Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Dobrovice – SK Převýšov

2:0

konec (1:0)

11.08.2018, 17:00 • Husova 627, Dobrovice • 1. kolo • Karel Jedlička

Tipsport: 1.9 3.45 3.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

Poslední změna v sestavě Dobrovice: Tomáše Osvalda střídá Martin Vajgl.

90+2

To mohlo být entrée do dospělého fotbalu! Mladší z Jakubů Nováků z prvního dotyku po svém příchodu na hřiště měl skórovat, po Fotrově skvělé přihrávce však zblízka netrefuje odkrytou bránu.

90+1

Ještě taktické střídání domácích: výborně hrajícího Pavla Bernáta nahrazuje Jakub Novák II.

87

Marek Volf za potlesku diváků opouští hřiště, nahrazuje jej další nováček Pavel Malý, posila z České Lípy.

84

Po pouhé minutce postupoval Volf na bránu s dvěma obránci na zádech zprava, po zemi však Dundu ani v téhle tutovce nepropálil.

83

Z brejku mohl Bernát oplatit Volfovi gólovou nahrávku, domácí útočník však po jeho výborném křížném pasu netrefil míč ideálně a Dunda si se střelou poradil.

77

Petra Veselku střídá v sestavě Převýšova nositel slavného hokejového jména Dominik Hašek.

76

76. OSVALD - 2:0

76

Dobrovice právě vstřelila branku!
TOMÁŠ OSVALD s jistotou proměňuje pokutový kop.

75

Byla nařízena penalta pro domácí! Mezi Špidlena a brankáře Dundu vběhl domácí Volf a po střetu s gólmanem šel ochotně k zemi.

72

Dvojnásobné střídání Převýšova: ze hřiště odklusali Dominik Koubek a Tomáš Bastin, novými muži na trávníku jsou Pavel Novák a Radek Korba.

60

Dvojnásobné střídání: u domácích Josefa Petličku nahradil Adam Fotr, v dresu Převýšova odchází Radek Doležal, místo něj jde na plac Martin Holec.

59

Převýšovský tlak pokračuje, Labík zleva krásně našel Bastina a ten umístěnou střelou z otočky pořádně protáhl Bartoše, který si připisuje první ostrý zákrok.

52

První velká šance hostů, kteří ve vápně rozebrali dobrovickou obranu a po Bastinově přiťuknutí jeho parťák z útočné dvojice Živný zblízka těsně minul.

50

První střídání domácího mužstva, kapitán David Miškovský odevzdává pásku Volfovi a odchází ze hřiště, nahrazuje ho posila z Turnova Miroslav Petrlák.

41

Žlutou kartu dostává David Živný (SK Převýšov).

36

Na převýšovskou tvrz se valilo další nebezpečí. Miškovský krásnou uličkou uvolnil Petličku, který postupoval z úhlu sám na bránu, Dunda jeho zakončení tečoval do boční sítě.

32

Petlička poslal před bránu Převýšova skvělý centr, na zadní tyči Miškovský přeskočil Veselku a hlavičkoval zblízka těsně nad.

22

Přímý kop Převýšova málem vedl ke gólu, jenže do jeho brány. Dobrovická zeď pokus zastavila a do brejku vyrazil Osvald s Volfem, prvně jmenovaný našel nejlepšího střelce všech tří dobrovických třetiligových sezón, který z voleje pálil těsně vedle zadní tyče!

17

Po hrubce hostujícího Labíka se dostal k centru jediný novic v domácí základní sestavě Petlička a dobrovický kapitán Miškovský z otočky z 10 metrů těsně přestřeluje.

13

Obrovskou šanci na zvýšení měl Marek Volf. Zcela sám a tváří v tvář brankáři se jej pokusil přelobovat, míč však dopadl na horní síť.

5

5. BERNÁT - 1:0

5

Dobrovice právě vstřelila branku!
Volfovu skvělou přihrávku do běhu zužitkoval z levé strany PAVEL BERNÁT, který z úhlu propálil hostujícího brankáře.

FK Dobrovice – SK Převýšov

2:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 5. Bernát, 76. Osvald (pen.)

Karty:   41. Živný (PRV)

Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 8:11.

FK Dobrovice: Bartoš – Jakub Novák I, Routek, Soběslav, Tvaroha – Petlička (60. Fotr), Žaloudek, Osvald (90.+2 Vajgl), Bernát (90.+1 Jakub Novák II) – Volf (87. Malý), Miškovský (50. Petrlák)
Náhradníci: Dařina

SK Převýšov: Dunda – Veselka (77. Hašek), Černý, Jarkovský, Špidlen – Doležal (60. Holec), Sedláček, Koubek (72. P. Novák), Labík – Bastin (72. Korba), Živný
Náhradníci: Petr – Vyšehrad, Kosař

Rozhodčí: Hányš – Nehasil, Melničuk

Diváci: 220