Menu

Fotbal

Italská Serie A

SSC Neapol – Udinese Calcio

4:2

konec (1:1)

18.04.2018, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • 33. kolo • Petr Frömel

Tipsport: 1.21 7.13 15.7 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Žlutou kartu dostává Mário Rui (SSC Neapol) a Ali Adnan (Udinese Calcio). Zmínění hráči se u postranní čáry dostali do menší roztržky a hlavní arbitr jim za to uděluje karetní odměnu.

84

Málem bylo z utkání ještě drama, Reinovi však pomohlo obrovské štěstí, když Perica hlavičkoval jen do břevna jeho brány.

82

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází José María Callejón, přichází Marko Rog.

77

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Jakub Jankto, přichází Silvan Widmer.

76

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Danilo, přichází Rodrigo de Paul.

75

75. Lorenzo TONELLI - 4:2

75

Neapol právě vstřelila branku!
Hostům se znovu nepovedlo pokrytý protihráče, LORENZO TONELLI si naběhl na centr a hlavou nekompromisně poslal míč do vzdálenější horní části soupeřovy brány, kam Bizzarri nemohl dosáhnout.

73

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Arkadiusz Milik, přichází Allan.

70

70. Arkadiusz MILIK - 3:2

70

Neapol právě vstřelila branku!
Domácí otáčí stav a poprvé v zápase jdou do vedení. Bizzarri sice první nebezpečnou ránu z pravé strany dokázal vyrazit, avšak pouze před sebe, k míči poté doběhl nepokrytý ARKADIUSZ MILIK, před kterým zívala zcela prázdná brána a hráč Neapole se nemýlil.

69

Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Giuseppe Pezzella, přichází Ali Adnan.

64

64. Raúl ALBIOL - 2:2

64

Neapol právě vstřelila branku!
RAÚL ALBIOL přeskočil bránícího Nuytincka a hlavou poslal míč do vzdálenějšího horního rohu brány. Bizzarri si na míč sice sáhl, avšak mimo tři tyče jej ztečovat nedokázal.

57

Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Marek Hamšík, přichází Dries Mertens.

55

55. Svante INGELSSON - 1:2

55

Udinese právě vstřelilo branku!
Hosté jdou zpátky do vedení. Nejprve neuspěli se svými pokusy Jankto a Nuytinck, následně se k míči na pravé straně dostal Zampano, poslal jej centrem na střed, kam naběhl SVANTE INGELSSON, který ranou k levé tyči nedal Reinovi šanci.

50

Insigne zastihl míč ještě před brankovou čárou, poté jej přihrál Hamšíkovi, který měl před sebou dost odkrytého prostoru, svou ránu bez přípravy směřoval ke vzdálenější tyči, kam by Bizzarri rozhodně nedosáhl, avšak balón skončil v zámezí.

48

Krátce na to pálil nebezpečně a tvrdě Diawara a Bizzarri měl dost práce se zkrocením zlého míče, nakonec se mu to podařilo.

45+3

A hosté mohli jít zpátky do vedení a opět v hlavní roli Jankto, který si vyskočil na centr a míč poslal do horní části brány, tentokrát však zasáhl Reina, jenž vyrazil míč nad břevno.

45+2

45+2. Lorenzo INSIGNE - 1:1

45+2

Neapol právě vstřelila branku!
LORENZO INSIGNE si parádně zpracoval přihrávku, obešel bránícího Nuytincka a poté zamířil přesně ke vzdálenější tyči, kam se Bizzarri tentokrát natahoval marně.

41

41. Jakub JANKTO - 0:1

41

Udinese právě vstřelilo branku!
Hosté jdou možná trochu překvapivě do vedení. Přihrávka z pravé strany prošla pokutovým územím Neapole, míč nedokázali odvrátit Albiol ani Hysaj, a skončil na levé straně, kde stál nepohlídaný JAKUB JANKTO, který jej zblízka poslal do odkryté části soupeřovy svatyně.

35

Žlutou kartu dostává Danilo (Udinese Calcio).

10

Další velká gólovka Neapole. Insigne obdržel přihrávku na střed a pálil ke vzdálenější tyči, Bizzarri však drží svůj tým, v tomto případě se natáhl a míč opět vyrazil.

8

Parádní ránu z dálky střihl Hamšík, míč ještě tečoval jeden z hráčů Udinese, avšak Bizzarri výtečně zasáhl a balón vyrazil.

SSC Neapol – Udinese Calcio

4:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 45+2. L. Insigne (P. Zieliński), 64. Albiol (Callejón), 70. Milik, 75. Tonelli (Callejón) – 41. Jankto, 55. Ingelsson (F. Zampano)

Karty:   90+1. Rui (NEA) – 35. Danilo (UDI), 90+1. Adnan (UDI)

Držení míče: 68 % : 32 %.
Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:9. Rohy: 8:7. Ofsajdy: 3:5. Fauly: 7:12.

SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Tonelli, Rui – P. Zieliński, Diawara, Hamšík (C) (57. D. Mertens) – Callejón (82. Rog), Milik (73. Allan), L. Insigne.
Náhradníci: Rafael Cabral, Sepe – Milić, Chiricheş, Allan, Jorginho, Ch. Maggio, Machach, Rog, Ounas, D. Mertens.

Udinese Calcio: Bizzarri – Nuytinck, Danilo (C) (76. de Paul), Samir – F. Zampano, Barák, Balić, Ingelsson, Gi. Pezzella (69. Adnan) – Jankto (77. Widmer) – Perica.
Náhradníci: Scuffet, Borsellini – Widmer, Adnan, Caiazza, Fofana, de Paul, Pontisso, Djoulou, Ndreu, Maxi López.

Rozhodčí: G. Calvarese – G. Dobosz, D. Bindoni