Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

VK Dukla Liberec – VK Jihostroj Č. Budějovice

3:1

konec (27:25, 22:25, 25:21, 25:23) Stav série: 1:1

21.04.2018, 18:00 • Sportovní hala Dukla Liberec • O 3.–4. místo • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.5 2.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

25:23

Místo Křesťana se vrací do hry a rovnou i na podání Šotola. Šotola zvolnil na podání, Kopáček mohl lehce přihrát, následně Janouch vyzval k útoku středu Holubce, který ukončuje smečí do zadní části kurtu celý zápas.

24:22

Radek Mach je na podání. Správka neuspěl na útoku, následně Křesťan smečuje jen do dvojbloku Liberec a jsou tady dva mečboly.

19:19

Také Kriško je zablokován Šotolou a za nerozhodného stavu si berou domácí oddechový čas.

16:14

Todua tentokrát hledal servisem Kriška. Štokr už na druhý pokus uspěl smečí do diagonály a posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

14:11

Holubec na servisu. Šotola smečuje ze zóny číslo jedna po lajně, ale jen to autu. Také Jihostroj si bere oddechový čas.

12:11

Marek Šotola přitvrdil na servisu. Galabov chtěl vytlouct blok, ale netrefil ho. Michal Nekola si ihned bere oddechový čas.

8:4

Další servis Davida Galabova mířil opět na Michálka. Leikep proměňuje bodovku středem sítě a Liberec tak vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body.

5:3

Jan Štokr stále na podání. Michálek je na hlavním kůlu zablokován Janouchem a po čtyřech bodech Liberce si bere oddechový čas René Dvořák.

25:21

Tomáš Fila je na podání. Janouch vyzval k útoku Kriška, který ani nadvakrát neuspěl. Křesťan ale smečuje do autu a třetí set jde na konto Liberce.

24:20

Křesťanův servis našel Galabova, následně po nahrávce Janoucha přidává bod Kriško a domácí mají čtyři setboly.

23:20

Filip Křesťan na podání. Kriško se z hlavního kůlu na první pokus neprosadil, na druhé straně vytlouká bloky Křesťan a Jihostroj stahuje. Liberec si bere oddechový čas.

17:15

Tomáš Kriško je za koncovou lajnou. Michálek smečoval v nouzi bez razance, na druhé straně přidává bod útokem po lajně Galabov. Jihostroj si bere oddechový čas.

16:15

Za Toduu nastupuje na servisu Ondrovič. Ten ale svou plachtu poslal jen do autu a Liberec tak vede při druhém technickém oddechovém čase o bod.

9:8

Marek Šotola je na podání. Pipe poslal Kriško jen do pásky a Liberec vede už jen o bod. Michal Nekola si žádá oddechový čas.

8:4

Tomáš Fila na podání. Holubec se středem neprosadil, následně ale smečuje jen do bloku Křesťan a tak Liberec vede při prvním technickém oddechovém čase o čtyři body.

5:2

Další parádní servis Galabova končí přímým bodem. Jihostroj reaguje oddechovým časem.

22:25

Po servisu Jana Galabaova smečoval Křesťan, ale na první pokus neuspěl. Následně ale už ukončuje druhý set smečí z hlavního kůlu Michálek.

20:24

Tomáš Fila na podání. Galabov výborně přihrál, ale poté smečoval jen do připraveného Fily. Také Štokr je zablokován a Jihostroj má čtyři setboly. Ještě jeden oddechový čas pro svěřence Michala Nekoly.

20:22

Jan Štokr na podání. Mach je na středu sítě zablokován a drama je na světě i ve druhém setu. Jihostroj si bere oddechový čas.

17:21

Aleš Holubec na podání. Hostům se nepodařilo přihrát, při útoku Štokra je poté nachytán blok Jihostroje v síti a Liberec snižuje. Hosté si berou oddechový čas.

11:16

Radek Mach se prosazuje po servisu Jana Štokra středem sítě a posílá oba týmy k druhému technickému oddechovému času.

3:8

Jan Štokr je na servisu. Galabov smečuje z hlavního kůlu jen mimo postranní lajnu a při prvním technickém oddechovém čase vede Jihostroj o pět bodů.

0:4

Navíc je zablokován také Holubec na středu sítě a Michal Nekola si musí brát oddechový čas již po čtyřech výměnách.

27:25

První sada končí. Palgut sice Křesťana uvolnil na jednoblok, ale v souboji univerzálů uspěl blokem Štokr a první sada jde na konto Liberce.

26:25

Valerij Todua na servisu. Holubec vytlouká středem sítě blok Macha a je tu další setbol pro Liberec.

25:24

Petr Michálek pokračuje na podání. Tentokrát už Štokr propálil českobudějovické bloky tvrdou ránou do diagonály.

24:22

Teď už se domácí dostali k útoku a ten také proměňuje ve dva setboly Štokr.

21:19

Radek Mach je na podání. Kupilík boduje na druhou přes a Jihostroj se znovu dostává do hry o první sadu. Také Liberec si vybírá oddechový čas.

19:16

Aleš Správka je na podání. Michálek byl z pipu bráněn, následně ale bod nedal ani Štokr. Galabova rána byla na bloku tečována a je to bod pro Liberec. Jihostroj si bere oddechový čas.

16:14

Petr Michálek pokračuje na podání. Jeho plachta jde do zámezí a následuje druhý technický oddechový čas.

15:14

Petr Michálek je na servisu. Další proměněnou bodovku přidal z pipu Michálek a je to jen o bod. Liberec zastavuje hru oddechovým časem.

13:10

Liberecký univerzál pokračuje na podání. Dalšíí Štokrova rána je zastavena rozhodčím. Jihostroji je pískáno chybné postavení. Hostující celek si bere oddechový čas.

6:8

Jakub Janouch na podání. Jihostroj odpovídá z hlavního kůlu, odkud smečoval Tomáš Fila. Následuje první technický oddechový čas.

VK Dukla Liberec – VK Jihostroj Č. Budějovice

3:1

konec (27:25, 22:25, 25:21, 25:23) Stav série: 1:1

Zpět na online

VK Dukla Liberec: Janouch, Srb – Kriško, Galabov, Kroužek, Správka (C) – Staněk, Veselý, Holubec, Leikep – Štokr, Indra – Kunc, Kopáček Trenér: Michal Nekola

VK Jihostroj Č. Budějovice: Kupilík, Palgut – Michálek, Fila, Kraffer – Mach (C), Ondrovič, Todua, Polák – Křesťan, Šotola – Kryštof Trenér: René Dvořák

Rozhodčí: Vlastimil Kovář – Martin Hudík