Menu

Další

Florbal

TEMPISH Moravian Cup – 2. den

konec

02.09.2018, 08:00 • SH SŠP Roosveltova, SH Čajkaréna (kapacita: 276 míst), SH VOŠ a SPŠE Božetěchova, SH Na Šibeníku • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Kompletní výsledky, obsáhlou fotogalerii a obsah od videotýmu TEMPISH Floorball naleznete v nadcházejícím týmu na webových stránkách turnaje. Děkujeme vám za vaši pozornost v průběhu celého víkendu! (21:47:52)

20:00

Pořadí kategorie juniorů a individuální ocenění
1. místo PSKC Okříšky
2. místo FBC Sokol Frenštát pod Radhoštěm
3. místo 1. FBC Trenčín
4. místo FBC Slovácko

Nejlepší brankář: Jiří Adamec (TJ Sokol Frenštát pod Radhoštěm)
Nejlepší hráč: Vojtěch Novotný (PSKC Okříšky)

20:10

ZÁPAS O BRONZ – JUNIOŘI
Úplně poslední duel letošního ročníku skončil v podvečerních hodinách na Roosveltce, z bronzové medaile se nakonec radovali hráči Trenčína, kteří prožili smolné vyřazení v semifinále. Slovácko bere čtvrtou pozici.

20:09

FINÁLE – JUNIOŘI
Juniorské finále nakonec mělo velmi zajímavý vývoj. Frenštát se sice dostal do jednobrankového vedení, nicméně Okříšky, kterým hráči přijeli až na poslední chvíli po duelu o bronz na Roosveltce, se dokázaly vzchopit a velkým obratem si došli pro první zlato v historii účastí na Moravian Cupu.

19:01

Pořadí kategorie dorostenců a individuální ocenění
1. místo FBŠ Hattrick Brno
2. místo FBS Olomouc
3. místo Sokol Brno I Gullivers Brno
4. místo PSKC Okříšky

Nejlepší brankář: Adam Derich (FBS Olomouc)
Nejlepší hráč: Adam Hemerka (FBŠ Hattrick Brno)

19:06

DOROSTENCI – ZÁPAS O 3. MÍSTO
Vyhrocené utkání nabídl souboj o třetí místo v kategorii dorostu. Okříšky sice dokázaly většinu zápasu držet s Gullivery krok, Brňané nicméně dokázali zvýšit nápor a urvat pro sebe medailový duel v poměru 4:2. Velké množství hráčů klubu z Vysočiny čeká nyní přesun na finále kategorie juniorů.

18:57

DOROSTENCI – FINÁLE
Olomouc sice ve finálové řežbě vedla už 2:0, obrat FBŠ Hattrick Brno nicméně zhatil domácímu družstvo plány na premiérový titul. Brněnské družstvo přidalo celkem pět branek v řadě a raduje se z konečného vítězství!

18:32

Pořadí kategorie starších žáků a individuální ocenění

1. místo ŠSK Očov Hodonín
2. místo FBS Olomouc A
3. místo FbC Asper Šumperk
4. místo UKS Błyskawica Niechanowo

Nejlepší brankář: Martin Navrátil (FBS Olomouc A)
Nejlepší hráč: Martin Koláček (ŠSK Očov Hodonín)

18:13

STARŠÍ ŽÁCI – ZÁPAS O 3. MÍSTO
Na třetím místě ve starších žácích se nakonec díky obrovskému štěstí umístilo mužstvo Šumperka po výhře 1:0.

18:05

STARŠÍ ŽÁCI – FINÁLE
Vítězem kategorie starších žáků se stává po výhře 5:3 SŠK Očov Hodonín, FBS Olomouc A sice kladlo tuhý odpor a dostalo se na dostřel, nakonec ale přeci jen končí na druhém místě.

17:30

JUNIOŘI – SEMIFINÁLE
Známe už posledního finalistu. Juniorská kategorie bude mít nového mistra z dvojice Hattrick Brno a Okříšky. Právě klub z Vysočiny zvládl těžké semifinále s Trenčínem a může pomýšlet i na medailový hattrick, čeká je ovšem přesun mezi halami. Otázka je, jak na tom budou hráči PSKC se silami.

