Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Kieler SV Holstein 1900 – VfL Wolfsburg

0:1

konec (0:0)

21.05.2018, 20:30 • Holstein-Stadion, Kiel • Baráž • David Suchý

Tipsport: 2.31 3.76 3.06 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:16. (22:24:16)
Je konec! Wolfsburg si nakonec pohlídal nadějný výsledek z úvodního zápasu. Vlci sice nebyli lepším týmem, avšak domácí většinu času naráželi na pozornou obranu, nebo na brankáře Casteelse. Prvoligový celek se nakonec dočkal jediné branky v zápasu, po rohovém kopu přesně zamířil Knoche. Wolfsburg tedy zůstává v první lize, Kiel si bude muset na postup ještě minimálně rok počkat.

90+6

Konec zápasu.

90+5

Žlutou kartu dostává Kingsley Schindler (Kieler SV Holstein 1900).

90+2

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Josip Brekalo, přichází Jakub Błaszczykowski.

90+1

Casteels se při snaze vyběhnout pro míč srazil s Brooksem, který tento střet absolutně nečekal. Zkušený zadák polehává na zemi.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Žlutou kartu dostává John Anthony Brooks (VfL Wolfsburg).
Žlutou kartu dostává Dominic Peitz (Kieler SV Holstein 1900).

87

87. Neuznaná branka domácích.

87

Tak ani tentokráte se domácí nedočkali. Míč sice dopravili do sítě a branka byla uznána, vzápětí se ale sudí podíval na videozáznam, který odhalil hru rukou.

86

Rázem se na zadní tyči zjevil zcela osamocený Janzer, který ale prováhal ideální možnost k zakončení. Naopak se skvěle vrátil William.

85

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Divock Origi, přichází Nany Landry Dimata.

84

Kiel se snaží ještě vstřelit vyrovnávací branku, což by bylo alespoň slabou náplastí nad nepostupem. Wolfsburg ale i nadále odolává.

83

Velmi dobře hrající Arnold načasoval přihrávku na Origiho, který postupoval sám na brankáře. Na poslední chvíli ho stačil vyrušit Czichos, zakončení putovalo vedle brány.

82

William si dával s provedením autu hodně načas. Nakonec si vybral vedle stojícího Steffena, po jehož přihrávce fauloval Origi.

81

Do konce zápasu zbývá už jen něco málo přes deset minutek. Kiel si je zřejmě vědom, že na postup to nebude. Potřebuje stále vstřelit tři branky.

80

Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází Patrick Herrmann, přichází Dominic Peitz.

79

Naopak se domácí budou muset bránit. Brekalo to u postranní čáry udělal natolik dobře, že si vymodil nedovolený zákrok.

78

Na fotbalistech Kielu je vidět obrovské zklamání. Po rozehrávce se ale ihned vydali kupředu, Casteels ale nepřipustil žádné zakončení.

77

Najednou to má domácí mužstvo ještě složitější. S favoritem tohoto dvojzápasu prohrává, nyní bude muset vstřelit minimálně tři branky.

76

Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Yunus Malli, přichází Ignacio Camacho.
Střídání v týmu Kieler SV Holstein 1900: ze hřiště odchází Tom Weilandt, přichází Manuel Janzer.

75

75. Robin KNOCHE - 0:1

75

Wolfsburg právě vstřelil branku!
Následný rohový kop ale už končí brankou, která dost možná znamená setrvání v nejvyšší soutěži! Arnold zakroutil svůj centr přesně na hlavu ROBINA KNOCHEHO, jehož hlavička o zem slaví úspěch.

75

Pohotový zákrok Kronholma! Brekalo načasoval přihrávku na Arnolda, který si přehodil míč na silnější nohu a poté pořádně protáhl brankáře.

74

Uduokhaiovi trvalo autové vhazování trochu déle, po chvilce si samotnou exekuci zopakoval. Hosté jsou s míčem na útočné polovině.

73

Mühling na nic nečekal a dostatek času využil pohotovým centrem k penaltovému puntíku. Wolfsburg ale brání na jedničku.

72

Origi si chtěl hodit míč kolem Czichose, který ale s tímto úmyslem počítal. Do akce se dostal také Casteels, jenž okamžitě odkopl balón.

71

Máme před sebou závěrečnou dvacetiminutovku. Kiel se nedokáže přiblížit k brance soupeře, nepovedlo se to ani Schindlerovi.

