Menu

Fotbal

Přípravný zápas

Celtic Glasgow – Bohemians Praha 1905

0:1

konec (0:1)

30.06.2018, 15:00 • Huber Arena, Wels • Info o změnách stavu (David Suchý)

Tipsport: 1.78 3.53 3.89 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Bohemians 1905 si nakonec díky jediné brance Dominika Maška připisují vítězství, v rakouském Welsu dokázali přemoct slavný Celtic Glasgow. (16:54:20)

90

Konec zápasu.

46

Sestava Bohemians do druhé půle: Fryšták – Dostál, Bederka, Krch, Bartek – Záviška, Jindřišek, F. Hašek, Vodháněl – Nečas, Kabajev.

Sestava Celticu do druhé půle: Bain – Ralston, Compper, Simunović, Miller, Kouassi, Ntcham, Henderson, Allan, Johnston, Griffiths.

46

Začal druhý poločas.

45

První poločas skončil.

36

36. MAŠEK - 0:1

36

Bohemians právě vstřelili branku!
Český celek se dostává do vedení! Střelcem branky je DOMINIK MAŠEK.

Velice se omlouváme, nyní vás budeme informovat pouze o změnách stavu.

10

První obrovská šance zápasu! Celtic se prokombinoval až do šestnáctky, načež Hendry vypálil pouze do horní konstrukce.

9

Přenesení hry na levý okraj hrací plochy dokázal přečíst Dostál, jenž odvrátil míč do zámezí. Celek z Glasgow hodně rychle přišel o balón.

8

Klokani zůstali nastěhováni v těsně blízkosti pokutového území. Celtic to ale zkouší velice trpělivou rozehrávkou od vlastních obránců.

7

Reiter zřejmě prováhal ideální moment na zakončení, místo toho oslovil naběhnuvšího Dostála, který byl u balónu příliš pozdě.

6

Fryšták si dával s výkopem od své svatyně hodně načas. Nakonec se jeho kolegové prokombinovali až na druhou stranu hrací plochy.

5

Český celek vzorně napadá rozehrávku soupeře. Nyní to ale soupeři vyšlo celkem snadným způsobem, na zadní tyči se ale Hayesovi nepodařilo ideálně zakončit.

4

Poprvé se dostal k míči také brankář Gordon, který zvolil polovysokou rozehrávku do strany. Tam číhal zcela osamocený Hayes.

3

Od levé autové čáry se ujal autového vhazování Bartek, který si pro spolupráci vybral Juliše. Druhý jmenovaný okamžitě přešel polovinu hřiště.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hráči Bohemians, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Celtic Glasgow – Bohemians Praha 1905

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 36. Mašek

Celtic Glasgow: 1. poločas: Gordon – Hendry, Ajer, Tierney, Brown, McGregor, Christie, Hayes, Sinclair, Forrest, Edouard 2. poločas: Bain – Ralston, Compper, Simunović, Miller, Kouassi, Ntcham, Henderson, Allan, Johnston, Griffiths

Bohemians Praha 1905: 1. poločas: Fryšták – Dostál, Bederka, Šmíd (C), Bartek, Reiter, Švec, F. Hašek, Vaníček, Mašek, Juliš 2. poločas: Fryšták – Dostál, Bederka, Krch, Bartek – Záviška, Jindřišek, F. Hašek (88. Káš), Vodháněl – Nečas, Kabajev
Náhradníci: Kouba – Jindřišek, Záviška, Nečas, Krch, Vodháněl, Káš, Kabajev