17:04

JUNIOŘI – SEMIFINÁLE
Na Čajkaréně se dohrál poslední duel před startem finálového bloku. Frenštát pod Radhoštěm znovu překvapuje veškeré experty a sbořil kompletní předturnajové tipy na možný vývoj zápasového pavouka. Po pohodové výhře 2:0 nad Slováckem je čeká večerní finálový vrchol.

17:02

DOROSTENCI – SEMIFINÁLE
Olomoučtí dorostenci nakonec taktéž mají šanci na zisk titulu v domácím prostředí. Svěřenci kouče Jana Linharta dokázali udolat v tuhém semifinálovém duelu v poměru 2:1 Gullivery Brno. Ve finále narazí na další brněnský celek – Hattrick.

16:22

DOROSTENCI – SEMIFINÁLE
Hattrick Brno potvrdil úlohu velkého favorita a po dlouhém vedení 1:0 nakonec přidal v poslední sekundě duelu s Okříškami ještě jednu branku. Brňané po konečném výsledku 2:0 postupují do finále dorostenecké kategorie.

15:45

STARŠÍ ŽÁCI – SEMIFINÁLE
Hodonínští florbalisté dosáhli velké úspěchu! Po vítězství ve skupině se dostávají až do finále soutěže starších žáků, když porazili Šumperk v poměru 3:1. Očov se střetne ve finále s Olomoucí.

15:23

STARŠÍ ŽÁCI – SEMIFINÁLE
Pořádající klub se přeci jen dočkal finálové účasti. V semifinále se povedlo starším žákům pod vedením trenérského tria Hruška-Minář-Majer nakormidlovat svůj tým až do boje o zlato, když zdolali polské Niechanowo v poměru 3:1. Na svého soupeře prozatím ale musí vyčkat.

14:34

JUNIOŘI – ČTVRTFINÁLE
Trenčín se zařazuje po bok největších aspirantů na titul v juniorské kategorii, ne-li toho největšího. Proti olomoucké rezervě hrající s výrazným bojovným duchem sice nepředvedl přesvědčivý výkon, nakonec to však na výhru 4:1 přeci jen stačilo. Slovenský celek čeká semifinále na Roosveltce.

13:53

JUNIOŘI – ČTVRTFINÁLE
Na Roosveltce se ovšem žádné překvapení nekonalo. Slovácko, vítěz základní skupiny ze sobotního hracího dne, si v moravském derby dokázalo pohlídat překvapení turnaje v podobě Valašských Klobouků a nakonec postupuje do podvečerního semifinále. V něm na něj čeká Frenštát.

13:48

JUNIOŘI – ČTVRTFINÁLE
Junioři Frenštátu jsou turnajovým katem favoritů. Tentokrát se klubu z Podbeskydí podařilo vyřadit Kopřivnicí, která byla předtím naprosto dominantní. Po Olomouci se tak Frenštátským coby třetiligovému týmu podařilo zdolat dalšího aspiranta na titul.

13:12

DOROSTENCI – ČTVRTFINÁLE
Další úspěch slaví i pořádající oddíl. Poslední turnajové utkání na půdě Šibeníku nakonec skončilo vítězstvím právě pro Hanáky. Olomouc zdolala překvapivého čtvrtfinalistu z Hodonína díky výsledku 3:1.

13:09

DOROSTENCI – ČTVRTFINÁLE
A znám je i třetí semifinalista v dorostencích! Brněnští Gulliveři včera sice skončili ve skupině B až třetí, dnes ale ještě nepoznali porážku. Díky těsnému vítězství 3:2 nad Kopřivnicí už budou bojovat odpoledne na Čajkaréně o možnost účasti ve finále.

13:05

DOROSTENCI – ČTVRTFINÁLE
Na Čajkaréně se udál další relativně překvapivý výsledek. Ostrava sice dokázala vyrovnat díky trestnému střílení na 1:1, Okříšky však i přes fakt, že dorazily na poslední chvíli, zvládly klíčový souboj na jedničku. Po konečném vítězství 3:1 se mohou těšit v semifinále na zatím dominantní Hattrick Brno.

12:53

STARŠÍ ŽÁCI – ČTVRTFINÁLE
Je znám i poslední semifinalista ve starších žácích. V regionálním derby, které uzavřelo turnajový program na Božetěchové, se nakonec radoval z postupu po nejtěsnějším rozdílu Šumperk. Asper zdolal prostějovské žáky při výsledku 1:0.