70

Tak tady to zavánělo žlutou kartou. Guilavogui šel do souboje s Weilandtem kopačkou napřed, nakonec je z toho pouze napomenutí.

69

Do pokutového území Wolfsburgu přiletěl centrovaný balón, který dopadl na hlavu Guilavoguiho. Posléze ještě musel zasáhnout Casteels.

68

Netrvalo dlouho a s agresivitou to přehnal hostující kapitán Arnold. Po jeho faulu skončil na zemi Schindler, který to pořádně schytal.

67

Steffen si zkušeně pohlídal míč před van den Berghem, posléze vrátil balón na obrannou polovinu. Tam přišel nedovolený zákrok od Seydela.

66

V posledních minutách hry se neděje nic moc zajímavého. Kiel je i nadále u míče, nicméně soupeř velmi dobře střeží svojí polovinu.

65

Konečně se opět hraje, Origi nakonec samovolně opustil hrací plochu. Wolfsburg bude hrát chvíli v početní nevýhodě.

64

Domácí se opět zlobí a to oprávněně. Na hrací ploše se povaluje další z řady protihráčů, tentokráte to vypadá na Origiho.

63

Vlci se po delší době dostali k rohovému kopu, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Naopak musí hosté spěchat zpět.

62

Ve druhém poločase je absolutně mimo hru hostující Origi. Tento belgický forvard se dnes nejvíc připomněl tím, že jeho celek kvůli němu přišel o vstřelenou branku.

61

Máme za sebou hodinu hry. Druholigový celek výrazně zvýšil aktivitu a v tuto chvíli sledujeme pouze jednu polovinu hrací plochy.

60

Uduokhai nedokázal zachytit náběh Schindlera, který se vzápětí dostal k centrovanému pokusu. Po němu hlavičkoval Seydel příliš slabě.

59

Do vzduchu se sápala řada fotbalistů, nakonec ale zasáhl urostlý Brooks. Domácí se ale zmocnili volného míče, van der Bergh ho poslal přímo ke Casteelsovi.

58

Weilandt chytře hledal na malou chvíli nekrytého Ducksche, ke kterému se stačil přesunout Knoche. Kiel bude zahrávat rohový kop.

57

Kronholm dlouho nevěděl, co udělat s míčem. Nakonec ho odkopem poslal za středový kruh, kde ale zakročili důrazní obránci soupeře.

56

Hra byla opět přerušena, neboť se na hrací plochu svalil Brekalo. Po více než minutém přerušení se může pokračovat ve hře.

55

Velmi dobrou práci nyní odvedl Schindler, který naháněl Uduokhaie. Nakonec to bylo s faulem a je pískáno ve prospěch Wolfsburgu.

54

Po jednom ze soubojů skončil na zemi Brekalo, kterého hodně nešetrně sestřelil Schmidt. Dle sudího to byl čistý zákrok.

53

Kronholm se tak ujal odkopu od své svatyně, načež na jeho nabídku zkoušel reagovat Ducksch. Jeho prodloužení míče směřovalo pouze k protihráči.

52

Nakonec se do obrany vrátil také aktivní Seydel, který zablokoval Steffenův centr. O následný roh se postaral Brekalo, po jehož centru se málem ke střele dostal Brooks.

51

William konečně alespoň trochu uklidnil hru a míč poslal na vlastní obrannou polovinu. Brooks se ale nechce odhodlat k přihrávce na Malliho.

50

Kiel je v úvodních minutách zatím hodně aktivní. Nyní se ale Schmidtovi nepovedlo přenést hru na naběhnuvšího Schindlera.

49

49. Velká šance domácích.

49

Casteels a jeho další důležitý zákrok! Tentokráte Herrmann posílal na přední tyč střílenou nabídku, po které zkoušel Ducksch patičkou překonat brankáře. Ten byl ale trefen do pravé ruky.

48

Herrmann se ujal autového vhazování, následně se hra přesunula na druhou stranu hrací plochy. Tam se do zakončení dostal Ducksch, který mířil doprostřed.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté. Ti budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, která nám nabídl celkem ofenzivní podívanou. Viděli jsme i jednu vstřelenou branku, avšak ta nebyla uznána kvůli ofsajdu. Zároveň je k vidění hodně osobních soubojů, což jasně hovoří o důležitosti tohoto zápasu.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+2

První poločas skončil.

45+2

Obrovská šance domácích! Z levé strany přiletěl nebezpečný centr, který Schindler zakončil pouze do Casteelse.

45

První poločas bude nastaven o dvě minuty.

