Menu

Fotbal

Mezinárodní přípravné zápasy

Chorvatsko – Senegal

2:1

konec (0:0)

08.06.2018, 18:00 • Stadion Gradski vrt, Osijek • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.57 3.75 7.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se budu zase někdy příště těšit na počtenou. (20:08:59)
Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 11:17.
Je dobojováno, Chorvatsko nakonec poráží Senegal poměrem 2:1. První poločas příliš atraktivní podívanou nenabídl, domácí sice byli častěji na balonu, více příležitostí si ale vypracoval Senegal. Právě Lvi se po přestávce ujali vedení, když se prosadil Ismaïla Sarr. Inkasovaná branka ale Vatreni paradoxně nastartovala, o patnáct minut později z přímého kopu srovnal Ivan Perišić. Poté svěřenci Zlatka Daliće už naplno převzali zápasové otěže a v osmasedmdesáté minutě se zásluhou Andreje Kramariće poprvé ujali vedení. K tomu, aby utkání skončilo remízou, nakonec moc nescházelo, Maného přímý kop ale s vypětím všech sil zneškodnil střídající gólman Kalinić a Saného pumelici scházely decimetry.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Sabaly posunul míč k Baldému Diaovi, který spíše měl ihned centrovat, místo toho si ale dovolil ještě jednu kličku navíc, což byla přesně voda na mlýn pro Jedvaje. Domácí budou odkopávat od vlastní svatyně.

90+3

Vedran Ćorluka si při bránění předchozí situace sám ublížil. Na trávník jsou proto přivolání domácí zdravotníci, kteří odvádí zkušeného chorvatského stopera za postranní čáru. Snad bude vše v pořádku.

90+2

Nyní se to hostům málem podařilo. Sadio Mané pláchl Strinićovi, zvedl hlavu a nalezl z druhé vlny si sbíhajícího N'Doyeho, do jeho rány ale obětavě padl Vedran Ćorluka.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se bude nastavovat pět minut. Povede se Senegalcům vyrovnat?

89

Ivan Perišić opět zapnul své turbo, nechal za sebou Gassamu a odcentroval přesně do běhu Modrićovi. Ten měl spoustu času na zakončení, rozhodl se ovšem pálit z první, což nebyla ideální varianta.

88

Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází Gueye, přichází N'Doye.

87

Málem bylo znovu srovnáno! Idrissa Gueye dlouhým balonem našel vytáhlého Mbodjiho, který vyhrál hlavičkový souboj a připravil střeleckou pozici pro Saného, tomu ale k zasažení horního růžku chorvatské branky chyběly decimetry.

86

Žlutou kartu dostává Kovačić (Chorvatsko).

86

Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází Sakho, přichází Sow.

85

Ivan Perišić si narazil s Modrićem a poté poslal balon ke Kramarićovi. Ten se pokoušel zamotat hlavu bránícímu Sabalymu, spíše se ale utopil ve vlastních kličkách.

84

K nedovolenému zákroku nyní došlo na opačné straně, Kovačić fauloval Maného. Exekuce přímého kopu z velmi nadějné pozice se ujal právě senegalský kapitán, Lovre Kalinić ale předvedl dech beroucí zákrok a vytěsnil balon na břevno.

83

Luka Modrić získal pro Chorvatsko další standardní situaci, kterou ihned bleskově rozehrál. Jeho skákavý pas za obranu soupeře směřoval ke Kalinićovi, včasným výběhem se ale stihl prezentovat Diallo.

82

Střídání v týmu Senegal: ze hřiště odchází Koulibaly, přichází Mbodji.

81

Na dnešní utkání si našlo cestu 15 998 diváků.

80

Mame Biram Diouf ve snaze získat míč do své moci poněkud zbytečně dohrál rozehrávajícího brankáře Kaliniće. I když jde pouze o přátelské utkání, na hráčích Senegalu je vidět velká snaha a v posledních minutách také frustrace.

Chorvatsko – Senegal

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 63. Perišić, 78. Kramarić – 48. Sarr

Karty:   86. Kovačić (CRO) – 35. Koulibaly (SNG), 61. Sakho (SNG), 66. N'Diaye (SNG), 67. Sané (SNG), 67. Mané (SNG)

Držení míče: 65 % : 35 %.
Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 1:6. Fauly: 11:17.

Chorvatsko: Subašić (67. L. Kalinić) – Vida, Lovren (46. Jedvaj), Ćorluka, Strinić – Rakitić (65. Kovačić), Badelj (46. Kramarić) – Rebić (62. Brozović), Modrić (C), Perišić – Mandžukić (46. N. Kalinić)
Náhradníci: Livaković, Kalinić – Vrsaljko, Jedvaj, Ćaleta-Car, Pivarić, Kovačić, Brozović, Bradarić, Kramarić, Kalinić, Pjaca

Senegal: Diallo – Gassama, Sané, Koulibaly (82. Mbodji), Sabaly – A. N'Diaye (75. Ndiaye), Gueye (88. N'Doye) – Niang (64. Baldé Diao), Mané (C), Sarr (75. Diouf) – Sakho (86. Sow)
Náhradníci: K. N'Diaye, Gomis – Mbodji, Ciss, Wagué, Kouyaté, N'Doye, Ndiaye, Sow, Diouf, Konaté, Baldé Diao

Rozhodčí: Adam Farkas – Balasz Buzas, Balasz Szert (všichni Maďarsko)

Diváci: 15 998