Menu

Fotbal

Niké liga

FK Senica – FK Železiarne Podbrezová

1:1

konec (0:0)

11.08.2018, 19:00 • OMS Aréna Senica • 4. kolo • Róbert Gašpárek sk

Tipsport: 2.28 3.29 3.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Máme tu koniec stretnutia, v ktorom sa zrodil remízový výsledok 1:1. Senica bola v druhom polčase útočne aktívnejšia a naopak Podbrezová sa snažila udržať remízový výsledok, čo sa jej napokon aj podarilo. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:52:09)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:3.
Střely mimo: 8:7.
Rohy: 7:2.
Ofsajdy: 1:7.
Fauly: 18:17.

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Toto bude pravdepodobne posledná možnosť na skórovanie, ktorú dostala Podbrezová, ktorá bude zahrávať voľný kop.

90+2

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Miroslav Viazanko, prichádza Ján Krivák.

90+1

V druhom polčase sa hlavný rozhodca rozhodol nadstaviť ešte dve minúty.

89

Zezinho si to nachystal na ľavačku, ale svojou strelou z veľkej diaľky našiel len dobre postaveného gólmana, ktorý si pripíše na svoje konto zárok z kategórie jednoduchých.

88

Striedajúci Njire zakončil spoza brániaceho Nirennolda, ale ten na poslednú chvíľu dokázal túto strelu zblokovať.

87

Erik Otrísal si v súboji počinal nedovolene. Podbrezová bude v závere stretnutia zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.

86

Podbrezová zdá sa je spokojná s vyrovnaným výsledkom. Hostia už nejavia žiadnu snahu smerom dopredu.

85

Žltú kartu dostáva Zezinho (FK Senica).

84

Ale ani tento rohový kop nebude úspešný. Loptu si pohodlne prevzal jeden z brániacich hráčov Podbrezovej.

83

Azankpo sa spoločne s loptou ocitol až v pokutovom území súpera, ale tam sa k zakončeniu nedostal. Budeme sledovať rohový kop v prospech Senice.

82

Zezinho sa po poslednom súboji len veľmi ťažko zdvíhal z trávnika, ale zdá sa, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.

81

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Marko Tesija, prichádza Richard Celis.

80

Žltú kartu dostáva Matúš Turňa (FK Železiarne Podbrezová).

80

Erik Otrísal si spracoval loptu rukou, čo však uniklo pozornosti všetkých arbitrov. Pri lopte je tak aj naďalej domáca Senica.

79

Podbrezová mala výhodu v podobe voľného kopu. Centrovaná lopta však smeruje až za bránku Federica Tabordu.

78

Asmah sa šikovným spôsobom uvoľnil hneď od trojice brániacich hráčov, čím si vytvoril strelecký priestor, ale jeho tvrdý pokus mieril tesne vedla.

77

Žltú kartu dostáva Martin Kuciak (FK Železiarne Podbrezová).

76

Máme pred sebou posledných 15 minút. Pri lopte sú hostia, ktorí sa snažia o vedúci gól.

75

Aktuálny pomer streleckých pokusov na oboch stranách je: 9:9.

73

Azankpo sa pokúsil prelobovať gólmana a nechýbalo veľa, aby táto strela prešla až za chrbát gólmana.

72

Loptu majú pod kontrolou Záhoráci, ktorí sa pokúsia niečo vymyslieť smerom dopredu.

71

Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Joan Herrera, prichádza Naren Solano.
Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Jakub Więzik, prichádza Matúš Mikuš.

70

Do obrovskej príležitosti sa dostal Herrera, ktorý sa po skvelej prihrávke dostal do samostatného úniku. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého nielenže nedokázal prekonať, ale nedokázal ani trafiť bránku.

68

Podbrezová dala gól!
Jakub Sedláček vyslal do šestnástky súper prudkú loptu, na ktorú si zbehol nikým nestrážený DÁVID LEŠKO, ktorého úlohou bolo už len trafiť odkrytú bránku Senice. Stav stretnutia je vyrovnaný 1:1! Asistencia: Jakub Sedláček.

68

Sedláček zakončil z obrovskej vzdialenosti, ale lopta sa hneď od prvého brániaceho hráča odrazila späť na jeho kopačku.

67

Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju majú pevne pod kontrolou domáci hráči, ktorí sú aj po vsietenom góle útočne aktívni.

66

Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty na oboch stranách je: 52% – 48%.

65

Asmah poslal do šestnástky súpera dlhý kros, ktorý však smeroval len do priestoru nikoho. Pri lopte už sú hostia.

64

Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Stijepo Njire.