43

Po delší době jsme se dočkali zakončení. Hostující Origi napřáhl z velké vzdálenosti a jeho pohotová rána skončil v rukavicích Kronholma.

43

William se postaral o autové vhazování z pravé strany. Jako adresáta si vybral Steffenova, který pro změnu otočil hru na druhou stranu.

42

Právě Weilandt si chtěl narazit se Schindlerem, což se také podařilo. Následně mu ale uskočil míč a vrcholem nezdaru byl faul na Uduokhaie.

41

Brooks celkem zariskoval s pomalou přihrávkou na Guilavoguiho. Napadající Weilandt málem dosáhl na balón.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo přes pět minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

Seydel vybojoval na levé straně hrací plochy další rohový kop. Ten se stáčel směrem k brance, nakonec ho ale vyboxoval Casteels.

34

Vlci jsou již delší dobu bez nápadu. Navíc v hlavičkovém souboji fauloval Origi a Kiel tak bude rozehrávat od své branky.

33

Schindler se po chvilkovém driblinku s míčem rozhodl odcentrovat. Jeho nabídka ale prosvištěla nad hlavama všechn zúčastněných.

32

Máme za sebou třetinu hry. Wolfsburg hraje přesně tak, jak mu to vyhovuje. Tedy daleko od své šestnáctky. Navíc soupeře nepouští k ničemu vážnějšímu.

31

Žlutou kartu dostává Patrick Herrmann (Kieler SV Holstein 1900).

30

Guilavogui musel přispěchat na pomoc Williamovi, kterému motal hlavnu zmiňovaný Seydel. Hosté se v poklidu ubránili.

29

Seydel se staral o aktivitu u levé postranní čáry, kde se mu nakonec nepodařilo vybojovat ani aut. William nyní zahrál hodně zkušeně.

28

Žlutou kartu dostává Ohis Felix Uduokhai (VfL Wolfsburg).

27

Nakonec to nevypadá na nic vážného a může se tak pokračovat ve hře. Mezitím hosté sportovně vrátili míč soupeři.

26

Po souboji dvou protihráčů zůstal na trávníku ležet domácí Seydel, který se okamžitě dostal do péče lékařského personálu.

25

Domácí zadák odvrátil míč zpět za brankovou čáru a soupeř zahrával roh z druhé strany. Brekalo ale nenašel nikoho ve stejném dresu.

24

Wolfsburg si nakonec došel pro rohový kop. Brekalo přenechal rozehrávku Arnoldovi, který našel pouze hlavu Czichose.

23

Kronholm si vybral ve středu hrací plochy volného Mühlinga, který ale prohrál souboj. Uduokhai se tak zmocní autu.

22

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku. Zatím sledujeme hodně ofenzivní podívanou, oba celky si připsaly několik zajímavých akcí.

21

Seydel se jako první dostal k odraženému míči, který chtěl vší silou poslat do přehuštěného prostoru. Kiel bude zahrávat roh.

20

I takový je fotbal, video dost možná zachránilo domácí celek ve hře. Nyní se Weilandt dožadoval žluté karty pro Arnolda, ta ale nepřišla.

19

19. Neuznaná branka hostů.

19

Tak pozor! Hosté se totiž radovali ze vstřelené branky, ta ale nebyla uznána kvůli ofsajdu. Hodně sporná situace, Origi ale aktivně clonil Kronholmovi.

18

I tentokráte se k rozehrávce postavil Arnold, který posílal střílený centr. Kronholm nakonec musel k zemi, soupeř bude vhazovat.

18

Vlci se po delší době dostali blíže k šestnáctce a výsledkem je zisk standardní situace. Nedovoleným zákrokem se provinil Kinsombi.

17

17. Seydel mířil vedle.

17

V ochozech to pouze zahučelo! Seydel si přehodil míč na levou nohu a posléze jen o vlásek minul vzdálenější konstrukci.

16

Origi se dostal do trochu nezvyklé pozice, i tak ho nedokázal nikdo z protihráčů obrat o balón. Domácí jsou ale nyní výrazně aktivnější.

15

Czichos na nic nečekal a po krátkém váhání okamžitě hledal svého útočného kolegu Ducksche. Před ním ale ve vzduchu zasáhl Knoche.

14

Kiel rozjel zdlouhavou kombinaci na domácí polovině. Posléze se míč stěhoval k šestnáctce soupeře, kde byl ale rychleji v souboji William.

