Menu

Fotbal

Belgická liga

KAS Eupen – Royal Antverpy

0:1

konec (0:1)

18.04.2018, 20:30 • Stadion am Kehrweg, Eupen • O Evropskou ligu • Lumír Mistr

Tipsport: 2.85 3.23 2.47 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

V nastaví se již nic dalšího nestalo a hosté se tak připisují do tabulky veledůležité 3 body! Po většinu zápasu až na 20 minutový úsek z kraje druhé půle byli hosté lepším týmem a, dle mého názoru, zaslouženě vyhráli.

Domácí se nemohli vyrovnat s vysokým napadáním soupeře a neměli moc času na rozehrávku, což bylo jejich největším problémem. Pro tuto chvíli je to vše a zas někdy se těším, naviděnou! (22:28:22)

90+4

Konec zápasu.

90+3

A opět další křeče, tentokrát Nazarynyho.

90+2

Schouterden se teď ocitl na hranici vápna uplně sám, naskočil si na hlavičku, ale vůbec ji netrefil dobře, míč se ztěží dostal za čáru a hosté tak budou odkopávat. To je přesně voda na jejich mlýn a přesně to, co potřebují.

90+1

Rozhodčí nastavuje 3 minuty nad rámec normální hrací doby.

90

Máme tu poslední minutu základní hrací doby, De Laeta chytli křeče, tudíž se svíjí na trávníku a hra je přerušena.

89

Gnaka si teď narazil s Schouterdenem a následně si to namířil přímo do pokutového území, kde se mu se štěstím sice povedlo překonat stopery Antverp, ale míč si předkopl příliš dopředu, tudíž ho sbírá Bolat.

87

Žlutou kartu dostává Diawandou Diagné (KAS Eupen).

86

Dlouhý nákop Bolata (Antverpy) našel Owusua, jeho náběh ale zachytil pomezní, který mává ofsajd, jeho rozhodnutí následně potvrzuje kamerový záběr.

84

Zatím to na žádný závěrečný tlak od domácích nevypadá, zatímco hosté hrozí z protiútoků, jelikož obrana domácích je již v této pokročilé fázi zápasu velice otevřená.

82

Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Romain Habran, přichází Stallone Limbombe.

81

Domácí brankář Van Crombrugge se uchyluje k dlouhým nákopům až na své útočníky, tyto centry ale zatím v pohodě sbírá hostující obrana.

79

Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Marc Valiente, přichází George Odeni.

79

Hosté přestáli tlak domácích v úvodu zápasu a nyní jsou aktivnějším týmem. Z levé strany se opět pokusil prokiknout Habran, narazil na dobře bránícího Wagueho.

77

Z dálky proveřil domácího brankáře nově příchozí Mendy, jeho střela ale postrádala razanci a domácí brankář ji schoval v pohodě do rukavic.

76

Střídání v týmu KAS Eupen: ze hřiště odchází Juta Tojokawa, přichází Florian Raspentino.

75

Gnaka si narazil s Diagnem a poslal poté rychlý přízemní centr do vápna, nejblíže k ní měl Koné, chyběl mu ale jeden krok a na přihrávku nedošáhl.

73

Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Joaquín Ardaiz, přichází Laurent Mendy.

72

Žlutou kartu dostává Siebe Blondelle (KAS Eupen).

70

Domácí náhradnící se již rozcvičují a můžeme tak čekat, že domácí trenér šáhne do sestavy, jelikož s výsledkem nemůže být Eupen spokojený.

68

Owusu si nedokázal zpracovat míč Sianiho, který byl k jeho smůle o pár centimetrů vyšší než by potřeboval, bude se tedy kopat od brány domácího brankáře.

66

Domácí se teď snažili několika dlouhými nákopy překonat hostující obranu, pokaždé si ale své naběhnuté protihráče obránci Antverp dobře pohlídali a nedopustili tak žádné nebezpečí.