12:23

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Znám je i poslední čtvrtfinalista juniorské kategorie. V regionálním derby se nakonec povedlo Okříškám zdolat jihlavské florbalisty v poměru 5:3 a dokonce se ještě i kvůli smolnému losu dostatečně rychle přesunout na Čajkarénu k dorosteneckému čtvrtfinále. Takto vypadá bitva na dvou frontách!

12:16

DOROSTENCI – ČTVRTFINÁLE
A známe prvního semifinalistu u dorostenců! Hattrick Brno zatím inkasoval jen jedinkrát během turnaje, nicméně už v osmifinále. Čtvrtfinále v podobě brněnského derby ovládli Hattrick nad rivaly s Hornets po výsledku 6:0, semifinále je čeká na Čajkaréně.

12:11

STARŠÍ ŽÁCI – ČTVRTFINÁLE
Další favorit nezaváhal. Na Božetěchové se dokázal Hodonín poprat s tlakem očekávání a hranické starší žáky vyprovodil po výsledku 7:0. Florbalisté z Jižní Moravy na svého soupeře ještě musí počkat, semifinále je čeká na Roosveltce.

12:06

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Jednoznačnou záležitostí bylo dnešní poslední předkolo na Čajkaréně. Junioři Trenčína potvrdili i dnes svou formu ze sobotního programu a soupeře z Klatov nijak nešetřili. I díky hattricku Maximilána Mayera se slovenský klub radoval z výhry 7:1, ve čtvrtfinále narazí na Olomouc B.

11:27

STARŠÍ ŽÁCI – ČTVRTFINÁLE
I další olomoucký celek se dočkal postupu. V klubovém derby se áčko starších žáků kouče Tomáše Hrušky střetlo s rezervou trenérského dua Minář-Majer. Trenérská i hráčská rivalita nakonec pomohla kvalitě utkání, A-tým nicméně přeci jen potvrdil roli favorita a po výhře 5:0 se už mohou těšit na semifinále proti Niechanowu.

11:23

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Renomé olomouckého klubu nicméně hasí juniorské béčko. Na Šibeníku totiž coby menší favorit osmifinále porazilo jihočeské Centropen Dačice v poměru 4:1. Hráče z širšího kádru druholigového celku čeká čtvrtfinále na Čajkaréně proti vítězi zápasu mezi Klatovy a Trenčínem.

11:20

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Obrovská frustrace a zklamání na straně pořádajícího oddílu. Olomoucká juniorka nedokázala splnit roli megafavorita v osmifinále proti Frenštátu pod Radhoštěm, který včera skončil až čtvrtý ve skupině D. V základní hrací době branka nepadla, na řadu tak přišly nájezdy, v nichž při rozhodující třetí sérii propálil brankáře Michala Kráčmara frenštátský Petr Hrňa. Valachy čeká ve čtvrtfinále Kopřivnice.

10:42

STARŠÍ ŽÁCI – ČTVRTFINÁLE
Šok! Na Božetěchové se po neskutečně dramatické koncovce loučí loňský obhájce titulu z Přerova, který prohrál s polským klubem Blyskawica Niechanowo, který zvítězil v poměru 4:3. Postupující se může těšit na semifinále pod tribunami naplněné Čajkarény.

10:37

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Šibeník se také dočkal velice vypjatého osmifinále. Valašské Klobouky jako lépe nasazené mužstvo přeci dokázalo zdolat velmi agilní mančaft Hornets Brno. Valaši nicméně museli podstoupit nájezdovou řež, výhra 4:3 po nájezdech je posílá do čtvrtfinále proti Slovácku.

10:31

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Na Roosveltce se odehrál zřejmě očekávaný scénář. Včera neporažené Slovácko se moc nemazlilo s polským výběrem Niechanowa a zvítězilo v poměru 4:2. Tým z východní Moravy je tak druhým známým čtvrtfinalistou v juniorské kategorii.

10:26

JUNIOŘI – PŘEDKOLO
Naprosto vyrovnané a dechberoucí osmifinále sehrála Mohelnice s Kopřivnicí. Hanáci sice šli jako lépe postavený tým ze základní části do jednobrankového vedení, sehraní Vikingové ovšem vyřazení nedovolili. O rozhodující branku se postaral Jiří Toman z takřka ztracené herní situaci . Na nájezdy tudíž ani tentokrát ještě nedošlo.

