Menu

Fotbal

Evropská liga (předkola)

FC Nordsjaelland – Cliftonville FC

2:1

konec (0:1)

19.07.2018, 19:30 • Right To Dream Park, Farum • 1. předkolo • Ondřej Belák

Tipsport: 1.14 8.38 17.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:8. (22:55:09)
To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji příjemný večer a někdy příště opět na počtenou!
Je dobojováno, vítězem dnešního utkání a celého dvojzápasu se nakonec stává tým FC Nordsjaelland! Určitě zaslouženě, ale Cliftonville nemělo daleko k tomu, aby se postaralo o senzaci. Po prvním poločase outsider ze Severního Irska vedl, nicméně rána Godswaye Gonyoha a teč do vlastní brány v podání Jamieho Marneyho překazila potenciální překvapení.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Liam Bagnall se mohl dostat ke zdramatizování, když k němu propadl centrovaný míč z levé strany. Obránce Cliftonville poté ztratil nad kultým nesmyslem kontrolu a nechal jej zakutálet až do rukavic Nicolaie Larsena.

90

Zápas bude nastaven o 2 minuty!

89

Zápas již dospěl do fáze, kdy si Nordsjaelland v pohodě hlídá postup a Cliftonville už zrejmě schází dostatek fyzických i psychických sil. Od toho se odvíjí obrázek hry, který teď není úplně záživný.

88

Andreas Skov Olsen opět zaměstnával soupeřovu defenzivu. Už to vypadalo, že se mu podaří navedení míče na pravou nohu, ale Ives Levi vytasil povedený čistý skluz.

87

Čas se hostům krátí a nervozita stoupá. Liam Bagnall (CLF) si dovolil okomentovat práci rozhodčího po svém a inkasuje žlutou kartu.

85

Severoirský celek to teď sehrál pěkně. Po rychlé narážečce se otevíraly brány pokutového území před Rorym Donnellym, nicméně Ulrik Jenssen byl se svým skluzem rychlejší.

84

Cliftonville se podařilo dostat k finální fázi. Škoda pro hosty, že centr Ryanu Curranovi nesedl úplně ideálně a míč se snesl do rukavic Nicolaie Larsena, jenž akci ukončil.

83

Je sympatické, že to vypadá, že Cliftonville nemíní cokoliv vzdát. Tým ze Severního Irska nyní napadá hodně vysoko, ale Nordsjaelland prokazuje zkušenosti a bez větších potíží si užívá míče.

82

82. MARNEY - 2:1

82

Nordsjaelland právě vstřelil branku!
Vypadá to, že je o postupujícím rozhodnuto. Andreas Skov Olsen hraje po svém příchodu výborně. Nyní svůj výkon vyšperkoval průnikem po pravém křídle a následným přízemním centrem, který si hosté nešťastně tečovali do vlastní klece. Zřejmě se jednalo o JAMIEHO MARNEYHO.

81

Nordsjaelland možná až zbytečně moc otevírá hru, vhledem k tomu, že mu remíza stačí k postupu. Nyní z toho těžil Rory Donnelly, před kterým míč ukopl Viktor Tranberg až na poslední chvíli!

79

Po souboji ve středu pole zůstala na hrací ploše ležet hned dvojice hráčů. Hůře dopadl Godsway Gonyoh a je zdravotníky odveden za postranní čáru.

78

Rory Donnelly táhl další zajímavý útok hostů, tentokráte dokonce ve čtyřech proti třem. Bohužel pro svůj tým ale prováhal ten pravý okamžik k přihrávce a Nordsjaelland vše přečkal.

77

77. Gormleyho střela šla jen těsně vedle Larsenovy pravé tyče

77

Cliftonville mohlo senzačně udeřit! Joe Gormley si za pokutovým územím navedl míč na vnější nárt a vypustil jej ke vzdálenější tyči. Parádní projektil brankovou konstrukci dost možná lehce lízl a skončil těsně vedle!