64

Habran krásně nasadil housličky Diagnému, ten to neunesl a svého protihráče smetl. Je s podivem, že rozhodčí píská pouze faul a nevytahuje žlutou kartu.

62

62. Diawandou Diagné (EUP)

62

Veliká šance domácích! Koné našel na levé straně úplně volného Diagného, který tváří tvár brankaři Bolatovi neuspěl! Domácí budou zahrávat rohový kop.

61

Hosté se ve druhé půli uchýlili vycházet ze zabezpečené obrany a rychlým protiútokům do otevřené obrany soupeře.

59

Žlutou kartu dostává Matheus (Royal Antverpy FC).

59

Do rychlého kontru se řítil hostující Habran, těsně před ním ale skluzen odehrál míč do autu domácí brankář.

56

Domácí hráči ve druhé půli ožili, teď posílal zajímavý centr z pravé strany Koné, k jeho smůle ale míč nikoho nenašel a prošel přes celou šíři velkého vápna až do autu.

54

Velká šance domácích! Kone nápřáhl z dálky a vystrašil tak golmana Bolata, který jenom ztěží vyrazil před sebe, k míči dobíhal Schouterden, těsně před ním ale odvrací výborným zákrokem Aršlanagič.

51

Centr trefil pouze Gnaku, který míč odkopává do bezpečí.

50

Druhý poločas je zatím rozkouskovaný drobnými fauly jak na jedné, tak na druhé straně, tentokrát fauloval jeden z hostujících hráčů a domácí Schouterden si staví míč a bude posílat centr do vápna.

48

V bolestech se svíjí hostující Siani, kterého atakoval mimo dosah kamer jeden z domácích hráčů, rozhodčí ale také nic nepostřehl, tudíž ani faul ani kartu pískat, respektive rozdávat nebude.

46

Domácí začli druhý poločas aktivněji, domácí kapitán Blondelle se s ničím nepáral a vyslal pumelici z 35 metrů, ta sice trefila bránu, ale pouze střed, takže s ní hostující brankář žádné problémy neměl.

46

Začal druhý poločas.
V prvním poločase byli jednoznačně aktivní hostující hráči, kteří po zásluze vedou 1:0. A nutno dodat, že mohli vést i více. Domácí hráči se nedokázali zatím vyrovnat s vysokým presinkem a dostupování hráčů. Uvidíme, jestli se něco v druhé půli změní. Ta začne přibližně v 21:32.

45+1

První poločas skončil.

45+1

Ocansey se teď až moc ochotně svalil k zemi v pokutovém území po kontaktu s Aršlanagičem a rozhodčí mu poprávu ukazuje žlutý kartónek za simulování.

45

Z levé strany se pokoušel Gnaka prorazit hostující obranu, narazil pouze na připraveného De Laeta.

43

Z následného rohového kopu žádné ohrožení branky nebylo, když jeden z domácích hlavičkoval pouze vysoko nad.

42

Domácí se teď dožadují penalty, centr Diagneho se podle domácích hráčů otřel o ruku Aršlanagiče (Antverpy), rozhodčí ale rozpažil a bude se tak pouze kopat rohový kop.

41

Teď hosté vysunuli presink a zatlačili domácí ke kombinaci na své polovině, o překonání bloku hostí se pokoušel Wague, nákop mu ale sjel z kopačky a končí v autu.

39

Hosté po vstřeleném gólu přešli do hlubšího bloku a trochu polevili ve svém presinku, domácí se ale do nějaké kloudné šance dostat nemohou.

37

Toyokawa se dostal kombinací se svým spoluhráčem až k velkému vápnu soupeře, tam ale nedokázal propasírovat míč do vápna a hostující obrana v klidu odvrací.

35

Domácí se snaží s výsledkem něco udělat, ale dlouhý nákop Ocanseyiho k ničemu nevedl. Hosté budou odkopávat.

