Menu

Tenis

WTA Bukurešť (antuka)

Ana Bogdanová – Anna Karolína Schmiedlová

1:2 6:4, 6:7 (4), 5:7

konec

17.07.2018, 19:41 • 1. kolo • Miroslav Revaj sk

Tipsport: 2.09 1.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

5:7

GEM, SET, ZÁPAS Anna Karolína Schmiedlová! Dlhý úder domácej tenistky končí v aute a tak Kaja vyhráva tretí set pomerom 7:5 a po veľkej troj hodinovej dráme postupuje v Rumunsku do druhého kola, keď vyradila domácu hráčku Ana Bogdanová 2:1 na sety po hrách 4:6, 7:6 (4) a 7:5.

0-40

Anna Karolína Schmiedlová získava tri mečbaly!

5:6

Slovenská tenistka úspešne prehodila svoju súperku a berie si späť svoje stratené podanie. A čo viac, vyhráva v treťom sete 6:5 a má servis na jeho ukončenie!

30-40

Platí tá druhá možnosť, Kaja si môže vziať späť svoje stratené podanie!

5:5

Ktorý aj využíva a tak Ana Bogdanová sa ešte drží za veľkej podpory publika v tomto zápase a vyrovnáva stav tretieho setu na 5:5! Anna Karolína Schmiedlová mala dva mečbaly, ani jeden však nevyužila. Len aby to našu hráčku nemrzelo.

A-40

Druhý brejkbal na záchranu v tomto zápase!

A-40

Brejkbal pre domácu hráčku na udržanie sa v tomto zápase!

40-A

Druhý mečbal v zápase pre našu tenistku!

30-40

Anna Karolína Schmiedlová má k dispozícii mečbal!

4:5

Druhý pokus domácej hráčky je už úspešný a tak sa udržala v tomto zápase. Anna Karolína Schmiedlová však má servis na ukončenie tohto zápasu vo svoj prospech.

3:5

Hneď ten prvý aj využíva a tak sa dostáva v treťom sete do vedenia 5:3! Ana Bogdanová pôjde podávať na udržanie sa v tomto zápase.

3:4

Bogdanová posiela svoj úder len do pásky, takže Kaja využíva tento brejkbal a dostáva sa v treťom sete do vedenia 4:3! Teraz potrebuje jednoznačne potvrdiť zisk tohto podania.

30-40

Anna Karolína Schmiedlová si agresívnou hrou vybojovala brejkbal!

3:3

Priamym bodom z podania ho Kaja využíva a tak vyrovnáva stav rozhodujúceho tretieho setu na 3:3!

3:2

Ďalší pokus je už úspešný a tak si Kaja berie späť svoje stratené podanie, čím znižuje stav v treťom sete na 2:3! Zrejme to bude ešte dlhá záležitosť na rumunskom kurte.

0-40

Kaja má tri loptičky, aby si vzala späť svoje podanie!

3:1

Tento pokus je už aj za prispenia chyby našej tenistky úspešný a tak Ana Bogdanová vyhráva v treťom sete 3:1 a pôjde podávať na potvrdenie brejku!

A-40

Druhý brejkbal pre domácu tenistku.

A-40

Ana Bogdanová získava brejkbal!

2:1

Dlhý úder našej tenistky putuje von z dvorca a tak Ana Bogdanová potvrdila brejk, čím sa dostáva v treťom sete do vedenia 2:1!

30-40

Brejkbal pre slovenskú tenistku!

1:1

Dlhý úder našej tenistky končí v aute a tak Ana Bogdanová berie späť stratené podanie, čím vyrovnáva stav tretieho a rozhoduúceho setu na 1:1!

40-15

Presný úder na čiaru od domácej hráčky, má tak šancu vziať si rýchlo stratené podanie späť!

0:1

Tú druhú už nie, Kaja opäť úspešne prešla na sieť a získava hneď prvé podanie svojej súperky v treťom sete, čím sa dostáva do jeho vedenia 1:0!

15-40

Hneď v úvode tretieho setu získava Kaja dva brejkbaly!

6:7

Anna Karolína Schmiedlová využíva setbal a vyhráva druhý set v tajbrejku, takže o osude zápasu bude musieť rozhodnúť tretí set! Kaja viedla v druhom sete 5:1 a už sme sa pomaly chystali na tretí set, ale rumunská tenistka predviedla neskutočný obrat na 6:5. Slovenská tenistka sa však nevzdala, dotiahla to do skrátenej hry a je tak späť v hre o postup do ďalšieho kola.

4-6

Napokon predsa len prichádza setbal našej tenistky!

6:6

Čistou hrou a po chybe súperky sa Anna Karolína Schmiedlová udržala v druhom sete a teda aj zápase a presúvame sa tak do skrátenej hry!