62

Senica dala gól!
Marko Tešija dopredu vysunul rozbehnutého Franka Castaňedu, ktorý sa s loptou dostal až do šestnástky súpera, odkiaľ s prehľadom prekonal bezmocného gólmana. Stav stretnutia je 1:0! Asistenciu si na svoje konto pripíše Marko Tešija.

61

Zezinho si svoj sklz načasoval veľmi zle, no našťastie netrafil rozbehnutého Turňu. Toto mohlo dopadnúť veľmi zle pre Turňu.

60

Dopredu sa tlačil Wiezik, ktorý sa však ocitol v ďalšom ofsajdovom postavení.

59

Tešija ešte stihol ťažkú prihrávku svojho spoluhráča. Loptu sa snažil preposlať na Azankpa, ale tá sa až k nemu nedostala.

57

Na trávniku ostáva na trávniku ležať kapitán Erik Otrísal, ktorý sa drží za pravú nohu. Zdá sa, že nebude potrebovať pomoc lekárov a v hre bude aj naďalej pokračovať.

56

Herrera to v súboji prehnal s dôrazom, čo si všimol hlavný arbiter, ktorý svojím hvizdom prerušil hru.

55

Prekvapiť gólmana z väčšej vzdialenosti sa snažil Nirennold. Lopta mu nesadla úplne ideálne, napriek tomu to bola nebezpečná strela, ktorá putovala tesne vedľa ľavej tyčky.

54

Po peknej kombinácií sa do dobrej príležitosti dostal Asmah, ktorý sa ešte snažil nájsť lepšie postaveného spoluhráča. Jeho center zachytil jeden z obrancov.

53

Futbalisti domáceh tímu budú zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera.

52

Dopredu štartoval Asmah, ale brániaci Magda dokázal dobre načasovaným sklzom zabrániť jeho úniku.

51

Podbrezová je v druhom polčase aktívnejšia a nebojím sa tvrdiť, že aj lepšia. Nechajme sa prekvapiť, či dokážu ako prví otvoriť skóre stretnutia.

50

Dávid Leško zakončil z veľkej diaľky, ale tento pokus nemal dostatočnú razanciu, aby vážnejšie ohrozil bránku Senice. Federico Taborda si na svoje konto pripíše jednoduchý zákrok.

49

Hostia sa na dlhšiu dobu usadili na polovici súpera, kde si hľadajú lepšiu streleckú pozíciu.

48

Lopta sa po rohovom kope nebezpečne odrazia do druhej vlny, kde nabehol Sedláček, ktorý okamžite pálil na bránku súpera. Lopta letela tesne vedľa pravej tyčky.

47

Budeme svedkami prvého rohového kopu Podbrezovej po tom, čo Erik Otrísal zblokoval prihrávku súpera.

46

Začal sa druhý polčas.
Máme tu koniec prvého polčasu, ktorý možno označiť ako mierne podpriemerný. Nemali sme možnosť vidieť žiadny gól a takmer ani žiadnu väčšiu príležitosť. Oba celky sa sústredia na zadné rady a udrieť sa snažia po rýchlych útokoch. My sa Vám opäť hlásime približne o 15minút.

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45

K realizácií rohového kopu sa opäť postavil Asmah a skúšal to na bližšiu žrď. Tam sa v tom čase nenachádzal nikto s červeným dresom.

44

Frank Castaňeda sa dostal do príliš veľkého uhlu, a tak sa snažil nájsť niekoho lepšie postaveného. Našiel len kopačku obrancu, ktorý loptu poslal za bránkovú čiaru. Budeme sledovať už šiesty senický rohový kop.

43

K rohovej zástavke sa postavil Asmah, ktorého center zachytil hneď prvý brániaci hráč.

42

Po centri na Azankpa bude nasledovať ďalší rohový kop Senice, ktorá zatiaľ z rohových kopov nič nevyťažila.

41

Centrovaná lopta po rohovom kope síce prepadla v šestnástke súpera, ale ako prvý bol pri nej brániaci hráč, ktorý ju odkopol do bezpečnej vzdialenosti.

40

Zezinho preukázal svoj dobrý prehľad v hre, keď presnou prihrávkou našiel vo vnútri pokutového územia Azankpa, ktorý sa pokúsil okamžite prekvapiť gólmana. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný na rohový kop.

39

Azankpo sa snažil obhodiť Obročníka, ale ten ho fauloval. Rozhodca k nemu beží a upozorňuje ho na podobné situácie. Nabudúce by to už mohlo byť s kartou.

38

Azankpo bol v útoku až príliš aktívny, na čo upozornil postranný rozhodca. Azankpo si na svoje konto pripíše útočný faul.

