Menu

Hokej

Přípravné zápasy dorostu

VHK ROBE Vsetín – HC Brumov-Bylnice

12:4

konec (3:2, 6:2, 3:0)

22.08.2018, 16:30 • Zimní stadion Na Lapači • Přátelské utkání • Helena Hegeďová

Ve třetí třetině přidali domácí další tři branky a potvrdili dominanci v tomto utkání. Gólů by bylo možná ještě více, ale v závěru už se Vsetínu nedařilo trefovat kotouče přesně. Do Růžičkovy sítě v posledním dějství žádný puk neprošel, a tak se nyní domácí radují z vysoké výhry 12:4.
Ode mě je to pro dnešek vše, ze vsetínského Lapače přeji příjemný zbytek dne. (18:41:24)

Konec zápasu.

59:41

Po vhazování před vsetínským gólmanem se puku ujali domácí a vydali se na možná poslední cestu do útočného pásma. Kočí zakončoval na vyrážečku, další ze vsetínských střel mířila nad.

59:10

Hostující Urban se mezikružím dostal až před Růžičku, kde nebezpečně zakončoval mezi betony. Po odpískání projel brankovištěm k levé tyčce, což se ale nelíbilo domácím – hned u hráče Brumova stáli tři Vsetínští a rázně mu domlouvali.

58:20

Po ohlášení posledních dvou minut třetí třetiny vybojoval kotouč za svou bránu Turek a společně se spoluhráči se vydal do přečíslení. Přihrávku adresoval Dědkovi, jehož projektil si gólman Brumova pohlídal.

57:05

Janáček se lehce prosmýkl po pravém křídle. Na pravém kruhu útočného pásma jej však dostihl sok ve žlutém dresu a znemožnil mu přesné zakončení. Hostující útočník ale nedal svůj pokus zadarmo, a tak alespoň poposunul kotouč podél pravého Růžičkova betonu.

56:22

Domácí už se za další vstřelenou brankou ženou až moc a jejich střelám uniká přesnost.

55:49

Domácí v plném počtu.

55:06

Podle osazenstva trestné lavice sledujeme přesilovou hru Brumova, při pohledu na led to ale spíše vypadá na početní výhodu Vsetína, který i ve čtyřech proti pěti drží soupeře pod tlakem.

54:27

Turkova střela z mezikruží se od betonu hostujícího brankáře odrazila přesně na hokejku Kočího. Druhý ze dvojice vsetínských útočníků ihned vypálil a neomylně trefil připravenou lapačku brankáře Žižky.

53:49

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kuchařík – 2 min., krosček).

53:48

Je to však aktivní odpočinek. Na levou tyčku vsetínské brány se nalepil Šánek a snažil se procpat kotouč právě kolem brankové konstrukce. Růžička ukrývá puk pod lapačkou.

53:17

Vanek vyváží kotouč podél mantinelu až k Růžičkově brance. Brumov může na chvíli vydechnout.

51:58

Dořičák se dotěrně tlačil před brankoviště, přičemž byl těsně bráněn a nemohl tak udělat sebemenší pohyb směrem dopředu. Obrana jej dotlačila až k mantinelu, načež se hra přerušuje. Žižkova brána je totiž posunuta.

50:15

Vsetín právě vstřelil branku!
DAVID BEDNAŘÍK přidává svou třetí branku zápasu. Vsetínský kapitán se obtočil na levém kruhu, získal přihrávku a vypálil z první do vzdálenějšího dolního rohu. Asistence: Matyáš Dědek, Adam Turek.

49:50

Vsetín právě vstřelil branku!
Z levého kruhu se střeleckým pokusem k levé tyči prosazuje ADAM TUREK. Asistence: David Bednařík, Matyáš Dědek.

49:11

Fojtíka obral o kotouč Dořičák, který si všiml po levém křídle najíždějícího Machače. Přihrávka nebyla přesná a autor zatím poslední branky tak nemohl vystřelit. Byl to ale Matějíček, kdo nadělal Žižkovi velké problémy, když se snažil kotouč zasáhnout ze vzduchu.

48:11

Dlouho se v útočném pásmu Vsetína hrálo bez střely. To změnil Novotný. Jeho střelu z levého křídla přizvedl do ochranné sítě hostující Pacík a hra je přerušena.

46:48

Také Brumov ale zahrozil v pásmu soupeře. Růžička moc práce v brankovišti nemá. Je však pravdou, že vše dělá pečlivě, a tak i proti střele z pravého kruhu zakročil.

