Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Japonsko – Chile

0:0

zrušeno (-:-)

07.09.2018, 12:00 • Jan Prošek

Tipsport: 3.57 3.27 2.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Japonská fotbalová asociace se rozhodla tento duel zrušit. Důvodem je zemětřesení na ostrově Hokkaidó. "Posíláme nejupřímnější soustrast všem, kteří byli zasaženi zemětřesením, které postihlo střední a východní část regionu Iburi na ostrově Hokkaidó," stojí na webu asociace.

Kvůli důsledkům zemětřesení se rozhodla Japonská fotbalová asociace zrušit zápas KIRIN CHALLENGE CUPu 2018 mezi Japonskem a Chile. Toto rozhodnutí bylo učiněno po pečlivém vyhodnocení rozsahu vzniklých škod, včetně zničené infrastruktury (výpadky elektrické energie, špatný stav silnic a podobně). Zároveň by bylo velmi obtížné zajistit bezpečnost všech diváků na stadionu včetně příznivců hostujícího celku. (11:33:19)
Zdravím všechny fanynky a fanoušky mezinárodního fotbalu. V tomto přípravném zápase proti sobě nastoupí Japonsko a Chile.

Japonsko odehrálo poslední zápas na MS, v zajímavém zápase nestačilo v osmifinále Belgii 2:3. Od té doby je toto první přípravný zápas.

Chile nastoupilo do posledního zápasu 8. července, kdy v Poznani sehrálo plichtu 2:2 s Polskem.

Favoritem tohoto zápasu je Japonsko, čemuž nasvědčují také vzájemné zápasy. Odehrály se tři a v posledních dvou vyhrálo Japonsko shodně 4:0. V prvním vzájemném utkání z kraje roku 2008 se narodila bezbranková remíza.

Tento duel se bude hrát na stadionu Sapporo Dome v Saporru.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

Japonsko – Chile

0:0

zrušeno (-:-)

Zpět na online