Menu

Hokejbal

Coalsoft play-off Extraligy

HBC Kladno – HBC Hradec Králové 1988

2:3

po s.s. (1:2) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0) Stav série: 2:3

08.05.2018, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno • Čtvrtfinále • Patrik Sandev (@Thimpu25)

Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:35:00)
Drama je nakonec u konce. Do semifinále letošního ročníku postupuje po skvělé a dramatické sérii Hradec Králové. Kladno nenaplnilo roli favorita a překvapivě vypadává už ve čtvrtfinále. Každopádně pro diváky zajisté skvělá podívaná.

Konec zápasu.

V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Hradec Králové 1988.
Autorem vítězné branky je JAN BACOVSKÝ.

10. série 1:2

Nosek (KLA) neuspěl, Biegl nastavil proti jeho míčku hokejku a poslal svůj tým do semifinále!

10. série 1:2

Bacovský (HKR) zamířil podél Jirotky k tyčce! Kladno teď musí proměnit, aby ještě zápas zachránilo.

9. série 1:1

Špaček (KLA) trefil jen hokejku Biegla. Ani on nedokázal rozhodnout...

9. série 1:1

Fišer (HKR) se snažil zamířit nad beton Jirotky, ale trefil jen výstroj svého soupeře.

8. série 1:1

Prokop (KLA) se snažil zamířit mezi betony Biegla, ale trefil jen připravenou hůl Biegla.

8. série 1:1

Mitra (HKR) minul Jirotkovu bránu. Nekonečné nájezdy stále nemají konečného vítěze.

7. série 1:1

Nosek (KLA) jel nájezd podruhé, tentokráte ale zamířil hodně nad Bieglovu bránu.

7. série 1:1

Luka (HKR) trefil jen lapačku Jirotky. Drama v samostatných nájezdech je stále v plném proudu.

6. série 1:1

Patrik Novák (KLA) taktéž bránu netrefil, ostatně jako jeho jmenovec před pár okamžiky.

6. série 1:1

Petr Novák (HKR) jel podruhé samostatný nájezd, tentokráte ale o kousek Jirotkovu bránu minul.

5. série 1:1

Hrabica (HKR) trefil jen lapačku připraveného Jirotky. Pokračujeme dále...

5. série 1:1

Barnošák (KLA) čekal se svou střelou, nakonec ale trefil jen výstroj Biegla.

4. série 1:1

Šimůnek (HKR) betony Jirotky neprostřelil.

4. série 1:1

Pražák (KLA) to myslel velice dobře, nicméně Biegl nastavil svou vyrážečku a položil jí včas na zem, aby zamezil soupeři ve skórování.

3. série 1:1

Tesař (HKR) to neudělal dobře, ani pořádně nevystřelil. Stav série je tedy stále vyrovnaný.

3. série 1:1

Hrabár (KLA) se snažil zamířit nad beton Biegla, ale neuspěl.

2. série 1:1

Petr Novák (HKR) to udělal znamenitě, úplně rozhodil Jirotku a pohotově skóroval.

2. série 1:0

Hnízdil (KLA) zkusil bekhendovou kličku a Biegl zasáhl na poslední chvíli. Dobrý nájezd od domácího kapitána.

1. série 1:0

Luka (HKR) se snažil zamířit k tyčce, tam byla Jirotka dobře postavený.

1. série 1:0

Nosek (KLA) si počkal na kličku a ve správnou chvíli zavěsil vedle betonu ležícího Biegla.

Samostatná střílení začínají.
Prodloužení o postupujícím nerozhodlo. Ačkoli oba týmy měly nějaké šance na rozhodnutí tohoto napínavého duelu, branky jsme se nedočkali. Následovat bude tedy rozstřel samostatných nájezdů. Opravdu stěží odhadovat, kdo nakonec uspěje.

Střely na branku v prodloužení: 5:4

55:00

Prodloužení skončilo.

