Menu

Volejbal

Play-off extraligy mužů

Kladno volejbal cz – VK ČEZ Karlovarsko

2:3

konec (18:25, 28:26, 21:25, 25:23, 10:15) Stav série: 0:1

18.04.2018, 20:15 • Kladenská sportovní hala, Kladno • Finále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 1.57 2.34 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

10:15

První finále ovládlo Karlovarsko! Prešinský přidal kvalitní podání, Moník byl přesný na přihrávce, West vyzval k útoku z hlavního kůlu Bouzu, ale ten v kritický okamžik zklamal. Španělský smečař poslal míč jen do autu a zápas končí.

10:14

Zmrhal i Ropret se vrací do hry. Karlovarsko má k dispozici čtyři mečboly! Po servisu Petra Šulisty bod nedal útokem Prešinský, ale Bouza narazil na perfektní dvojblok Karlovarska.

8:12

Kladno je ve velkých problémech. Sobotka totiž nesložil míč středem sítě a to trestá z druhé strany Rejlek.

8:11

Kladnu se ale nedaří ubránit. Již jedenáctý bod Karlovarska přidává po nepřesném servisu Adama Zajíčka. Milan Fortuník zastavuje hru oddechovým časem.

5:8

Při změně stran vede Karlovarsko už o tři body. Gregor Ropret zatlačil servisem, následně Hudeček vypomohl blokem na středu sítě a hned si vyšlápl na kapitána Kladna Adama Zajíčka.

25:23

Dramatický zápas rozhodně až pátá sada! Radoslav Prešinský nepředvedl povedené podání, Moník ho lehce zpracoval, West mohl rozhodit obranu vystřelenou nahrávkou do hlavního kůlu a Bouza parádně zakončil proti jednobloku.

24:22

Kriško přišel do hry místo Zmrhala. Jsou tady ale dva setboly pro domácí volejbalisty. West vyzval k útoku Šulistu a ten znovu vytlouká Prešinského.

21:21

Filip Rejlek velké nebezpečí na servisu. A je srovnáno! Hostující univerzál se jako obvykle opřel do servisu, Moník dokázal přihrát, ale Šulista bod nedal. To trestá Rejlek smečí do diagonály. Je tady ještě jeden oddechový čas pro Kladno.

20:18

Victor Bouza na podání. Zmrhal šel do plných po nepřesném příjmu a s blokem Kladna si neporadil. Trenér Karlovarska si bere oddechový čas.

16:17

A hosté jdou dokonce do vedení. Ropret na podání. Zajíček neměl dobrou nahrávku a tak jen posunul míč nad blokem na hostující polovinu. Rejlek se rozehrává k parádnímu výkonu a přidává další bod. Domácí si berou oddechový čas.

16:14

Kladno vede při druhém technickém oddechovém čase o dva body. Ten poslední zařídil domácím nepřesným servisem Prešinský.

13:10

Kladno odskakuje na tři body. Hudeček chtěl pomoci přihrávkou Zmrhalovi, který ale poté bod útokem nedal. Šulista smečoval o konečky prstů blokujících hráčů a je to bod pro domácí. Jiří Novák si bere oddechový čas.

8:7

Kladno vede při prvním technickém oddechovém čase o bod. Ropretův servis dopadl půl metru do autu.

21:25

Třetí sada míří na konto Karlovarska. Tomáš Hýský hledal plachtícím servisem Hudečka, Rejlek opět set neukončil útokem do diagonály. Domácí dokázali míč zpracovat, ale poté je pískán nečistý úder Vladimíra Sobotky.

21:24

Kladno ještě ve třetí sady žije. Po servisu Tomáše Hýského přihrál Hudeček jen těsně pod strop, Rejlek nemohl útočit a poté je nachytán při bloku v síti. Jiří Novák si ještě svolává svěřence k oddechovému času.

19:24

Pět setbolů pro hostující celek. Filip Rejlek zatlačil Moníka, následně dostal nahrávku Westa Hýský, který ale trefil jen blok Marka Zmrhala.

17:20

Vysoké vedení Karlovarska je zpět. Hýský hned dvakrát smečoval do bloku Zmrhala. Trenér Kladna Milan Fortuník je přinucen vzít si oddechový čas.

16:17

Kladno je zpět ve hře o třetí sadu. Zmrhal nepřihrál ideálně a útokem to nenapravil. Pevný blok Adama Zajíčka znovu vydržel nápor tvrdého útoku. Hosté si berou oddechový čas.

13:16

Při druhém technickém oddechovém čase vede Karlovarsko o tři body. Rejlek sice při útoku na první pokus neuspěl, ale hosté dostali ještě jednu šanci a tu využil středem sítě Henri Treial.