10:09

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Olomoučtí dorostenci se nakonec po včerejší dominanci ve skupině radují i v prvním kole play-off. Nad včerejšími smolaři z Nitry nakonec Hanáci zvítězili celkem jasně 5:0. Ve čtvrtfinále narazí na Hodonín.

09:43

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Další výsledek přichází z Roosveltky. Velmi konsolidovaný a sehraný systém Kopřivnice nakonec platil na MVIL Ostrava, tedy klub, který zde před dvěma lety triumfoval v juniorské kategorii. Slezané stejně jako loni tak končí už v první fázi play-off, Kopřivnice po vítězství 5:1 půjde ve čtvrtfinále na Gullivers Brno.

09:40

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Na Šibeníku jsme se dočkali druhého výsledku v dorosteneckých osmifinále. Znovu se zadařilo včera hůře postavenému týmu, Přerov totiž nedokázal čelit aktivní hře Hodonína. Jihomoravané tak po výhře 2:1 jdou do čtvrtfinále své kategorie.

09:36

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Na Čajkaréně se už odehrálo i druhé dorostenecké předkolo. Celkem překvapivě vypadl včera druhý tým skupiny A z Prostějova. Gullivers Brno vak předvedli fantastickou dominantní hru podpořenou individuálním výkonem Tomáše Zoubka, který si připsal hattrick. Prostějov tak padl vysoko 0:7.

08:57

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Na Roosveltce pak roli menšího favorita splnil dorostenecký tým Okříšek. Tým z Vysočiny po včerejším těsném druhém místě zdolal polské Niechanowo a může se těšit na čtvrtfinále. V něm narazí na silnou Ostravu.

08:54

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
První dnešní předkolo dorostenců na Šibeníku bylo jednoznačnou záležitostí. Dominantní Hattrick Brno, který včera ve skupině neinkasoval a zvítězil nad soupeři při celkovém skóre 14:0, se nedal zaskočit ani na startu play-off. Rezervu Opavy zdolal jasně 10:1.

08:46

DOROSTENCI – PŘEDKOLO
Ostravští dorostenci coby velký favorit utkání nakonec zvládli první kolo play-off, čímž se dostávají do čtvrtfinále. Šumperští florbalisté ovšem málem svého soupeře zaskočili, když vedli dokonce 1:0. FBC si nicméně závěr pohlídalo a nedovolilo Asperu ani jednu výhru na turnaji.

Program druhého dne 4. ročníku TEMPISH Moravian Cupu právě začíná!
Kompletní včerejší výsledky

Čajkaréna
Prostějov x Hornets Brno 4:5 (D)
Hornets Brno x Klatovy 7:2 (J)
FBC Ostrava x Nitra 4:3 (D)
Gajary x Kopřivnice 0:5 kont. (J)
Hornets Brno x FBC Ostrava 3:6 (D)
Valašské Klobouky x Frenštát 1:0 (J)
Nitra x Prostějov 0:1(D)
Jihlava x Valašské Klobouky 2:6 (J)
Okříšky x Hornets Brno 3:3 (J)
Olomouc B x Gajary 5:0 kont. (J)
Okříšky x Klatovy 9:3 (J)
Opava B x Kopřivnice 2:10 (D)
Gullivers Brno x Olomouc 1:1 (D)
Hornets Brno x Olomouc A 2:5 (J)
Hodonín x Okříšky 2:3 (D)

Rooseveltova
Přerov x Niechanowo 4:2 (D)
Mohelnice x Dačice 3:2 (J)
MVIL Ostrava x Hattrick Brno 0:8 (D)
Trenčín x Jihlava 0:0 (J)
Zlín x Niechanowo 4:3 (J)
Slovácko x Olomouc B 1:0 (J)
Dačice x Zlín 1:3 (J)
Kopřivnice x Slovácko 2:2 (J)
Niechanowo x Mohelnice 1:5 (J)
Niechanowo x Dačice 2:4 (J)
Mohelnice x Zlín 1:2 (J)
Prostějov x FBC Ostrava 3:2 (D)
Olomouc B x Kopřivnice 2:1 (J)
Trenčín x Valašské Klobouky 4:2 (J)
Přerov x MVIL Ostrava 0:0 (D)

