Menu

Fotbal

MONACObet liga

Slavoj Trebišov – Partizán Bardejov

3:1

konec (0:1)

18.04.2018, 16:30 • SLAVOJ Trebišov • 20. kolo • Viktor Kalinács sk

Tipsport: 2.3 3.3 2.68 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

69

Trebišov dal gól! Netrvalo to ani sto sekúnd a Gmitter lovil loptu zo siete znova! Toto je asi definitívny klinec nádejám Bardejova na body z juhovýchodu Slovenska. Smutným hrdinom sa stáva EMMANUEL SARKI, ktorý poslal loptu za chrbát vlastného gólmana.

68

Trebišov dal gól! Slavoj otáča vývoj duelu a razom je na koni aj výsledkovo! Gól vsietil, na začiatku stretnutia spomínaný, PETER KOLESÁR.

52

Trebišov dal gól! A naozaj sa tak deje! Na prelome minút Gmitter nedokázal gólu zabrániť, začíname tak prakticky od nuly. Albánčan LLAZAROS ROTA potešil fanúšikov na tribúnach.

33

Bardejov dal gól! Pozrime sa na to! Hostia sa bránili takmer počas celého doterajšieho priebehu, no z prvej strely smerom na Giertla skórujú! Skvelý center do šestnástky využitý! Presadil sa najlepší strelec Bardejova MICHAL HAMUĽAK.

Slavoj Trebišov – Partizán Bardejov

3:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 52. Rota, 68. P. Kolesár, 69. Sarki (vla.) – 33. Hamuľak

Karty:   60. Giertl (SLT) – 10. Sarki (BAR), 42. Didik (BAR), 53. Jacko (BAR), 68. Gmitter (BAR), 83. Silva Santos (BAR)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 5:8. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 11:23.

Slavoj Trebišov: Giertl – Kražel, Rota, Žofčák, Pe. Kolesár, J. Kolbas (C), Lopez Junior, Starosta, Osmanović, Ruskovský, Lukáč
Náhradníci: E. Kolbas – Pe. Šuľák, Mujković, Jacko, Vajs, Cekaj, Vojtek

Partizán Bardejov: Gmitter (C) – Jacko, Lukáč, Belunek, Sarki, Silva Santos, Glebko, Didik, Szczepanski, Hamuľak, Staško
Náhradníci: Vinclér – Siwahla, Góra, Nemergut, Pangrác-Piter, Košč, Ducár

Rozhodčí: Michal Čiernik – Martin Špivák, Peter Mihalík

Diváci: 510