54:50

Asi poslední akci Kladna zastavil ofsajd. Kladenští fanoušci měli jiný názor, ale nedá se nic dělat. Rozhodnutí rozhodčích ze Slovenska bylo nekompromisní.

54:00

Zahlášena poslední minuta prodloužení.

52:40

Dosud největší šance ALPIQu! Barnošák pálil z otočky, trefil ale jen připraveného Biegla. Následně se k dorážce natlačil Hnízdil, jenže ten z blízkosti trefil jen lapačku hostujícího brankáře. Hradec Králové měl obrovské štěstí.

52:34

Icing ze strany Hradce Králové. Hra se stěhuje před Biegla.

52:04

Hrabárova střela byla zablokována. Následně se do pásma řítil Hudeček, jenže jeho spoluhráči si nepohlídali ofsajdovou situaci. A tak hra je opět po krátké době přerušená.

51:36

Oba týmy v plném počtu.

50:27

Čtyři minuty zbývají do konce prodloužení. Oba týmy měly šance na to rozhodnout o postupu, nicméně Jirotka i Biegl si s nebezpečnými situacemi nakonec poradili.

49:36

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Svoboda – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Soukup – 2 min., hrubost).

49:36

Svoboda nyní nepříjemně dotíral na Jirotku. A to se evidentně nelíbilo Soukupovi, který si ho ihned vzal do parády. Byla z toho docela slušná bitva obou hráčů. Oba samozřejmě zamíří na trestnou lavici.

49:05

Bojovalo se nyní ve středu hřiště. Jenže ani Kohout na jedné, ani Bacovský na druhé straně se do pásma nedostali. Prodloužení má tempo, tribuny jsou taktéž plné emocí.

48:32

Hraje se přelévá z jedné strany na druhou. I Hradec Králové umí zatlačit na Jirotku. Nyní nahodil míček z dálky Dědič, Biegl pro jistotu schovával do lapačky. Vhazovat se bude před jeho bránou.

47:34

Štěpáník se dobře obkroužil u pravého mantinelu, následně přihrál Hnízdilovi, jeho střela ale byla zablokovaná. O pár vteřin později se v dobré možnosti objevil Špaček, ale i jeho hostující obrana zpacifikovala.

47:03

Hrabicova střela z dálky! Jirotka míček neměl pod kontrolou, ale ani Petr Novák, ani Hudeček nedotlačili míček za brankovou čáru. ALPIQ měl nyní velké štěstí.

46:42

Barnošák byl nyní sražený k zemi, ale rozhodčí nechala tahle situace klidnými. Byť domácí publikum si žádalo vyloučení, bude se hrát v nezměněném počtu.

45:20

Nebezpečně nyní pálil bekhendem na Jirotku důrazný Petr Novák. Kladno nedokázalo míček vyhodit do bezpečí a málem se mu to stalo osudným. Bude to zajisté vyrovnaná bitva až do konce.

45:01

Začalo prodloužení.
Hradec Králové dělilo osm sekund od semifinále. Kladno si ale za svůj bojovný výkon asi vyrovnání zasloužilo. Následovat nyní bude desetiminutové prodloužení, případně pět nájezdů. Tohle drama má své pokračování, máme se na co těšit.

Střely na branku ve 3. třetině: 8:2
Prodloužení začne přibližně ve 13:00.

45:00

Třetí třetina skončila.

44:52

Kladno právě vstřelilo branku!
Většina příznivců kladenského mužstva je na nohou! 8,2 sekundy před koncem vyrovnal průběžný stav DANIEL HNÍZDIL. Hosté jsou jako opaření. Takový závěr utkání si rozhodně nepředstavovali. Asistence: Martin Špaček.

44:41

Štěpáník minul z pravé strany! Tohle byla další dobrá možnost Kladna. Přesná muška jednoduše dělá domácím velké problémy. Možná že tohle bude rozhodující faktor celého střetnutí.

44:30

Třicet vteřin do konce! Hradec Králové stále drží těsný náskok. Jen okamžiky ho dělí od postupu do semifinále, a to dost překvapivého.