13

Poprvé se nám připomněl hostující forvard Origi, který si ale míč zpracovával v ofsajdu. To potvrdil také opakovaný záběr.

12

Weilandt dělal u pravé autové čáry velké problémy Uduokhaiovi, který nezachytil jeho náběh. Následně z první pálil vedle branky Ducksch.

11

Kinsombi měl před sebou o něco více prostoru, který zkoušel využít ke střeleckému pokusu. Jednalo se o velmi slabé zakončení.

10

Kiel je v úvodu zápasu hodně agresivní. Před malým momentem vletěl Weilandt do Arnolda, který se pochopitelně ocitl na zemi.

9

Kousek před polovinou hrací plochy si nedovoleným zákrokem pomohl Kinsombi, který zatáhl za dres unikajícího Malliho.

8

Své obranné povinnosti si splnil domácí zadák Schmidt, jenž čistým způsobem zastavil Brekala. Domácí fandové to náležitě ocenili.

7

Van den Bergh opět hýřil aktivitou na levém křídle, odkud se mu ani tentokráte nepovedlo odcentrovat. Hosté tak budou vhazovat.

6

Poprvé se dostal k míči také domácí brankář Kronholm, který nic nevymýšlel a balón pouze přeposlal na kopačku Schmidta.

5

Netrvalo dlouho a viděli jsme první gólovku! Arnold se postaral o rozehrávku standardky, načež Uduokhai hlavičkoval těsně vedle.

4

Hned v samotném úvodu se ke střeleckému pokusu dostal hostující Brekalo, který zpoza šestnáctky trefil pouze protihráče.

3

Van den Bergh operoval s míčem na levé straně, kde se mu ale nepovedlo oslovit Seydela. William tak bude moci vhazovat.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
V dnešním duelu se dá očekávat našlapaný stadion v Kielu, který potáhne svůj tým k úspěchu. Uvidíme, zda hosté potvrdí výsledek z prvního zápasu, nebo zda domácí dokonají obrat a nakonec se budou radovat oni.
První zápas

V prvním utkání baráže byli úspěšnější hráči Wolfsburgu, kteří jsou v baráži mírným favoritem. A tuto roli na svém hřišti také potvrdili. Už ve třinácté minutě se ujali vedení zásluhou Divocka Origiho, jenž dorazil míč po odrazu do sítě Kielu. Ve čtyřiatřicáté minutě ale Kiel vyrovnal, když se mezi tři tyče trefil Kingsley Schindler a začínalo se znovu od začátku. O šest minut později si ovšem Wolfsburg vzal své vedení zase zpátky, když prudkou střelou překonal brankáře Kielu Josip Brekalo. Deset minut po přestávce pak udeřili Wolfsburgští znovu, blafákem do odkryté branky zakončoval Yunus Malli a zvýšil už na 3:1. A tímto výsledkem pak skončil i celý zápas. Do odvety tak mají lepší výchozí pozici hosté. Domácí ale rozhodně nic nezabalí a na svém hřišti se pokusí o úspěch. Čeká nás tak napínavá bitva, kterou si rozhodně nenechte ujít.
Hezký pondělní večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu odvetné utkání baráže o Bundesligu, ve které tak podruhé síly změří týmy Kieler SV Holstein 1900 a VfL Wolfsburg.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Kieler SV Holstein 1900 – VfL Wolfsburg

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 75. Knoche (Arnold)

Karty:   31. Herrmann (KIE), 89. Peitz (KIE), 90+5. Schindler (KIE) – 28. Uduokhai (WOF), 89. Brooks (WOF)

Držení míče: 60 % : 40 %.
Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 3:5. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 19:16.

Kieler SV Holstein 1900: Kronholm – Herrmann (80. Peitz), Schmidt, Czichos, van den Bergh – Mühling, Kinsombi – Schindler, Weilandt (76. Janzer), Seydel – Ducksch.
Náhradníci: Kruse – Hohender, Heidinger, Janzer, Peitz, Lenz, Lewerenz.

VfL Wolfsburg: Casteels – William, Knoche, Brooks, Uduokhai – Guilavogui – Steffen, Malli (76. Camacho), Arnold, Brekalo (90+2. Błaszczykowski) – Origi (85. Dimata).
Náhradníci: Grün – Camacho, Bruma, Didavi, Gerhardt, Błaszczykowski, Rexhbecaj, Dimata.

Rozhodčí: Daniel Siebert – Lasse Koslowski, Stefan Lupp

První zápas: Wolfsburg - Kiel 3:1