Menu

Fotbal

Ruský pohár

FC Tosno – FK Avangard Kursk

2:1

konec (1:1)

09.05.2018, 18:10 • Volgograd Arena, Volgograd • Finále • Aleš Pur (@PurAles)

80

80. Rezjuan MIRZOV - 2:1

80

Tosno právě vstřelilo branku!
Tosno jde dnes podruhé do vedení! Na levé straně si vzal míč REZJUAN MIRZOV, ze soupeřů si udělal slalomové tyče a po průniku do šestnáctky se mu povedlo pravačkou prostřelit zasahujícího Kobzeva – 2:1

16

16. Igor KIREJEV - 1:1

16

Kursk právě vstřelil branku!
No vida, už máme srovnáno! Z levé strany přilétl přesný centr, na ten si naběhl IGOR KIREJEV a parádním volejem poslal míč ke vzdálenější tyči. Jurčenko se natahoval marně a je to 1:1!

10

10. Alexej SKVORCOV - 1:0

10

Tosno právě vstřelilo branku!
Tosno jde do vedení. Hráči rozehráli standardní situaci, zprava přišla přihrávka na Žiguljova, který v pádu posunul do vápna na nabíhajícího ALEXEJE SKVORCOVA a i když ten byl těsně bráněn přesilou, dokázal se prosadit a ve skluzu poslat míč k tyči Kobzevovy branky.

FC Tosno – FK Avangard Kursk

2:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 10. Skvorcov, 80. Mirzov – 16. Kirejev

Karty:   56. Bujvolov (TSN), 81. Mirzov (TSN) – 76. Fedčuk (KUS)

FC Tosno: Jurčenko (C) – Černov, Bujvolov, Margasov, Sucharjov – Žiguljov (85. Karnickij), Poletanovič, Paljenko (58. Rocha) – Galjulin, Skvorcov (66. Ricardinho) , Mirzov. Trenér: Dmytro Parfjonov.
Náhradníci: Oparin, Lukičev – Mijušković, Muchametšin, Melkadze, Karnickij, Rocha, Trošečkin, Ricardinho, Makarov, Kutin, Trujić.

FK Avangard Kursk: Kobzev – Bagajev (C), Dašajev, Korobov, Gocuk – Netfullin, Kirejev, Gurfov – Fedčuk (82. Akbašev), Alšin, Bolov (77. Tlupov). Trenér: Chasanbi Bidžijev.
Náhradníci: Chagrov – Bobryšov, Akbašev, Mitasov, Tlupov, Sinjajev, D. Vojnov, A. Vojnov, Koncedalov, Minajev, Šogenov, Nikitin.

Rozhodčí: Tychon Kalugin – Anton Averjanov, Sergej Lapočkin