Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Atlético Madrid

1:1

konec (0:1)

20.08.2018, 20:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • 1. kolo • Vojtěch Balon (@VojtaBalon)

Tipsport: 3.63 3.36 2.21 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To je z mé strany již vše, příště na počtenou! (21:56:19)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 10:15.
Je za námi atraktivní utkání prvního kola Primera División, v němž se fotbalisté Valencie a Atlética Madrid rozešli smírně. Remíza zhruba odpovídá dění na trávníku – hosté se v první půli ujali vedení po trefě Correy, krátce po změně stran však vyrovnal Rodrigo a i poté bylo k vidění pár dalších příležitostí na jedné i druhé straně, které ale zůstaly nevyužity.

90+5

Konec zápasu.

90+4

V posledních sekundách utkání mohl rozhodnout exmadridský Kévin Gameiro, který ale na svého bývalého spoluhráče Oblaka střelou z hranice šestnáctky nevyzrál!

90+4

Exekuce této standardní situace se nakonec ujal Saúl Ñíguez, který v poslední minutě nastavení poslal míč těsně nad břevno!

90+3

Právě Batshuayi nyní ve vzdušném souboji na vlastní polovině zbytečně poslal k zemi Saviće, budeme tak svědky dalšího přímého kopu pro partu Diega Simeoneho. Hra stále zůstává přerušena, Stefan Savić je v bolestech a leží na trávníku.

90+2

Z něj sice hosté nezahrozili, následný nákop na volného Michyho Batshuayie byl však příliš prudký a míč se stal snadnou kořistí hostujících obránců.

90+1

Na Mestalle už se rozběhlo čtyřminutové nastavení, na jehož začátku Filipe Luís vybojoval rohový kop pro Atlético Madrid.

89

Rodrigo byl úplně volný na levém křídle, Michy Batshuayi si ale svého spoluhráče nevšiml a místo toho další akci Valencie zakončil nepříliš nebezpečnou střelou. Rodrigo se pochopitelně spěchá...

88

Na konci rychlé protiakce Los Che stál Daniel Wass, který ale z pravého okraje pokutového území pozorného Oblaka nepřekonal!

87

Parejo při bránění rodící se protiakce Atlética dostal křeč do pravé nohy, naštěstí pro něj sudí o chvilku později hru přerušil.

86

Michy Batshuayi si ukousl příliš velké sousto a proti přesile tří hráčů v bleděmodrých dresech nakonec na hranici pokutového území o balon přišel.

85

V závěrečné desetiminutovce zatím sledujeme festival lehkých ztrát a nepřesností, jako by oběma týmům nerozhodný stav vyhovoval.

84

Daniel Wass si nedokázal zpracovat prudkou přihrávku od Diakhabyho, ani protiútok Atlética ale neměl dlouhého trvání po nepřesné kolmici Parteye.

83

Gelson Martins se šikovně zbavil Pareja a poté roztáhl hru na volného Filipeho Luíse, ten ale o balon záhy poté přišel, načež radši zfauloval Batshuayie.

82

Michy Batshuayi se unáhlil a jeho přihrávka na Gameira byla značně nepřesná, u míče je Godín a hosté zakládají další protiakci.

81

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Thomas Partey.

80

Atleti vybojovali rohový kop, po němž se dostal k hlavičce obránce Stefan Savić, jehož zakončení ale postrádalo přesnost i razanci.

79

Nepříliš povedený nákop Neta na útočné polovině nikoho v bílém dresu nenašel, míč je v autu a vhazovat bude Juanfran.

77

Michy Batshuayi okamžitě po nástupu na trávník fauloval při napadání, hra je přerušena a hosté si budou moci rozehrávku v klidu zopakovat.

76

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Carlos Soler, přichází Michy Batshuayi.

75

Sudí Gil svolal čtvrthodinku před koncem další občerstvovací přestávku, ve Valencii i pozdě večer panuje teplota 27 stupňů Celsia.

74

Po nařízeném rohovém kopu propadl míč až k zadní tyči, tam ale nebyl nikdo v bleděmodrém dresu. Následovat tak bude jen odkop od Netovy svatyně.

73

Po Costově kolmici do pokutového území se do zakončení dral střídající Vitolo, Cristiano Piccini mu ale ve skluzu znemožnil zakončení.

72

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Gelson Martins.

71

Stefan Savić neriskoval a pod tlakem posunul míč za sebe na brankáře Oblaka, po jehož nepříliš povedeném odkopu ale skončil kulatý nesmysl v autu.

