Menu

Fotbal

Mistrovství světa

Belgie – Tunisko

5:2

konec (3:1)

23.06.2018, 14:00 • Otkrytie Arena (Moskva) • Skupina G • Vendula Zdražilová

Tipsport: 1.38 4.9 9.96 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

90+3. Vahbí CHAZRÍ - 5:2

90+3

Tunisko právě vstřelilo branku!
Ne, brankové hody zápasu nekončí. VAHBÍ CHAZRÍ před malým vápnem vystřelil a míč umístil za Courtoisova záda – 5:2. Dochází tak už jen ke korekci stavu, ale i z tohoto gólu se Tunisané velmi radovali.

90+2

Neuvěřitelné, co za krátkou dobu pobytu na trávníku, dokáže Michy Batshuayi. Ten opět vyslal nebezpečnou střelu, na jejímž konci byl další zákrok Farúka bin Mustafy.

90

90. Michy BATSHUAYI - 5:1

90

Belgie právě vstřelila branku!
Tak se MICHY BATSHUAYI konečně dočkal. Youri Tielemans mu poslal balón, který si prvně jmenovaný sklepl a poté ve skluzu dokázal trefit míč ke vzdálenější tyči – 5:1. Nutno podotknout, že Michy Batshuayi si gól opravdu zasloužil.

86

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Youri Tielemans.

81

81. Batshuayiovi dnes není přáno. V krátkém sledu spálil třetí tutovku.

81

Yannick Ferreira-Carrasco nebyl v ofsajdu, dostal se na levou stranu a pokusil se uvolnit De Bruyneho. Ten poslal míč na agilního Michyho Batshuayie, který z voleje trefil přímo bin Mustafu!

80

80. Dorážka Michyho Batshuayie z bezprostřední blízkosti skončila na břevně.

80

Michy Batshuayi byl opět ve velké šanci, zblízka ovšem orazítkoval břevno tuniské branky po tom, co Farúk bin Mustafá vyrazil míč před sebe. Během krátkého pobytu na hřišti toho už stihl opravdu hodně.

76

76. Batshuayi zakončoval po kličce brankáři do prázdné brány. Gól mu ale sebral obránce Jasín María.

76

Neuvěřitelné! Michy Batshuayi už se do zakončení dostal a z levé strany po tom, co obešel bin Mustafu, mířil mezi tři tyče, ale fantasticky dokázal před brankovou čárou zasáhnout Jasín Maríá.

68

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Eden Hazard, přichází Michy Batshuayi.

59

Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Fardžaní Sasí, přichází Najím Slití.

59

Střídání v týmu Belgie: ze hřiště odchází Romelu Lukaku, přichází Marouane Fellaini.

51

51. Eden HAZARD - 4:1

51

Belgie právě vstřelila branku!
Další povedená akce a druhý gól pro EDENA HAZARDA. Toho vysunul přihrávkou Toby Alderweireld. Prvně jmenovaný si pak před bin Mustafou sklepl míč a obešel ho a i když před ním byli dva hráči Tuniska, jeho zakončení do prázdné brány nezabránili – 4:1.

45+3

45+3. Romelu LUKAKU - 3:1

45+3

Belgie právě vstřelila branku!
To ho ale nemuselo vůbec mrzet. Thomas Meunier mu poslal míč skrz obranu Tuniska a ROMELU LUKAKU se pak vysunul a zakončoval pravačkou. Bin Mustafu prostřelil nad jeho rukou a balón svou střelou poslal za jeho záda – 3:1.

45+3

45+3. Lukaku před prázdnou bránou nedosáhl na přihrávku De Bruyneho.

45+3

Nádherná akce Belgie. Kevin De Bruyne unikal po pravé straně a uvnitř pokutového území zvolil místo střely přihrávku na nabíhajícího Lukakua, ten ale na míč nedosáhl.

41

Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Síám bin Júsif, přichází Yohan Binaluání.

41

Síám bin Júsif končí v tomto utkání stejně jako jeho spoluhráč Dylan Bronn a je odnášen na nosítkách. Tunisané si tak vybírají opravdovou smůlu.

29

29. Tunisané ztratili pod tlakem míč a po přiťuknutí Lukaka pálil Witsel. Jeho střela byla sražena obráncem na roh.

29

Axel Witsel byl dalším hráčem Belgie, který se dostal do dobrého zakončení, ale jeho ránu letící vzduchem srazil obránce Tuniska nad bránu. Belgie bude zahrávat rohový kop.