0-40

Zrejme áno! Kaja umiestnila loptičku presne na čiaru a získava tri brejkbaly na záchranu v tomto zápase!

6:5

Ktorý aj úspešne využíva a dostáva sa v druhom sete do vedenia 6:5! Takúto situáciu sme zrejme nečakali, Ana Bogdanová jasne dominuje na kurte a pôjde podávať na víťazstvo v tomto zápase! Slovenská tenistka bola krok od tretieho setu, teraz je krok od vypadnutia.

40-30

Bogdanovej úspešný return a Kaja čelí brejkbalovej hrozbe!

5:5

Rumunská tenistka však druhý pokus zvládla, potvrdila brejk a vyrovnáva stav druhého setu na 5:5! Toto môže byť veľká psychická vzpruha pre domácu hráčku, Kaja bola praktiky jeden krok od víťazstva v tejto sade.

4:5

Dlhý úder našej tenistky končí v aute a tak Kaja stráca ďalšie podanie. Ana Bogdanová získava tretí gem v rade a znižuje stav v druhom sete na 4:5, po prestávke pôjde podávať na udržanie sa v druhom sete. Slovenská tenistka bola krôčik od víťazstva v druhej sade, ale razom sú z toho komplikácie.

40-30

Zrejme nie! Bogdanová sa presunula na sieť a po presnom voleji získava ďalší brejkbal!

3:5

Forhend našej tenistky opúšťa dvorec a tak Ana Bogdanová potvrdila brejk a udržala sa v druhom sete. Kaja však za stavu 5:3 ide podávať na vynútenie si tretieho setu!

2:5

Ktorý aj využíva a tak sa udržiava v druhom sete, keďže znižuje jeho stav na 2:5! Ana Bogdanová pôjde po prestávke podávať na udržanie sa v tomto dejstve.

40-30

Presne umiestnená loptička domácej hráčky a tak Bogdanová získava brejkbal!

1:5

Ana Bogdanová teraz nebola úspešná na sieti a tak si Kaja berie späť stratené podanie a dostáva sa do vedenia 5:1 v druhom sete! Anna Karolína Schmiedlová pôjde podávať na víťazstvo v druhom sete.

40-A

Druhý brejkbal pre slovenskú tenistku!

30-40

Bogdanovej nevyšiel druhý servis a tak Kaja získava brejkbal!

1:4

Ana Bogdanová si berie späť stratené podanie a znižuje stav v druhom sete na 1:4! Netreba však ešte robiť paniku, Kaja stále vyhráva o tri hry.

A-40

Úspešný return domácej hráčky a teda aj druhý brejkbal!

40-30

Kaja nezvládla ísť cez druhé podanie a tak jej súperka má šancu vziať si rýchlo stratené podanie naspäť!

0:4

Prichádza však opäť aut od Bogdanovej a tak Kaja berie druhé podanie svojej súperke v druhom sete, čím sa dostáva do vedenia 4:0! Všetko nasvedčuje tomu, že sa bude rozhodovať v treťom sete. Ale, ešte nepredbiehajme.

15-40

Aut z rakety domácej tenistky a tak Kaja získava dva brejkbaly!

0:3

Priamym bodom z podania ukončila Kaja tento gem, potvrdila brejk a vyhráva tak v druhom sete už 3:0! To je vynikajúci štart našej tenistky v tomto dejstve, už to len dotiahnuť do úspešného konca.

0:2

Aut z rakety podávajúcej hráčky a tak Bogdanová stráca hneď prvé podanie v druhom sete a naša tenistka sa dostáva do vedenia 2:0 v tomto dejstve!

15-40

Hneď pri prvom podaní súperky v druhom sete získava naša tenistka dva brejkbaly!

0:1

Po chybe súperky ho aj využíva a ujíma sa vedenia 1:0 v druhom sete.

6:4

Opäť tá istá chyba naše tenistky a tak Ana Bogdanová vyhráva prvý set pomerom 6:4! Rumunská tenistka začala prvý set lepšie, prerazila hneď prvé podanie našej hráčky, ale Kaja sa dokázala vrátiť späť do diania. V rozhodujúcej chvíli však prišla strata podania a túto situáciu už Bogdanová naplno využila a ujíma sa vedenia 1:0 na sety v tomto zápase.

A-40

Kaja sa pokúsila o forhend po čiare, ale ten nebol presný a Ana Bogdanová získava setbal!

30-40

Skvelý prechod našej tenistky na sieť a tak Kaja získava brejkbal na záchranu v prvom sete!

5:4

Skvelý return od Bogdanovej, ktorá získava druhú čistú hru za sebou. Podstatné však je, že prerazila podanie našej tenistky a dostáva sa v prvom sete na 5:4 a za tohto stavu pôjde podávať na jeho víťazstvo!