46:03

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí se dočkali desáté branky, kterou po získání kotouče vstřelil právě JIŘÍ MACHAČ. Když se k puku dostal,nic nevymýšlel a rovnou jej poslal mezi brusli a bližší tyč. Asistence: Bez asistence.

45:57

Mikulova přihrávka na Machače přeskočila hokejku druhého jmenovaného, který tak zakládá vsetínskou kombinaci nanovo.

45:18

Žižka si nyní pečlivě hlídá obě své tyčky, podél kterých se snaží zelenožlutí prosadit.

44:14

Žižka sklapl betony proti Staňově prudké střele z vrcholu pravého kruhu a už se ohlížel i za sebe. Smutnit ale nemusel, protože kotouč byl schován v jeho výstroji.

44:12

Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Obadal – 2 min., podražení).

43:42

Vsetín drží útočné pásmo a Růžička je na střídačce. Domácí hrají v signalizované výhodě.

42:50

Zvoníček nahrál v přečíslení Slovákovi, který se snažil povytáhnout Růžičku z brány. Ten se ale nedal soupeřem nachytat a pokus z ostrého úhlu bez problémů pokryl.

42:20

Do pozice u levé tyčky dostal přihrávku Dořičák, v blízkosti brankoviště přestřelil.

41:13

Janáček se vytáhl v obraně a zastavil začínající vsetínskou kombinaci. Urban s Pacíkem se následně vydali i do útoku, jedna z přihrávek jim však nesedla a hra se opět přesouvá na druhou stranu.

40:20

Vsacané vyhráli první buly třetí třetiny a ihned se nastěhovali před Žižku, kde se snažil přehodit puk přes jeho pravý beton Dědek. Na druhé straně musel Růžička zasahovat proti střele Janíčka z levého kruhu.

40:01

Začala třetí třetina.
Druhá třetina byla na góly bohatější, Valaši ukázali svou sílu v útoku, když během tří minut vstřelili tři branky a další přidali postupem času. Byli to však hosté, kdo skóre druhého dějství otevřel i zavřel. Ve 22. minutě se totiž trefil Pacík, ve 40. Janíček. Obě tyto střely vypadaly velice podobně a svědčí o tom, že Vsetínští jsou sice lepším týmem, musí si ale dávat pozor na rychlé protiútoky soupeře.
Třetí třetina začne cca v 18:07.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:13

Brumov právě vstřelil branku!
MARTIN JANÍČEK se prosmýkl po levém křídle a prudkou a nečekanou střelou prostřelil domácího gólmana Růžičku. Asistence: Bez asistence.

39:05

Vsetín právě vstřelil branku!
Dořičákova střela se zastavila o clonící hráče, a tak ji před brankou zachytili Kočí s JANEM MATĚJÍČKEM. Druhý jmenovaný ze zmatku před gólmanem skóroval. Asistence: Václav Kočí, Martin Dořičák.

36:32

Brumov zatlačil soupeře za jeho branku, odkud rozehrával Velikovský. Vytvořil tak dobrou příležitost pro Bednaříka s Dědkem jež se dostali do přečíslení dva na jednoho. Přihrávka středním pásmem byla však příliš dlouhá a kotouč končí v rohu kluziště.

35:10

Bednařík střílel z mezikruží do betonů. K dorážce si najel ještě Mikula, Žižku ale nepřestřelil.

34:23

Bednařík z levého kruhu přestřelil, stejně tak Turek z druhé strany kluziště.

32:58

Střídání v týmu VHK ROBE Vsetín: ze hřiště odchází Krňa, přichází Růžička.

32:58

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Urban – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Janíček – 2 min., hrubost).

32:10

Vsetín právě vstřelil branku!
Ve vlastním oslabení vymíchal s gólmanem ADAM TUREK a přesnou střelou mezi levou ruku a tělo a dává osmo branku Vsetína. Asistence: Vojtěch Mikula.

31:48

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kočí – 2 min., podražení).

31:19

Ze stejné situace, jako před chvílí Urban, mohli přidat další gól Dořičák s Kočím. Prvně jmenovaný trefil připraveného brankáře, druhý nastřelil nohy bránícího hráče soupeře.

30:24

Vsetín právě vstřelil branku!
Brumovu se podařilo zavézt kotouč za Krňovu branku. Tu ale hosté nijak neohrozili a sám se do útoku vydal MAREK URBAN, který z pravého kruhu navyšuje vsetínské vedení. Asistence: Jakub Caletka.

