Menu

Volejbal

Evropská liga žen

Česko – Španělsko

3:0

konec (25:20, 25:16, 25:21)

23.05.2018, 17:00 • Aréna Sparta Podvinný Mlýn, Praha • Skupina C • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.04 7.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:21

Je konec! Po servisu Struškové útočila Seguraová jen právě do podávající volejbalistky. Míč se odrazil ještě jednou na polovinu španělského týmu. Na závěr přišel blok proti útoku Riverové.

24:21

Tři mečboly! Po servisu Correaové přišla sebevědomá ulívka české nahrávačky na druhou přes.

21:18

Mlejnková nepřihrála přesně, poté ale mohla smečovat Kopáčová. Míč však končí jen na bloku španělského týmu. Oddechový čas si bere také česká lavička.

19:14

Valková s Kopáčovou se vrací do hry. A právě nahrávačka českého týmu se hned představila na servisu. Přímý bod pro ostravskou nahrávačku. Španělsko si bere oddechový čas.

12:8

Po dalším servisu Barbory Purchartové smečovala jen do autu Seguraová. Španělsko si bere oddechový čas.

25:16

Lucie Nová přišla z lavičky na podání místo Purchartové. Riverová byla právě Novou ubráněna a na závěr setu přišel parádní útok středem sítě od Struškové.

24:16

Osm setbolů pro výběr Zdeňka Pommera. Purchartová smečovala do bloku, ale míč se odrazil vysoko na českou polovinu. Poslední slovo měla Mlejnková.

19:14

Češky si jdou pro druhou sadu. Riverová smečuje z hlavního kůlu jen do bloku Toufarové s Purchartovou. Španělský celek si bere oddechový čas.

16:14

Další snížení. Gonzálezová přidala tvrdé podání, následně mohla útočit Toufarová, ale její smeč skončila na bloku. Zdeněk Pommer si bere oddechový čas.

15:10

Češky i nadále unikají ve skóre. Gonzálezová byla zablokována Valkovou. Španělky si berou oddechový čas.

25:20

První sada jde na konto výběru Zdeňka Pommera. Seguraová dostala kvalitní nahrávku, ale smečí napálila jen český dvojblok ve složení Kossányiová, Purchartová.

24:20

Čtyři setboly! Veronika Strušková pokračovala na servisu a přidává další přímý bod.

21:20

Veronika Strušková na servisu. Gonzálezová byla ubráněna Mlejnkovou a následně se prosadila Kossányiová vytlučením bloku. Španělsko si bere oddechový čas.

12:13

Veronika Strušková trápí soupeřky servisem. Seguraová smečovala nejprve do bloku, stejně dopadla i Riverová a je to jen o bod. Španělky si berou oddechový čas.

4:8

Barbora Purchartová stále za koncovou lajnou. Gonzálezová bod sice útokem z hlavního kůlu nedala, ale stejně dopadla i Toufarová, která napálila míč jen do bloku.

1:7

Maria Seguraová pokračuje na servisu. Kossányiová přihrála přesně, ale poté Mlejnková smečuje o pásku jen daleko do autu. Češky si vybírají oddechový čas.

Česko – Španělsko

3:0

konec (25:20, 25:16, 25:21)

Zpět na online

Česko: Baumruková, Valková – Kossányiová, Hodanová, Mlejnková, Nová – Purchartová (C), Strušková, Holásková – Kopáčová, Toufarová, Orvošová – Dostálová, Vaňková Trenér: Zdeněk Pommer

Španělsko: Corralová, Sanzová, Lazarová – Gonzálezová (C), Nsungiminaová, Riverová, Escamillaová – Correaová, Castellanová, Carová, Garciaová – Seguraová – Naranjová, Sánchezová Trenér: Pascual Saurin

Rozhodčí: Sacha Stanisic (SUI) – Jakub Gall (CZE)