Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Francie – Egypt

3:0

konec (25:22, 25:23, 25:16)

14.09.2018, 19:30 • Arena Ruse, Bulharsko • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.01 30.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:16

Je konec! Stephen Patry esem také zakončil celý zápas. Ahmed Abdelaal společně s Mostafou Abdelrahmanem se za balonem jen otočili.

24:16

A po esu Patryho přichází na řadu hned osm mečbolů!

21:15

Chinenyeze je na podání. Abdelrahman stačil přihrát, ale útok už se mu příliš nevydařil. Francii se podařilo ubránit a vše zakončil smečí Patry. Egypt si žádá ještě jeden oddechový čas.

16:10

Lyneel bod nedal, následně ale dostal možnost na opravu a tu již dokázal dostat na zem. Toniutti skvěle kombinuje se svými útočníky. Je tady druhý technický oddechový čas.

11:6

Navíc se v útoku chytil také střídající Patry a Francie nyní na palubovce dominuje. To vidí i egyptský trenér, který si vybírá oddechový čas.

8:4

Lyneel dokázal po svém servisu také zasáhnout v poli proti ulívce Shafika a vše zakončil na středu sítě Le Goff. Francie vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body.

25:23

Julien Lyneel se opřel do plachtícího servisu, rozhodil egyptské přihrávače. Bekhit ale mohl kombinovat, vybral si na hlavním kůlu Shafika, který však smečoval pouze do sítě a druhá sada tak jde na konto Francie.

24:23

Ahmed Abdelhay po svém skvěle umístěném útoku přenechal místo na podání druhému nahrávači. Rossard přihrál jen vysoko do vzduchu, poté se ale druhým útokem prosadil proti trojbloku. Francie má setbol!

14:16

Po vysoké nahrávce smečoval Abdelhay jen do připravené obrany, následně využil bodovku Chinenyeze a Francie se dostává zpět do kontaktu. Na to reaguje egyptská lavička oddechovým časem.

12:16

Patry na servisu. Egypťané jsou ale v laufu a přidávají i další bod po souhře Bekhita s Abdelhayem. Je tady druhý technický oddechový čas.

11:14

Abou je znovu na servisu. Tillie chyboval na přihrávce a toho využila egyptská věž na středu sítě v podobě Masouda. Laurent Tillie si musí brát oddechový čas.

8:7

Chinenyeze je na podání. Servis o pásku stačil v pádu vybrat ze země Abdelaal, následný útok středem sítě pohltil blok Le Goffa a Francie při prvním technickém oddechovém čase vede o bod.

25:22

Mohamed Masoud dokázal servisem najít znovu Rossarda, Chinenyeze sice bod středem sítě nedal, ale Francouzi se přece jen mohou radovat ze zisku první sady. Útok z hlavního kůlu totiž vypálil do autu Ahmed Shafik.

24:22

A ani třetí setbol není využit! Po kvalitní přihrávce Rossard vyzval Toniutti k útoku Chinenyezeho, který ale narazil na vysoký blok. Francie si bere oddechový čas.

24:19

Mizernou přihrávku potrestal na první přes úderem ze středu sítě Chinenyeze. Pět setbolů!

23:19

Abdelrahman servisem příliš nezatlačil a toho využila francouzská strana kombinací na středu sítě zakončená Le Goffem. Egypťané ještě chtějí rozhodit soupeře oddechovým časem.

18:13

Blokař francouzského Tours pokračuje za koncovou lajnou. Shafik ulívkou neuspěl, tentokrát ale bodovku nesložil ani Rossard. Vše zakončil mizerným útokem do sítě Abdelhay. Egyptská reprezentace si bere oddechový čas.

16:13

Teď už to Stephen Boyer vyřešil silou. Jeho útok po lajně sice tečovali dva hráči v poli, ale ani jeden míč neudržel nad palubovkou. Následuje druhý technický oddechový čas.

8:7

Do prvního technického oddechového času jdou přece jen ve vedení favorité zápasu, když se prosadil smečí z pipu Rossard.

Francie – Egypt

3:0

konec (25:22, 25:23, 25:16)

Zpět na online

Francie: Toniutti (C), Brizard – Tillie, Lyneel, N'Gapeth, Rossard – Aguenier, Le Roux, Le Goff, Chinenyeze – Patry, Boyer – Grebennikov, Mouilel Trenér: Laurent Tillie

Egypt: Bekhit, Abdalla – Mohamed, Hassan, Shafik, Abdelrahman – Abou, Seoudy, Atia, Masoud – Abdelhay (C), Ewais – Abdelaal, Aly Trenér: Mohamed Moselhy Ibrahim

Rozhodčí: Stephan Grieder (SUI) – Andrej Zenovič (RUS)