76

76. Olsenova slabá střela málem překvapila brankáře Neesona

76

Teď už ovem nechybělo mnoho a Andreas Skov Olsen mohl po minele gólmana slavit! Střela z dvaceti metrů se mu příliš nepovedla a mířila po zemi do středu branky. Brianu Neesonovi však míč proklouzl mezi rukavicemi a strážce hostující klece jej zastavil až na brankové čáře!

75

Nordsjaelland se znovu dostal na dostřel. Po odrazu od jednoho z hostujících beků se o střelu snažil Andreas Skov Olsen, ale chyběl mu krok.

74

Godsway Gonyoh takticky zastavil brejk Severních Irů. Ti však neotáleli s rozehrávkou a do pozoru musel stoper Ulrik Jensen, aby odklidil centr před domácí svatyni.

73

Střídání v týmu Cliftonville FC: ze hřiště odchází Donelly, přichází McDonald.

72

Také ve druhém poločase si horké počasí vyžádalo přestávku na občerstvení. Zdá se, že ji Cliftonville dokonce využije ke střídání.

71

Rozhodčí nyní musel zklidňovat emoce na pochodu, když se do sebe slovně pustili Godsway Gonyoh a Gary Breen. Celý incident nakonec skončil smířlivým podáním rukou.

70

Nikolai Frederiksen Baden zužitkoval akci po pravém křídle v dobře myšlené posunutí míče do šestnáctky, Vše zavíral Mads Aaquist, jehož sprinterký souboj s obráncem Jamiem Marneym skončil nezdarem.

68

Christopher Curran se ze standardky rozhodl o dalekonosný centr přímo před branku. Tam šlo do vzdušného souboje klubko hráčů, ze kterého se zřejmě nejvýše dostal Liam Bagnall, ale hlavička mu nesedla a míč doskákal do zámezí.

67

Christopher Curran se stal obětí nedovoleného zákroku lehce za půlicí čarou a bude to právě on, kdo uvede míč do hry.

66

Domácí fanoušci jako jeden muž skandují a ženou svůj tým za druhým gólem. Nyní sledovali akci Godswaye Gonyoha, který se mrštně protáhl okolo beka, ale míč si příliš předkopl a našel jej až v autu.

65

Střídání v týmu FC Nordsjaelland: ze hřiště odchází Aaquist, přichází Skov Olsen.

64

Nordsjaelland neomylně rozvíjí severoirské snahy, a to povětšinou již před půlicí čarou. Cliftonville působí malinko bezradným dojmem.

63

Rozhodčí to nemají lehké. Celý zápas jsou pod tlakem nerózních dánských fotbalistů. Nyní je v centru dění Mads Aaquist. Ten neúspěšně reklamuje rohový kop poté, co jeho přízemní centr pohlídal brankář na cestě do boční sítě.

62

Nordsjaelland se neúspěšně dožaduje penalty! Nikolai Frederiksen Baden pronikal napříč pokutovým územím, načež k němu přistoupil Gary Breen a domácí hráč se bez odezvy zřítil k zemi.

60

Teď už severoirský tým musí útočit, což slibuje určitě zajímavou podívanou. Nyní hosté dokonce zakončili, nicméně pokus Joea Gormleyho postrádal přesnost a Nicolai Larsen na něj reagovat nemusel.

59

Zatímco nad Right To Dream Parkem zapadá sluníčko, kombinuje Nordsjaelland s chutí na útočné polovině. Cliftonville se zatím nepřiblížilo odebrání míče.

58

Jedno je jisté, dnes prosloužení neuvidíme. Pokud by hosté vyhráli o gól, postoupí díky většímu počtu vstřelených branek na hřišti soupeře!

57

57. GONYOH - 1:1

57

Nordsjaelland právě vstřelil branku!
To je radosti, domácí svůj velký tlak konečně přetavili ve vyrovnání! Obrovský kus práce odvedl Mads Aaquist, jenž zatáhl míč až na úroveň brankové čáry. Poté jej nezištně poslal na penaltový puntík, odkud nově příchozí GODSWAY GONYOH vymetl pavučiny pod horní tyčí. 1:1!

56

Nordsjaelland mnohdy neví kudy. Nyní se pokusil vykouzlit finální přihrávku z vlastní obranné poloviny Mikkel Damsgaard, ale zůstal nepochopen a míč doputoval až k brankáři.