43:45

Kladno je bez brankáře, hraje v přesile!

43:38

Oddechový čas pro hosty.

43:19

Oddechový čas pro domácí.

43:00

zahlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.

42:45

Velkou možnost měl nyní Šícha! Popoběhl blíže do středu pole a odtud tahem vypálil. Jenže bránu Biegla minul. Asi o metr jí přestřelil. Tlak Kladna sílí. Jen dvě minuty ho dělí od konce sezóny.

42:30

Kladnu už opravdu nezbývá mnoho času. Dojde zanedlouho k odvolání brankáře Jirotky? Je to dost pravděpodobné. Domácí kouč Drahomír Kadlec zcela jistě střádá taktické plány na závěr zápasu.

41:28

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Fanderlík – 2 min., držení protihráče).
Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Pražák – 2 min., vysoká hůl).

40:58

Soukup nahazoval na branku, kde zase číhal Špaček. Toho je prostě plné hřiště. Zase se mu ale nepodařilo tečovat míček do sítě. Hra je nyní opravdu hodně kouskovaná. Hradec Králové se jednoduše brání, většinou za cenu zakázaných uvolnění.

40:34

Hra je nyní přerušená. Na zemi se totiž objevil Švanda, kterému se vůbec nechtělo zvedat. S doprovodem realizačního týmu nakonec opustil hrací plochu, držel se přitom za hlavu.

40:24

Hnízdil z otočky nahodil míček k tyčce, kde se objevil znovu neúnavný Špaček. Ten ale nepropasoval míček pod beton Biegla. Ten je stále ke své brance stále pevně přikovaný.

40:04

Škoda pro ALPIQ! Pražák unikal podél pravé strany, jenže míček si zamotal pod nohy. Kdyby se mu to nestalo, ocitl by se rozhodně ve slušné možnosti.

39:46

Nějakých pět minut zbývá do konce základní části. Hradec Králové stále velmi slušně brání nejtěsnější možný náskok. Od semifinále hokejbalové extraligy ho dělí jen malé krůčky.

38:24

Šimůnek až příliš snadno objel branku, následně se po jeho tečované střele dostal míček na levý kruh, kde byl nehlídaný Luka. Ten ale z voleje míček netrefil. Teď mělo Kladno štěstí.

37:57

Pražák se odvážně pustil středem hřiště do plné obrany a narazil. O míček přišel. Následně hosté pro jistotu vyhodili míček do bezpečí. Vhazovat se bude před Bieglem.

37:36

Kohout nyní musel diskutovat s rozhodčím, který si ho přivolal k sobě. Ten mu rázně domluvil. Zřejmě se mu nelíbilo, jak se pokoušel dorážet nevybíravě před Bieglem.

37:30

Následuje domluvená výměna stran.

37:15

Čas se kladenskému mužstvu krátí, krátí a krátí... Dočkáme se nějakého zvratu? Určitě k tomu není daleko. Domácím se snaha rozhodně upřít nedá.

36:11

Procházka mohl vyrovnat! Po úniku se dostal sám před Biegla, jenže z blízkosti ho ani on nepřekonal. Tohle byla asi dosud největší možnost kladenského mužstva ve třetí třetině.

35:42

Luka mohl rozhodnout! Dostal se do brejku, unikal po pravé straně a snažil se zamířit nad rameno Jirotky. Ten ale zůstal klidný, míček vyrazil do bezpečí. Pořád je tedy situace na hřišti otevřená.

35:15

Nosek ostře vypálil, Biegl zasáhl. Míček se odrazil ke kladenskému bekovi znovu, nakonec ale nestřílel, pouze přihrával, a tohle řešení bylo špatné. Obrana Hradce Králové si se situací poradili.

34:55

Hnízdil protlačil míček na Špačka, jenže ten v mezikruží nevymyslel vůbec nic. Kladenská hala bouří, cítí, že by mohlo dojít k vyrovnání. Tedy aspoň ta část příznivců, která pochopitelně fandí domácím.

