Menu

Fotbal

Belgická liga

Sint-Truiden VV – KFCO Beerschot Wilrijk

3:2

konec (1:1)

09.05.2018, 20:30 • Stayen, Sint-Truiden • O Evropskou ligu • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.36 5.12 7.74 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:24:51)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 12:2.
Je konec! Sint-Truiden zvládl dnešní utkání a dvě kole před koncem je stále ve hře o postup do Evropské ligy. Na vedoucí Lokeren však ztrácí tři body a bude to mít nesmírně těžké. Naopak Beerschot zůstává se čtyřmi body na samotném chvostu tabulky.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Hostující brankář Romo se s míčem dostal až na polovinu hrací plochy, kde zariskoval a kličkoval kolem napadajícího soupeře.

90+1

Žlutou kartu dostává Charis Charisis (Sint-Truiden VV).

90

Fotbalisté ve žlutém se usadili na polovině hostujícího celku, nicméně nikdo z nich si zatím netroufl na zakončení. Hráči Beerschotu se ještě snaží vybojovat balón a zaútočit.

89

Fotbalisté Sint-Truidenu skvěle napadají rozehrávku soupeře. Domácí hráči nechtějí soupeře pustit na svou polovinu.

88

Emil Abaz číhal v pokutovém území na odražený míč, jenže obránce Alexis De Sart se k němu stačil přemístit a odkopl míč do bezpečí.

87

Stelios Kitsiou se ujal exekuce přímého kopu, jenže jeho rozehrávka se mu vůbec nepovedla a brankář Rafael Romo jeho pokus vyškrábl mimo tři tyče.

86

Na hřišti přibývá nedovolených zákroků. Charis Charisis si pokryl míč na hranici pokutového území a nechal se faulovat. Sint-Truiden bude zahrávat přímý kop.

85

Jorge Teixeira ostrým šlapákem fauloval jednoho ze soupeřů a dostává žlutou kartu.

84

Tom van Hyfte si řekl o přihrávku mezi stopery soupeře, naběhl si na dobrou přihrávku, ale pravačkou nedokázal překvapit dobře postaveného brankáře.

83

Sint-Truiden zahrával přímý kop ze zajímavé pozice. Centrovaný míč propadl k Acolatsemu, který stál podle asistenta rozhodčího v ofsajdu.

82

Alexis De Sart se krásnou kličkou z levé strany dostal na hranici pokutového území, nechal míč Charisisovi, jenže ten už neměl sílu na zakončení.

81

Steven De Petter si v hlavičkovém souboji na polovině hostů pomohl loktem a dopustil se zbytečného faulu.

80

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Roman Bezus, přichází Casper De Norre.

79

79. Joren DOM - 3:2

79

Beerschot právě vstřelil branku!
Hosté ještě snižují a dramatizují závěr dnešního utkání! JOREN DOM dostal prostor za hranicí pokutového území a krásnou střelou pod břevno nedal domácímu gólmanovi šanci.

79

Adbel Diarra při zpracování míče trefil do obličeje jednoho z domácích stoperů, od kterého se balón odrazil do rukavic připraveného brankáře.

78

Roman Bezus odcentroval z pravé strany do pokutového území. Jeho pobídka skončila na kopačkách prvního fotbalisty v modrém dresu.

77

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Chuba Akpom, přichází Yohan Boli.

76

Domácí fotbalisté zahrávali přímý kop z hranice pokutového území. Roman Bezus vymyslel centr na malé vápno, kam si pro míč bez problémů došel Romo.

75

Rafael Romo poslal dlouhý nákop na polovinu soupeře. Hostující brankář hledal spoluhráče v modrém dresu, ale našel jen Stevena De Pettera.

74

Emil Abaz táhl výpad hostujícího celku po levém křídle, jenže na hranici pokutového území přišel o míč a nedokázal odcentrovat na přední tyč.

73

Zadáci Beerschotu se nyní snaží zapojit do útoku, jenže přechod hostujícího celku na polovinu domácích je zatím hodně pomalý.