54

Dánský favorit v potížích se opět dostal do útočné fáze. Mads Aaquist se snažil v obležení dvou Severních Irů vybojovat alespoň rohový kop, ale byla to jeho noha, které se míč dotkl při cestě do zámezí naposledy.

53

Rohový kop bezprostředně žádnou hrozbu nepřinesl, míč se ovšem do vápna rychle vrátil a po víceméně náhodném odrazu od Jamieho Marneyho pálil střídající Godsway Gonyoh ve velmi slibné pozici prudce do břevna! Opravdu kopec smůly pro Nordsjaelland.

52

Joe Gormley vysoko napadal rozehrávku Nordsjaellandu a donutil jej tak k pomalejšímu postupu. I přes něj se však domácí dostali k pokutovému území a Jamie Marney odklidil střílený centr na roh.

51

Ives Levi si nyní skvěle splnil defenzivní povinnosti, když si zkušeně počkal na pronikajícího Nikolaie Frederiksena Badena a nepustil jej do šestnáctky.

49

Godsway Gonyoh zkusil míč z ostrého úhlu poslat na branku. Gólman Cliftonville trošku zazmatkoval a zahrál pouze na rohový kop. Z něj Nordsjaelland, jak je dnes tradicí, nic nevytěžil.

48

Nordsjaelland pochopitelně chce soupeře zatlačit a co nejrychleji skórovat. Teď se to ale nepovede, centr Mikkela Damsgaarda z pravé strany totiž přistál až za brankou.

47

Možná trošku překvapivě opustil hřiště Ibrahim Sadiq, jenž byl nejaktivnějším hráčem. Nahradil jej Godsway Gonyoh, který hned dostával míč za obranu, ale byl nachytán v ofsajdu.

46

Izraelský rozhodčí Schumelevizt zadul do píšťalky a druhá půle tak může začít! Výkop tentokráte obstarali domácí fotbalisté, kteří si zcela jistě v šatně hodně vyslechli.

46

Střídání v týmu FC Nordsjaelland: ze hřiště odchází Sadiq, přichází Gonyoh.

46

Začal druhý poločas.
Druhý poločas začne přibližně v 20:33.
Je za námi první poločas a Cliftonville v Dánsku senzačně vede 1:0! Stav dvojzápasu je tak vyrovnán. Proměněnou penaltou se o to zasloužil Joe Gormley. Nordsjaelland poté zcela převzal iniciativu, ke své smůle však své šance řeší více než nešťastně. Především Ibrahim Sadiq mohl již klidně nastřílet hattrick, ale jako by byla severoirská branka pro favorita zakletá. Zbytek zápasu nám tak překvapivě slibuje velkou bitvu o postup!

Střely po 1. poločasu:
Nordsjaelland 14:2 Cliftonville.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45+1

V jednominutovém nastavení se Nordsjaelland pochopitelně ještě snaží, ale hosté cestu do svého pokutového území neprodyšně uzavřeli. Zdá se, že poločas vyhrají.

45

Nordsjaelland nabídnutou šanci nevyužil. Téměr všichni hráči Cliftonville se poskládali do zdi, kterou Nikolai Frederiksen Baden svoji technickou střelou nedokázal překonat.

44

44. Žlutá karta

44

Tak to je neskutečná chyba, kterou předvedl Brian Neeson (CLF)! Brankář týmu ze Severního Irska absolutně neodhadl rozměry pokutového území a sebral odkopnutý míč zcela zřetelně mimo šestnáctku. Pro Nordsjaelland z toho plyne parádní standardka z osy hřiště, pro gólmana Cliftonville žlutý kartónek.

43

Joe Gormley se malinko šťastně dostal k míči za pokutovým územím, ale útočné choutky mu včasným zákrokem překazil domácí stoper Viktor Tranberg.

42

S blížícím se závěrem první půle se probudili domácí fanoušci. Ti, zatímco hnali svůj tým k vyrovnání, sledovali špatně zpracování Madse Aaquista, kterému utekl balon do zámezí.