34:10

Mitra se řítil po pravé straně, Hrabár se do něj ovšem opřel, a čistým způsobem ho srazil k zemi. Z možná akce hostům nezbylo vůbec nic.

33:02

Dědič vypálil ostře ihned po vyhraném buly, ale jeho pokus skončil jen vedle brány. Biegl zasahovat nemusel, ostatně jako zatím ani jednou v průběhu tohoto dějství.

32:30

Dvě a půl minuty uběhlo z poslední třetiny této série. Na nějakou větší šanci stále čekáme. ALPIQ se zatím marně snaží najít cestu za snižujícím gólem.
Dnešní utkání sleduje 243 diváků.

31:46

Fišer si vyběhl z rohu mantinelu, už si chystal míček na střelu, nakonec ovšem nevystřelil. Hradec Králové začal docela aktivně. Spoléhá na brejky, zcela logicky za tohoto stavu.

30:22

Hudeček měl na pravé straně dost prostoru, přihrával před branku nabíhajícímu si Bacovskému, jenže ten měl složitou úlohu míček zpracovat. A tak druhý jmenovaný ani nevystřelil.

30:02

Došlo nakonec ke změně autora branky kladenského mužstva. Kohout nebyl posledním, kdo se dotkl míčku před dosažením snižujícího gólu, ale byl to Haisman.

30:01

Začala třetí třetina.
I po této třetině zatím průběžný stav vyznívá o branku ve prospěch Hradce Králové. Hosté se do útoku moc nehrnou, opravdu ani nemusejí, a snaží se především hrát poctivě vzadu. Přesto by inkasovaná branka vteřinu před koncem mohla tenhle duel ještě zdramatizovat. Kladno by se po tomto momentě mohlo rozhodně chytnout.

Střely na branku ve 2. třetině: 7:3
Další třetina začne přibližně ve 12:20.

30:00

Druhá třetina skončila.

29:59

Kladno právě vstřelilo branku!
Tak ještě to bude drama. V poslední možné vteřině totiž domácí snížili průběžný stav. Byly kolem této branky nějaké diskuze na časomíře, ale JAKUB HAISMAN opravdu skóroval ještě před zazněním sirény. Asistence: Michal Dědič.

29:25

Hradec právě vstřelil branku!
Hrabár ztratil míček u mantinelu, a to se nakonec stalo Kladnu osudným. Z ničeho nic hosté navyšují svoje vedení. Následovala totiž dobrá kombinace, po které se trefil JAN BACOVSKÝ. Jirotka se snažil po jeho střele natahovat, ale marně. Asistence: Petr Novák, Vítek Fanderlík.

29:05

Možná trošku spornější rozhodnutí rozhodčích. Nakonec ale asi Štěpáník opravdu v ofsajdu byl.

29:00

Zahlášena poslední minuta druhé třetiny.

28:48

Jirotka si zatím ve druhém dějství moc nezachytal. V posledních pěti minutách je Kladno jasně lepším týmem, nebo se aspoň daleko více tlačí do ofenzívy. Logicky. Musí prostě vyrovnat, aby se zápasem ještě něco udělalo.

28:12

Vždy odvážný a nahecovaný Špaček spolu s Barnošákem se tlačili před Biegla, co to šlo. Ale ani z téhle šance gól nerezultoval. Hostující gólman působí v bráně jako pevně postavená stěna.

27:05

Z levé strany vypálil Barnošák, trefil boční síť. Někteří kladenští fanoušci už zvedali ruce nad hlavu, ale jejich oslavy byly zbytečné.

26:33

Kohout poskakující míček přihrál na levou stranu, kde se objevil nehlídaný Pražák. Jenže ten zase neseřídil svá mířidla a přízemní pokus usměrnil jen vedle brány. Kladnu to tam v dnešním zápase jednoduše nepadá.

26:04

Procházka byl u míčku později, a i když hnán domácím publikem, nakonec se do šance nedostal. Hradec Králové následně vyhodil na zakázané uvolnění.