33

33. William Owusu Acheampong - 0:1

33

Antverpy právě vstřelily branku!
Hosté jsou za svou aktivitu odměněni gólem, Ardaiz pronikl středem hřiště sólo, zastavili ho až stopeři domácích, ale střela se odrazila se štěstím k WILLIAMOVI OWUSU ACHEAMPONGOVI, který se s ničím nemazal a poslat pěkným obloučkem míč do sítě!

31

Ocansey (Eupen) se snažil dlouhým centrem najít jenodoh ze svých spoluhráčů vepředu, našel ale pouze rukavice golmana Bolata.

30

Domácí jsou po delší době na útočné polovině Antverp, kombinují ale před vápnem a postupně se sami vytlačují zpět až k středovému kruhu.

28

Domácí se zatím vůbec nedostávají do hry, hráči Antverp k nim dobře přistupují a vysoko je napadají, domácí hráči si s tím zatím neví vůbec rady.

27

Hra již pokračuje a Blondelle bude schopen pokračovat.

26

Rohový centr hostů skončil zraněním domácího Blondelleho do kterého nešetrně naskočil de Laet. Uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.

24

Hosté nejvíce využívají pravou stranu, kam léta jeden centr za druhým i když zatím bez úspěchu v podobě gólu, tentokrát dostal Owusu velmi vysoký míč se kterým si nedokázal poradit.

22

A opět centr z pravé strany v podání Owusua, opět ale pozorná obrana domácích.

21

Nebezpečou situaci, která zaváněla gólem měl na starosti hostující Ardaiz, naběhl si na dlouhý nákop a měl před sebou jediného obránce, kterého ale nedokázal překonat a ten dokázal zblokovat jeho střelu tak, že s tím domácí brankář neměl jediný problém.

19

Toyokawa si naběhl na centr na pravé straně hřiště, svou přihrávku adresoval svému spoluhráči Konému, ta sice adresáta našla, ale Koné nedokázal přejít přes Matheuse, který to udělal tak šikovně, že se bude odkopávat od brány hostí.

17

Siani (Antverpy) se snažil přenést hru na pravou stranu, kde si na míč nabíhal Owusu, domácí Gnaka se ale dobře vrátil a míč odvrací na aut.

16

Wague (Eupen) si snažil narazit s Koném, to se mu sice povedlo, ale zastavila ho píšťalka rozhodčího, protože v době přihrávky se míč již nacházel za čárou, hosté tedy budou vhazovat.

15

Rohový kop mířil na přední tyč, kde byl ale připravený domácí stoper Loties a odhlavičkovává do bezpečí.

14

Z velké dálky se teď ke střele odhodlal Habrán, střela byla zblokována a hosté tak budou rozehrávat rohový kop.

13

Domácí se snaží v tuto chvíli kombinovat více po zemi, ale nevede to zaítm k valnému úspěchu. Hosté dobře dovírají okénka v obraně.

11

Domácí kapitán Blondelle chyboval a nechal tak Ardaizovi trochu prostoru, ten ale vyslal na brankáře domácích velmi chabou střelu, se kterou neměl Van Crombrugge problém.

10

Nazaryna dostal pěkný pas od de Laeta, bohužel míč byl o něco rychlejší než by potřeboval a domácí tak budou odkopávat od brány.

9

Habran viděl, že domácí brankář je hodně venku z brány a snažil se ho přehodit, to se mu ale nepovedlo, do jeho lobu vložil nohu Loties a hosté tak budou rozehrávat rohový kop.

7

Hosté jsou momentálně aktivnějším týmem, na pravé straně centroval Owusu, jeho centr postrádal ale přesnost a domácí obrana ho odvrací.

6

Hosté rozehráli rohový kop nakrátko, Hairemans si narazil se spoluhráčem, poslal míč na zadní tyč, kde byl úplně volný De Laet, k jeho smůle nedokázal zamířit přesně a minul pravou tyčku o dobré 2 metry.

