Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

NSÍ Runavík – Hibernian FC

4:6

konec (3:3)

19.07.2018, 20:45 • 1. předkolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 5.81 5.51 1.41 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:35:11)
Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 1:3. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:9.
Je konec! Hibernian zvládli duel na půdě Runavíku a po výhře 6:4 postupují do druhého předkola Evropské ligy! Domácí fotbalisté dnes byli velice nepříjemným soupeřem. Hattrick v dresu Runavíku zaznamenal Klaemint Olsen! Skotský celek však potvrdil svou kvalitu a zaslouženě si došel pro postup.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Nastavují se dvě minuty!

90

Gullan se ihned po svém přichodu na trávník nechal faulovat na polovině hrací plochy a vybojoval pro hostující celek přímý kop.

89

Runavík měl k dispozici další rohový kop. Centrovaný míč se stáčel přímo do branky, ale hostující brankář vyrazil na malé vápno, odkud míč vyboxoval.

88

Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází Knudsen, přichází M. Mortensen.
Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází Kamberi, přichází Gullan.

87

Slivka spěchal za průnikovou přihrávkou do pokutového území. Domácí stoper jeho náběh zachytil a tělem jej odstavil od míče.

85

Hibernian zahrávali rohový kop. Vysoký centr přiletěl do míst, kam spěchal střídající Slivka, jenže v náběhu na balón nedosáhl.

84

Domácí obránce se aktivně snaží podporovat útok. Hráči Runavíku chtějí bojovat do závěrečného hvizdu o dobrý výsledek.

83

Runavík zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kam vyrazil i hostující brankář, který balón vyboxoval.

81

Hosté nadále pokračují v aktivním výkonu. Ofenzivní fotbalisté Hibernian napadali rozehrávku domácích zadáků a získali míč na své kopačky.

80

Střídající Slivka ihned spěchal za přihrávkou do pokutového území. Ke skákavé pobídce měl o pořádný kus blíže připravený brankář domácích.

79

Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází Shaw, přichází Swanson.
Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází Whittaker, přichází Slivka.

78

78. Stephan MALLAN - 4:6

78

Hibernian právě vstřelilo branku!
Skotský celek přidává další branku a potvrzuje své vítězství! STEPHAN MALLAN tentokrát napřáhl z úctyhodné vzdálenosti a přeloboval vysoko postaveného brankáře!

77

Až nyní musel hostující brankář do akce. Bogdan vyrazil na malé vápno a schoval míč do rukavic.

76

Runavík měl k dispozici rozehrávku dalšího rohového kopu. Přetažený centr propadl na zadní tyč, kde podklouzl Hansen a z těžké pozice už Bogdana neohrozil.

74

Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází K. Olsen, přichází Mortensen.

73

Domácí se znovu vydali do útoku, jenže K. Olsen upadl při zakončení v pokutovém území. Rozehrávat bude brankář Hibernian.

71

Střídání v týmu NSÍ Runavík: ze hřiště odchází Olsen, přichází Hansen.

70

70. Stephen MALLAN - 4:5

70

Hibernian právě vstřelilo branku!
Hosté se znovu dostávají do vedení! Hibernian měli k dispozici rozehrávku přímého kopu. Míč si připravil STEPHEN MALLAN, který míč technickou střelou zakroutil do horního rohu!

68

Hosté se znovu usadili na polovině Runavíku a přenášejí těžiště hry z jedné strany hřiště na druhou.

67

Knudsen vybojoval míč na polovině soupeře, ale nedokázal se s ním dostatečně rychle otočit. Zadáci Hibernian stačili pokrýt nabíhající hráče Runavíku.

66

Domácí fotbalisté vybojovali přímý kop. Dlouhý nákop na hranici pokutového území si pozorní obránci Hibernian s přehledem pohlídali.

64

Bartley operoval s míčem na vlastní polovině. Přihrávku nakonec vyslal na osamoceného Shawa, kterého zradilo zpracování. Obrana Runavíku situaci přestála.

63

Jeden z domácích obránců teď musel pomoci gólmanovi, kterému se rozvázaly tkaničky. Po úpravě oděvu se pokračuje ve hře.

62

Hosté si mohli vzít zpět své ztracené vedení! Kamberi se opřel do skákavého míče, jenže jeho dělovka levačkou prolétla kolem domácí svatyně!

61

Olsen je při chuti! Domácí útočník si náběhem řekl o další přihrávku za obranu. Tentokrát před ním včas vystoupil pozorný obránce.

60

I po hodině hry pokračuje na Islandu parádní podívaná. Oba týmy se snaží hrát útočný fotbal. Obrany si ani na chvíli nemohou odpočinout.