Božetěchova
Olomouc B x Hodonín 2:11 (SŽ)
Hranice x Olomouc A 1:6 (SŽ)
Šumperk x Olomouc 0:5 (D)
Okříšky x Opava B 6:1 (D)
Niechanowo x MVIL Ostrava 3:1 (D)
Kopřivnice x Okříšky 6:0 (D)
Prostějov x Hranice 1:1 (SŽ)
Přerov x Olomouc B 2:0 (SŽ)
Opava B x Hodonín 2:2 (D)
Olomouc A x Niechanowo 4:2 (SŽ)
Hattrick Brno x Přerov 3:0 (D)
Nitra x Hornets Brno 5:6 (D)
Olomouc A x Prostějov 2:1 (SŽ)
Olomouc B x Šumperk 0:2 (SŽ)
Hattrick Brno x Niechanowo 3:0 (D)

Na Šibeníku
Niechanowo x Prostějov 0:6 (SŽ)
Šumperk x Přerov 0:3 (SŽ)
Hodonín x Kopřivnice 1:1 (D)
Opava A x Gullivers Brno 5:4 (D)
Olomouc A x Okříšky 3:3 (J)
Olomouc x Opava A (D) 4:1
Hodonín x Šumperk 1:1 (SŽ)
Klatovy x Olomouc A 0:5 (J)
Frenštát x Trenčín 2:5 (J)
Gullivers Brno x Šumperk 5:2 (D)
Frenštát x Jihlava 1:4 (J)
Přerov x Hodonín 3:7 (SŽ)
Niechanowo x Hranice 5:2 (SŽ)
Gajary x Slovácko 0:5 kont. (J)
Šumperk x Opava A 3:4 (D)
Haly
Letos se poprvé využijí hne čtyři haly. Tento krok poskytl organizátorům prostor k rozšíření hracího času o celkových šest minut u každého utkání a navýšení turnaje o čtyři celky v juniorské kategorii. Čajkaréna je pravidelně využívána k mistrovským zápasům ženského i mužského „áčka“ FBS Olomouc. V multifunkčním stánku dále také hraje třeba basketbalový klub BK Olomoucko zápasy Kooperativa NBL. „Roosveltka“ je už v dnešní době používána hlavně pro mládežnické florbalové kategorie. V dřívějších letech se zde však odehrávali i extraligové boje, po postavení Čajkarény však již prostorově nedostačuje. Hala Božetěchova nedaleko hlavního nádraží je nově postavenou stavbou, kterou budou v sezóny využívat celé spektrum kategorií, dokonce i ženské „áčko“. Nově přidaná hala Na Šibeníku i nadále patří Armádě České republiky, v minulosti byla populární pro svou basketbalovou minulost díky klubu Dukla Olomouc (dvojnásobný mistr Československa) nebo mnoha mládežnickým florbalovým turnajům. V současnosti však po výstavbě nových hal zde už trénuje jen jediná kategorie FBS Olomouc.
Formát turnaje
Zápasy mají už poprvé v historii prodloužený hrací čas 2x15 minut hrubého času, ve vyřazovací části se poslední tříminutovka utkání hraje stopovaným, čistým časem. Junioři (ročník narození 2000 – 2003) jsou rozděleni do čtyř čtyřčlenných skupin, dorostenci (2002 – 2005) do čtyř čtyřčlenných a starší žáci (2004 – 2007) do dvou čtyřčlenných. Do vyřazovací části postupují všechny mančafty. Systém play-off je u každé kategorie však trochu jiný, vysvětlen je výše.
Historie a vize turnaje
Moravian Cup má letos v pořadí už čtvrté pokračovaní a ve velké části zůstává u stejného formátu jako loni. Dorostenci i junioři budou sehrávat své zápasy po oba víkendové dny, stejně jako žáci, kteří se v Olomouci objeví teprvé podruhé v historii turnaje. Díky polským a slovenským mančaftům se znovu bude jednat o prestižní mezinárodní přehlídku mladých talentů. Díky termínu akce jde o poslední test formy všech družstev před startem soutěžní sezóny, i proto tak organizátoři každým rokem musí zvětšovat počet startujících. Tentokrát půjde o 40 týmů ze tří zemí, přes 600 hráčů a členů realizačního týmu. S tím úzce souvisí i zvyšující se zájem partnerů. Akci kromě olomouckého primátora a hejtmana Olomouckého kraje zaštítil Český olympijský výbor, neboť turnaj vzal pod svá křídla díky akci Česko sportuje. Od května se pak místo společnosti Fat Pipe stala novým generálním partnerem akce společnost TEMPISH. Tento progresivní výrobce sportovního vybavení, který v posledních letech rozvířil trh s tradičními florbalovými výrobci, kromě finanční podpory zajišťuje i doprovodný program a mediální prezentaci turnaje.
Hezké nedělní ráno, turnaj TEMPISH Moravian Cup dnes čeká maraton vyřazovacích bojů, ve večerních hodinách pak budeme znát vítěze všech tří kategorií. Druhý hrací den startuje v 8:00!
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 08:00.