70

Rodrigo poté uhasil rodící se nebezpečí ostrým skluzem do Vitola, za což vyfasoval žlutou kartu.

69

Střídající Mouctar Diakhaby nepřesně rozehrál, Atleti se tak snadno dostávají k míči na polovině hřiště.

67

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Kévin Gameiro.

67

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Ezequiel Garay, přichází Mouctar Diakhaby.

66

Hosté se po delší době usadili na útočné polovině, Kokeho kolmice na Juanfrana ale byla příliš prudká a balon skončil až v zámezí.

64

64. Gabriel hlavičkoval do tyče

64

Valencijští vybojovali rohový kop, po němž míč propadl až ke vzdálenější tyči k volnému Gabrielovi, jehož následná hlavička orazítkovala levou tyč!

63

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Thomas Lemar, přichází Vitolo.

63

Filipe Luís nedokázal udržet krok s unikajícím Carlosem Solerem, a tak jej poslal k zemi, za což mu sudí Gil ukázal žlutou kartu.

62

Zhruba půlhodinu před koncem je vše opět otevřené, vyrovnávací gól domácí očividně nabudil a nyní jich je doslova plné hřiště.

60

Kondogbiův centr z pravé strany obrana Atlética zblokovala pouze na hranici šestnáctky, kde číhal Dani Parejo, jemu ale střela nesedla a Diego Godín míč zblokoval.

59

Tentokrát se Costu pokusil oslovit Antoine Griezmann, ani francouzský šutér ale svou kolmici nenačasoval ideálně.

58

Nákop Thomase Lemara na rozběhnutého Costu postrádal přesnost, vyběhnuvší Neto ukryl balon ve své náruči a okamžitě založil další protiútok Los Che.

56

56. RODRIGO - 1:1

56

Valencia právě vstřelila branku!
A ten končí gólem, krátce po začátku druhé půle máme vyrovnáno! Daniel Wass vykouzlil parádní přihrávku na trestuhodně neobsazeného RODRIGA, který si uvnitř pokutového území v klidu zpracoval míč a poté ho poslal nechytatelně pod břevno.

55

Centr Filipeho Luíse z levé strany byl zblokován ještě před hranicí pokutového území, Valencia může založit protiútok.

54

Krátce po rozehrávce ovšem Los Che o míč přišli, načež se madridští fotbalisté uchýlili ke kombinaci na vlastní polovině.

52

Juanfran ve středu hřiště zbytečně zajel do Wasse, za což si vykoledoval žlutou kartu.

51

Ángel Correa prchl po pravém křídle a poté poslal míč do předbrankového prostoru, kam si sbíhal Diego Costa, který ale na skákavý pas těsně nedosáhl!

50

Centr z pravé strany způsobil až nečekanou trmu-vrmu uvnitř pokutového území Atlética, svěřenci Diega Simeoneho však nakonec dokázali dopravit balon do bezpečí.

49

Cristiano Piccini si nedaleko hranice šestnáctky došel pro faul Saúla Ñígueze, domácí tak budou zahrávat přímý kop z velmi zajímavé pozice.

48

Domácí se dožadují odpískání pokutového kopu po údajné ruce Filipeho Luíse, sudí ale nechal pokračovat ve hře a valencijští krátce nato o balon přišli.

47

Oba týmy pokračují se svými základními jedenáctkami, v zámezí už se ale začíná rozcvičovat dvojice valencjiských forvardů: Kévin Gameiro a Michy Batshuayi.

46

Začal druhý poločas.
V první půli byl k vidění pohledný ofenzivní fotbal s pár šancemi na obou stranách, zatím jsme se tak rozhodně nenudili. V lepší náladě odcházejí do kabiny fotbalisté madridského Atlética, jež po pětadvaceti minutách hry poslal do vedení Ángel Correa. Podaří se Valencii vyrovnat? To začneme zjišťovat ve 21:03.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Po Lemarově nákopu do předbrankového prostoru se k míči opět dral všudypřítomný Costa, který si ale pomohl útočným faulem na Gabriela.

45+1

Diego Costa se vydal do bleskového protiútoku, načež si všiml vracejícího se Garaye, a tak trochu polevil, načež do něj Ezequiel Garay zajel a vyfasoval za to žlutou kartu. Costa svůj cíl splnil, Atlético bude zahrávat přímý kop z velmi nebezpečné pozice.

45

Úvodní pětačtyřicetiminutovka bude ještě o dvě nastavené minuty delší.