59

Mallan dostal krásnou přihrávku na levou stranu, kde si potykal se zpracováním, ale už nenašel recept na dobře postaveného Hansena.

57

57. Klaemint OLSEN - 4:4

57

Runavík právě vstřelil branku!
Parádní střetnutí pokračuje! Góly padají i v husté mlze! KLAEMINT OLSEN dostal krásnou přihrávku do úniku a parádním lobem přes brankáře zkompletovat svůj hattrick!

56

Hosté zahrávali rohový kop. Centrovaný míč se snesl na zadní tyč, kde byli hned tři hráči v bílém, ale ani jednomu z nich se nepodařilo zakončit.

55

Shaw se krásnou kličkou prosmýkl kolem svého strážce, jenže už neměl dostatek času na zakončení a trefil jen prvního fotbalistu před sebou.

53

Joensen se stačil vrátit na hranici pokutového území, kde dostoupil soupeřova útočníka a důrazem jej připravil o balón.

52

Hostující stopeři si na vlastní polovině vyměňují krátké přihrávky a Runavíku prakticky nepůjčují balón. Hráči Hibernians mají utkání pod kontrolou.

50

50. Stephen MALLAN - 3:4

50

Hibernian právě vstřelilo branku!
Hostující celek se poprvé v utkání dostává do vedení! Hibernian zahrávali přímý kop. Na míč si naskočil STEPHEN MALLAN, který překonal domácího brankáře!

49

Nad stadionem je velmi hustá mlha! Na hřiště takřka není vidět!

48

Bogdan vyrazil ven z branky a došel si na hranici pokutového území pro příliš prudkou průnikovou přihrávku za obranu. Nikdo ve žlutém na míč nedosáhl.

47

Gray znovu zaútočil po pravé straně hrací plochy. Jeho pobídku do pokutového území hned na jeho hranici zablokoval dobře postavený obránce.

46

Runavík obstaral výkop do druhého poločasu dnešního střetnutí. Islandský celek se ihned vydal do útoku, jenže přihrávka na pravou stranu byla nepřesná.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka přinesla hodně ofenzivní podívanou. V první půli jsme totiž viděli hned šest branek. Stav je zatím 3:3 a blíže k postupu mají hosté, kteří první duel opanovali výsledkem 6:1. Runavík tak ve druhém poločase potřebuje vstřelit šest branek a už nesmí inkasovat.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

45. David GRAY - 3:3

45

Hibernian právě vstřelilo branku!
Ještě před přestávkou máme znovu vyrovnáno! Přetažený centr na zadní tyč nedokázal nikdo ve žlutém odhlavičkovat a aktivní DAVID GRAY byl odměněn vstřelenou brankou!

44

Na světě je první žlutá karta! Za stažení soupeře ji dostává Knudsen.

43

Shaw si naběhl na průnikovou přihrávku mezi statické obránce Runavíku, ale podle asistenta rozhodčího se nacházel v ofsajdu.

42

Runavík se po kratší přestávce usadil v blízkosti pokutového území svého soupeře. Fotbalisté islandského celku si hledají cestičku k zakončení.

41

Justinussen si na vlastní polovině skvěle pokryl míč tělem a rozběhnutý McGinn jej poslal k zemi. Runavík muže znovu rozjet svou akci.

40

Domácí brankář vyrazil z brankové čáry až na hranici pokutového území, odkud před dobíhajícím soupeřem odkopl míč mezi diváky. Hosté budou vhazovat.

39

Gray si při dalším průniku po pravém křídle pomohl rukou a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí mu odpískal nedovolený zákrok.

38

Hosté se znovu snaží o bleskovou odpověď, jenže obrana Runavíku proti fotbalistům v bílém skvěle vystupuje. Hráči skotského celku nemají prostor.

36

36. Klaement OLSEN - 3:2

36

Runavík právě vstřelil branku!
Runavík znovu vede! Stadion je na nohou! Další parádní akce islandského výběru. Přihrávku na hranici pokutového území dostal KLAEMENT OLSEN, který přízemní střelou k tyči s přehledem překonal soupeřova brankáře!

35

Hosté rozehrávali rohový kop. Ambrose mohl napravit svou vlastní branku, jenže jeho hlavičce chyběla potřebná razance. Domácí brankář si připsal snadný zákrok.

34

Gray se tentokrát sám tlačil do zakončení po prudkém centru z levé strany. Domácí brankář vyrazil na malé vápno a vyboxoval míč ven ze šestnáctky.

33

Hosté jsou nadále jasně lepším celkem. Skotské mužstvo kombinuje s míčem v blízkosti pokutového území, ale hosté se nemohou dostat do zakončení.