25:29

Vyrovnaná bitva pokračuje i nadále. Průběžné skóre se nezměnilo, a to i proto, že oba brankáři si počínají velmi dobře. Takticky si zatím vedou hosté velmi, velmi dobře. Domácí se neprosazují do šancí tak často, jak by asi chtěli.

24:40

Oba týmy v plném počtu.

23:29

Dvě dobré šance na obou stranách! Hradec Králové zahrozil díky Fanderlíkovi, který se na pravé straně objevil sám, jenže těžkou přihrávku nezpracoval a míček z voleje netrefil. Na druhé straně se v tutovce objevil Soukup! Z blízkosti mohl skórovat nad ležícího Biegla, ale trestuhodně minul.

22:40

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Šimek – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Dědič – 2 min., hrubost).

22:39

Do křížku se pustili Dědič a Šimek. Chvilku se kočkovali, pak se situace zklidnila. Takové emoce prostě k play-off patří. Následovat bude určitě vyloučení.

21:43

Pražák se už už chystal vystřelit z pravého kruhu, nicméně jeden z obránců Hradce králové včas přiběhl a vysekl čistě míček svému soupeři. ALPIQ se snaží o vyrovnání, proti dobře zformované obraně svého protivníka to ale má obrovsky složité.

21:34

Hosté v plném počtu.

20:25

Soukup od modré čáry nahazoval míček na bránu, před Bieglem se snažili tečovat Špaček a Hnízdil, ovšem marně. Hostující brankář si při této situaci počínal jistě.

20:09

Poté, co uběhla zhruba půlminutka z početní výhody Kladna, se na zemi objevil Barnošák. Držel se za koleno, nevypadalo to s ním nejlépe. Nakonec ale odešel na střídačku po svých.

19:34

Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Fišer.

19:01

Špaček unikl podél levé strany, z dálky se snažil Biegla překvapit, nicméně kýžený a chtěný prostor brány minul. Z téhle akce zapršet nemohlo... Když už jsme u počasí, svítí sluníčko, je doslova letní počasí. Což není pro hráče úplně příjemná skutečnost.

18:32

Štěpáník byl sražený ve vyložené šanci, rozhodčí tak nařídili trestné střílení. Domácí forvard však zvolil špatné řešení. A svou kličkou Biegla nepřekvapil. Ten jeho pokus z blízkosti bez problémů lapil.

18:32

Bylo nařízeno trestné střílení ve prospěch Kladna! Domácí fanoušci netrpělivě čekají, jak si Štěpáník povede.

17:57

Špaček našel svou přihrávkou před brankou Barnošáka, jenže ten šel do dvou hráčů, upadl, a ani pořádně nevystřelil. Domácí fanoušci vyžadovasli vyloučení, ale marně.

17:01

Dvě minuty uběhly z této třetiny. A zatím se na hřišti neudálo nic podstatného. Jirotka ani Biegl nemuseli ani jednou zasahovat vůči přímé střele. Na nějakou větší šanci stále čekáme.

16:45

Oba týmy v plném počtu.

15:46

Už třikrát během úvodní minuty druhého dějství se hra přerušovala. Teď kvůli vyhození míčku ze strany Noska. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

15:01

Začala druhá třetina.
Viděli jsme zatím vyrovnanou první třetinu, o které zatím rozhoduje jediná vstřelená branka hostujícího celku. Kladno mělo šance na to vyrovnat, zatím ale Biegl neinkasoval. Určitě se máme ve zbývajících dvou periodách na co těšit. Utkání má totiž o náboj postaráno.

Střely na branku v 1. třetině: 6:4
Další třetina začne přibližně v 11:36.

15:00

První třetina skončila.

14:45

Současné vyloučení:
Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Tesař – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., hrubost).

14:43

Špaček se nyní chytře snažil tečovat míček za záda Biegla! Měl ovšem těžkou pozici, takže vyrovnání z této akce nerezultovalo. Následně se domácí forvard dostal do křížku s Tesařem. Byla z toho menší potyčka. Oba hráči budou vyloučeni.