29:35

Machů vystřelil od modré čáry. Jeho pokus byl ztečován a končí nad bránou.

28:38

Turek, Dědek i Bednářík zkusili z bezprostřední blízkosti překonat Žižku. Hostující gólman však vytáhl všechny své síly a hokejový um, čímž třem dotěrným hráčům Vsetína zamezil ve skórování.

27:49

Vsetínští se drží v útočném pásmu, Brumov se ale po rychlých gólech vzpamatoval a nyní nedá soupeři nic zadarmo.

26:42

Vsetín se stále tlačí do branky, Dořičák dvakrát přestřelil a jednou trefil bránícího hráče Brumova. Před brankovištěm pak odvádí dobrou práci Matějíček.

24:42

Vsetín právě vstřelil branku!
V posledních minutách je každá střela domácích přeměněna na gól a jinak tomu nebylo ani po střele VÁCLAVA KOČÍHO z pravého kruhu. Prudký pokus po ledě obletěl okolo levé tyčky a skončil v bráně. Asistence: Matyáš Dědek, Adam Turek.

23:40

Vsetín právě vstřelil branku!
Valaši odskakují do dvoubrankového vedení v přesilové hře. Kuchařík mohl pálit z vrcholu levého kruhu, ale rozhodl se pro přihrávku do předbrankového prostoru, kde byli dva jeho spoluhráči těsně bráněni. Už to mohlo vypadat, jako nepříliš chytré rozhodnutí, MATYÁŠ DĚDEK však puk nenápadně protlačil mezi Žižkovy betony a Vsetín se znovu raduje. Asistence: Dominik Kuchařík, Adam Turek.

22:22

Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Slovák – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Vanek.

22:10

Vsetín právě vstřelil branku!
Opět tu máme stejný scénář a další rychlou vsetínskou odpověď na brumovské vyrovnaní. Čtvrtou branku sepsal JAN STAŇA, když prostřelil Žižku k vzdálenější tyči. Asistence: Dominik Kuchařík.

21:13

Brumov právě vstřelil branku!
Jako blesk z čistého nebe se podél mantinelu prohnal JAKUB PACÍK a poslal kotouč přes clonící hráče do levého dolního rohu. Asistence: Bez asistence.

21:00

Nyní už to ale Kočímu vyšlo a i on vystřelil na Žižku. Jeho pokus vytěsňuje hostující gólman lapačkou.

20:09

Turek se ihned po vhazování chopil kotouče a z pravého křídla vystřelil. Kotouč se odrazil od vzdálenějšího betonu na Kočího, ten ale s pukem nepočítal a do odkryté brány jej tak neposlal.

20:01

Začala druhá třetina.
O poznání více práce měl v první třetině brankář hostujícího celku, i když je skóre téměř vyrovnané. Jako první se již v šesté minutě prosadili Vsetínští a vypadalo to, že brzy přidají i další branky. Místo toho však přišlo brumovské vyrovnání. Vsacané však nelenili a o minutu později už měli vedení na své straně. Stejná situace se odehrála i v posledních dvou minutách, kdy hra přidala na tempu a atraktivitě.
Druhá třetina začne cca v 17:20.

20:00

První třetina skončila.

19:42

Vsetín právě vstřelil branku!
DAVID BEDNAŘÍK se nejlépe zorientoval v chaotické situaci před brumovskou bránou a po několika pokusech o úspěšnou dorážku poslal puk kolem levého betony gólmana až za brankovou čáru. Asistence: Matyáš Dědek, Václav Kočí.

18:18

Brumov právě vstřelil branku!
Do konce první třetiny zbývají necelé dvě minuty a na Lapači je opět vyrovnáno. Tentokrát využil VOJTĚCH SOPEK zaváhání vsetínského brankáře, který se nestačil vrátit k levé tyčce, a poslal kotouč bekhendem pod horní tyčku. Asistence: Jaroslav Zvoníček, Martin Janíček.

17:28

Kuchaříkovu přihrávku zpoza branky do mezikruží na Turka zastavila hromada brumovských hokejek, z čehož vyplynula brejková šance hostů. Vsetínští dokázali svého soka v závěru přebruslit a střele zamezili.

16:45

Janáčkova střela se zastavila o Krňovu hokejku a žlutozelení mohli rozehrát. Rychlou protiakci zakončoval v pohybu Bednařík, na Žižku si ale tentokrát nepřišel.