32

Gray si v pokutovém území počíhal na přetažený centr a okamžitě vracel hlavou míč na malé vápno. Nikdo v bílém dresu na jeho pobídku nedosáhl.

31

Whittaker se ujal rozehrávky přímého kopu hostujícího celku. Jeho technický nákop přiletěl na značku pokutového kopu, kde zasáhl Joensen.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme parádní utkání. Viděli jsme čtyři branky a už teď je jasné, že dnes neuvidíme prodloužení.

29

Gray znovu podpořil ofenzívu Hibernian vysokým náběhem. Krajní obránce hostujícího celku chtěl míč prostrčit na Shawa, ale ten byl těsně bráněn.

28

Zraněný fotbalista musí kvůli ošetření opustit hrací plochu. Runavík bude muset chvíli hrát pouze v deseti lidech.

26

Hansen sice táhl akci Runavíku po křídle, jenže sudí jeho akci přerušil. Na hřišti totiž zůstává ležet další fotbalista ve žlutém, který bude potřebovat ošetření.

25

Stevenson poslal vysoký nákop na hranici pokutového území. Domácím stoperům míč sice propadl, ale brankář Joensen u něj byl jako první.

24

Hentze číhal na levé straně domácí obrany a před dotírajícím Grayem odkopl míč daleko od vlastní šestnáctky. Vhazovat budou hráči Hibernian.

23

Zadáci hostujícího celku si na vlastní polovině vyměňují krátké přihrávky. Fotbalisté Hibernian hledají cestičku do pokutového území, ale domácí teď brání v pevném obranném bloku.

22

Až teď mohli hosté dokonat obrat! Za vysokým centrem se do pokutového území hnal Gray, který rybičkou těsně minul vzdálenější tyč!

21

Hosté vybojovali další rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde se k hlavičce neprobil nikdo z fotbalistů v bílých dresech.

20

Domácí stoper Joensen zastavil další vysokou přihrávku mířící do pokutového území. Zadák islandského celku odehrál míč do zámezí.

19

Mallan sprintoval za další prudkou přihrávkou na levé křídlo. Ve sprintu ale balón nedohnal na trávníku. Rozehrávat mohou domácí.

18

Hosté dokázali rychle srovnat náskok islandského celku a nadále pokračují v kombinaci na polovině domácího mužstva.

16

16. Lewis STEVENSON - 2:2

16

Hibernian právě vstřelilo branku!
To je zápas jako hrom! Je vyrovnáno! Hostující celek zahrával rohový kop. Fotbalisté Hibernian si míč vyměnili do kombinace. Míč nakonec dostal LEWIS STEVENSON, který z hranice šestnáctky o břevno uklidil míč za záda domácího brankáře!

14

Joensen odkopl míč od vlastní branky. Za odkopem domácího brankáře sprintovali hned tři hráči ve žlutém, ale Ambrose se stačil vrátit na svůj post.

13

Hosté jsou nyní mnohem aktivnějším celkem. Zpoza hranice pokutového území vyzkoušel své štěstí Bartley, jehož ránu srazila obrana na roh.

12

Gray si na pravém křídle řekl o přihrávku za obranu, jenže domácí obránce Joensen na poslední chvíli odhlavičkoval balón do zámezí.

10

10. John MCGINN - 2:1

10

Hibernian právě vstřelilo branku!
Parádní střelecké představení pokračuje! Také hosté se velmi brzy prosazují! Na centr z pravé strany si naběhl osamocený JOHN MCGINN a z malého vápna uklidil míč do sítě!

9

Shaw dohnal dlouhou přihrávku do pokutového území. Z jeho hranice poté poslal zpětnou přihrávku, na kterou nedosáhl nikdo v bílozeleném.

8

Gray si na polovině islandského celku krásně pokryl míč tělem a nechal se chytře faulovat. Hibernian budou pokračovat v kombinaci.

7

Poprvé v utkání se do útoku vydal také skotský celek. Jeden z hostujících útočníků si při zpracování míče pomohl rukou.

5

5. Klaemint OLSEN - 2:0

5

Runavík právě vstřelil branku!
Parádní vstup Runavíku do dnešního střetnutí! Islandský celek během pěti minut přidává svou druhou branku! Krásnou přihrávku do šestnáctky dostal KLAEMINT OLSEN, který ve skluzu překonal hostujícího brankáře!

4

Ambrose měl další problémy. Autor vlastního gólu z úvodu střetnutí pokazil rozehrávku, ale svou chybu včasným skluzem napravil.