37

Tešija bol nikým nestrážený v čase, keď si prevzal prihrávku svojho spoluhráča. Spracoval si ju a následne z voleja zakončil. Tento strelecký pokus bol veľmi nepresný.

36

Turňa zakončil z väčšej vzdialenosti, ale táto lopta mu vôbec nesadla, a tak vyzerala aj táto strela. Nasleduje odkop od bránky Federica Tabordu.

35

Wiezik presnou prihrávkou našiel vo vápne súpera voľného Dávida Leška, ktorý okamžite zakončil. Táto strela síce smerovala medzi tri žrde, ale Federico Taborda sa pri nej príliš nezapotil.

34

Erik Otrísal nezvládol krátku prihrávku na vlastnej polovici ihriska, vďaka čomu bude Podbrezová zahrávať outové vhadzovanie.

33

Herrera presným centrom našiel dobre postaveného Azankpa, ktorého hlavičkový pokus smeroval tesne vedľa ľavej žrde. To bola šanca!

32

Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval Martin Kuciak, ktorý loptu vyboxoval od bezpečia.

31

Dobre načasovaným sklzom zastavil Sedláček rozbehnutého Asmaha. Lopta smeruje za bránkovú čiaru, a tak Senica bude zahrávať rohový kop.

30

FK Senica bude zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera. Nechajme sa prekvapiť, či sa Senici podarí niečo vymyslieť.

29

Wiezik vyhral hlavičkový súboj, vďaka čomu našiel Viazanka. Ten sa však opäť ocitol v ofsajde. FK Senica bude zahrávať nepriamy voľný kop.

28

Lopta sa po sérií krátkych prihrávok dostala až na kopačku Federica Tabordu, ktorý hral na istotu a loptu poslal čo najďalej od vlastného vápna.

27

Frank Castaňeda sa snažil uvoľniť v šestnástke súpera, čo sa mu nepodarilo a dokonca z toho bude len odkop od bránky Podbrezovej.

26

Sedláček našiel krásnou prihrávkou rozbehnutého Leška, ktorý sa dostal do výbornej pozície, ale jeho následné zakončenie nebolo vôbec presné. Federico Taborda v tomto prípade nemusel zasahovať.

25

Podbrezová ukazuje nejakú snahu smerom dopredu, ale zatiaľ sa im nedarí dostať do vážnejších streleckých príležitostí.

24

Magda šikovným spôsobom našiel voľného Viazanka, ale ten sa nachádzal v ofsajdovej pasci súpera.

23

K realizácií voľného kopu sa postavil Leško, ktorého centrovaný pokus našiel len hlavu Erika Otrísala, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.

22

Asmah sa previnil voči pravidlám fair-play, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra. Podbrezová bude zahrávať nebezpečnú štandardnú situáciu.

21

Už to vyzeralo tak, že sa Wiezik dostane do samostatného úniku, ale hlavný rozhodca si všimol, že získal v súboji loptu nedovoleným spôsobom.

20

Asmah sa snažil presadiť po individuálnej akcií. Dokázal sa dostať až na hranicu veľkého vápna, odkiaľ zakončil. Jeho tvrdý projektil smeroval len vedľa bránky.

19

Tešija to opäť skúšal z približne dvadsiatich metrov, ale jeho strela bola veľmi nepresná. V tomto prípade nemusel Kuciak vôbec zasahovať.

18

Herrera centroval z pravej strany, ale táto lopta bola odvrátená pozornou defenzívou. Nasledovať bude outové vhadzovanie v prospech Senice.

17

Jeden z hráčov hostí si svoj nábeh zle načasoval, pretože sa v čase prihrávky nachádzal v postavení mimo hry.

16

Podbrezová bude zahrávať outové vhadzovanie na polovici súpera. To je skvelá príležitosť k usadeniu sa.

15

Lopta sa opäť nachádza na polovici Podbrezovej, kde ju majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí sa pokúsia niečo vymyslieť smerom dopredu.

14

Exekútor rohového kopu sa rozhodol pre krátku rozohrávku so svojím spoluhráčom. FK Senica tak môže aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej aktivite.

13

Záhoráci si vďaka svojej útočnej snahe vybojovali výhodu v podobe rohového kopu.

12

Skvelé napádanie Nirennolda malo za následok zisk lopty na vlastnej polovici ihriska. Seničania zakladajú rýchly útok smerom dopredu.

11

Sedláček centrova do šestnástky, ale domáci gólman mohol ostať pokojný, pretože lopta vôbec nesmerovala do jeho šestnástky.