10:13

Zmrhal trápí domácí přihávače servisem. Bouza sice udržel míč ve hře, ale Šulista nemohl smečovat a toho využívá útokem přes blok Rejlek. Milan Fortuník si bere oddechový čas.

7:8

Nakonec vede při prvním technickém oddechovém čase Karlovarsko. Zajíček středem bod nedal, hosté se dokázali ubránit a navíc připravili pozici pro Rejlka, který vytlučením bloku přidává bod Karlovarsku.

28:26

Druhá sada zůstává Kladnu! Victor Bouza zatlačil servisem Pfeffera, Rejlek se neprosadil smečí po lajně, kvůli parádnímu zákroku Moníka, následně měl ještě bod na ruce Treial, ale ten narazil na síti na blok Zajíčka.

27:26

Gregor Ropret na podání. West našel Bouza nahrávku za hlavu a ten se mu odvděčil bodem po smeči po lajně.

26:25

Victor Bouza se vrací do hry. Po servisu Tomáše Širokého boduje právě Bouza útokem po lajně.

25:24

Druhý setbol má opět Kladno. Po servisu Marka Zmrhala se také nehrálo. Dělovka hostujícího smečaře se do kurtu nevešla.

24:23

První setbol ve druhém setu má ale Kladno. Rejlek se znovu opřel do servisu, Hýský sice bod nedal, byl ubráněn Pfefferem, ale Rejlek bodovku nevyužil. Smeč jde do autu.

23:22

Místo Hýského přichází na podání Martin Blažek. Hosté znovu snižují po dělové smečí Zmrhala. Ještě před servisem Filipa Rejlka se odchází k oddechovému času.

18:15

Kladno odskakuje již na tři body. Po servisu Petra Šulisty přihrával nepřesně Hudeček, Zmrhal nedokázal složit míč na zem a Sobotka poté sestřelil smečí ze středu sítě bránícího Pfeffera. Karlovarsko si bere oddechový čas.

16:14

Po servisu Henriho Treiala se nehrálo. Míč doplachtil daleko do autu. Následuje druhý technický oddechový čas.

12:9

Karlovarsko nemůže složit balon na zem. Rejlek narazil na blok Hýského a následně se už píská. Jiří Novák si musí brát oddechový čas.

6:8

Karlovarsko vede při prvním technickém oddechovém čase o dva body. West dal snad poprvé nahrávku také Bouzovi, ale ten hostující obranu nepřekonal. Následně se prosazuje smečí za středu sítě Treial.

18:25

Místo Hudečka přichází na účelem bloku Prešinský. Michal Kriško zatlačil servisem Šulistu, ten nepřihrál přesně a West při nahrávce v běhu chybuje. První sada jde jasně na konto Karlovarska.

18:24

Michal Kriško přišel z lavičky na podání místo Marka Zmrhala. Druhý karlovarský univerzál umí také pořádně praštit do míče a to prokázal i nyní. Šulista ani Bouza se neprosadili a setboly pro hosty vybojoval Hudeček.

17:22

Adam Zajíček na podání. Ale kapitán Kladna znovu chybuje za koncovou lajnou, míč jde do sítě. Milan Fortuník ještě zastavuje hru oddechovým časem.

15:18

A už to je jen o tři body. Bouza přidal kvalitní servis, hosté si nedokázali připravit pozici k útoku a toho využívá položenou bodovkou Hýský. Karlovarsko si bere oddechový čas.

10:16

Karlovarští odcházejí k druhému technickému oddechovému času při šestibodovém vedení. Westův servis skvěle zpracoval Hudeček, následně Ropret oslovil nahrávkou Rejlka, který boduje smečí kolem dvojbloku Kladna.

8:14

Zatím to je jednoznačný úvod první sady. Treialův servis rozhodil Moníka na přihrávce, Hýský se opřel do útoku, ale z nedobré pozice trefil jen síť. Milan Fortuník si vybírá oddechový čas.

5:8

Vladimír Sobotka servíruje jen do pásky a týmy odcházejí k prvnímu technickému oddechovému času.

Kladno volejbal cz – VK ČEZ Karlovarsko

2:3

konec (18:25, 28:26, 21:25, 25:23, 10:15) Stav série: 0:1

Zpět na online

Kladno volejbal cz: West, O. Fortuník – Hýský, Šulista, Blažek, Bouza – Zajíček (C), Trojan, Sobotka, Syrůček – Konečný – Moník Trenér: Milan Fortuník

VK ČEZ Karlovarsko: Štefko, Ropret – Hudeček (C), Zmrhal, Hukel – Treial, Prešinský, Široký – Kriško, Rejlek, Petrák, Pfeffer Trenér: Jiří Novák

Rozhodčí: Tomáš Fink – Vlastimil Kovář