Menu

Fotbal

Juniorská liga – O umístění

FK Jablonec – SK Sigma Olomouc

2:3

konec (1:1)

28.05.2018, 14:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • 9. kolo • Matěj Vybíral (@Matavyb)

Tipsport: 1.6 4.0 3.64 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

85

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Raab, přichází Klemsa.

84

Raab se protlačil k hlavičce, míč tlačil k levé tyči, ale Richter se výborně přesunul a zasáhl!

81

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Hlůže, přichází Breda.

75

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Vybíral, přichází Macháček.

74

74. RAAB - 2:3

74

Olomouc právě vstřelila branku!
Z ničeho nic přidávají hosté třetí a možná rozhodující branku! Jablonec zmatkoval v obraně a nechal naprosto vykoupat svého brankáře Richtera. Obránci nezvládli odkopnout míč a Jan Kotouč dokázal přihrát před prázdnou branku LUKÁŠI RAABOVI, který už měl jednoduchou pozici.

69

Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Maqastena, přichází Štěpánek.

68

Střídání v týmu SK Sigma Olomouc: ze hřiště odchází Nízký, přichází Aujenský.

65

Jan Díl se prokličkoval přes dva obránce až před branku, ale jeho pokus bodlem zblízka skvěle vychytal Hruška!

59

59.

59

Znovu Daniel Grečmal! Dostal se do situace jeden na jednoho, obešel obránce a z úhlu sice prostřelil Richtera, ale branku netrefil.

56

56. GREČMAL - 2:2

56

Olomouc právě vstřelila branku!
Nyní už se DANIEL GREČMAL dočkal! Michal Galus ho našel krásným centrem z levé strany a olomouckému hráči nečinilo žádný problém zblízka hlavou bleskurychle srovnat.

55

Žlutou kartu dostává Schön (FK Jablonec).

54

Hned mohlo být srovnáno! Grečmal se dostal až před brankáře, kterého obstřelil, ale na brankové čáře ho zastavil spoluhráč. Ovšem poté zahrozil i Jablonec, avšak Janu Dílovi scházely k míči centimetry.

52

52. HLŮŽE - 2:1

52

Jablonec právě vstřelil branku!
Tentokrát přímý kop rozehrál NICOLAS HLŮŽE a trefil se parádně! Přes zeď zamířil k bližší tyči a Hruška na míč nedosáhl, Severočeši tak obracejí skóre – 2:1!

49

49.

49

Jablonec se dostal do přečíslení, které sehrál na hranici vápna na Landfelda, jenž neváhal a ostře pálil, míč zastavilo až břevno! Následně byl domácí hráč faulován a Severočeši rozehrají přímý kop kousek za vápnem.

43

43. Maqastena (JAB)

43

Pěkně sehraná akce Jablonce, Zezulka se přiřítil do vápna, z jeho pasu ještě nic nebylo, ale o malou chvilku později přes obránce zblízka vypálil Maqastena, o kousek přestřelil!

39

Byl to nejspíše Grečmal, kdo se prokličkoval do vápna, ale následně nevyslal přesný pas. Poté zahrozili domácí, míč se dostal na pravou stranu k Janu Dílovi, který je dnes velmi aktivní a opět ostře vypálil, Richter předvedl další skvělý zákrok a rukama vyrazil na roh.

36

36. Díl (JAB)

36

Díl rozehrál přímý kop z pravé strany, z dálky obstřelil zeď a mířil k přední tyči, Hruška se výborně přesunul a vytěsnil míč na roh!

34

Další zajímavá šance Olomouce, Grečmal obdržel vysoký pas na pravou stranu, míč si dobře zpracoval a následně ostře vypálil, ráně scházela přesnost.

31

31. DÍL - 1:1

31

Jablonec právě vstřelil branku!
A je srovnáno! JAN DÍL se na levé straně zbavil protihráče a poté po zemi z pětadvaceti metrů nečekaně vypálil, brankář Hruška se ke své pravé tyči natahoval marně.

23

Žlutou kartu dostává Hajdo (FK Jablonec).

22

Šance i na druhé straně! Kamas se dostal k odraženému míči a tvrdou ránou zamířil těsně nad břevno, ovšem pokus byl ještě tečovaný, roh pro hosty.

20

Jablonec hned mohl odpovědět, Jan Díl se dostal k nebezpečnému zakončení, když se protlačil až před Hrušku, ale přestřelil!

19

19. KOTOUČ - 0:1

19

Olomouc právě vstřelila branku!
Z rohového kopu se hosté dostávají do vedení! Nepříliš povedený roh našel na malém vápně naprosto volného JANA KOTOUČE, který dokázal skákavý míč z první pravačkou uklidit do sítě.

FK Jablonec – SK Sigma Olomouc

2:3

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 31. Díl, 52. Hlůže – 19. Kotouč, 56. Grečmal, 74. Raab

Karty:   23. Hajdo (JAB), 55. Schön (JAB)

FK Jablonec: Richter – Petržilka, Díl, Hlůže (81. Breda), Schön, Kozák, Kebísek (C), Landfeld, Zezulka, Hajdo, Maqastena (69. Štěpánek)
Náhradníci: Vajner, Benda, Kratochvíla, Smíšek, Breda, Štěpánek

SK Sigma Olomouc: Hruška – David, Kodeš, Kotouč (C), Sláma, Nízký (68. Aujeský), Vybíral (75. Macháček), Grečmal, Raab (85. Klemsa), Galus, Kamas
Náhradníci: Čech, Klemsa, Macháček, Aujenský, Nemček

Rozhodčí: Ginzel – Kříž, Novák