72

Na světě je další žlutá karta. Za zbytečné protesty ji dostává Octávio.

71

Tom van Hyfte si na hranici pokutového území přehodil míč na levačku a pohotově zakončil. Jeho pokus však proletěl těsně nad horní tyčí.

70

Chuba Akpom inkasoval v souboji na polovině hrací plochy ránu na holeň a nyní zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.

69

Střídání v týmu KFCO Beerschot Wilrijk: ze hřiště odchází Youssef Boulaouali, přichází Emil Abaz.

68

68. Alexis De Sart - 3:1

68

Sint-Truiden právě vstřelil branku!
Domácí celek přidává třetí branku a podle všeho rozhoduje o svém dnešním triumfu! Do odraženého míče se zpoza vápna opřel ALEXIS DE SART a za pomoci jednoho z obránců uklidil míč do sítě!

67

Roman Bezus zahrával přímý kop z hranice pokutového území. Jeho centr přiletěl na přední tyč, kde s přehledem zasáhl obránce Adbel Diarra.

66

Žlutou kartu dostává Youssef Boulaouali (KFCO Beerschot Wilrijk).

65

Střídání v týmu Sint-Truiden VV: ze hřiště odchází Jonathan Legear, přichází Elton Acolatse.

64

Na druhou stranu sprintoval s míčem u nohy Adbel Diarra, nicméně asistent rozhodčího se trošičku umávl a zastavil jeho postup pro údajný ofsajd.

63

Roman Bezus rozehrával přímý kop z hranice pokutového území. Domácí šikula připravil prudký centr na přední tyč, kde zasáhl pozorný obránce.

62

Domácí celek se nyní snaží uklidnit hru a kombinuje v zadních řadách. Fotbalisté ve žlutých dresech hrají s míčem na kopačkách a soupeři nepůjčují míč.

61

Střídání v týmu KFCO Beerschot Wilrijk: ze hřiště odchází Guillaume Francois, přichází Octávio.

60

60. Jonathan LEGEAR - 2:1

60

Sint-Truiden právě vstřelil branku!
Domácí celek se dostává do vedení! Sint-Truiden svou převahu opět přetavil ve vedoucí branku! JONATHAN LEGEAR si míč srovnal na pravačku a krásnou technickou střelou vymetl horní roh!

59

Rauno Sappinen si řekl o přihrávku mezi obránce, nicméně estonský útočník si při zpracování míče přišlápl vlastní nohu a poroučel se k zemi.

58

Adbel Diarra zaváhal při zpracování vysoké přihrávky na levé straně. Domácí celek tak může zaútočit po levé straně, jenže Roman Bezus jen bezmocně rozhazuje rukama.

57

Fotbalisté Sint-Truidenu se usadili na polovině soupeře a rozjeli postupnout kombinaci. Hráči ve žlutých dresech se však nemohou dostat před branku.

56

Adbel Diarra se skvěle vrátil na vlastní polovinu a obral soupeře o balón. Hostující fotbalista dnes hraje velmi povedené utkání a nenechává domácím rychlíkům prostor.

55

Domácím se nepovedla ani rozehrávka dalšího rohového kopu. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde kraloval připravený brankář.

54

Domácí celek zahrával další rohový kop. Roman Bezus nyní vymyslel prudkou přihrávku na hranici pokutového území, ale Charis Charisis si nepotykal se zpracováním.

53

Youssef Boulaouali zkusil překvapit domácího defenzívu zakončením zpoza hranice pokutového území, ale jeho dělovka pravačkou skončila na chráničích obránců.

52

Steven De Petter fauloval v útočném souboji na hranici pokutového území a dostává žlutou kartu.

51

Roman Bezus si na hranici pokutového území přehodil míč na pravačku, jenže střela mu vůbec nesedla a skončila v rukavicích brankáře.

50

Youssef Boulaouali vyslal krásnou přihrávku na hranici pokutového území, kam pospíchal Rauno Sappinen, ale Dimitrios Goutas před ním míč odkopl.