24

Střídání v týmu Tunisko: ze hřiště odchází Dylan Bronn, přichází Hamdí Naggúz.

23

Je to tak, Dylan Bronn opouští hřiště v nefotbalové pozici, a sice na nosítkách. Nevypadá to s ním, vzhledem k jeho grimasám v obličeji, vůbec dobře. Snad bude v pořádku.

18

18. Dylan BRONN - 2:1

18

Tunisko právě vstřelilo branku!
Ale pozor, Tunisko je zpět ve hře. Z levé strany zahrával volný přímý kop Vahbí Chazrí a DYLAN BRONN si dobře naskočil uvnitř vápna a poté hlavou poslal balón mezi tři tyče – 3:0.

16

16. Romelu LUKAKU - 2:0

16

Belgie právě vstřelila branku!
Belgičané jdou do dvoubrankového náskoku. Uprostřed hřiště sebral balón Mertens a poté ho poslal směrem před branku Tuniska, kde si ho převzal ROMELU LUKAKU a svou střelou uvnitř pokutového území trefuje míč k bližší tyči – 2:0.

14

14. Chazrí si nedovolený zákrok Vertonghena na svou osobu nevykoledoval. Žlutou kartu za protesty naopak vyfasoval Sasí.

14

Sasí inkasuje žlutou kartu za nesportovní chování. Po pádu Vahbího Chazrího v pokutovém území se Tunisané dožadovali penalty a Sasí zřejmě něco ostřejšího řekl směrem k rozhodčímu.

13

Další obrovská šance Belgie a v ní Eden Hazard. Ten ale svou střelu mezi tři tyče neposlal. Farúk bin Mustafá si pak v pohodě sebral balón a odkopne ho od své branky.

6

6. Eden HAZARD - 1:0

6

Belgie právě vstřelila branku!
Sám faulovaný EDEN HAZARD si postavil míč na značku pokutového kopu a poté s přehledem zakončil k pravé tyči z pohledu bin Mustafy a jeho tým jde do vedení už v sedmé minutě utkání.

6

6. Penaltová situace.

6

Nakonec to bylo už uvnitř pokutového území a Belgie bude kopat pokutový kop!

5

Eden Hazard unikal obraně Tuniska, dostal přihrávku od Mertense a byl sražen k zemi. Sudí si šel prohlédnout video, zda nešlo o zákrok v pokutovém území!

3

Lukaku si nabíhal takřka sám až před Mustafu, ale nakonec brankář Tuniska zakročil a sebral mu míč přímo z kopačku. Belgie byla v úvodu utkání ve velké šanci.

Belgie – Tunisko

5:2

konec (3:1)

Zpět na online

Branky: 6. E. Hazard (pen.), 16. R. Lukaku (D. Mertens), 45+3. R. Lukaku (Meunier), 51. E. Hazard (Alderweireld), 90. Batshuayi (Tielemans) – 18. Bronn (Chazrí), 90+3. Chazrí (Naggúz)

Karty:   14. Sasí (TUN)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 12:5. Střely mimo: 8:6. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 12:13.

Belgie: Courtois – Alderweireld, Boyata, Vertonghen – Meunier, De Bruyne, Witsel, Ferreira-Carrasco – D. Mertens (86. Tielemans), R. Lukaku (59. Fellaini), E. Hazard (C) (68. Batshuayi).
Náhradníci: Mignolet, Casteels – Vermaelen, Kompany, Fellaini, T. Hazard, Tielemans, Januzaj, M. Dembélé, Batshuayi, Chadli, Dendoncker.

Tunisko: bin Mustafá – Bronn (24. Naggúz), S. bin Júsif (41. Binaluání), Maríá, Maalúl – Chauí, Schirí, Sasí (59. Slití) – F. bin Júsif, Chazrí (C), Badrí.
Náhradníci: A. Maslúsí, Hasan – Binaluání, Haddadí, Baduí, bin Amúr, Chalíl, Srarfí, Chalífa, Čaalalí, Naggúz, Slití.

Rozhodčí: Jair Marrufo – Corey Rockwell (oba USA), Juan Zumba (Salvador)

Diváci: 44 190