Menu

Fotbal

MONACObet liga

FK Poprad – KFC Komárno

1:1

konec (0:0)

24.04.2018, 17:30 • NTC Poprad • 26. kolo • Lukáš Rastislav Ovšonka sk

Tipsport: 1.43 4.5 5.27 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Druhý polčas už aj priniesol dva góly. Do vedenia sa prekvapujúco dostali hostia, ktorí sa presadili v 68. minúte. Zdalo sa, že Popradčania prídu o ďalšie body, no Kukoľ v 82. minúte zabezpečil zisk aspoň jedného bodu, ktorý je však pre Poprad takisto neúspechom.

Ďakujeme za pozornosť. (19:18:22)

90+4

Koniec zápasu.

90+3

Horváth vysunul Kukoľa, ktorý posielal loptu do šestnástky, no zablokoval ju protihráč. Z následného rohového kopu sa domáci nepresadili, Hovsepyan v pokoji odhlavičkoval loptu preč.

90+2

Rohový kop z kopačky Kukoľa však zachytil priamo brankár Maťašovský do rúk. Následne sa faulom previnil Lukáš Horváth, ktorý je aj potrestaný žltou kartou.

90+1

Hric presunul hru okamžite na Kukoľa, ktorý ju podržal na svojich kopačkách a následne vybojoval rohový kop.

90+1

Rozhodcovia nadstavujú tri minúty.

90

Medak poslal loptu z autu do šestnástky, ktorú sa snažil hlavičkovať Horváth, no nepresadil sa. Komárňania pozorne bránili.

89

Duje Medak v súboji s Pétrom Nagyom hral proti pravidlám, a tak Komárno opäť pomerne lacno získava loptu.

88

Nákop z kopačky Špiriaka na útočnú polovicu zasiahol hlavičkou Palša a nedovolil hosťom ďalej pokračovať v akcii.

86

Žltú kartu dostáva Šašinka (FK Poprad).

86

Ján Malec teraz veľmi podržal svoj tím. Popradskí obrancovia akosi zabudli na Davida Hovsepyana, ktorý sa uvoľnil po ľavej strane vo vápne a vystrelil. Strela však letela presne na popradského brankára.

85

Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Lukáš Duda, prichádza Dávid Krisztián.

84

Hovsepyan posunul loptu na pravú stranu, kde však boli pripravení domáci hráči, ktorí zvýšili tempo a rozhodne ich nabudil vyrovnávajúci gól.

82

Poprad dal gól!
Popradčania vyrovnávajú stav stretnutia a strieľajú gól po viac ako 330 minútach! VLADIMÍR KUKOĽ si počkal na prihrávku na hranicu šestnástky a strelou k ľavej žrdi prekonal Maťašovského!

82

Lukáš Horváth vbiehal do pokutového územia po ľavom krídle, no potom akosi spomalil a hráč Komárna si ho postrážil. Poprad ešte zahrával roh, ktorý nebol úspešný.

81

Striedanie v tíme KFC Komárno: z ihriska odchádza Goran Matić, prichádza David Hovsepyan.

80

Poprad už využil všetky príležitosti na striedanie hráčov. Komárno si ponechalo všetky tri výmeny na záverečnú desaťminútovku. Za chvíľu dôjde k prvej výmene.

79

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Michal Horodník, prichádza Viktor Maťaš.

78

Vladimír Kukoľ zahrával štandardku tesne spred šestnástky. Svojou strelou trafil priamo do pred ním stojaceho múru.

76

Kica sa pošmykol, no bolo to po nedovolenom zákroku Lukáša Dudu, na ktorého hlavný rozhodca okamžite namieril žltú kartu.

74

Popradčania stále mierne hazardujú s týmto zápasom a zatiaľ nevytvárajú tlak na komárňanskú obranu. Hostia sa bránia s prehľadom.

73

Brankár Maťašovský musel rukou odstrániť nebezpečnú loptu, ktorá dopadla takmer na brvno. Hlavný rozhodca ešte šiel skontrolovať Dudu, ktorý ležal na trávniku.

