze záklonu minula branku.

16

Keko si znovu naběhl do volného prostoru na pravé straně hrací plochy. Tentokrát odcentroval levou nohou, ale ani na druhý pokus nenašel nikoho ze spoluhráčů.

15

Keko dostal krásnou přihrávku na pravou stranu hrací plochy, připravil si míč k odcentrování, jenže jeho přízemní centr prolétl velkým vápnem bez teče.

14

Javi Moyano je v úvodu dnešního utkání hodně aktivní. Krajní obránce domácího celku podporuje ofenzívu Valladolidu. Tentokrát však vymyslel nepřesnou přihrávku.

13

Další akci domácího mužstva zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si totiž nepohlídal Kiko Olivas, který se nechal lapit v ofsajdu.

12

Anuar si na hranici pokutového území přehodil míč na pravačku a připravil si jej ke střele. Jeho rána však prosvištěla vysoko nad břevnem.

11

Enes Ünal si nabíhal na krásnou přihrávku mezi obránce hostujícího celku. Obětavý Víctor Laguardia se ve skluzu natáhl a přihrávku zastavil.

10

Do rozehrávky Realu Valladolid se musel zapojit také brankář Jordi Masip. Jeho nákop na pravou stranu hřiště si bez problémů pokryli obránci.

9

Óscar Plano přenesl míč na levou stranu hrací plochy, kde byl Keko, který si míč přehodil na pravačku a zkusil překvapit hostujícího brankáře. Jeho rána postrádala přesnost.

8

Deportivo zahrávalo svůj první roh v dnešním střetnutí. Centrovaný míč příletěl na malé vápno, kde číhal Jonathan Calleri, ale obránce Fernando Calero stačil zasáhnout.

7

Javi Moyano potáhl míč vpřed dobrých čtyřicet metrů. Krajní obránce Realu Valladolid poté akci zbrzdil a pomohl si zpětnou přihrávkou na obránce.

6

Kiko Olivas dostal moře volného prostoru na pravé straně hrací plochy, jenže jeho nadýchaný centr mířící do pokutového území odehrál pozorný Víctor Laguardia.

5

Martin Aguirregabiria si krásně pustil míč mezi nohy a kolem obránce se hnal vpřed po levém křídle. Javi Moyano se ale stačil vrátit a včasným skluzem odehrál míč do autu.

4

Óscar Plano vybojoval míč na pravé straně hrací plochy a hnal se do pokutového území. Mubarak Wakaso jej tentokrát obral o míč čistým způsobem.

3

Až nyní se poprvé v utkání vydali do útoku také fotbalisté Realu Valladolid. Mubarak Wakaso fauloval Plana a nabídl domácím první přímý kop.

2

Hosté se zmocnili míče a kombinují s ním na polovině Realu Valladolid. Ibai Gómez dostal přihrávku na pravou stranu, ale neobešel domácího Martíneze.

1

Hosté obstarali výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Deportivo se ihned vydalo do útoku. Jony prošel do pokutového území, ale obrana Valladolidu byla pozorná.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Real Valladolid

Real Valladolid na tom naopak moc dobře není. Dnešní domácí celek zatím nevstřelil ani jednu branku a inkasoval pouze jednou. To zatím stačí na dva body za dvě bezbrankové remízy s Gironou a Getafe. Jedinou porážku si Valladolid připsal doma se slavnou Barcelonou. Domácí trenér se musí obejít bez Morena a Verdeho.
Deportivo Alavés

Dnešní hostující celek zatím prožívá solidní vstup do nového ročníku nejvyšší španělské soutěže. Deportivo totiž ve třech duelech nasbíralo čtyři body a patří mu třináctá pozice. V minulém kole dokázalo na domácí půdě přehrát ambiciózní Espanyol Barcelona. Jedinou porážku si připsalo hned na úvod soutěže, když na Camp Nou padlo výsledkem 3:0.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání španělské Primera Divison mezi Realem Valladolid a Deportivem Alavés. Výkop je stanoven na 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

Real Valladolid – Deportivo Alavés

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+3. I. Gómez (Jony)

Karty:   42. Anuar (RVL), 88. Plano (RVL) – 19. Brašanac (DAL), 45. Aguirregabiria (DAL)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 9:12.

Real Valladolid: Masip – Moyano, Olivas, F. Calero, Nacho Martínez – Keko (82. Ivi López), Anuar (68. Míchel), B. Fernández, T. Villa – Plano, Ünal (64. Čop).
Náhradníci: S. Pérez – Ivi López, Alcaraz, Antoñito, Čop, Míchel, Moi.

Deportivo Alavés: Pacheco – R. Duarte, Navarro, Laguardia, Aguirregabiria – Jony, Wakaso, Brašanac (81. García), I. Gómez – Guidetti (74. Twumasi), Calleri (65. Burgui).
Náhradníci: Sivera – Maripán, Burgui, García, Twumasi, Diéguez, Marín.

Rozhodčí: Munuera – Baena, Alcoba