49

Tom van Hyfte se z pravého křídla pokusil o přihrávku do pokutového území, kam spěchali hned tři hráči v modrém, jenže krajní obránce trefil Charisise.

48

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání! Za faul na hranici pokutového území ji dostává Stelios Kitsiou.

47

Poprvé po změně stran se do zakončení vydal také domácí celek, jenže Roman Bezus si na hranici šestnáctky nezpracoval míč zrovna podle představ.

46

Hosté obstarali výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Beerschot se ihned vydal do útoku, jenže Youssef Boulaouali při přechodu do šestnáctky přišel o míč.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali nadvládu domácího celku, ale do kabin se odchází za stavu 1:1! Domácí svou převahu přetavili ve vedoucí branku po dvaceti minutách, kdy se prosadil Jonathan Legear! Hosté však deset minut před přestávkou vyrovnali, když se parádní akrobatickou střelou prosadil Tom van Hyfte!

45+1

První poločas skončil.

45

Tom van Hyfte se po rohovém kopu opřel do míče z voleje, jenže jeho pokus byl zbytečný, jelikož Denis Pryčyněnko se v hlavičkovém souboji dopustil útočného faulu.

44

Tom van Hyfte se vydal na průnik skrz domácí defenzívu. Zadáci ve žlutých dresech mu ale zastoupili cestu a odkopli míč na další rohový kop.

43

Roman Bezus chtěl rozběhnout domácího obránce De Sarta, jenže krajní zadák domácího mužstva si míč nedokázal zpracovat a se štěstím vybojoval pouze roh.

42

Chuba Akpom si naběhl na krásnou přihrávku na značku pokutového kopu, měl moře času na zakončení, ale levačkou minul branku!

41

Rozhodčí nyní musí krotit emoce! Domácí stoper Charis Charisis si na polovině hřiště v hlavičkovém souboji pomohl loktem a dopustil se faulu.

40

Tom van Hyfte si zpracoval nepovedený odkop domácí obrany. Autor vyrovnávací branky roztáhl hru na pravé křídlo, ale další centr už do šestnáctky nepřiletěl.

39

Asamoah je v prvním poločase hodně aktivní. Tentokrát z pravého křídla vyslal prudkou přihrávku na hranici pokutového území, kde však nenašel nikoho ve žlutém.

38

Asamoah dostal přesnou přihrávku na hranici pokutového území, otočil se a obstřelil vyběhnutého brankáře, ale podle čárového rozhodčího stál v ofsajdu.

37

Hosté po vstřelení vyrovnávací branky ožili a nadále se tlačí na polovinu domácího celku. Hráči ve žlutém jsou nyní v soubojích o krok později.

35

35. Tom van Hyfte - 1:1

35

Beerschot právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno! Beerschot udeřil hned z první šance! Do pokutového území přiletěl centr z pravé strany, který Youssef Boulaouali vrátil na malé vápno TOM VAN HYFTE akrobatickým způsobem vyrovnal!

35

Domácí obránci si na polovině hrací plochy vyměňují krátké přihrávky a snaží se uklidnit hru. Nikdo v modrém dresu jejich kombinaci zatím nenapadá.

34

Beerschot se nyní na delší dobu usadil na polovině domácího celku. Z pravé strany odcentroval Tom van Hyfte, ale na jeho centr nedosáhl nikdo v modrém.

33

Hosté zahrávali rohový kop. Do zakončení se na malém vápně protlačil hostující stoper Joren Dom, ale slabou hlavičkou daroval domácímu brankáři snadný zákrok.

32

Jan van den Bergh odcentroval na zadní tyč, kam si nabíhal Tom van Hyfte, nicméně druhý jmenovaný se přes Charisise neprobil do zakončení.

31

Roman Bezus vymyslel zajímavou kolmici do pokutového území, kam si nabíhali hned dva fotbalisté ve žlutém, ale ani jeden z nich se k míči neprobil.