40

Clinton Antwi se nyní vydal do útoku, aby narazil míč Ibrahimu Sadiqovi. Ghanský útočník následně předvedl další ze svých mnoha zakončení, leč ani teď neuspěl, střela z dálky mu totiž příliš nesedla.

39

Cliftonville se propracoval k rohovému kopu. Ačkoliv byla situace dobře zahraná a před domácí brankou to vypadalo zajímavě, poslední slovo měl Clinton Antwi, jenž uklidnil celou situaci odkopem.

38

Nikolai Frederiksen Baden vnikl z pravé strany do pokutového území. Počkal si na spoluhráče, načež přenesl hru na Ibrahima Sadiqa. Ten při zakončení upadl a míč pořádně nezasáhl.

37

Hosté pochopitelně trošku tahají čas. Nyní se o to stará gólman Brian Neeson, jemuž výkop trvá déle, než by bylo zdrávo. Rozhodčí nicméně zůstává v klidu.

36

Toto už by však Nordsjaelland měl proměňovat... Jamie Marney se dopustil obrovské chyby, když začal kličkovat přes vlastním pokutovým územím. To vystihl Mads Aaquist a vyslal do průniku Ibrahima Sadiqa, jehož nepříliš šťastně zvolené bodlo prosvištělo kolem tyče jen z vnější strany!

35

Joe Gormley se snažil také nějak zaměstnat obranu domácího celku. To se mu povedlo a stopeři museli pořádně zabrat, aby propadnutý míč odklidili.

34

Centr od praporku doletěl do vápna. Tam míč putoval z hlavy na hlavu, Ibrahim Sadiq provedl neúspěšný střih nůžkami a další centr byl už moc prudký na to, aby jej Nikolai Frederiksen Baden dokázal umístit do prostoru branky.

33

Dánský celek nicméně utahuje šrouby a po další akci Ibrahima Sadiqa, jenž je jednoznačně nejaktivnějším domácím hráčem, bude Nordsjaelland zahrávat roh z levé strany.

32

Už opět hrajeme, nicméně Nordsjaelland si na další zajímavou příležitost bude muset počkat. Ibrahimu Sadiqovi totiž při technické finese utekl balon do autu a Ghaňan navíc přišel o kopačku.

30

Rozhodčí nyní dává oběma týmům prostor pro občerstvení. Na severu Evropy totiž panují nezvykle vysoké teploty a podmínky nejsou pro nikoho zrovna jednoduché.

29

A další velice slibná šance pro Nordsjaelland! Aktivní Ibrahim Antwi se dostal z levé strany až do šestnáctky. Poté zvedl hlavu a připravil míč ke střele dobíhajícímu Frederiksenovi Badenovi, jehož rána bez přípravy zpoza penaltového puntíku skončila několik metrů nad klecí Briana Neesona!

28

Nikolai Frederiksen Baden se zkusil prosmýknout mezi dvojicí soupeřů na ose hřiště, nicméně Ives Levi mu míč zcela čistě odebral.

27

Série rohových kopů dánského celku k ničemu nevedla. Hostující defenziva si ve vzdušném prostoru počíná naprosto suverénně a zdá se, že tudy dnes cesta pro Nordsjaelland nepovede.

26

Nordsjaelland se také dožadoval pokutového kopu, nicméně Jamie Harney skluz zvládl včas a pronikající Mads Aaquist přes jeho nohu přepadl až později.

25

Tady moc nechybělo! Ibrahim Sadiq si na levém křídle navedl míč na střed a vyslal krásnou technickou střelu do bližšího horního rohu. Brian Neeson se blýskl a pěkným skokem vytěsnil balon na rohový kop, ze kterého už nic nebylo.

24

Nikolai Frederiksen Baden obdržel pas do běhu. Ve vápně zkusil zasekávačku, která se mu celkem povedla, ale poté už nebyl prostor na přihrávku.

23

Ibrahim Sadiq si u levého rohového praporku pěkně poradil se svým strážcem, nicméně následný centr byl lehce tečován a Brian Neeson jej snadno zachytil.

22

Nejprve se prodíral přes přesilu Ibrahim Sadiq, avšak atak na něj sudí jako faul neposoudil. Posléze v afektu přitvrdil muziku domácí Mads Aaquist (NRD) a je odměněn žlutou kartou.

