Menu

Volejbal

Evropská liga žen

Bulharsko – Maďarsko

3:0

konec (25:12, 27:25, 25:14)

15.06.2018, 20:00 • László Papp Budapest Sports Arena, Budapešť, Maďarsko • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.21 4.42 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:14

Je konec! Dimitrovová z pipu sice bod nedala, ale poté už smečovala Dekanyiová jen do vysokého bulharského bloku a finálový zápas končí.

24:13

Jedenáct mečbolů pro Bulharky! Smečí ještě Dimitrovová neuspěla, ale poté se míč vrátil na pásku, kde byla připravená Todorovová.

12:3

Náskok Bulharek narůstá. Pinterová se dotkla sítě a už to je o devět bodů. Maďarsko si bere oddechový čas.

4:0

Maďarky jsou ještě otřeseny z koncovky druhé sady. Bodovku s lehkostí proměnila Karakaševová a trenér Maďarska reaguje oddechovým časem.

27:25

Středem sítě Nagyová neuspěla, ale výměny ještě pokračovala. Ani Čauševová rozehru neukončila, ale celou sadu zakončila nečistá nahrávka Bleicherové.

26:25

První setbol také pro Bulharky. Sandorová smečovala z hlavního kůlu jen do dvojbloku v čele s kapitánkou Rusevovou.

24:25

Nasja Dimitrovová na podání. Maďarky byly ve velkým problémech po přihrávce, ale Karakaševová vyhodila bodovku znovu daleko do autu.

23:24

Po servisu Réky Szedmákové útočila za bulharskou reprezentaci Karakaševová jen do autu. Domácí mají setbol.

23:23

Szedmáková na podání. Nasja Dimitrovová dostala mizernou nahrávku a už míč nedokázala dostat přes pásku. Také Bulharky si berou oddechový čas.

23:21

A už to je o dva body. Ani útok Sandorové z pipu se do kurtu nevešel. Maďarsko si bere oddechový čas.

19:19

Po servisu Rusevové mohla útočit Szakmáryová. Ta ale bod nedala a to potrestala smečí po lajně Dimitrovová. Balon tečován nebyl. Další přezkoumání videem si vybral také trenér Bulharska a to prozradilo čistý úder do autu. Srovnáno.

18:18

Maďarky nedokázaly přesně přihrát a z toho vznikla i chyba Szakmáryové na útoku. Po třech bodech v řadě bulharský celek srovnává krok. Domácí si berou oddechový čas.

15:18

Bleicherová se vrátila do hry a hned šla na servis. Dimitrovová narazila útokem na blok Szedmákové a Bulharky si musí brát oddechový čas.

25:12

Szedmáková za koncovou lajnou. Po další delší výměně se opět mohly radovat ze snížení domácí, ale svou bodovku Sandorová nevyužila a poté už ukončila první sadu útokem do vzdálenějšího rohu Karakaševová.

24:11

Nagyová pokračuje na podání. Teď už se ale radují Bulharky z celé série setbolů. Smečí do dlouhé diagonály se prosadila Karakaševová.

12:3

A právě Karakaševová je na podání. Další bodovku se nepodařilo proměnit Čauševové, ale poté maďarská nahrávačka nečistě zasáhla míč. Oddechový čas pro Maďarsko.

7:2

Lora Kitipovová pokračovala na podání. Útok Szakmáryové zastavil vysoký bulharský blok a maďarský trenér si musí velmi brzy brát oddechový čas.

Bulharsko – Maďarsko

3:0

konec (25:12, 27:25, 25:14)

Zpět na online

Bulharsko: Kitipovová, Barakovová – G. Dimitrovová, Karakaševová, Milanovová – N. Dimitrovová, Grigorovová, M. Todorovová, Rusevová (C), Sajkovová – Kracevová, Čauševová – Petrovová, Ž. Todorovová Trenér: Ivan Petkov

Maďarsko: Tálasová, Bleicherová – Szakmáryová, Sandorová (C), Dekanyová, Szucsová – Nagyová, Pekaríková, Pinterová – Szedmáková, Villámová, Némethová – Molcsányiová, Leková Trenér: Jan Jose de Brandt

Rozhodčí: Nurper Ozbar (TUR) – Bogdan Laurentiu Stoica (ROM)