30

Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme dominanci domácího celku. Fotbalisté Sint-Truidenu soupeře takřka nepouštějí na svou polovinu.

29

Jonathan Legear si v pokutovém území přehodil míč na levou nohu a pohotově zakončil. Střela mu však vůbec nesedla a proletěla nad horní tyčí.

28

Samuel Asamoah dostal krásnou přihrávku na levé křídlo, kde se snažil roztančit svého strážce, nicméně jeho centr pravačkou skončil na kopačkách obránců.

27

Další ofsajd na straně hostujícího celku! Alexander Maes pálil ze střední vzdálenosti a trefil spoluhráče De Jongheho, který stál za hranicí ofsajdu.

26

Tom van Hyfte bojoval o míč na polovině domácího celku tak usilovně, až se v souboji s Charisisem dopustil útočného faulu. Rozehrávat budou domácí.

25

Alexis De Sart vyslal ojedinělý centr před domácí branku, kde však kraloval pozorný Charis Charisis, který míč odkopl z voleje za hranici šestnáctky.

24

Domácí fotbalisté nadále kontrolují vývoj dnešního utkání a soupeře prakticky nepouští na svou polovinu. Hráčů ve žlutých dresech je plný trávník.

23

Domácí celek pokračuje v aktivitě i po vstřelení úvodní branky. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde v pádu nedokázal zakončit Alexis De Sart.

21

21. Jonathan LEGEAR - 1:0

21

Sint-Truiden právě vstřelil branku!
Domácí celek přetavuje svou převahu v úvodní branku a dostává se do vedení! Roman Bezus vyslal přihrávku do pokutového území, kam si naběhl JONATHAN LEGEAR a technickou střelou poslal míč pod břevno!

20

Asamoah se po obrovské chybě v hostující rozehrávce dostal k míči, jenže si jej špatně zpracoval a přenechal jej vyběhnutému brankáři.

19

Na stadionu panuje parádní atmosféra. Beerschot přijela do Sint-Truidenu podpořit početná skupina fanoušků, která se stará o hlasitou kulisu.

18

Až nyní musel Pirard řešit ošemetnou situaci. Domácí brankář vyrazil na malé vápno, kde do rukavic schoval prudký centr z pravé strany.

17

Lucas Pirard si zakřičel a na hranici pokutového území si došel pro odražený míč. Domácí brankář zatím nemá moc práce a zřídka se zapojuje do rozehrávky.

16

Steven De Petter se dostal k odraženému míči, potáhl jej na polovinu soupeře, přenesl hru na levou stranu, jenže nikdo ve žlutém nestačil odcentrovat.

15

Jorge Teixeira si na hranici pokutového území navedl míč na pravačku a zajímavě vypálil. Jeho technický pokus však prosvištěl dobré dva metry nad břevnem.

14

Roman Bezus svedl na levé straně hrací plochy hlavičkový souboj s obráncem, jenže Jan van den Bergh jej odstavil od míče a vybojoval vhazování pro Beerschot.

13

Do kombinace domácího celku se zapojil také brankář Lucas Pirard. Gólman Sint-Truidenu poté míč nakopl na levou stranu, kde nebyl nikdo ve žlutém.

12

Dimitrios Goutas vlétl do souboje s hostujícím brankářem a oba zažili hodně nepříjemný střet. O něco hůře jej odnesl domácí útočník, který se drží za obličej.

11

Hosté se snad poprvé v utkání vydali do útoku, jenže Dimitrios Goutas se skvěle vrátil a Jimmy De Jonghe se nechal vystavit do ofsajdové pasti.

10

Právě Asamoah se po zmatcích hostující obrany opřel do odraženého míče, jenže zpoza hranice pokutového území míč napálil mimo tři tyče.

9

Youssef Boulaouali na pravém křídle ostrým skluzem zajel do Asamoaha. Domácí fotbalista se drží za levý kotník, ale podle všeho bude pokračovat.