72

Goran Matić sa mierne zaplietol vo vlastnom pohybe, čo využil Palša a okamžite mu odobral loptu. Poprad však o ňu vzápätí ihneď prišiel.

71

Kica nakopol loptu z ľavej strany do šestnástky, kde sa mu ukázal Horváth, no zakončovať rozhodne cez Špiriaka nemohol.

70

Ján Hatok to spoza šestnástky skúsil prudkou prízemnou strelou, ktorú mohol prípadne pätičkou tečovať Horváth, no už sa mu to nepodarilo.

69

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Stanislav Šesták, prichádza Jakub Šašinka.

68

KFC Komárno dáva gól!
Komárno otvára skóre tohto stretnutia a dostáva sa do vedenia! Popradčania mierne pokazili rozohrávku, lopty v šestnástke sa zmocnil PÉTER NAGY, ktorý rýchlou presnou strelou k pravej žrdi prekonal Maleca!

67

Domonkos zatlačil Hatoka do rohu ihriska, následne Komárňania aj profitovali z dobrého napádania. Nurković vošiel s loptou do šestnástky, ale Dudovu prihrávku už sklzom vystihol jeden z domácich.

65

Popović nepredviedol jeden zo svojich dobrých sklzov, lopta pristála na kopačke Šestáka, ktorý to však mal z ostrého uhla, a tak iba takticky zahral na rohový kop. Z rohového kopu sa však Popradčania nepresadili.

64

Striedanie v tíme FK Poprad: z ihriska odchádza Kamil Kopúnek, prichádza Lukáš Horváth.

63

Asi najväčšia príležitosť Popradu v tomto polčase. Hric ideálne presunul hru cez celé ihrisko ku Kukoľovi, ktorý poslal zase center do šestnástky, na ktorý si nabehol Stanislav Šesták, no z voleja triafal nepresne!

62

Bilyk odcentroval loptu do vnútra šestnástky, no Nurković za ňou iba letmo obzrel, pretože letela veľmi vysoko.

61

Matić si nestihol spracovať prihrávku od svojho spoluhráča, Kopúnek pred ním zahral naozaj pozorne a loptu mu vykopol z kopačky.

59

Kica posúval loptu po čiare, no veľmi si nerozumel s Kukoľom, ktorý k ponúknutej prihrávke neprejavil žiaden záujem.

58

Šurnovského aut skončil na kopačke Matića, hostia sa následne nikam neponáhľali a posunuli loptu dozadu na obrancov.

57

Kukoľ prišiel o loptu v súboji s Dudom, ktorý okamžite vyšprintoval dopredu a Kukoľ takisto ihneď letel za ním. Napokon ho fauloval a Komárno získava štandardku.

56

Duje Medak vhodil naozaj dlhý aut, ktorý dorazil priamo do pokutového územia, no v šestnástke sa už nik z domácich nepresadil. Z nasledujúceho rohového kopu Popradčania znovu nedokázali preľstiť hosťujúceho brankára.

55

Popradčania sa skúšali opäť dostať cez súperovu obranu, no nepodarilo sa im to. Domáci futbalisti už nestrelili gól viac ako 315 minút a zatiaľ sa im nedarí tento negatívny číselný údaj prelomiť.

54

Samir Nurković si nabiehal do šestnástky na letiacu loptu z kopačky Dudu, ale napokon sa mu cez domáceho obrancu nepodarilo presadiť.

53

Jakub Hric dostal žltú kartu, pravdepodobne za neoprávnenú hru s loptou, keďže hlavný rozhodca už predtým pískol do píšťalky.

52

Michal Horodník sa uvoľnil na pravej strane a natláčal sa popri protihráčovi a nasmeroval prudký center, ktorý si však cestu k žiadnemu jeho spoluhráčovi nenašiel.

51

Hlavný rozhodca udelil prvú žltú kartu v zápase. Jej adresátom bol Samir Nurković.

50

Kamil Kopúnek si pred šestnástkou spracoval prihrávku od Kukoľa a okamžite vypálil. Jeho delovka však letela mimo bránky.

