Menu

Fotbal

Juniorská liga – Morava

FC Zlín – FK Třinec

1:3

konec (1:1)

05.08.2018, 11:00 • Stadion Letná, Zlín • 3. kolo • Denisa Józsová

Tipsport: 1.5 4.5 3.84 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

56

Třinec právě vstřelil branku!
Neskutečné! Utekly pouhé čtyři minuty a Třinečtí vedou již o dvě branky. Hostující hráči si dnes jdou pro tři body. Po centru z pravé strany se prosadil PETR JOUKL, jehož hlavička byla nechytatelná.

52

Třinec právě vstřelil branku!
A hostující hráči se dostávají do jednobrankového vedení. Najdou Zlínští znovu síly na srovnání stavu? KAREL HEJNÝ se nadvakrát dostal k míči ve vápně a zakončil přesně.

29

Zlín právě vstřelil branku!
Avšak již máme srovnáno! TOMÁŠ MASAŘ se dostal na penaltě k míči a vypálil. Adamuška sice stihl zasáhnout, jenže po jeho zákroku se míč překutálel do branky.

6

Třinec právě vstřelil branku!
A svou aktivitu zúročili v první branku, která padla velmi rychle. Třinec se tedy dostává do jednobrankového vedení. Chyba obrany dostala pod velký tlak brankáře, který ten odkopl míč jen za šestnáctku, kde se k míči MARTIN SAMIEC. Ten vypálil a s přispěním teče skončila jeho střela v bráně.

FC Zlín – FK Třinec

1:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 29. Masař – 6. Samiec, 52. Hejný, 56. Joukl

Karty:   43. Štěpánek (ZLN) – 50. Samiec (TRI), 57. Joukl (TRI)

FC Zlín: Lebánek – Bačo, Kopečný, Košák, A. Tkadlec, Gettler (73. Zahradník), Slaměna, Štěpánek (73. Novák), Holík, Masař (78. Červenka), Venený.
Náhradníci: Šiška, Zahradník, Červenka, R. Tkadlec, Bykhovskij, Novák.

FK Třinec: Adamuška – Cienciala (34. Chloň, 75. Lasota), Konečný, Potůček (66. Lanc), Velner, Mravec, Cieslar, Hejný, Samiec, Joukl (80. Ceniga), Zahaluk (86. Cieslar).
Náhradníci: Kubík, Lanc, Cieslar, Chloň, Lasota, Ceniga.

Rozhodčí: Cieslar – Batík, Lakomý

Diváci: 50