8

Rafael Romo po dalším rohovém kopu vystartoval z branky na malé vápno a padající centr přizvedl na další rohový kop. Domácí jsou zatím jasně lepší.

7

Sint-Truiden tentokrát zahrával přímý kop z hranice pokutového území. Jeho exekuce se znovu chopil Roman Bezus, jenže jeho centr odvrátil pozorný obránce.

6

Roman Bezus tentokrát vymyslel prudký centr na značku pokutového kopu, odkud míč ven ze šestnáctky vyhlavičkoval dobře postavený Jan van den Bergh.

5

Adbel Diarra se fantastickým způsobem vrátil do vlastní šestnáctky, odkud odkopl prudký centr z pravého křídla. Domácí rozehrají další rohový kop.

4

Chuba Akpom číhal na vysokou přihrávku na polovinu hrací plochy, nicméně v souboji s hostujícím obráncem mu míč uskočil daleko od nohy.

3

Denis Pryčyněnko tentokrát zastavil rozběhnutého Asamoaha, před kterého se skvěle natlačil tělem a celou akci vyřešil malou domů na brankáře Roma.

2

Domácí celek zahrával prvního rohový kop dnešního utkání. Centrovaný míč z kopačky Bezuse přiletěl na malé vápno, kde kraloval stoper Denis Pryčyněnko.

1

Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Sint-Truiden se ihned vydal do útoku, jenže kaci po pravé straně zastavil rychlý obránce Joren Dom.

1

Utkání právě začalo.
Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí budou hrát ve žlutém, zatímco Beerschot přijel v modrém.
Úvodní sestavy:

Sint-Truiden VV: Pirard – Kitsiou, Teixeira, Goutas, De Petter – Charisis, Bezus, De Sart, Asamoah – Legear, Akpom.
Náhradníci: Steppe – Botaka, Boli, Gueye, De Norre, Dussaut, Acolatse.

KFCO Beerschot Wilrijk: Romo – Francois, Diarra, Pryčyněnko, van den Bergh – Boulaouali, Dom, Maes, De Jonghe – van Hyfte, Sappinen.
Náhradníci: Steelant – Abaz, Swinkels, Octávio, Zoua, Essikal, Okotie.

Rozhodčí: D´Hondt – Cremers, Vanpoucke.
Dnes budeme sledovat souboj dvou týmů, které hrají ve skupině o Evropskou ligu. Beerschot zatím vybojoval jen čtyři body a zatím je na posledním místě tabulky. St. Truiden vybojoval deset bodů a na vedoucí Lokeren ztrácí jen čtyři body a stále může zabojovat o postup. Hosté naposledy doma prohráli 0:2 s Oostende, zatímco domácí celek padl na půdě St. Truidenu.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání belgické ligy mezi Sint-Truiden VV – KFCO Beerschot Wilrijk. Duel startuje ve 20:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Sint-Truiden VV – KFCO Beerschot Wilrijk

3:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 21. Legear, 60. Legear, 68. De Sart – 35. van Hyfte, 79. Dom

Karty:   48. Kitsiou (SIT), 52. De Petter (SIT), 85. Teixeira (SIT), 90+1. Charisis (SIT) – 66. Boulaouali (BEE), 72. Octávio (BEE)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 6:2. Rohy: 12:2.

Sint-Truiden VV: Pirard – Kitsiou, Teixeira, Goutas, De Petter – Charisis, Bezus (80. De Norre), De Sart, Asamoah – Legear (65. Acolatse), Akpom (77. Boli).
Náhradníci: Steppe – Botaka, Boli, Gueye, De Norre, Dussaut, Acolatse.

KFCO Beerschot Wilrijk: Romo – Francois (61. Octávio), Diarra, Pryčyněnko, van den Bergh – Boulaouali (69. Abaz), Dom, Maes, De Jonghe – van Hyfte, Sappinen.
Náhradníci: Steelant – Abaz, Swinkels, Octávio, Zoua, Essikal, Okotie.

Rozhodčí: D´Hondt – Cremers, Vanpoucke