Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

PSV Eindhoven – BATE Borisov

3:0

konec (2:0)

29.08.2018, 21:00 • Philips Stadion • Play-off • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.28 6.1 10.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše. Dobrou noc! (23:01:56)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:13.
Je konec, PSV si zahraje základní skupinu Ligy mistrů, BATE čeká Evropská liga. Dnes jsme sledovali jednoznačnou partii, Eindhoven byl lepší od samého úvodu a svou aktivitu vyjádřil dvěma brankami v prvním poločase, přesně mířili Steven Bergwijn a Luuk de Jong. I po přestávce svěřenci trenéra van Bommela svého soupeře téměř k ničemu nepustili, naopak přidali třetí gól, když přečíslení dvou proti jednomu přesnou ranou vyřešil Hirving Lozano. Zástupci nizozemského celku se už zítra mohou těšit na losování základních skupin, své protivníky by se měli dozvědět mezi osmnáctou a devatenáctou hodinou.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Lozano se dostal ještě k jednomu centru a našel Luuka de Jonga, který ve vápně hlavičkoval pouze do před sebou blokujícího Milunoviće.

90+1

Ivanić inkasoval úder do obličeje, načež se mu z nosu spustila krev. Zásah zdravotníků ale dlouho netrval, hostující záložník může utkání dohrát.

90

Nastavují se tři minuty.

89

89. Ránu talentovaného Malena zastavil Ščerbickij dobrým zákrokem.

89

Malen zanechává na hřišti velmi dobrý dojem. Nyní byl domácí talent blízko čtvrtému gólu PSV, když se prokličkoval až k zakončení, jeho ránu ale Ščerbickij eliminoval.

88

Mirko Ivanić, asi nejaktivnější hráč BATE v druhém poločase, zkusil své štěstí z ostrého úhlu, výborný blok ale ze svého repertoáru vytasil Isimat-Mirin.

87

Mahen elegantní patičkou připravil slibnou možnost pro de Jonga, střele druhé branky PSV ale pověst obávaného kanonýra nepotvrdil a přestřelil.

86

Jevgenij Berezkin tak dlouho dotíral na rozehrávajícího Schwaaba, až Anthony Taylor jeho počínání správně posoudil jako za hranou fotbalových pravidel.

85

Nyní už musel brankář BATE proti domácímu mladíčkovi zasáhnout. Donyell Malen skvěle obešel Riose, zacílil ale pouze doprostřed branky, kde Ščerbicki pochopitelně číhal.

84

Další střelecký pokus mohl do statistik Eindhovenu zapsat střídající Malen, jenže pár metrů před hostující brankou s včasným blokem přispěchal Milunović.

83

BATE si sice Ligu mistrů, v níž se naposledy představilo v sezoně 2015/16, nezahraje, ovšem i postup do základní skupiny Evropské ligy je pro Bahovu družinu úspěchem.

82

Žlutou kartu dostává Angeliño (PSV Eindhoven).

80

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát už jen deset minut. Už nyní je jasné, že PSV se po roční odmlce vrátí do skupinové fáze v pohárově Evropě.

79

Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Bergwijn, přichází Malen.

PSV Eindhoven – BATE Borisov

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 14. Bergwijn (de Jong), 36. de Jong (Hendrix), 62. Lozano (Pereiro)

Karty:   82. Angeliño (PSV) – 47. Milunović (BAT), 59. Rios (BAT)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:13.

PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever (71. Isimat-Mirin), Angeliño – Rosario (74. Ramselaar), Hendrix, Pereiro – Bergwijn (79. Malen), de Jong (C), Lozano
Náhradníci: Room – Isimat-Mirin, Malen, Obispo, Ramselaar, Mauro, Teze

BATE Borisov: Ščerbickij – Rios, Milunović, Filipenko, Filipović – Baha, Dragun (76. Berezkin), Hleb (30. Ivanić) – Stasevič (C), Tuominen (51. Signěvič), Volodko
Náhradníci: Čičkan – Jablonskij, Berezkin, Ivanić, Signěvič, Skavyš, Poljakov

Rozhodčí: Anthony Taylor – Gary Beswick, Adam Nunn (všichni Anglie)

Diváci: 34 200

První zápas: BATE - Eindhoven 2:3