Menu

Fotbal

Přípravný zápas

FC Zbrojovka Brno – ŠK Slovan Bratislava

2:1

konec (1:0)

20.06.2018, 16:30 • Zastávka • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.23 3.37 2.0 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

88

Po dlouhém čekání Nono posunul míč van Haarenovi, který z nějakých jednadvaceti metrů velmi dobře mířil pod horní tyč, nicméně Halouska tuto střelu parádním zákrokem vytěsnil.

77

Cmiljanič si před Chylou navedl míč na pravačku a dostal se do vápna, kde narazil Hološkovi. Ten sice překonal Halousku, ale gól kvůli ofsajdu neplatí.

76

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Musefiu Ashiru, přichází Ondřej Vintr.

73

73. Dan JAMBOR - 2:1

73

Brno právě vstřelilo branku!
Brněnský tým se vrací do vedení! Marek Vintr dostal míč na prsa a přesnou přihrávkou za obranu uvolnil nabíhajícího DANA JAMBORA, který napravil předchozí spálenou šanci a z otočky elegantně prohodil brankáře Greifa.

69

Hned vzápětí zahrozilo i na druhé straně! Boris Cmiljanič si navedl balón na osu hřiště a z dobrých třiceti metrů napálil břevno brněnské brány!

68

Ashiru se dostal k prudké střele z levého kraje pokutového území. Po dobrém zákroku Greifa Marek Vintr ještě připravil dorážku pro Jambora, který z vynikající šance vysoko přestřelil!

55

Díry v brněnské obraně se snažil využít Filip Hološko, nicméně se mu nepodařilo prohodit vybíhajícího gólmana, který jeho střelu z pravé strany do sítě nepustil.

54

54. Aleksandar ČAVRIČ - 1:1

54

Slovan Bratislava právě vstřelil branku!
Slovenský tým vyrovnává na 1:1! Míč si na penaltový bod postavil ALEKSANDAR ČAVRIČ, jenž zvolil ze svého pohledu střelu do pravé strany a pokořil Halousku, který se lehce pohnul k nesprávné tyči.

54

Jeden z hostů přihrál z levé strany do vápna, kde evidentně fauloval Kryštůfek a je z toho pokutový kop pro Slovan!

30

Jelikož se jedná o přípravné utkání, tak Slovan poslal za vyloučeného hráče na hřiště náhradu. S dvacítkou dorazil Ricky van Haaren.

29

Ibrahim Rabiu neudržel nervy na uzdě a vystartoval po Krejčím, který jej předtím fauloval. Hlavní sudí byl nekompromisní a nigerijský záložník od něj vyfasoval rovnou červenou kartu!

28

28. Michal ŠKODA - 1:0

28

Brno právě vstřelilo branku!
Převážně bránící Zbrojovka se dostává do vedení! Ondřej Sukup dostal míč na levou stranu a z hloubi pole precizně odcentroval na MICHALA ŠKODU, jehož hlavičkový pokus se zastavil až v síti za zády brankáře Šully.

27

Jurij Medveděv není po předchozím nedovoleném zákroku zdravotně stoprocentně v pořádku, a tak ho na hřišti nahrazuje Adam Laczkó.

23

Hlavní sudí přešel zákrok na domácího hráče u středového kruhu. Z toho resultoval samostatný brejk Scheta, jenž zprava mířil k vzdálenější tyči, ale branku opět netrefil.

FC Zbrojovka Brno – ŠK Slovan Bratislava

2:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 28. Škoda, 73. Jambor – 54. Čavrič (pen.)

Karty:   29. Rabiu (SBA)

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Šural, Pavlík, Vraštil, Sukup – Krejčí – Přichystal, Kříž, Lutonský – Škoda, Zikl.
Náhradníci: II. poločas: Halouska – Chyla, Gáč, Kryštůfek, Gomes – Jambor, Pilík, Sedlák, M. Vintr, Ashiru (76. O. Vintr) – Růsek

ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Medveděv (27. Laczkó), Bajrič, Božikov, Suchockij – Holman, de Kamps, Rabiu (30. van Haaren) – Schet, Šporar, Moha.
Náhradníci: II. poločas: Greif – Laczkó, Saláta, Rundič, Kozlovský – van Haaren, Nono, Damnjanovič – Čavrič, Hološko, Cmiljanič.

Rozhodčí: Marek – Pelikán, Polák

Diváci: 450