Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Senegal – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

28.06.2018, 16:00 • Samara Arena (Samara) • Skupina H • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 4.81 3.84 1.79 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ze zápasu Senegalu s Kolumbií to je vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek čtvrtečního večera. (18:01:28)
Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 15:15.
Kolumbie se raduje z postupu do osmifinále! Senegal mohl jako poslední africký tým ještě postoupit, ale i Les Lions končí v základní skupině.

V prvním poločase se o největší pozdvižení postaral Sadio Mané, který byl podražen Sánchezem. Hlavní rozhodčí Milorad Mažić nejprve odpískal pokutový kop, ale po zhlédnutí videa ho poté sám odvolal. Velká rána pro Kolumbii přišla těsně po půlhodině hry, kdy musel trávník s nepříjemnou grimasou opustit James Rodríguez.

Ve druhé půli byli aktivnější Kolumbijci, ale Senegal dlouho držel nerozhodný výsledek, který by ho posouval do vyřazovací části. O jedinou branku se však postaral po rozehrávce rohového kopu Yerry Mina. V závěru se ještě africký celek pokoušel o zvrat, ale ten nepřišel a postup do osmifinále tak slaví z prvního místa Kolumbie, jako druzí postupují ze skupiny H Japonci.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Cuadrado ještě zkoušel z druhého doteku uvolnit do samostatného úniku Muriela, ale ten byl přistižen v ofsajdu. Následnou akci Senegalu ale dokázal ubránit val kolumbijského týmu před vápnem.

90+3

Senegalu se nedaří usadit v útoku. Teď se pokoušel zpracovat míč hlavou Diafra Sakho, ale balon odskočil jen vedle Ospinovy branky za brankovou čáru.

90+2

90+2. Na utkání byl přítomem i Carlos Valderrama, legendární kolumbijský záložník

90+2

David Ospina po faulu Sarra mohl rozehrávat téměř od vlastního vápna. Střídající Borja se pokoušel zdržet hru u rohového praporku, ale to se mu příliš dlouho nepovedlo.

90+1

Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.

90

Kolumbijci si hlídají jednobrankové vedení. Před vápnem ještě získal balon Cuadrado, ale ihned poté mu odskočil od těla a toho využil k obrannému zákroku Kalidou Koulibaly.

89

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Radamel Falcao, přichází Miguel Borja.

88

Johan Mojica měl před sebou prostor pro postup téměř až vápnu, ale rozmyslel si útok a raději přihrál do středu trávníku ke spoluhráčům.

87

Senegalci mohli rozehrávat po faulu Muriela na Gassamu. Dlouhý pas do vápna nakonec skončil jen na hranici šestnáctky, kde vládl ve vzduchu Yerry Mina.

86

Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází M'Baye Niang, přichází Diafra Sakho.

86

Už už to vypadalo, že by se Mané mohl dostat do zakončení před Ospinou, ale předcházel tomu faul liverpoolského útočníka. Hlavní rozhodčí správně přerušil hru ve prospěch Kolumbie.

85

Luis Muriel bojoval proti dvěma obráncům, dlouho držel balon pod kontrolou, ale nakonec byl odpískán útočný faul Sánchezovi.

84

Kolumbijci jsou v posledních minutách pod tlakem a vůbec se jim nedaří držet balon dál od vlastní branky. Teď si ale na Sarrův náběh počíhal Mojica.

83

Střídání v týmu Kolumbie: ze hřiště odchází Mateus Uribe, přichází Jefferson Lerma.

Senegal – Kolumbie A

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 74. Y. Mina (Quintero)

Karty:   51. Niang (SNG) – 45. Mojica (CLM)

Držení míče: 44 % : 56 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 4:1. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 15:15.

Senegal: K. N'Diaye – Gassama, Sané, Koulibaly, Sabaly (74. Wagué) – Sarr, Kouyaté (C), Gueye, Mané – Baldé (80. Mou. Konaté), Niang (86. D. Sakho).
Náhradníci: Diallo, A. Gomis – M'Bengue, Mbodji, M. Sow, Diouf, N'Doye, A. N'Diaye, Mou. Konaté, D. Sakho, Ndiaye, Wagué.

Kolumbie A: Ospina – Arias, D. Sánchez, Y. Mina, Mojica – Uribe (83. Lerma), Ca. Sánchez – J. Cuadrado, Quintero, James Rodríguez (31. Muriel) – Falcao (C) (89. Borja).
Náhradníci: C. Vargas, J. F. Cuadrado – C. Zapata, Murillo, Barrios, Bacca, Muriel, Lerma, F. Díaz, Borja, Izquierdo.

Rozhodčí: Mažić – Ristić, Djurdjević (vš. SRB)