Menu

Volejbal

World Tour 4* – Ostrava (ženy)

Hermannová, Sluková – Davidovová, Ščipkovová

2:0

konec (21:17, 21:17)

22.06.2018, 15:55 • Play-off • Vít Schück (@VitSchuck)

21:17

Češky jsou v osmifinále! Sluková tentokrát poslala podání na Davidovovou, která mohla následně smečovat z ideální pozice, ale míč napálila jen do bloku Hermannové.

20:17

Tři mečboly! Sluková našla servisem místo ve středu pole mezi oběma Ukrajinkami.

14:11

Náskok českých reprezentantek stoupá. Sluková zasáhla v poli proti lehkému útoku, následně sama ukončila výměnu krátkým úderem za pásku. Ukrajinky si berou oddechový čas.

12:9

Tlak českého páru pokračuje. Markéta Sluková přitvrdila na servisu, následně se v útoku neprosadila Davidovová a na druhou přes mohla ukončit výměnu Hermannová. Je tady technický oddechový čas.

21:17

První sada míří na konto českých reprezentantek. Valentyna Davidovová našla servisem Hermannovou, která už druhou možnost na ukončení sady zvládla tvrdou smečí po lajně.

20:17

A další snížení. Druhý setbol odvrátila Hermannová nepřesným útokem diagonálně do autu. Češky si ještě v koncovce berou oddechový čas.

20:15

Pět setbolů pro českou dvojici. Po servisu Ščipkovové se nehrálo, míč skončil v síti.

13:8

České duo stále v luxusním vedení. Sluková s přehledem smečovala do dlouhé diagonály. Následuje technický oddechový čas.

5:1

Barbora Hermannová na servisu. Sluková zasáhla v poli proti útoku Ščipkovové. Následně sama umístila míč jen do obrany v poli, Davidovová ale ani druhou šanci nevyužila a Ukrajinky si berou oddechový čas.

Hermannová, Sluková – Davidovová, Ščipkovová

2:0

konec (21:17, 21:17)

Zpět na online