20

Vůbec poprvé o sobě dal trošku vědět domácí forvard Nikolai Frederiksen Baden, jenž si naskočil na centr z levé strany, avšak v těžké pozici jej poslal temenem vysoko nad.

19

Jamie McGovern volil prudkou rozehrávku vpřed. Pro míč si seběhl Ryan Curran a patičkou jej zahrál do strany. S podporou krajního beka se nesetkal a Nordsjaelland bude vhazovat.

18

Jamie McGovern nechal v blízkosti vlastního pokutového území chytře doběhnout balon do zámezí. Ulrik Jenssen se mu snažil dostat před tělo, ale snaha to byla marná.

17

Kdyby se hrálo na držení míče, skutečně by domácí Tygři neměli problémy. Bohužel pro ně se však většina aktivity odehrává v okolí půlicí čáry, tam branka zcela jistě nepadne.

16

Po obdržené brance Nordsjaelland jen velmi těžko hledá cestu k soupeřově svatyni. Teď to demonstroval Jacob Christensen, jehož pokus o průnikovou přihrávku směřoval do oblasti nikoho.

15

Na menší chvíli se s míčem polaskal také celek Cliftonvillu, ale nejednalo se o nic významného. Domácí příznivci poté hnali svůj tým do brejku, leč Viktor Tranberg nakonec zvolil pomalejší postup a rozdal balon do strany.

13

Ibrahim Sadiq (NRD) zatím nehraje šťastné utkání. Za stavu 0:0 spálil obrovskou šanci a nyní vidí první žlutou kartu za faul na polovině hřiště.

12

Mikkel Damsgaard si navedl míč na pravou nohu z větší vzdálenosti jej vyslal k brance. Brian Neeson pokus dobře viděl a spolehlivě zasáhl.

11

Nicklas Strunck Jakobsen z pozice pravého beka nadále výrazně podporuje ofenzivu. Nyní na něj spoluhráči nedokázali úplně navázat a z dobré pozice k centru byla jen přihrávka zpět.

10

Míč se odrazil do autu. Dánové měli vhazovat, ovšem Ives Levi jim to tak trošku komicky znemožnil a odběhl s kulatým nesmyslem pryč. Může být rád, že sudí netasil zřejmě oprávněnou kartu.

9

Další snaha Nordsjaellandu skončila u Nikolaie Frederiksena Badena. Ten se marně snažil přejít přes svého strážce a balon se zatoulal do rukavic brankáře Briana Neesona.

8

Hosté ale na útočení v žádném případě nerezignují, Rory Donnelly se dostal k centru z pravé strany. Posílal jej chytře do druhé vlny, nicméně mířil až příliš dozadu.

7

Opařený domácí celek nechtěl ponechat situaci takto nepříznivou a usadil se na útočné polovině. Ke své smůle tam nic vytvořit nedokázal, teď se dá očekávat úporná defenziva Severních Irů.

6

6. GORMLEY - 0:1

6

Cliftonville právě vstřelil branku!
JOE GORMLEY se zřejmě největšího momentu své dosavadní kariéry nezalekl, rozeběhl se k exekuci a napálil míč k tyči po pravé ruce Nicolaie Larsena. Ten si na střelu skoro sáhl, ale přeci jen mu kousek chyběl. Stav dvojzápasu je tedy senzačně vyrovnán!

4

4. Penaltový zákrok

4

A podívejte se na to, Cliftoville dostalo k dipozici pokutový kop! Clinton Antwi ve vlastním vápně nešťastně zasáhl protihráče kolíky a verdikt izraelského sudího byl nasnadě.

3

Obrovská šance dánského celku! Mladíček Nicklas Strunck Jakobsen obdržel krásnou přihrávku do běhu a ze strany nacentroval. Přízemní míč doputoval ke skluzujícímu Ibrahimu Sadiqovi, jenž na zadní tyčce zakončil mimo prázdnou klec!

2

Jay Donnelly překazil domácí akci a tak trošku za odměnu vyfasoval kopnutí přes lýtka od Madse Aaquista. Cliftonville tedy bude rozehrávat z vlastní obranné poloviny.