14:00

Zahlášena poslední minuta této třetiny.

13:32

Zhruba minuta a půl zbývá do konce této třetiny. Utkání je zatím vyrovnané, na branky ovšem vede Hradec Králové. A to je právě v kolektivních sportech vůbec ta nejdůležitější statistika.

12:44

Kladno nyní soupeře zatlačilo v jeho pásmu! Prokop se ocitl v dobré pozici na levé straně poté, co vyběhl z mezikruží. Jenže míček k tyčce Biegla nakonec nepropasoval.

11:55

Domácí v plném počtu.

11:48

Obrovská možnost pro Kladno! V oslabení utekl Pražák do úniku, řítil se sám na Biegla, zkusil ho obehrát jednoduchou kličkou, ale hostující brankář si výtečně poradil. Teď mohlo být klidně vyrovnáno.

10:24

Dobře se zatím Kladno brání tomuhle oslabení. Každopádně na place je elitní lajna hostů, která představuje vždy velké nebezpečí. Uvidíme, jak si se zbytkem početní výhody poradí.

09:55

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., krosček).

08:20

Kombinace kladenského mužstva je značně krkolomná. Je vidět, že Kladno chce brzy vyrovnat, ale Hradec Králové si počíná v obraně velmi dobře. I proto mají domácí svou úlohu daleko složitější.

07:28

Barnošák se objevil ve vyložené pozici na pravém kruhu! Rozhodl se místo přihrávky vystřelit tahem, jenže Bieglovu bránu minul. Velká škoda pro Kladno.

07:05

Hudeček nyní prolétl kolem levého mantinelu, byl ovšem dobře ubráněn, a nakonec jeho zablokovaná střela problémy Kladnu nenadělala. ALPIQ je trošku v křeči po inkasované brance.

06:28

Hradec právě vstřelil branku!
Již druhou početní výhodu hosté přetavili v úvodní gól. Poté, co se po pěkné kombinaci na pravém kruhu objevil nehlídaný JAROSLAV TESAŘ, Jirotka kapituloval, byť královehradecký útočník vůbec nevystřelil dobře. Míček se zkrátka záhadným způsobem objevil za brankovou čárou. Bez asistence.

05:43

Hosté v plném počtu.

05:14

Nosek se nyní dostal před brankou Jirotky do křížku se Šimůnkem. Nelíbilo se mu, jak jeho protihráč dotíral na kladenského gólmana. Vše ale bylo vyřešeno rychle a stručně bez většího extempore.

05:11

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Soukup – 2 min., podražení).

04:40

Poté, co se Kladno bez problémů ubránil oslabení, započne svou početní výhodu. Dědičova tečovaná rána nyní pouze polechtala beton brankáře Biegla.

04:18

Domácí v plném počtu.

03:43

Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Fanderlík – 2 min., držení hole).

03:00

Oslabení zvládá ALPIQ velmi dobře. Dokonce mělo více míček na svých hokejkách než soupeř. Ale ještě z početní výhody Hradce Králové zbývá docela dost.

02:18

Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Haisman – 2 min., hákování).

01:39

Ozývají se také kladenští fanoušci, vůbec poprvé v utkání. Na hřišti je to zatím jinak taktická bitva. Biegl ani Jirotka zatím nemuseli výrazněji zasahovat.

00:53

Úvodní seznamovací minuta nenabídla nic zásadního. Akorát byl poprvé slyšet hvizd rozhodčích, kteří přijeli až ze Slovenska. Tentokráte bylo jejich rozhodnutí zakázané uvolnění, toho se dopustili domácí.

00:01

Úvodní buly vyhrál Špaček. Ihned poté se ozvala skupinka fanoušků Východočechů. Že by měli převahu na tribunách oproti kladenským?