49

Komárňania zahrávali rohový kop, ktorý však s prehľadom odhlavičkoval Palša. Domáci vyrazili dopredu, Zošákova prihrávka však skončila iba na tele jedného z hostí.

48

Komárňania vhadzovali aut na útočnej polovici, Medak ho okamžite odstrelil späť za postrannú čiaru.

47

Horodník bol veľmi aktívny v napádaní protihráča, až sa dopustil nedovoleného zákroku.

46

Cez prestávku sa ani jeden tréner neuchýlil k zmene v zostavách, a tak sa pokračuje v pôvodnom zložení. Komárno malo výkop.

46

Začal sa druhý polčas.
V úvodnom polčase sme videli vcelku vyrovnaný futbal, pár šancí bolo na oboch stranách, no žiadne veľké gólové príležitosti.
Viac v druhom polčase, ktorý sa začína približne o 18:30.

45

Prvý polčas sa skončil.

45

Samir Nurković sa uvoľňoval na útočnej polovici a chcel využiť možno trošku dezorientovaných brániacich hráčov Popradu. Ocitol sa však v ofsajde a v ťahu na bránu pokračovať nemohol.

44

Kicov center si síce Šesták v pokutovom území spracoval na hrudi, ale vzápätí o loptu hneď prišiel.

42

Kicov pokus o center komárňanskí futbalisti vyblokovali a Poprad zahrával roh. Kukoľov nákop sa snažil využiť Palša, no nehlavičkoval ako prvý.

41

Hostia faulovali domáceho hráča na obrannej polovici Popradu, a tak Palša rozohrá nákopom smerom dopredu.

39

Popradčania si mierne nerozumeli v rozohrávke, loptu zachytil Duda, ktorý posielal mäkký center do šestnástky. Bol však tečovaný a už mal loptu v moci brankár Malec.

38

Zošák vysunul po ľavej strane Kukoľa, ktorý si zasekol Popovića, ale loptu si až moc vysunul a už ju nestihol zachytiť pred druhým protihráčom.

37

Z rohového kopu veľmi domáci futbalisti nepohrozili, hráč stojaci pri bližšej žrdi okamžite loptu odstrelil preč z nebezpečenstva.

36

Medak prenechal zahrávanie štandardky Kukoľovi, ktorý sa rozhodol pre priamu strelu na bránu, no vypálil mimo. Bolo to ešte tečované, tak Poprad má roh.

35

Kukoľ si v šestnástke šikovne zasekol protihráč a poslal do malého vápna krátky center na hlavičku Šestáka, ktorý síce zakončil, no loptu poslal tesne nad!

34

Matić posunul prihrávku do šestnástky Dudovi, ktorý ešte chcel aspoň loptu zasiahnuť, no Malec sa okamžite po nej hodil a už nedovolil, aby sa jej hosťujúci hráči dotkol.

33

Komárňania podnikli jednoduchú akciu, loptu si za šestnástkou spracoval Kristóf Domonkos a napriek väčšej diaľke neumiestnil loptu vôbec zle. Preletela popri pravej žrdi.

32

Kopúnek si v strede poľa nerozumel so Zošákom v ich pokuse o protiútok. Dopredu chceli ísť hostia, ale takisto im to neklaplo.

31

Vladimír Kukoľ poslal z ľavej strany šikovný zatočený center, ktorý mieril pred Maťašovského. Komárňanský brankár si ho však pozorne postrážil a loptu zachytil do rúk.

30

Horodník sa rozbehol s loptou po pravej strane, namieril si to do šestnástky a vypálil z ťažkého uhla. Maťašovský vyrazil pred seba, skúšal to ešte Zošák, no tiež neuspel.

29

Kica neprepustil cez seba Gorana Matića, zatlačil ho do rohu ihriska. Komárno získalo rohový kop, z ktorého sa však Nurković hlavičkovo nepresadil.

28

Popović vhadzoval aut priamo do šestnástky, kde bol najlepšie pripravený Duda, ale zakončovať sa mu nepodarilo.

27

Duda vysúval po pravej strane rozbehnutého Nurkovića, ale Palša ho cez seba neprepustil.