16:04

Brumov se v útočném pásmu snaží, nepřesné přihrávky jej ale připravily o kotouč a do útoku se dere Vsetín.

14:18

Vsetín právě vstřelil branku!
Vsetín si své vedení bere rychle zpět, a to když nepřehledná situace před brankovištěm nedovolila brankáři zasáhnout proti trefě VÁCLAVA KOČÍHO. Ten po přihrávce od pravé tyčky neudělal nic jiného, než že poslal puk do prázdné branky. Asistence: Matyáš Dědek.

13:25

Brumov právě vstřelil branku!
V následné akci už se ale hostům daří vsítit vyrovnávací branku a nutno podotknout, že to byla opravdu povedená akce. Pacík nejprve naznačil střelu a vydal se za branku, kde předal kotouč Šánkovi, který si s domácím brankářem pohrál u levé tyčky. Ani on však nevystřelil a poslal finální přihrávku na LADISLAVA JANÁČKA, jenž puk uklidil do odkryté brány. Asistence: Tomáš Šánek, Jakub Pacík.

12:46

Přesilovka hostů začíná neúspěšně. Vsetín vyhazuje.

12:32

Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Urban – 2 min., držení).

12:09

Dědkova přihrávka na Turka trefila brusle druhého jmenovaného a odrazila se nepříznivě pro domácí. Ani hosté však na kotouči nevydrželi dlouho.

11:29

Brumov se blížil ke vsetínské brance, což se samozřejmě domácí obraně nelíbilo. Vsacané posílají puk do středního pásma.

10:33

Hosté v plném počtu.

10:18

V přečíslení tři na dva se ve vlastním oslabení ocitli hosté. Z mezikruží pálil Sopek. Na domácím brankáři šlo vidět, že není tak úplně v zápasovém tempu, jelikož mu puk po jednoduché střele vypadl z lapačky.

09:50

Hostující obrana se vyznamenala při bránění Urbana a vyhazuje kotouč za vsetínskou branku.

08:47

Kuchařík poslal z levého křídla přes šířku kluziště kotouč na Turka, ten puk déle přidržel a i tak se nakonec rozhodl pro střelu. Střelecký pokus končí stejně jako ty předchozí – v náručí gólmana Žižky.

08:33

Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Smolík – 2 min., držení).

08:14

Caletkova rána na vzdálenější tyč mířila moc daleko od brankoviště. To pokus Machače vypadal lépe, zastavil se však o připraveného brumovského brankáře.

07:38

Vsetínští kombinují před Žižkou. Střely jsou nepřesné, případně je blokuje bránící čtveřice soupeře.

07:05

Vyloučení v týmu HC Brumov-Bylnice (Šánek – 2 min., sekání).

06:01

Před hostující brankou byl opět rozruch, když z hranice brankoviště nadvakrát tečoval Matějíček. Následně Žižka zasahoval také proti střele Dědka z vrcholu levého kruhu.

05:42

Brumov se dostal do přečíslení dva na jednoho. Všechno na sebe vzal po pravém křídle najíždějící Slovák, jeho střela však mířila vysoko nad a po svém pokusu dává najevo nespokojenost.

05:09

Vsetín právě vstřelil branku!
Domácí se v 6. minutě zápasu ujímají vedení. Jako velká voda se před Žižku přihnal vsetínský útok a před brankovištěm nedal gólmanovi šanci. DAVID BEDNAŘÍK poslal kotouč pod horní tyčku. Asistence: Adam Turek.

04:50

Krňa musel řešit hned tři nebezpečné situace, když se na levém kruhu před jeho brankou objevil Šánek. Jeho střelu domácí gólman zastavil a poradil si také se skákavými puky po dorážkách Urbana a Slováka.

04:27

Kombinace Stani a Urbana mohla skončit gólem, jelikož se ocitli v přečíslení dva na jednoho. Mudrák finální přihrávku zastavil hokejkou.

03:55

Brumovu se daří vyhodit kotouč do bezpečí, hosté střídají.

03:14

Caletka rozehrál do útočného pásma, kde se ke kotouči rychle prodral Dědek. Střela na Žižkovy betony vyšla z hokejky Kuchaříka a následnou dorážku měl na svědomí Dědek. Oba pokusy končí na výstroji hostujícího brankáře.

02:16

Divoš držel kotouč za vlastní brankou, nepohlídal si ale svá záda a ke kotouči se dostávají Vsetínští.