2

2. Efetobore AMBROSE - 1:0

2

Runavík právě vstřelil branku!
Tak tohle byl hodně rychlý start! Domácí celek se hned v úvodu utkání dostává do vedení! Centr z pravé strany si do vlastní branky srazil EFETOBORE AMBROSE!

1

Hosté obstarali výkop do dnešního utkání. Hibernian v něm budou hájit vysokou výhru z domácího střetnutí.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní duel

Po úvodním zápasu by dnešní odveta měla být pouhou formalitou. HIbernian totiž na domácí půdě zvítězili vysoko 6:1. O svém postupu rozhodli už v prvním poločase, který vyhráli 4:0. Hattrick v tomto duelu vsítil Florian Kamberi, který rozjel cestu skotského cestu za postupem do dalšího předkola.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání prvního předkola Evropské ligy mezi Runavíkem a Hibernian FC. Výkop je stanoven na 20:45.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

NSÍ Runavík – Hibernian FC

4:6

konec (3:3)

Zpět na online

Branky: 2. Ambrose (vla.), 5. K. Olsen, 36. K. Olsen, 57. K. Olsen – 10. McGinn, 16. Stevenson, 45. Gray, 50. Mallan, 70. Mallan, 78. Mallan

Karty:   44. Knudsen (RNI)

Držení míče: 51 % : 49 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 1:3. Rohy: 6:8. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 13:9.

NSÍ Runavík: Thomsen – Hansen, Joensen, Langgaard, Hentze – K. Olsen (71. Hansen), F. Benjaminsen, Justinussen – J. Benjaminsen, M. Olsen (74. J. Mortensen), Knudsen (88. M. Mortensen)
Náhradníci: Dalbud, Davidsen, Frederiksberg, Hansen, Jensen, J. Mortensen, M. Mortensen

Hibernian FC: Bogdan – Gray, Ambrose, Porteous, Stevenson – Whittaker (79. Slivka), McGinn, Bartley, Mallan – Shaw (79. Swanson), Kamberi (88. Gullan)
Náhradníci: Gullan, Laidlaw, Mackie, Martin, McGregor, Slivka, Swanson

První zápas: Hibernian - Runavík 6:1

Evropská liga (předkola)

Kajrat – Engordany 15:00 7:1

Tobol Kostanaj – Samtredia 15:00 2:0

Irtyš Pavlodar – Riteriai 17:00 0:1

Gandzasar – Lech Poznań 17:00 2:1

Laçi – Famagusta 17:00 1:0

Dinamo Minsk – Derry City 17:00 1:2

Constanta – Racing FC 17:00 0:0

Gżira United – Niš 18:00 0:1

Molde – Glenavon 18:00 5:1

Slavia Sofia – Tampereen Ilves 18:00 2:1

Kalju – Stjarnan 18:00 1:0

Slovan Bratislava – Milsami 18:30 5:0

Riga FC – Sofia po penal. (3:5) 18:30 1:0

Häcken – FK Liepāja 19:00 1:2

Sarpsborg – Vestmannaeyjar 19:00 2:0

Keşla FK – Balzan 19:00 2:1

M. Tel-Aviv – Ferencváros 19:00 1:0

Soligorsk – Connah's Quay 19:00 2:0

AIK Stockholm – Shamrock po prodl. 19:00 1:1

Vardar – Pjunik 19:00 0:2

Zaria Balti – Zabrze 19:00 1:1

Apollon Limassol – Stumbras 19:00 2:0

Dinamo Tbilisi – Dunajská Streda 19:00 1:2

Priština – Fola po penal. (4:5) 19:00 0:0

Žalgiris Vilnius – KÍ Klaksvík 19:00 1:1

Nordsjaelland – Cliftonville 19:30 2:1

Niederkorn – Gabala 19:30 0:1

Beitar Jerusalém – Čichura 19:45 1:2

Kodaň – KuPS 20:00 1:1

Luftëtari – Ventspils 20:00 3:3

Sarajevo – FC Banants 20:15 3:0

Maribor – Partizani 20:15 2:0

Partizan – Rudar 20:30 3:0

Titograd Podgorica – B36 Tórshavn 20:30 1:2

Trenčín – Budućnost 20:30 1:1

Dundalk – Levadia Tallinn 20:45 2:1

Tre Fiori – Rudar Velenje 20:45 0:3

Runavík – Hibernian 20:45 4:6

Osijek – CS Petrocub 20:45 2:1

Coleraine – Spartak Subotica 20:45 0:2

Újpest FC – Neftçi Baku 21:00 4:0

Domžale – Široki Brijeg 21:00 1:1

Hafnarfjördur – Lahti 21:15 0:0