1

Nordsjaelland na rozdíl od svého soupeře nikam zvláště nechvátá a postupuje do ofenzivy prostřednictvím krátkých přihrávek.

1

A jdeme na to! Výkop odvety si vzali na starost fotbalisté hostujícího celku. Cliftonville tedy může podržet míč na kopačkách. Místo toho však přiletěl dlouhý nákop, který snadno ukryl v rukavicích Nicolai Larsen.

1

Utkání právě začalo.
Hráči obou mužstev již vstupují na hrací plochu poloprázdného Right To Dream Parku. Domácí oblékli tradiční červené dresy, Cliftonville pro změnu bílé. Za malou chvilku začínáme!
Kuriózní zcela jistě je, že je celá záložní řada týmu ze Severního Irska doslova prošpikována jmenovci.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Nordsjaelland: Larsen – Strunck, Tranberg, Jenssen, Antwi – Nelsson – Christensen, Damsgaard – Aaquist – Frederiksen Baden, Sadiq
Náhradníci: Jensen – Bartolec, Donyoh, Rygaard Jensen, Skovgaard, Skov Olsen, Mini

Cliftonville FC: Neeson – Bagnall, McGovern, Harney, Breen, Ives – J. Donnelly, Ch. Curran, R. Curran, R. Donnelly – Gormley
Náhradníci: Dunne – Catney, A. Donnelly, Garett, McDonald, McMenamin, McNulty

Rozhodčí: Schmuelevitz (Izrael).
1. ZÁPAS

Cliftonville FC – FC Nordsjaelland 0:1 (0:1)
-------------------------------------------------------------
Branky: 19. Olsen. Střely na branku: 0:3. Střely mimo: 3:3.

V Severním Irsku se dle očekávání hrálo převážně podle not hostů. Ti také zásluhou Olsena poměrně brzy otevřeli skóre, avšak víc branek už nepřidali. I tak si Nordsjaelland vytvořil do odvety víceméně ideální pozici, na vlastním stadionu mu totiž proti poloamatérskému týmu stačí neprohrát.

Sestava Cliftonville: Neeson – McGovern (63. Catney), Harney, Breen, Ives – Curran, McMenamin (75. Garrett), Bagnall, Curran – Gormley, Donnelly.

Sestava Nordsjaellandu: Larsen – Hansen, Nelsson, Skovgaard – Bartolec, Rygaard (87. Strunck), Jensen, Mini – Olsen (58. Rasmussen), Damsgaard, Donyoh (71. Frese).
CLIFTONVILLE FC

Pro celek ze Severního Irska je každý zápas v předkolech Evropské ligy velký svátek. V minulé sezóně obsadil 5. příčku NIFL Premiership a úspěšně prošel následnou nadstavbovou skupinou bojující o postup do druhé nejprestižnější evropské fotbalové klubové soutěže. Zajímavostí je, že Cliftonville není plně profesionálním klubem. O to více jsou ovšem svěřenci Barryho Graye vděčni za každou šanci, ukázat se v Evropě. Vykouzlí v Dánsku menší fotbalový zázrak?
FC NORDSJAELLAND

Tým z dánského města Farum se do předkola Evropské ligy kvalifikoval díky umístění na 3. místě Superligaen. Největší úspěch zaznamenal, když v sezóně 2011/2012 získal dánský titul a senzačně se kvalifikoval do základní skupiny Ligy mistrů! V nemilosrdné skupině, ve které Nordsjaelland narazil na Chelsea, Juventus a Šachťar Doněck, však neměl reálnou šanci na postup. Dokázal nicméně vybojovat cennou remízu právě s italským gigantem!