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Soukup, Hrabár, Patrik Novák, Voráček, Dědič, Haisman, Nosek – Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Prokop, Pražák, Kohout, Barnošák, Procházka, Zmeškal, Důras

HBC Hradec Králové 1988: Biegl (Brykner) – Hrabica, Švanda, Ruda, Jiřík, Fanderlík, Šimek, Doležal – Bacovský, Petr Novák, Hudeček, Tesař, Svoboda, Fišer, Hrubý, Ježek, Mitra, Šimůnek, Luka

Rozhodčí: Kralovič, Valachovič.
Tahle série je nesmírně napínavá a vyrovnaná a o jejím osudu bude muset rozhodnout až pátý zápas. Kladno mělo po dvou domácích vítězstvích hned dva mečboly, ale v Hradci Králové ani jeden neproměnilo. Dvakrát prohrálo na východě Čech o branku, v tom čtvrtém navíc až po prodloužení. Teď by měl být však ALPIQ znovu favoritem, na vlastním hřišti totiž málokdy prohrává. Hradec Králové ovšem rozhodně dokázal, že se svým soupeřem může měřit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.

HBC Kladno – HBC Hradec Králové 1988

2:3

po s.s. (1:2) (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0) Stav série: 2:3

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Haisman (Dědič), 45. Hnízdil (Špaček) – 7. Tesař, 30. Bacovský (Petr Novák, Fanderlík), rozh. náj. Bacovský

Samostatné nájezdy:
1. série:
1:0   Nosek (KLA)
1:0   Luka (HKR)
2. série:
1:0   Hnízdil (KLA)
1:1   Petr Novák (HKR)
3. série:
1:1   Hrabár (KLA)
1:1   Tesař (HKR)
4. série:
1:1   Pražák (KLA)
1:1   Šimůnek (HKR)
5. série:
1:1   Barnošák (KLA)
1:1   Hrabica (HKR)
6. série:
1:1   Petr Novák (HKR)
1:1   Patrik Novák (KLA)
7. série:
1:1   Luka (HKR)
1:1   Nosek (KLA)
8. série:
1:1   Mitra (HKR)
1:1   Prokop (KLA)
9. série:
1:1   Fišer (HKR)
1:1   Špaček (KLA)
10. série:
1:2   Bacovský (HKR)
1:2   Nosek (KLA)

HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Soukup, Hrabár, Patrik Novák, Voráček, Dědič, Haisman, Nosek – Hnízdil, Štěpáník, Špaček, Šícha, Prokop, Pražák, Kohout, Barnošák, Procházka, Zmeškal, Důras

HBC Hradec Králové 1988: Biegl (Brykner) – Hrabica, Švanda, Ruda, Jiřík, Fanderlík, Šimek, Doležal – Bacovský, Petr Novák, Hudeček, Tesař, Svoboda, Fišer, Hrubý, Ježek, Mitra, Šimůnek, Luka

Rozhodčí: Kralovič, Valachovič

Diváci: 243

Průběh zápasu
1. třetina
02:18 KLA 2 Haisman, hákování
03:43 HKR 2 Fanderlík, držení hole
05:11 KLA 2 Soukup, podražení
06:28 HKR 0:1 Tesař
09:55 KLA 2 Špaček, krosček
14:45 HKR 2 Tesař, hrubost
KLA 2 Špaček, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
19:34 HKR 2 HL příliš mnoho hráčů na hřišti, odpyká Fišer
22:40 HKR 2 Šimek, hrubost
KLA 2 Dědič, hrubost
29:25 HKR 0:2 Bacovský (Petr Novák, Fanderlík)
29:59 KLA 1:2 Haisman (Dědič)
Po 2. třetině
3. třetina
41:28 HKR 2 Fanderlík, držení protihráče
KLA 2 Pražák, vysoká hůl
44:52 KLA 2:2 Hnízdil (Špaček)
Po 3. třetině
Prodloužení
49:36 HKR 2 Svoboda, hrubost
KLA 2 Soukup, hrubost
před sam. stř.
Samostatné nájezdy
HKR 2:3 Bacovský (rozh. náj.)
po s.s.