44

Následně byl Madridským navíc odpískán další ofsajd, tentokrát si svou pozici nepohlídal středopolař Koke.

43

Atleti zahrávali dva rohové kopy ihned po sobě, ani v jednom případě se jim však nepodařilo míč dostat do pokutového území.

42

Cristiano Piccini si při pokusu o obehrání Filipeho Luíse míč příliš předkopl a kulatý nesmysl skončil až v zámezí, Jan Oblak s odkopem od své branky vůbec nespěchá.

41

Diego Costa se zapomněl v ofsajdu, domácí ihned poté rozehráli a Geoffrey Kondogbia už zaváží míč na útočnou polovinu.

39

Kondogbia ale neměl rychlost a proto posunul míč do strany Piccinimu. Valencijští se nakonec přeci jen dostali do zakončení, dalekonosný pokus Santiaga Miny ale Jana Oblaka vůbec neohrozil.

38

Jenže s tou svěřenci Diega Simeoneho naložili prachbídně a hrát může Geoffrey Kondogbia, před nímž se ve středu hřiště otevřela dálnice volného prostoru.

37

Tentokrát už Danimu Parejovi hraniční zákrok při napadání neuspěl, po jeho faulu na Griezmanna budou mít Atleti čas a klid na rozehrávku.

36

V posledních minutách jsou Los Che jasně aktivnějším týmem. Parejo čistě obral o balon Lemara a po jeho následné protiakci se dostal do zakončení Daniel Wass, jemuž ovšem hlavička nesedla.

35

Valencijští fotbalisté se dožadovali odpískání pokutového kopu, hra ale plyne vesele dál.

33

Daniel Wass po ztrátě míče zbytečně fauloval ve středu hřiště, hra je nyní hodně rozkouskovaná a plná osobních soubojů.

32

Z nařízeného rohového kopu už hosté nezahrozili, právě Costovi byla totiž odpískána hra rukou.

31

Diego Costa povedenou kličkou vyškolil Picciniho a poté z pravé strany pokutového území vypálil ke vzdálenější tyči. Neto měl co dělat, aby jeho pokus vyškrábl do bezpečí!

30

Už se opět hraje a Carlos Soler teď přesnou kolmicí vyslal na zteč Santiaga Minu, ten ale z ostrého úhlu jen odevzdal míč Oblakovi.

29

Hra je přerušena, sudí Jesús Gil svolal občerstvovací přestávku, a hráči obou týmů tak míří ke svým střídačkám.

27

Los Che se pokusili rychle odpovědět a opět střelou z velké dálky, Rodrigo ale svůj projektil nasměroval vysoko nad břevno.

26

26. Ángel CORREA - 0:1

26

Atlético právě vstřelilo branku!
Svěřenci Diega Simeoneho se po nenápadné akci ujímají vedení! Antoine Griezmann před hranicí pokutového území soupeře prokázal skvělý přehled, když našel na ofsajdové hranici nepokrytého ÁNGELA CORREU, jenž se po zpracování přihrávky otočil a překonal bezmocného Neta.

24

Ani z této standardní situace ale hosté nezahrozili, na opačnou stranu už může zamířit Geoffrey Kondogbia.

22

Ángel Correa sice neprošel přes Josého Gayu, právě od domácího zadáka se ale balon odrazil do zámezí, a tak budeme svědky dalšího rohového kopu pro Atlético.

21

Po Picciniho nepřesné přihrávce se míče ujali fotbalisté madridského celku, nicméně dalekonosný nákop na Costu se neujal.

20

Po parádní kombinační akci domácích se ke střele z hranice pokutového území dostal Carlos Soler, jemuž ale zakončení absolutně nesedlo a míč se sotva došoural do zámezí.

18

Z Griezmannovy nenápadné akce vytěžili svěřenci Diega Simeoneho rohový kop, z této standardní situace ale vůbec nezahrozili, a balon je tak znovu v moci Los Che.

17

Atleti založili rychlou protiakci, na jejímž konci stál opět Diego Costa. Zkušený snajpr se chytře zbavil Garaye a poté z šestnácti metrů vypálil, jeho rána ale mířila přesně do míst, kde stál připravený Neto.

16

Aktivní Rodrigo to tentokrát vzal na sebe a dostal se až do zakončení, jeho střela z okraje pokutového území ale těsně minula pravou tyč Oblakovy svatyně.

14

Rodrigův centr do pokutového území skončil bezpečně skryt v náruči Jana Oblaka a Atlético už zakládá protiútok.

13

Žlutou kartu dostává Stefan Savić (Atlético Madrid).

