Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Nizozemsko – Brazílie

3:1

konec (21:25, 25:20, 25:20, 25:21)

15.09.2018, 19:30 • Arena Ruse, Bulharsko • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 10.0 1.05 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:21

Senzace je na světě! Ter Maat riskoval na servisu, jak je jeho zvykem. Brazilci byli daleko od sítě, nakonec smečoval Eduardo z hlavního kůlu do autu a završil tak celý zápas!

24:21

Nizozemský univerzál Wouter Ter Maat se představil na servisu i po oddechovém čase. Jeho podání zamířilo na Eduarda. Následně smečoval Evandro jen do autu!

Brazilci si ještě vyžádali přezkoumání na videu, to ale odhalilo útok brazilského univerzála do autu, bez doteku hráčů na bloku! Tři mečboly!

23:21

A je to eso! Wouter Ter Maat trefuje přímý bod ze servisu a Nizozemci mají znovu k dispozici potřebné dvoubodové vedení! Brazílie si bere oddechový čas.

19:17

Ani Parkinson bod nedal, následně byl ubráněn v poli Ter Maat. Lucas ještě vykřesává naději pro Brazilce útokem středem sítě. Nizozemci si berou oddechový čas.

17:13

Další komplikace pro Brazilce. Bruno neudržel ve hře další chybou přihrávku Felipeho. A na řadu přichází také klasický oddechový čas Brazílie.

16:13

Bruno znovu nemohl ideálně kombinovat po nepřesné přihrávce. Nakonec útočil Evandro z celkem kvalitní pozice, ale smečí minul kurt. Nizozemsko vede při druhém technickém oddechovém čase o tři body.

11:11

Lucas pokračuje za koncovou lajnou. A dává eso! Sparidans pouštěl míč do autu, ale ten přistál na zadní lajně. Nizozemsko si bere oddechový čas.

8:6

Maurício na podání. Nizozemci útočili z hlavního kůlu a smeč Van Garderena otečovala blok Brazílie. Je tady první technický oddechový čas.

25:20

Michael Parkinson na podání. Po mizerné přihrávce se míč dostal jen na pásku, kde byl včas Ter Horst a smečí z prvního úderu zakončil první sadu!

24:20

William kombinoval s Douglasem, následně smečoval na druhé straně Ter Maat, který vytloukl blok a zařídil pro Nizozemci čtyři setboly!

Brazílie si ještě vyžádala challenge, ale ta jen potvrdila bod pro soupeře.

18:16

A je tady další eso! Tentokrát zaskočil Douglase servisem o pásku Rauwerdink. Brazilci si žádají oddechový čas.

16:13

Wouter Ter Maat přidal i nyní pořádně tvrdé podání. Následně se ale Nizozemci ubránili v poli a poté už přišla proměněná bodovka z ruky Rauwerdinka. Je tady druhý technický oddechový čas.

11:10

Lucasův servis zamířil směrem na Ter Horsta. Následně útočil Wallace, který dokázal proměnit bodovku smečí do diagonály. Trenér Nizozemska Gido Vermeulen si bere oddechový čas.

8:5

To podání Tima Smita šlo na Douglase. Po nahrávce Bruna smečoval Wallace nedůrazně.Dostal ještě jednu šanci a tu již o blok proměnil.

Bohužel pro Brazilce je to ale s přešlapem a následuje tak technický oddechový čas.

4:1

A Parkinson přidává navíc eso o pásku před brazilské libero. A Brazílie si bere oddechový čas.

25:20

Po podání Wallace přihrával Sparidans. Van Garderen smečoval sice z ne zcela ideální pozice, ale i tak dokázal vytlouct blok Brazílie.

24:19

Ter Maat tentokrát už položil míč na palubovku a vydřel tak pro Nizozemce hned pět setbolů.

22:17

Brazílie odpověděla jen nedůrazným útokem a to s klidem potrestal Ter Maat. Jihoameričani si berou oddechový čas.

16:11

Douglasův servis zaměstnal jen podavače míčů za kurtem. Po autu se oba týmy odebírají k druhému technickému oddechovému času.

10:7

Karlovarský nahrávač pokračuje na podání. Kadu znovu narazil na blok, ale nyní se pokračovalo ve hře. Nakonec ale smečoval Wallace jen do autu a Renan De Zotto si musí brát oddechový čas.

8:7

Při prvním technickém oddechovém čase vede o jediný bod Nizozemsko. Po nahrávce Van Haarlema vytloukl blok Brazílie Ter Maat.

Brazilci se ale ještě vyžádali video, ale přezkoumání přešlapu nevyšlo a bod jde k Nizozemcům.

21:25

Abdel-Aziz přišel z lavičky na servis. Kapitán Nizozemska riskoval, ale míč poslal jen daleko do autu a první sada tak putuje poměrně snadno na konto Brazílie.

20:24

Tim Smit poslal své plachtící podání také jen do autu a dal tak Brazilcům čtyři setboly.

12:16

Brazilci jsou při druhém technickém oddechovém čase ve vedení o čtyři body. Bruno parádní nahrávkou uvolnil Kadua, který proti jednobloku neměl potíže dostat míč na palubovku.

10:14

Bruno přidal i nyní kvalitní servis. Ter Maat byl Brunem ubráněn a toho využil na hlavním kůlu Douglas. Nizozemsko si žádá oddechový čas.

3:8

To na druhé straně Lucas přidává kvalitní servis. Po něm měli Brazilci bodovku a tu proměnil na středu sítě hrající Isac. Následuje první technický oddechový čas.

1:5

Bruno Rezende přidal plachtící podání. Brazílie má další přesnou obranu, když Bruno obětavě skočil po balonu a poté už přišla chyba Van Haarlema. Nizozemsko si bere oddechový čas již po šest rozehrách.

Nizozemsko – Brazílie

3:1

konec (21:25, 25:20, 25:20, 25:21)

Zpět na online

Nizozemsko: Van Haarlem, Keemink – Van Garderen, Ter Horst, Jorna, Rauwerdink – Diefenbach, Smit, Koelewijn, Parkinson – Abdel-Aziz (C), Ter Maat – Sparidans, Dronkers Trenér: Gido Vermeulen

Brazílie: Bruno (C), William – Eduardo, Felipe, Douglas, Kadu – Isac, Eder, Maurício, Lucas – Wallace, Evandro – Thales, Maique Trenér: Renan Dal Zotto

Rozhodčí: Jaafar Ebrahim Ali (BHR) – Stephan Grieder (SUI)