4

Poprvé zahrozili také hosté, k centru z pravé strany se dostal Owusu, brankař Van Crombrugge se jen tak tak dostal k míči před dobíhajícím Ardaizem.

2

Zajímavou šanci měl domácí Toyokawa, naběhl si na přesný pas spoluhráče, obehrál si brankaře Bolata, byl ale hodně z úhlu a nedokázal zamířit přesně do brány!

2

Z následného rohového kopu se domácí neprosadili a hosté odkopávají pryč od brány.

1

Gnaka (Eupen) se řítil do prvního útoku domácích, z levé strany se snažil nacentrovat míč do vápna, De Laet byl ale připraven, domácí budou zahrát rohový kop.

1

Utkání právě začalo.
Hráči přicházejí již v doprovodu rozhodčího na hrací plochu a za chvíli zazní úvodní hvizd a výkop zápasu.
Úvodní sestavy:

KAS Eupen: Van Crombrugge – Lotiès, Diagné, M. Koné – Wagué, Schouterden, Tojokawa, Blondelle, Ocansey – Gnaka, Valiente.
Náhradníci: Niasse Mbaye – Martínez, Tirpan, Raspentino, Mouchamps, Odeni, Diallo.

Royal Antverpy FC: Bolat (C) – Matheus, Habran, Arslanagic, Siani – Owusu Acheampong, Hairemans, Batubinsika, Ardaiz – De Laet, Nazaryna.
Náhradníci: Teunckens – Rodrigues, Limbombe, Niangadou, Jelle Van Damme, Haroun, L. Mendy.

Rozhodčí: Alen – Meers, Becquet – De Cremer.
Posledních 5 vzájemných zápasů

03.03.18 Antverpy Eupen 2 : 0

18.11.17 Eupen Antverpy 0 : 1

30.04.16 Antverpy Eupen 0 : 0

16.12.15 Eupen Antverpy 3 : 4

06.02.15 Eupen Antverpy 4 : 1
Antverpy

Antverpám se v posledních 5 zápasech dařilo mnohem více, vyhráli celkem třikrát, 2:0 s Beerschotem, a v přátelských zapasech 3:2 s Vestmannaeyjarem a 3:1 s Akranesem, bod brali za remízu 3:3 s Oostende a prohráli 4:0 s St. Truiden.
KAS Eupen

Eupenu se v posledních 5 zápasech podařilo porazil pouze Mouscron 4:0, jinak bral body za remízy s Oostende 1:1 a Beerschotem. A také odcházel bez bodu ve 2 případech, prohra 3:0 s Lokerenem a 2:0 právě s Antverpami.
Ve skupině o Evropskou ligu se střetnou kluby Eupen a Antverpy, hostujícímu klubu se zatím daří o něco lépe v této skupině, Eupen je zatím poslední. Tento zápas jasného favorita nemá, i když sázkové kanceláře mírně favorizují domácí celek.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

KAS Eupen – Royal Antverpy

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 33. Owusu Acheampong

Karty:   45+1. Ocansey (EUP), 72. Blondelle (EUP), 87. Diagné (EUP) – 59. Matheus (ANY)

Držení míče: 46 % : 54 %.
Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:5.

KAS Eupen: Van Crombrugge – Lotiès, Diagné, M. Koné – Wagué, Schouterden, Tojokawa (76. Raspentino), Blondelle (C), Ocansey – Gnaka, Valiente (79. Odeni).
Náhradníci: Niasse Mbaye – Martínez, Tirpan, Raspentino, Mouchamps, Odeni, Diallo.

Royal Antverpy: Bolat (C) – Matheus, Habran (82. Limbombe), Arslanagic, Siani – Owusu Acheampong, Hairemans, Batubinsika, Ardaiz (73. L. Mendy) – De Laet, Nazaryna.
Náhradníci: Teunckens – Rodrigues, Limbombe, Niangadou, Jelle Van Damme, Haroun, L. Mendy.

Rozhodčí: Alen – Meers, Becquet – De Cremer