25

Zošák poslal center na hranicu šestnástky, kde si loptu pýtal Šesták, ale nepodarilo sa mu už presadiť cez Ondruša.

24

S Popovićom to istú dobu nevyzeralo veľmi dobre, len ťažko sa po páde dostával späť na nohy. Hlavný rozhodca ho však jedným okom sledoval a videl, že sa predsa len pozviecha a hra nebude musieť byť prerušená.

23

Matić síce pred šestnástkou nasadil jasličky Palšovi, ale jeho plánovaná prihrávka na Samira Nurkovića nebola presná.

21

Vladimír Kukoľ zahrával štandardku z ľavej strany z miesta pri rohovej zástavke, no vôbec loptu nenasmeroval tam, kam sa očakávalo.

20

Duje Medak síce vybojoval loptu v súboji s Domonkosom, ale následne ju zbytočne okamžite odkopol ďaleko preč a daroval aut Komárnu.

19

Zošák si narazil loptu s Horodníkom, ale práve spätnú narážačku sa mu pri postrannej čiare už nepodarilo dobehnúť a Komárno získalo aut.

17

Duda si počkal na spoluhráčov. Spoza jeho chrbta mu ideálne vybehol Mihajlo Popović, ktorý si aj prihrávku spracoval, ale už sa proti popradskej defenzíve nepresadil.

16

Kicovi nevyšla spolupráca s Medakom, ktorý mierne podcenil situáciu a lopta mu prenikla pomedzi jeho kopačku a trávnik.

15

Matić posunul loptu po čiare Lukášovi Dudovi, ktorý však o ňu prišiel v súboji s Kicom. Poprad sa ubránil pred ďalším útokom Komárna a môže založiť vlastnú akciu.

13

Medak hľadal kolmicou zo stredu poľa Michala Horodníka, ktorý bol však na túto prihrávku prikrátky. Zachytili ju hostia.

12

Nurković posunul loptu na útočnej polovici Šurnovskému, ktorý chcel pravdepodobne centrovať, no vymklo sa mu to mierne spod kontroly a loptu iba bezhlavo odpálil ponad popradskú bránu.

10

Po osobnom súboji v pokutovom území mal mierne problémy Stanislav Šesták, ale po rýchlom ošetrení pokračuje v hre. Rozohráva Poprad.

9

Popradský brankár Ján Malec sa vyznamenal dôležitým zákrokom po štandardke hostí, ktorú zakončoval priamou strelou na bránu Dmytro Bilyk. Malec sa poriadne natiahol k pravej žrdi.

8

Horodníkov rýchly center odhlavičkoval zo šestnástky Zošák. Toto zakončenie však nebilo vôbec nebezpečné, Maťašovský si s ním hravo poradil.

7

Komárno sa s rozohrávkou nikom neponáhľa, Popović získal pre svoj tím aut a rozhodcovia ho museli slovne napomenúť, pretože sa výrazne po postrannej čiare posunul.

6

Malecov výkop z vlastného vápna posunul Kopúnek na pravý kraj ihriska, kde však zaúradoval jeden z komárňanských futbalistov.

5

Michal Horodník si spracoval prihrávku od Zošáka, následne sám vnikol do vápna, ale proti trojici hosťujúcich futbalistov sa už nedokázal presadiť.

4

Komárňania rozohrávali na útočnej polovici, následne sa Špiriak pokúsil loptu nasmerovať na hranicu šestnástky, kde ju však jeho spoluhráč nezachytil.

3

Duje Medak odcentroval loptu do pokutového územia, v ktorom však boli v prečíslení hosťujúci futbalisti, ktorí si postrážili svoj vlastný priestor.

2

Kica telom zahral proti Goranovi Matićovi, ktorý sa snažil vypýtať si nedovolený zákrok, ale nepodarilo sa mu to. Komárno získalo roh, ktorý však nezahralo najlepšie.

1

Úvodný výkop dnešného druholigového stretnutia zahrávali futbalisti Popradu, ktorí okamžite preniesli hru na útočnú polovicu a získali aut.

