Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

Flora Tallinn – Hapoel Beer Ševa

1:4

konec (0:2)

10.07.2018, 17:30 • A. Le Coq Arena, Tallinn • 1. předkolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 5.69 3.72 1.62 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

85. EZRA - 1:4

85

Hapoel Sheva právě vstřelil branku! Nyní můžeme už se stoprocentní jistotou tvrdit, že o vítězi dnešního utkání je rozhodnuto! Hapoel se vrhl do otevřené defenzivy Flory a nedostatku bránících hráčů soupeře využil parádně, když kapitán Melikson milimetrovým pasem nalezl v šestnáctce trestuhodně zapomenutého HENA EZRU, jenž nekompromisní dělovkou pod břevno prostřelil Tooma.

73

73. SAPPINEN - 1:3

73

Flora Tallinn vstřelila branku!
Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes patnáct minut a Flora se díky snížení na 1:3 dostává zpět do utkání. Exekuci pokutového kopu si vzal na starost útočník RAUNO SAPPINEN, který se s tím vůbec nepáral a tvrdou pumelicí pod horní tyč překonal k opačné tyči skákajícího Goreshe.

53

53. MAMAN - 0:3

53

Hapoel Sheva právě vstřelil branku! Nedáš – dostaneš, toto nepsané sportovní pravidlo opět zafungovalo. Domácí totiž před pár okamžiky nevyužili velkou příležitost ke snížení, o chvíli později naopak sami inkasovali, a dostali se tak do ještě větších potíží. Ben Bitton zasekl balon, díky čemuž se zbavil Salisteho, na jeho následný centr si před branku seběhl úplně osamocený HANAN MAMAN a z bezprostřední blízkosti zvýšil na 3:0.

36

36. TZEDEK - 0:2

36

Hapoel Sheva právě vstřelil branku! Obrovské chybu domácího obránce Salisteho fotbalisté Hapoelu trestají a necelých deset minut před odchodem do šaten se dostávají do dvoubrankového vedení! Pokutový kop na sebe vzal SHIR TZEDEK, který s přehledem poslal brankáře Tooma k opačné tyči a přesnou střelou upevnil náskok svého týmu.

18

18. SAHAR - 0:1

18

Hapoel Sheva právě vstřelil branku! Hapoel byl v dosavadním průběhu tohoto utkání jasně lepší a nyní přišla zasloužená odměna v podobě vedoucí branky! Ezra to udělal parádně, když šikovnou kolmicí našel ve vápně si nabíhajícího Meliksona, načež hostující kapitán zvedl hlavu a připravil stoprocentní tutovku pro BENA SAHARA, s jehož ranou do protipohybu nemohl marně přihlížející Toom nic dělat.

Flora Tallinn – Hapoel Beer Ševa

1:4

konec (0:2)

Zpět na online

Branky: 73. Sappinen (pen.) – 18. Sahar (Melikson), 36. Tzedek (pen.), 53. Maman (Bitton), 85. Ezra (Melikson)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:5. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:13.

Flora Tallinn: Toom – Kams (C), Vihmann, Lorenz, Saliste (57. Aloe) – Dmitrijev, Ainsalu – Alliku, Beglarišvili (71. Poom), Liivak (66. Guusev) – Sappinen
Náhradníci: Karofeld – Kuusk, Aloe, Šlein, Guusev, Poom, Sorga

Hapoel Beer Ševa: Goresh – B. Bitton, Tzedek, Taha, O. Bitton – Ezra, Einbinder, Kabha (48. Broun), Maman (61. Zrihan), Melikson (C) – Sahar (79. Pekhart)
Náhradníci: Anestis – A. Bitton, Zrihan, Broun, Scheimann, Elo, Pekhart

Rozhodčí: Erik Lambrechts – Thibaud Nijssen, Pieter Becquet (všichni Belgie)

Odveta: Beer Ševa - Flora 3:1