Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

MFK Vyškov – SK Spartak Hulín

2:4

konec (1:1)

26.05.2018, 17:00 • 27. kolo • Adam Dořák

Tipsport: 1.85 3.5 3.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

87

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Autorem branky je DANIEL PŘEROVSKÝ, který ihned dostal míč do otevřené obrany Hulína a dokázal se prosadit proti jednomu obránci a následně uklidit střelu míč do branky.

82

82. ROŽEK - 1:4

82

Hulín právě vstřelil branku!
Po zisku míče se Hulín dostal opět do kombinace a měl hodně prostoru v obraně Vyškova. VIKTOR ROŽEK pak dostal míč a byl úplně sám před brankou a svou branku vyšperkoval ještě tím, že míč poslal pod nohy brankáře Machalického.

78

78. ŠROM - 1:3

78

Hulín právě vstřelil branku!
No a Hulín přidává třetí branku, kdy využili volného prostoru na levé straně, kde hráči přenesli hru. Potvrzující a pravděpodobně vítěznou branku dává MICHAL ŠROM.

67

67. HRADIL - 1:2

67

Hulín právě vstřelil branku!
Chyba Vyškova na půlce hřiště a přečíslení Hulína. Na jejím konci je ERIK HRADIL, který zamířil přízemní střelou přesně k levé tyči.

43

43. VYSKOČIL - 1:1

43

Hulín právě vstřelil branku!
A jako blesk z čistého nebe, je tu vyrovnávací branka Hulína, který doposud neměl velké šance směrem na branku. Ondřejka z levé strany poslal míč na střed pokutového území, odkud se míč dostal následně k pravé tyči, kde v běhu zakončoval MARTIN VYSKOČIL.

2

2. TOURE - 1:0

2

MFK Vyškov právě vstřelil branku!
Vyškov zahrával standardní situaci z levé strany a míč propadl před branku, kde šikovně dorazil míč do branky SEKOU CHEICK TOURE.

MFK Vyškov – SK Spartak Hulín

2:4

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 2. Toure, 87. Přerovský – 43. Vyskočil, 67. Hradil, 78. Šrom, 82. Rožek

MFK Vyškov: Machalický – Kuncl (50. Praks), Toure, Tijani, Novotný (58. Studený) – Jeřábek (C), Lahodný, Matocha (80. Fialka), Schneider, Přerovský – Pospíšil.
Náhradníci: Sova – Němeček, Praks, Fialka, Studený

SK Spartak Hulín: Dostál – Oulehla, Ondřejka (54. Rožek), Tureček (83. Minář), Dvořáček (C), Šrom, Martin Vyskočil, Josl, Malenovský, Michal Vyskočil, Michálek.
Náhradníci: Unger – Hradil, Uličný, Minář, Rožek, Pospíšil

Rozhodčí: J. Hlubinka – R. Kulička, A. Slováček

Diváci: 83