Menu

Volejbal

Mistrovství světa mužů

Brazílie – Egypt

3:0

konec (25:17, 25:22, 25:20)

12.09.2018, 19:30 • Arena Ruse, Bulharsko • Skupina B • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.01 25.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:20

A Abdelhayovi patřil také úplný závěr zápasu. Kapitán Egypta Ahmed Abdelhay napálil prudké podání jen do sítě a Brazilci se radují z vítězství ve třech setech!

24:19

Smečař Kadu se opřel do razantního servisu. Následně dokázal Isac udržet na středu sítě útok Masouda. Pět mečbolů!

23:19

Evandro s Williamem se dostávají do hry při klasickém střídání nahrávačů a univerzálů. Středem sítě navíc smečoval jen do pásky Masoud. Egypt si ještě vybírá druhý oddechový čas.

17:16

Douglas Souza přidal razantní podání na chybující egyptské libero. Brazilci se bleskově dostávají do vedení a po třech inkasovaných bodech si vybírají oddechový čas.

14:16

Abdelhay smečoval velmi tvrdě do bloku brazilské reprezentace a právě od něj se míč odrazil mimo hru. Následuje druhý technický oddechový čas.

13:15

Thales znovu uspěl na přihrávce, ale spolupráce Bruna s Wallacem neklapla podle představ. Brazilský univerzál byl zablokován a Egypt odskakuje do dvoubodového vedení. Na to reaguje lavička Jihoameričanů oddechovým časem.

8:6

Po nepřesném servisu Ahmeda Shafika odchází Brazilci k prvnímu technickému oddechovému času při vedení o dva body.

25:22

Egyptský blokař Abou byl za koncovou lajnou. Jeho plachtící servis našel Douglasu, následně dal Bruno důvěru nahrávkou Kaduovi, který jasně zakončil druhý set smečí kolem bloku.

24:21

Servis střídajícího hráče našel Kadua, následně po nahrávce Bruna sestřelil Wallace smečí stojící libero soupeře. Tři setboly.

21:18

Douglasův razantní servis zamířil tentokrát přesně k boční lajně. Shafik ještě v pádu udržel míč ve hře, ale nabídnutou bodovku s lehkostí proměnil na druhé straně Kadu. Egypt si po nevydařené části druhé sady bere oddechový čas.

16:15

Při druhém technickém oddechovém čase vedou o bod Brazilci. Jako poslední se totiž představil na servisu Abdelhay, ale jeho pokus síť nepřešel.

11:9

Wallace trefil tvrdé podání, ale egyptské tým se dostal k útoku. Ten však dokázal v poli zpracovat Douglas a sám Wallace následně skóroval. Trenér afrického celku Mohamed Moselhy Ibrahim si vybírá čas na poradu.

7:8

K prvnímu technickému oddechovému času putují při vedení o jeden bod překvapivě Egypťané. Proti souhře Bruna s Isacem se postavil blokem na středu sítě Masoud.

25:17

Teď už ale první dějství končí! Ahmed Abdelhay ještě chtěl zariskovat na podání, ale míč poslal jen daleko do zámezí.

24:16

Obrovská chyba egyptského univerzála, který měl na ruce další nevydařenou přihrávku Brazilců, ale míč si stáhl na vlastní stranu.

20:10

A právě Douglas se představil na podání. Omar Hassan dokázal udržet míč ve hře, následně ale Shafik bod útokem nedal a to potrestal snadnou smečí Wallace. Egypt si vybírá i svůj druhý oddechový čas.

16:7

Isacův servis zamířil do středu kurtu. Následně smečoval Abdelhay pouze do připraveného dvojbloku. Velmi rychle je tady také druhý technický oddechový čas.

12:6

Kadu pokračuje za koncovou lajnou. Servis brazilského smečaře zamířil mezi dva přihrávající smečaře Egypta a je z toho přímý bod. Egypťané si následně vybírají oddechový čas.

8:4

Zkušený brazilský blokař se opřel do servisu a přijímající Shafik odpálil balon jen daleko za kurtu. Následuje první technický oddechový čas.

Brazílie – Egypt

3:0

konec (25:17, 25:22, 25:20)

Zpět na online

Brazílie: Bruno (C), William – Eduardo, Felipe, Douglas, Kadu – Isac, Eder, Maurício, Lucas – Wallace, Evandro – Thales, Maique Trenér: Renan Dal Zotto

Egypt: Bekhit, Abdalla – Mohamed, Hassan, Shafik, Abdelrahman – Abou, Seoudy, Atia, Masoud – Abdelhay (C), Ewais – Abdelaal, Aly Trenér: Mohamed Moselhy Ibrahim

Rozhodčí: Jaafar Ebrahim Ali (BHR) – Stephan Grieder (SUI)