13

Ángel Correa nabral rychlost ve středu pole a poté se pokusil oslovit sprintujícího Diega Costu, jeho kolmice ale příliš povedená nebyla.

11

Po nějaké době o sobě dali vědět madridští fotbalisté, centr Filipeho Luíse z levé strany ale nikoho v bleděmodrém dresu nenašel.

10

Deset minut hry je za námi a zatím sledujeme vcelku vyrovnané utkání, oba týmy se snaží hrát útočný fotbal.

8

Ten domácí fotbalisté rozehráli nakrátko, z Parejova centru ale žádné nebezpečí pro Oblaka nepramenilo.

7

José Gayá poslal z levé strany dalekonosný nákop do pokutového území, který obrana Atlética odvrátila do zámezí. Následovat bude rohový kop pro Valencii.

5

Poprvé zahrozili i domácí. Po Rodrigově akci zakončoval zpoza hranice pokutového území Daniel Wass, jenž ovšem poslal balon těsně nad břevno!

4

Hosté mají v úvodu utkání více ze hry, opět jim byl ovšem odpískán ofsajd – tentokrát se v něm ocitl Antoine Griezmann.

2

První akci zápasu založili fotbalisté Atlética, Diego Costa však uvízl v postavení mimo hru.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Parejo, Kondogbia, Wass – Rodrigo, S. Mina.
Náhradníci: Doménech – Gameiro, Čeryšev, Diakhaby, Lato, Torres, Batshuayi.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Savić, Godín, Luís – Á. Correa, Saúl Ñíguez, Koke, Lemar – Griezmann, D. Costa.
Náhradníci: Adán – Partey, N. Kalinić, Rodri, G. Martins, Vitolo, J. Giménez.

Rozhodčí: Jesús Gil – Ángel Nevado, Javier Martínez.
Zápas na Estadio de Mestalla začne ve 20 hodin\, takže si na tento čas nic neplánujte a buďte u našeho přenosu. Jste k němu všichni zváni.
Rozhodčí

Hlavním sudím tohoto utkání bude Jesús Gil, kterému budou na pomezí asistovat Ángel Nevado a Javier Martínez.
Atlético Madrid

Hosté do nového ročníku vstoupí povzbuzeni výhrou v UEFA Superpoháru, ve kterém zdolali městského rivala Real Madrid 4:2 po prodloužení. Generálka tak vyšla na jedničku a nyní se tým může soustředit na ligovou soutěž a také na blížící se Ligu mistrů.

Zajímavé příchody

Jonny Castro z Celta Vigo
Santiago Arias z PSC Eindhoven
Nikola Kalinić z AC Milán
Valencia CF

Domácí tým zažil přípravu, která byla nahoru dolů. Po třech neúspěších proti Lausanne, PSV a Leicesteru si Valencia alespoň trochu vylepšila náladu výhrami proti Evertonu a Leverkusenu, ve kterých se probudili i střelci. Ve dvou posledních utkáních dal španělský tým hned šest branek.

Zajímavé příchody

Geoffrey Kondogbia z Inter Milán
Michy Batshuayi z Chelsea
Kévin Gameiro z Atlético Madrid.
Dobrý večer u dohrávky prvního kola španělské Primera Division. Společně se podíváme na utkání mezi týmy Valencia CF a Atlético Madrid.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Valencia CF – Atlético Madrid

1:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 56. Rodrigo (Wass) – 26. Á. Correa (Griezmann)

Karty:   70. Rodrigo (VAL) – 13. Savić (ATM), 45+1. D. Costa (ATM), 52. Juanfran (ATM), 63. Luís (ATM)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 8:2. Rohy: 4:9. Ofsajdy: 0:6. Fauly: 10:15.

Valencia CF: Neto – Piccini, Garay (67. Diakhaby), Gabriel, Gayá – Soler (76. Batshuayi), Parejo, Kondogbia, Wass – Rodrigo, S. Mina (67. Gameiro).
Náhradníci: Doménech – Gameiro, Čeryšev, Diakhaby, Lato, Torres, Batshuayi.

Atlético Madrid: Oblak – Juanfran, Savić, Godín, Luís – Á. Correa (81. Partey), Saúl Ñíguez, Koke, Lemar (63. Vitolo) – Griezmann (72. G. Martins), D. Costa.
Náhradníci: Adán – Partey, N. Kalinić, Rodri, G. Martins, Vitolo, J. Giménez.

Rozhodčí: Jesús Gil – Ángel Nevado, Javier Martínez