40-0

Forhendový winner v podaní domácej tenistky, ktorá sa teda dostáva k trom brejkbalom!

4:4

Ana Bogdanová sa prezentuje čistou hrou a vyrovnáva stav v prvom sete na 4:4!

3:4

Anna Karolína Schmiedlová potvrdila aj keď s menšími problémami brejk a dostáva sa v prvom sete do vedenia 4:3! Kaja sa vyhrabala z nevydareného úvodu zápasu a razom to je na jej strane veselšie. Netreba však zaspať na vavrínoch po krátkej prestávke pôjde na servis domáca tenistka.

40-30

Tretia dvojchyba v tomto zápase na konte našej tenistky a tak má Bogdanová šanci vziať si svoje podanie rýchlo späť!

3:3

A to sa aj podarilo! Kaja vytiahla presný forhendový winner po čiare a berie tak prvýkrát svojej súperke podanie v tomto zápase, čím vyrovnáva stav v prvom sete na 3:3!

30-40

Výborne! Teraz predsa len prichádza brejkbal pre našu tenistku, treba ho len premeniť.

3:2

Moje slová sa potvrdili, Kaja prešla na sieť a bekhendovým volejom ukončila tento gem vo svoj prospech. Slovenská tenistka znižuje stav v prvom sete na 2:3 z jej pohľadu!

A-40

Pokus o bekhendový winner našej tenistke nevyšiel, Bogdanová získava brejkbal!

3:1

Krásny prechod domácej hráčky na sieť a po kraťase si s veľkými ťažkosťami udržala svoje podanie, čím sa dostáva do vedenia 3:1! Naša hráčka sa snáď ešte dokáže vrátiť do prvého setu, teraz jednoznačne ukázala, že to ešte nevzdáva.

0-40

Výborne! Kaja zvládla prechod na sieť a vybojovala si tri brejkbaly.

2:1

Slovenská tenistka si pomohla kvalitným podaním a získava svoj prvý gem v tomto zápase. Znižuje teda stav v prvom sete na 1:2 z jej pohľadu.

A-40

Je tu však dvojchyba našej tenistky, ktorá prináša druhý brejkbal pre Bogdanovú!

40-30

Forhendový volej našej tenistky putuje za základnú čiaru, Ana Bogdanová získava brejkbal!

2:0

Ana Bogdanová si pomáha kvalitným servisom a čistou hrou potvrdzuje brejk, čím sa dostáva v prvom sete do vedenia 2:0! To nieje dobrý začiatok našej tenistky, ale ešte je čas to všetko zvrátiť.

1:0

Bogdanová si vynútila dlhú výmenu a na jej konci opäť zahrala naša tenistka loptičku len do autu, takže stráca svoje prvé podanie v zápase!

40-0

Aut z rakety našej tenistky a tak Ana Bogdanová získava hneď v úvode zápase tri brejkbaly!

A. Bogdanová – A. Schmiedlová

1:2 6:4, 6:7 (4), 5:7

konec

Zpět na online

Statistiky:
Čas utkání: 3:05
3. set: 0:58
Bogdanová - Schmiedlová
3. set Utkání 3. set
Čas
0:58 3:05 0:58
Získané body celkem
38 120 121 45
Nejdelší série získaných bodů
3 9 7 6
Setboly
0 1 4 3
Mečboly
0 0 3 3
Vítězné údery *
0 0
Nevynucené chyby *
0 0
Úspěšnost na síti *
0 %
0 %
Statistiky na podání
Čas her při vlastním podání
0:20 1:03 1:13 0:23
Esa **
0 2 0 0
Dvojchyby **
0 0 5 0
Udržená podání
2 / 6
33 %
8 / 17
47 %
8 / 17
47 %
3 / 6
50 %
Odvrácené brejkboly
3 / 7
43 %
11 / 20
55 %
8 / 17
47 %
2 / 5
40 %
Body při vlastním podání
17 / 39
44 %
54 / 113
48 %
62 / 128
48 %
23 / 44
52 %
Body po 1. podání *
0 %
0 %
Body po 2. podání *
0 %
0 %
Úspěšnost 1. podání *
0 %
0 %
Úspěšnost 2. podání *
0 %
0 %
Průměrná rychlost 1. podání *
Průměrná rychlost 2. podání *
Nejrychlejší podání *
Statistiky na příjmu
Proměněné brejkboly
3 / 5
60 %
9 / 17
53 %
9 / 20
45 %
4 / 7
57 %
Body při soupeřově podání
21 / 44
48 %
66 / 128
52 %
59 / 113
52 %
22 / 39
56 %
Body po příjmu 1. podání *
0 %
0 %
Body po příjmu 2. podání *
0 %
0 %
Informace ke statistikám

** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.