Tygři, jak se tomuto celku přezdívá, jsou známí pro skvělou práci s mládeží. Není tedy divu, že drtivou většinu kádru tvoří dánští odchovanci. Ačkoliv Nordsjaelland malinko vyklidil pozice na nejvyšších patrech tabulky, nyní má šanci prokousat se přes síť předkol do základní skupiny prestižní soutěže. Cliftonville by už nemělo být velkou překážkou, potvrdí se to v odvetě?
Zdravím všechny fanoušky pohárového fotbalu! Na programu jsou odvety 1. předkola Evropské ligy a my se zaměříme na souboj mezi FC Nordsjaelland a Cliftonville FC. Velkým favoritem na postup je dánský tým, jenž tuto pozici ještě umocnil v prvním utkání, které na půdě soupeře vyhrál 1:0. Dokáže ještě Cliftonville zamíchat kartami? Sledujte náš přenos a užijte si aktuální informace!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

FC Nordsjaelland – Cliftonville FC

2:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 57. Gonyoh, 82. Marney (vla.) – 6. Gormley (pen.)

Karty:   13. Sadiq (NRD), 22. Aaquist (NRD) – 44. Neeson (CLF), 87. Bagnall (CLF)

Držení míče: 56 % : 44 %.
Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 8:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 14:8.

FC Nordsjaelland: Larsen – Strunck, Tranberg, Jenssen, Antwi – Nelsson – Christensen, Damsgaard – Aaquist – Frederiksen Baden, Sadiq.
Náhradníci: Jensen – Bartolec, Donyoh, Rygaard Jensen, Skovgaard, Skov Olsen, Mini.

Cliftonville FC: Neeson – Bagnall, McGovern, Harney, Breen, Ives – J. Donnelly, Ch. Curran, R. Curran, R. Donnelly – Gormley.
Náhradníci: Dunne – Catney, A. Donnelly, Garett, McDonald, McMenamin, McNulty.

Rozhodčí: Schmuelevitz (Izrael).

První zápas: Cliftonville - Nordsjaelland 0:1

Evropská liga (předkola)

Kajrat – Engordany 15:00 7:1

Tobol Kostanaj – Samtredia 15:00 2:0

Irtyš Pavlodar – Riteriai 17:00 0:1

Gandzasar – Lech Poznań 17:00 2:1

Laçi – Famagusta 17:00 1:0

Dinamo Minsk – Derry City 17:00 1:2

Constanta – Racing FC 17:00 0:0

Gżira United – Niš 18:00 0:1

Molde – Glenavon 18:00 5:1

Slavia Sofia – Tampereen Ilves 18:00 2:1

Kalju – Stjarnan 18:00 1:0

Slovan Bratislava – Milsami 18:30 5:0

Riga FC – Sofia po penal. (3:5) 18:30 1:0

Häcken – FK Liepāja 19:00 1:2

Sarpsborg – Vestmannaeyjar 19:00 2:0

Keşla FK – Balzan 19:00 2:1

M. Tel-Aviv – Ferencváros 19:00 1:0

Soligorsk – Connah's Quay 19:00 2:0

AIK Stockholm – Shamrock po prodl. 19:00 1:1

Vardar – Pjunik 19:00 0:2

Zaria Balti – Zabrze 19:00 1:1

Apollon Limassol – Stumbras 19:00 2:0

Dinamo Tbilisi – Dunajská Streda 19:00 1:2

Priština – Fola po penal. (4:5) 19:00 0:0

Žalgiris Vilnius – KÍ Klaksvík 19:00 1:1

Nordsjaelland – Cliftonville 19:30 2:1

Niederkorn – Gabala 19:30 0:1

Beitar Jerusalém – Čichura 19:45 1:2

Kodaň – KuPS 20:00 1:1

Luftëtari – Ventspils 20:00 3:3

Sarajevo – FC Banants 20:15 3:0

Maribor – Partizani 20:15 2:0

Partizan – Rudar 20:30 3:0

Titograd Podgorica – B36 Tórshavn 20:30 1:2

Trenčín – Budućnost 20:30 1:1

Dundalk – Levadia Tallinn 20:45 2:1

Tre Fiori – Rudar Velenje 20:45 0:3

Runavík – Hibernian 20:45 4:6

Osijek – CS Petrocub 20:45 2:1

Coleraine – Spartak Subotica 20:45 0:2

Újpest FC – Neftçi Baku 21:00 4:0

Domžale – Široki Brijeg 21:00 1:1

Hafnarfjördur – Lahti 21:15 0:0