Menu

Fotbal

Juniorská liga – O titul

FK Příbram – MFK Karviná

5:1

konec (1:1)

29.05.2018, 14:00 • Na Litavce, Příbram • 6. kolo • Matěj Vybíral (@Matavyb)

Tipsport: 1.8 3.8 3.02 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

89. PECKA - 5:1

89

Příbram právě vstřelila branku!
Středočeši se ještě dočkali páté branky! Opět sehráli výtečně rychlý protiútok. Do vápna sice míč nedostali, ale odražený balon z první parádně napálil TOMÁŠ PECKA! Technicky obstřelil clonícího hráče a míč zapadl k pravé tyči.

71

71. KVĚT - 4:1

71

Příbram právě vstřelila branku!
A pozor, hned vzápětí je tu další branka pro domácí a je rozhodnuto! Při rychlém protiútoku si Květ vyměnil míč s Peckou a rázem byl v dobré pozici, ze které ROMAN KVĚT zamířil přesně k pravé tyči!

70

70. PRŮCHA - 3:1

70

Příbram právě vstřelila branku!
Po pěkné kombinaci domácích následovala tečovaná střela nad a rohový kop, po něm už Středočeši nejspíš rozhodují! Vysoká přihrávka z levé strany propadla k PETRU PRŮCHOVI, který propálil dělovkou Ciupu, zamířil k zadní tyči.

65

65. PRŮCHA - 2:1

65

Příbram právě vstřelila branku!
Kočí lapil centr z levé strany a rozjel rychlou akci, po které Středočeši skórují! Přihrávka z brankové čáry našla volného PETRA PRŮCHU, který z první z těžké pozice dokázal překonat Ciupu a vrací Příbrami zpět vedení.

25

25. PUTYERA - 1:1

25

Karviná právě vstřelila branku!
Z nenápadné akce je srovnáno! Centr z pravé strany propadl přesně k OLIVERU PUTYEROVI, jeden z obránců míč podskočil, první pokus karvinského útočníka ještě vychytal Kočí, ale na dorážku zblízka už nedosáhl. Příbramská obrana nyní zaspala.

2

2. JANUŠKA - 1:0

2

Příbram právě vstřelila branku!
Rychlá akce domácích, kteří jdou do bleskového vedení! Karviná propadla ve středu hřiště, Středočeši sehráli kombinaci na levou stranu na JIŘÍHO JANUŠKU a ten už neměl problém prostřelit Ciupu ranou na přední tyč.

FK Příbram – MFK Karviná

5:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Januška, 65. Průcha, 70. Průcha, 71. Květ, 89. Pecka – 25. Putyera

FK Příbram: Kočí – Petrlík, Květ, Soldát, Jelínek, Kilián, Ric (C) (67. Ptáček), Průcha (81. Sirotek), Hloušek (67. Pecka), Puchmertl, Januška
Náhradníci: Beran, Pecka, Sirotek, Ptáček

MFK Karviná: Ciupa – Bernatík, Coma, Egri, Giľák, Gros, Jurovec (46. Zielina), Moskál (C), Putyera, Řapek (46. Szotkowski), Sembol
Náhradníci: Szotkowski, Zielina

Rozhodčí: Matějček – Kubec, Myška