Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Itálie – Belgie

3:0

konec (25:20, 25:17, 25:16)

13.09.2018, 21:15 • Nelson Mandela Forum, Florencie, Itálie • Skupina A • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.15 5.46 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:16

Stijn D'Hulst našel servisem jen Lanzu, následně mohl kombinovat z ideální pozice nahrávač Giannelli, který vyzval k útoku středem sítě Simone Anzaniho a ten nekompromisní smečí zakončil dnešní střetnutí!

24:15

Verhees na podání. Také on ale umístil míč jen daleko do autu. Italové mají komfortní náskok těsně před koncem třetí sady.

18:11

Ivan Zajcev opět roztočil svou pravačku na servisu a míč umístil mezi dva hráče Belgie. Lavička Belgie zastavuje italského univerzála oddechovým časem.

16:9

Stijn D'Hulst předvedl plachtící podání na Lanzu, který ale zkušeně pustil balon do autu. Následuje druhý technický oddechový čas.

8:4

Lanza skvěle přihrál, poté mohl Giannelli snadno kombinovat s Mazzonem, který na středu sítě zasmečoval do zadní části belgické poloviny. Je tady první technický oddechový čas.

6:3

Simone Anzani je na servisu. Lanza navíc přidává pohotovou reakci na síti po nepřesném příjmu Klinkenberga. Belgičané reagují na nedokonalý úvod setu oddechovým časem.

25:17

Osmany Juantorena se opřel do servisu a esem završil druhé dějství. Balon odrazil mezi diváky právě Jelle Ribbens.

24:17

Na útok Juantoreny za blok ještě dokázal Ribbens zareagovat, ale poté předvedl nekompromisní pipe Lanza. Sedm setbolů!

18:11

A právě italský univerzál se postavil na servis. Zajcevův servis sestřelil belgické libero a Italové slaví zisk dalšího bodu. Naopak Belgičané zastavují hru oddechovým časem.

16:10

Simone Anzani opět předvedl plachtící podání, ale tentokrát už Deroo dokázal přihrát. Po nahrávce D'Hulsta smečoval Van Den Dries pouze do mohutného bloku Lanzy s Mazzonem. Je tady druhý technický oddechový čas.

12:9

Osmany Juantorena přidal ke svému útoku také pořádně tvrdé podání. Italové se se štěstím ubránili, poté mohl smečoval z hlavního kůlu Lanza a domácí publikum je v extázi po fantastické výměně. Belgie na parádní výměnu domácí reprezentace oddechovým časem.

8:6

Lanzův další servis mířil do prostoru, kde stál Deroo. Italové se opět ubránili a Juantorena to měl následně na hlavním kůlu snadné. Následuje první technický oddechový čas.

25:20

Lecatův další servis našel Lanzu. Po vysoké nahrávce dokázal Lanza už zakončil první sadu smečí do diagonály a ani připravený Ribbens neměl šanci na úspěšnou obranu.

24:18

A právě Zajcev byl na servisu. Dělovkou na přihrávajícího Ribbense zajistil pro Itálii hned šest setbolů!

22:18

Derooův servis skončil jen u chybujícího Lanzy. Ten ještě po zázračném zásahu Colaciho mohl smečovat, ale míč napálil do sítě. Také domácí reprezentace si žádá oddechový čas po nevydařené části první sady.

21:15

Simone Anzani pokračuje po belgických protestech servisem na Derooa. Následně kapitán Belgie nebyl důrazný na útoku, ale dostal druhou šanci, kterou ale znovu nevyužil. Nakonec boduje středem sítě Mazzone. Belgičané si vybírají i druhý oddechový čas.

17:14

Po oddechovém čase se prezentoval tvrdým servisem Osmany Juantorena. Italský smečař napálil balon razantně do Derooa. Van Den Dries byl na první pokus ubráněn, Belgičané však měli ještě jednu šanci, ale tu prováhal Van De Voorde na středu sítě. Belgický trenér Andrea Anastasi zastavuje hru oddechovým časem.

16:14

Pieter Verhees přidal plachtící podání na Colaciho. Následně Giannelli vyzval k útoku středem sítě Anzaniho, který neměl slitování s belgickou obranou. Následuje druhý technický oddechový čas.

6:8

Juantorena za koncovou lajnou. Balon ale napálil italský smečař pouze do sítě a oba týmy tak odcházejí k prvnímu technickému oddechovému času.

Itálie – Belgie

3:0

konec (25:20, 25:17, 25:16)

Zpět na online

Itálie: Baranowicz, Giannelli – Randazzo, Juantorena, Lanza, Maruotti – Candellaro, Mazzone, Cester, Anzani – Zajcev (C), Nelli – Rossini, Colaci Trenér: Gianlorenzo Blengini

Belgie: D'Hulst, Valkiers – Deroo (C), Grobelny, Lecat, Klinkenberg – Verhees, Van De Voorde, Coolman – Rousseaux, Van Den Dries, Tuerlinckx – Stuer, Ribbens Trenér: Andrea Anastasi

Rozhodčí: Luis Gerardo Macias (MEX) – Ibrahim Mohd Ahmed Al Naama (QAT)