10

Pri lopte sú futbalisti z Podbrezovej, ktorí si loptu medzi sebou vymieňajú na vlastnej polovici ihriska.

9

Frank Castaňeda síce spadol po súboji v šestnástke súpera, ale napokon bol odpískaný len útočný faul už spomínaného domáceho hráča.

8

Turňa dlhým pasom hľadal lepšie postaveného spoluhráča, ale jeho úmysel bol nepresný a lopta sa ocitá až za postrannou čiarou. FK Senica bude vhadzovať.

7

Lopta sa nachádza na polovici Podbrezovej, ale sú to práve futbalisti hosťujúceho celku kto ju má pevne pod kontrolou.

6

Do zakončenia sa dostal Dávid Leško, ktorému však lopta nesadla na kopačku tak, ako mala. Lopta smeruje mimo štadióna. Nasledovať bude odkop od bránky Senice.

5

Tešija si prevzal krátku prihrávku svojho spoluhráča a následne ešte pred hranicou šestnástky zakončil. Lopta smeruje necelý meter vedľa ľavej tyčky.

4

Centrovaná lopta po voľnom kope smerovala na bližšiu žrď, kde stál len domáci obranca, ktorý loptu upratal do bezpečnej vzdialenosti.

3

Roberto Dias si v súboji pomáhal rukami, na čo upozornil postranný rozhodca. Podbrezová bude zahrávať voľný kop.

2

Nirennold sa snažil presadiť individuálnym spôsobom po pravej strane ihriska, ale narazil na pozorného brániaceho hráča, ktorý sa nenechal oklamať.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FK Senica: Taborda – Herrera, Otrísal (C), Dias, Kotula – Zezinho, Asmah, Tesija – Nirennold – Castaňeda, Azankpo.
Náhradníci: Vorel – Kováč, Celis, Kučera, Martišiak, Solano.

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, M. Baran, Bartoš, Turňa – Sedláček, Obročník – Viazanko (C), Leško, Bernadina – Więzik.
Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mikuš, Njire, Lepieš, Krivák.

Rozhodca: Ochotnický – Slyško, Jánošík.
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Senica a FK Železiarne Podbrezová. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch tímov.

FK SENICA:

Záhoráci sa po 3. kole nachádzajú na 10. priečke ligovej tabuľky so ziskom troch bodov. Na svojom konte majú jedno víťazstvo a dve prehry. Svojím súperom dovedna nastrieľali dva góly, ale až trojnásobok inkasovali. Úvod sezóny im vyšiel dokonale, keď v prvom kole dokázali na vlastnom trávniku zdolať Trnavu po najtesnejšom výsledku 1:0. Potom však prišla prehra so Sereďou 1:2 a neskôr aj debakel 0:4, ktorý im nadelili Zlaté Moravce. V stredu si zmerali sily v Slovnaft cupe s Vestenicami, ktoré Senica zdolala hladko 5:0 a postúpila tak do druhého kola.

FK ŽELEZIARNE PODBREZOVÁ:

Futbalisti tohto celku sú na tom dosť podobne ako ich dnešný súper. Nachádzajú sa na deviatom mieste so ziskom troch bodov. To sa im taktiež podarilo po jednej výhre a dvoch porážkach. Ich skóre je 2:5. V prvom kole na domácej pôde hostili Dunajskú Stredu, ktorej podľahli po výsledku 1:2. V 2. kole narazili na hviezdny Slovan, s ktorým prehrali rozdielom triedy. Chuť si napravili až v 3. kole , keď zdolali Trnavu po výsledku 1:0. Podbrezová sa v Slovnaft cupe stretla s tímom FK Čaňa, ktorú deklasovali 5:0, a tak sa taktiež môže tešiť z postupu do tretieho kola.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

FK Senica – FK Železiarne Podbrezová

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 62. Castaňeda (Tesija) – 68. Leško (Sedláček)

Karty:   85. Zezinho (SEN) – 77. Kuciak (POD), 80. Turňa (POD)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 8:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:7. Fauly: 18:17.

FK Senica: Taborda – Otrísal (C), Dias, Kotula – Herrera (71. Solano), Nirennold, Zezinho, Tesija (81. Celis), Asmah – Azankpo, Castaňeda.
Náhradníci: Vorel – Kováč, Celis, Kučera, Martišiak, Solano.

FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, M. Baran, Bartoš, Turňa – Sedláček, Obročník – Viazanko (C) (90+2. Krivák), Leško, Bernadina (64. Njire) – Więzik (71. Mikuš).
Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mikuš, Njire, Lepieš, Krivák.

Rozhodčí: Ochotnický – Slyško, Jánošík