TEMPISH Moravian Cup – 2. den

konec

Zpět na online


Rozhodčí: Václav Killar, Stanislav Kosek, Jaromír Kubáč (vš. Čajkaréna), Vladislav Tuček, Radek Šiška, Lukáš Axmann (vš. Roosveltova), Daniel Tichý, Vojtěch Krhovják, Šimon Jeřábek (všichni Božetěchova), Vojtěch Blana, Radim Heiser, Jakub Čermák (všichni Šibeník)

Statistiky:
Čajkaréna
Ostrava x Šumperk 4:2 (D – předkolo 2)
Prostějov x Gullivers Brno 0:7 (D – předkolo 6)
Kopřivnice x Mohelnice 2:1 (J – předkolo 1)
Olomouc A x Frenštát 0:1 náj. (J – předkolo 4)
Klatovy x Trenčín 1:7 (J – předkolo 7)
Ostrava x Okříšky 1:3 (D – čtvrtfinále 2)
Kopřivnice x Frenštát 0:2 (J – čtvrtfinále 1)
Olomouc B x Trenčín 1:4 (J – čtvrtfinále 4)
Niechanowo x Olomouc A 1:3 (SŽ – semifinále 1)
Hattrick Brno x Okříšky 2:0 (D – semifinále 1)
Frenštát x Slovácko 2:0 (J – semifinále 1)
Olomouc A x Hodonín 3:5 (SŽ – finále)
Hattrick Brno x Olomouc 5:2 (D – finále)
Frenštát x Okříšky 2:4 (J – finále)
Rooseveltova
Niechanowo x Okříšky 1:5 (D – předkolo 3)
MVIL Ostrava x Kopřivnice 2:5 (D – předkolo 7)
Slovácko x Niechanowo 4:2 (J – předkolo 2)
Gajary x Zlín 0:5 kont. (J – předkolo 5)
Okříšky x Jihlava 5:3 (J – předkolo 8)
Gullivers Brno x Kopřivnice 3:2 (D – čtvrtfinále 4)
Slovácko x Valašské Klobouky 3:2 (J – čtvrtfinále 2)
Zlín x Okříšky 2:5 (J – čtvrtfinále 3)
Hodonín x Šumperk 3:1 (SŽ – semifinále 2)
Olomouc x Gullivers Brno 2:1(D – semifinále 2)
Okříšky x Trenčín 3:2 náj. (J – semifinále 2)
Niechanowo x Šumperk 0:1 (SŽ – o 3. místo)
Okříšky x Gullivers Brno 2:4 (D – o 3. místo)
Slovácko x Trenčín 0:6 (J – o 3. místo)
Božetěchova
Hornets Brno x Opava A 2:1 (D – předkolo 1)
Nitra x Olomouc 0:5 (D – předkolo 5)
Niechanowo x Přerov 4:3 (SŽ – čtvrtfinále 1)
Olomouc A x Olomouc B 5:0 (SŽ – čtvrtfinále 2)
Hranice x Hodonín 0:7 (SŽ – čtvrtfinále 3)
Prostějov x Šumperk 0:1 (SŽ – čtvrtfinále 4)
Na Šibeníku
Hattrick Brno x Opava B 10:1 (D – předkolo 4)
Přerov x Hodonín 1:2 (D – předkolo 8)
Hornets Brno x Valašské Klobouky 3:4 náj. (J – předkolo 3)
Olomouc B x Dačice 4:1 (J – předkolo 6)
Hornets Brno x Hattrick Brno 0:6 (D – čtvrtfinále 1)
Olomouc x Hodonín 3:1 (D – čtvrtfinále 3)