01:25

Pacík nabruslil na levý kruh, odkud prověřil pozornost vsetínského brankáře Krni. I ten si připisuje svůj první zákrok betonem po přízemní střele.

00:42

Střela Velikovského z vrcholu pravého kruhu nenašla dostatek síly na to, aby s ní měl brumovský gólman Žižka problémy. Puk končí na jeho pravém betonu.

00:03

Úvodní buly vyhráli Vsetínští, přes obranný val ve středním pásmu se ale k bráně nedostali. Musí se uchýlit k rozehrávce ze svého pásma.

00:01

Utkání právě začalo.
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu z přátelského zápasu dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Brumov-Bylnice.

Domácí – VHK ROBE Vsetín
Vsetínští dorostenci se v přípravě zúčastnili celkem dvou turnajů – z Přerova si Valaši odváželi pohár za první místo, z Jihlavy odjížděli jako stříbrný tým. Kromě zápasů na těchto akcích změřili síly i s Havířovem, Púchovem nebo Zlínem. Utkání v Havířově se nevyvedlo úplně podle představ a Valaši se domů vraceli s výsledkem 1:10. Proti dalším dvěma soupeřům se ale vytáhli, slovenský celek porazili poměrem 5:0, v derby ve Zlíně pak zvítězili 6:3.

Hosté – HC Brumov-Bylnice
Tým Brumova má za sebou pouze jeden přípravný zápas, který odehrál 15.8 v Uherském Hradišti. Po vyrovnané první třetině se ukázala převaha domácích, kteří nakonec slavili vítězství 6:2.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

VHK ROBE Vsetín – HC Brumov-Bylnice

12:4

konec (3:2, 6:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Bednařík (Turek), 15. Kočí (Dědek), 20. Bednařík (Dědek, Kočí), 23. Staňa (Kuchařík), 24. Dědek (Kuchařík, Turek), 25. Kočí (Dědek, Turek), 31. Urban (Caletka), 33. Turek (Mikula), 40. Matějíček (Kočí, Dořičák), 47. Machač, 50. Turek (Bednařík, Dědek), 51. Bednařík (Dědek, Turek) – 14. Janáček (Šánek, Pacík), 19. Sopek (Zvoníček, Janíček), 22. Pacík, 40. Janíček

VHK ROBE Vsetín: Krňa (33. Růžička) – Velikovský, Mikula, Kočí, Kuchařík, Caletka, Machů – Bednařík, Novotný, Dořičák, Dědek, Staňa, Matějíček, Turek, Urban, Machač.

HC Brumov-Bylnice: Žižka (Čada) – Fojtík, Mudrák, Divoš, Smolík, Šánek – Janíček, Zvoníček, Sopek, Janáček, Obadal, Pacík, Urban, Vanek, Slovák.

Průběh zápasu
1. třetina
05:09 VSE 1:0 Bednařík (Turek)
07:05 BRU 2 Šánek, sekání
08:33 BRU 2 Smolík, držení
12:32 VSE 2 Urban, držení
13:25 BRU 1:1 Janáček (Šánek, Pacík)
14:18 VSE 2:1 Kočí (Dědek)
18:18 BRU 2:2 Sopek (Zvoníček, Janíček)
19:42 VSE 3:2 Bednařík (Dědek, Kočí)
Po 1. třetině
2. třetina
21:13 BRU 3:3 Pacík
22:10 VSE 4:3 Staňa (Kuchařík)
22:22 BRU 2+10 Slovák, vražení na hrazení, odpyká Vanek
23:40 VSE 5:3 Dědek (Kuchařík, Turek)
24:42 VSE 6:3 Kočí (Dědek, Turek)
30:24 VSE 7:3 Urban (Caletka)
31:48 VSE 2 Kočí, podražení
32:10 VSE 8:3 Turek (Mikula)
32:58 VSE 2 Urban, hrubost
BRU 2 Janíček, hrubost
32:58 VSE -Růžička +Krňa (Střídání)
39:05 VSE 9:3 Matějíček (Kočí, Dořičák)
39:13 BRU 9:4 Janíček
Po 2. třetině
3. třetina
44:12 BRU 2 Obadal, podražení
46:03 VSE 10:4 Machač
49:50 VSE 11:4 Turek (Bednařík, Dědek)
50:15 VSE 12:4 Bednařík (Dědek, Turek)
53:49 VSE 2 Kuchařík, krosček
Konec