1

Stretnutie sa práve začalo.
Na trávnik už nastupujú oba celky. Popradskí futbalisti v modrých dresoch a Komárňania v bielych.
Úvodné zostavy:

FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Kopúnek, Medak, Kukoľ, Zošák, Horodník, Šesták
Náhradníci: Deronja, Daško, Jančo, Horváth, Šašinka, Maťaš, Holiš

KFC Komárno: Maťašovský – Popović, Ondruš, Špiriak, Šurnovský, Domonkos, Matić, Nagy, Nurković (C), Duda, Bilyk
Náhradníci: Luzin, Hovsepyan, Krisztián, Kelemen, Szabó, Leckéši

Rozhodca: Mastiš – Jankovič, Halíček.
Prajem vám príjemný utorkový podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 26. kola 2. ligy, v ktorom FK Poprad privíta v NTC Poprad KFC Komárno. Stretnutie sa začína o 17:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

FK Poprad
Po jednej remíze a štyroch víťazstvách za sebou prišla na popradských futbalistov akási herná kríza. Podtatranci nedokázali skórovať už v troch zápasoch po sebe a pohoršili si aj tabuľkovo. Naposledy sa predstavili doma proti Trebišovu. Získali iba jeden bod po remíze 0:0 a predtým si pripísali na konto aj dve prehry, ktoré sa udiali v Liptovskom Mikuláši a na trávniku Interu Bratislava. V oboch zápasoch Poprad neuspel a prehral zhodne 1:0. Popradčania sú si určite vedomí aktuálnej zložitej situácie, keďže do konca sezóny majú k dispozícii už len 5 zápasov na to, aby získali vytúženú miestenku do Fortuna ligy. Momentálne majú na konte 45 bodov, sú na treťom mieste a na vedúcu Sereď strácajú až 8 bodov. Tento priepastný rozdiel budú chcieť určite zmenšiť už vďaka nasledujúcemu zápasu, v ktorom budú favoritom.

KFC Komárno
Komárňanských futbalistov v závere súťaže čakajú pravdepodobne záchranárske práce o udržanie sa v druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaži. KFC Komárno patrí momentálne 13. priečka, ktorá je prvou zostupovou. Tohtoročná druhá liga však ukazuje svoju vyrovnanosť, ktorá sa prejavuje aj v posledných kolách. Komárno s 29 bodmi napríklad na ôsme Pohronie stráca len tri body a po poslednej výhre nad Zvolenom 1:2 a ešte predošlému obrovskému víťazstvu nad Spišskou Novou Vsou 7:0 sú Komárňania určite ochotní aj pod Tatrami získať aspoň jeden bod. Môže sa im to podariť, Poprad je vo výsledkovej kríze, naopak práve hostia sú v pozitívnejšej nálade vďaka posledným dvom triumfom.

Uvidíme, ako sa teda bude vyvíjať a ako napokon dopadne druhé tohtoročné meranie síl týchto dvoch mužstiev. V prvom vzájomnom zápase, ktoré sa odohralo 7. októbra 2017 v rámci 11. kola Poprad triumfoval v Komárne po hetriku Šestáka a zásahu Medaka 0:4.

Srdečne vás pozývam k sledovaniu on-line prenosu a prajem vám pekný športový zážitok!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

FK Poprad – KFC Komárno

1:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 82. Kukoľ – 68. Nagy

Karty:   53. Hric (PPD), 86. Šašinka (PPD), 90+2. Horváth (PPD) – 51. Nurković (KFK), 76. Duda (KFK)

FK Poprad: Malec – Hatok, Hric, Palša (C), Kica, Kopúnek, Medak, Kukoľ, Zošák, Horodník, Šesták
Náhradníci: Deronja, Daško, Jančo, Horváth, Šašinka, Maťaš, Holiš

KFC Komárno: Maťašovský – Popović, Ondruš, Špiriak, Šurnovský, Domonkos, Matić, Nagy, Nurković (C), Duda, Bilyk
Náhradníci: Luzin, Hovsepyan, Krisztián, Kelemen, Szabó, Leckéši

Rozhodčí: Mastiš – Jankovič, Halíček